CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
gabi25 spune:
CRISTINA, NIKOL sa stiti ca e chiar foarte important sa ai cu cine discuta de toate starile astea, eu la primul bebe stiam de aceasta comunitate dar acasa nu aveam net si am avut si un bebe care ma suprasolicita. Plangeam, nu avea cine sa ma ajute....ma departasem foarte mult si de sot, era ingrozitor...simteam ca nu mai sunt eu, o persoana obisnuita sa tina tot timpul fraiele, sa aiba controlul la tot ce se intampla, fara surprize.
E greu cu atat mai mult cu cat e primul copil si e mai plangacios si stresul care il creaza indirect il afecteaza tot pe el si uite asa se creaza un cerc vicios.
Ma uit la mine acum cu Rares de 4 ani si Daria ciresica si cu casa in constructii si sot stresat si stresant si alerg cu mancarea in carucior in fiecare zi la casa sa hranesc 3 oameni....deci plimbare fortata cam de 1 km la amiaz cand sunt copii mai maraiti......etc, si acum ma simt mult mai relaxata si stiu sa ma opresc 5 min. sa-mi beau cafeaua. Mai gasesc timp seara dupa ce adorm picii si de "vizite conjugale"
.
Incercati sa va bucurati din nou de mici lucruri si puneti la spate unele probleme, macar cate o zi si uite asa mai trec astea si pregatiti-va pentru altele. Eu care eram cu aspiratorul in mana in fiecare zi acum il scat cateodata si la 4 zile si mai las si haine necalcate ca doar se pot calca la imbracat.....am altele de facut.....sa scriu aici de exemplu![]()
Si fara jena plangeti-va aici ca e cel mai bine, chiar daca poate odata nu va da nimeni atentie, nu e rea vointa....poate doar colici si nesomn ![]()
Evolutie Daria
Poze
larissa_79 spune:
Roxana_Claudia, zi-ne te rog si nou schemele de lupta anticolici ca noi suntem micuta...avem doar 2 saptamani si abia ne-au luat colicii si tare mai plange mititica...mai am putin si o sa plang si eu in ritm cu ea.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
inaioana spune:
Fete dragi, intalnirea pentru wrapuri o sa aiba loc duminica, imi este mai usor asa, sper ca si voua va convine. In parc la IOR in jurul orei 18.00, ca sa fie cat de cat racoare. Locul exact il stabilim maine-poimaine, va astept cu propuneri.
Vreau sa stiu pana diseara cine exact vine , mai ales dintre cele care vor wrapuri negre si portocalii, ca sa stiu exact cate iau.
Pupici dulci, vorbim pe seara!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
larissa_79 spune:
inaioana, vreau si eu un wrap portocaliu sau negreu. As prefera portocaliu...dar daca nu gasesti e bun si negru. Sorry ca scriu in ceasul 12..dar asta mica a facut colici si efectiv sunt toata ziua cu ea in brate. O sa vina sotul sa ia wrap-ul duminica si sa aduca si banii. Daca ai nevoie de alte date de la mine te rog sa imi spui.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
puiudana2004 spune:
Roxana-Claudia,LA MULTI ANI!,FELICITARI PT BEBE GRASUNEL SI PT CELE 18 KG DATE JOS.Sa ne zici si noua reteta,poate reusim si noi.
Ioana,eu nu pot sa vin duminica,dar vb cu Gicutza sa ma intanesc cu ea sa-i dau banii pt tine,dar nu mai da nici un semn.
Asa ca o stig din nou,poate apare.Gicutza,help me!da un semn cand ne intalnim!!!
Vreu sa va zic ca Andrei a inceput sa se dezobisnuiasca e tinut in brate.Si daca va zic cum,poate nu o sa ma credeti.Vorbind cu el serios si ferm,ca mami are nevoie de odihna,sa manance,sa aibe grija si de ea si de tati,si ca nu poate daca e tot timpul cu el in brate.A mai plans el,dar nu crize de isterie cum facea pana acum,dar tot vb cu el si explicandu-i si nu prea l-am mai luat in brate,intr-o saptamana a devenit de nerecunoscut.Nu pot sa zic ca nu se mai plictiseste,dar sta si 1si 1/2 singur in patut si vb cu jucariile cat timp eu fac mancare sau treaba,dar ne si jucam.Tot timpul vb cu el si ii spun ce fac si vreau sa va zic ca intelege perfect.Asa ca fetelor,copiii inteleg totul,noi ne comportam ca si cum sunt prea nici si nu stiu nimic.La mine aceasta metota a functionat si sper sa functioneze in continuare.
iu all si astept stiri de la Gicutza!!!
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
puiudana2004 spune:
Ioana,pe ale mele o sa le ia Gicutza.Deci unul albastru si unul portocaliu.
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
LYLY809 spune:
Roxana, La multi ani!

Felicitari pentru kilele tale in minus si pentru kilele lui bebe Catalin in plus!
Casa de piatra si sa fii fericita!
Uite-asa te napadesc toate bucuriile deodata! ![]()
Ioana, eu vin. Deci, am unul lila si unul negru.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza
gicutza spune:
pfuii dana ce rapida ai fost ![]()
Pentru mine e perfect duminica seara
. Astept cu nerabdare detaliile.
Vlad si Ana
Sa traim bine!
puiudana2004 spune:
de nene,cand doarme cupilu',ma execut imediat.![]()
Multumesc frumos Gicutza!!!
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
LYLY809 spune:
Pentru cine vine in IOR si are copil colicios, cedez niste picaturi nemtzesti, produsul se numeste ANTIFLAT caci am doua, am primit din doua locuri. Doar ca-s incepute. Vrea cineva?
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza