CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

COMPLETARE:daca mai era nevoie!sunt nedormita de 2 luni si 6 zile...sunt nemancata ca lumea tot de atatea....sunt neepilata ,nepensata,ne-alergata sau ne-mearsa cu bicicleta,unghiile mi-s aproape sau partial nefacute,casa mi intoarsa pe dos........ca sa nu spun ca timp sa stau cu iubitul meu mare si drag nu prea mai este!ne bucuram doar de putinele minute cand se cearta cu goangele lui invirtitoare!m-a "inchis" in casa si m-a privat de toate tabieturile mele!intr-un cuvant nimic din ceea ce inainte era normal nu mai este!dar in momentul cand se trezeste CELESTIN si imi zambeste si imi raspunde la "ggggggg-uri" uit de tot!traiesc prin el si pt el!este minunea mea si viata mea!si ma rog la Dumnezeu sa imi dea mai multa putere sa pot sta si mai nedormita si mai nemancata si mai nearanjata pana cand el o sa se descurce singur in viata si eu nu o sa ii mai fiu de folos!THE END

Mergi la inceput

P.S.SINCER VA SPUN CA FARA IUBITUL SI SOTUL MEU NU AS FII NICI O CLIPA ASA DE OPTIMISTA!este cel care m-a ajutat,sprijinit,indrumat,inteles,iubit cu bune si cu rele,asteptat..........

Mergi la inceput

cineva intreba de EFECTUL GLOW!el este chestia aia roz...pata aia de culoare care o vezi pe deasupra numelui meu!scrie raalucutza si pe fond roz!asa ca daca vrei si tu nu trebuie decat sa iti alegi culoarea!mai plimba-te pe forum sa vezi si alte culori cum sunt si alegeti-o pe aia care-ti place!te sfatuiesc sa nu iti alegi culoare inchisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Arleena, au fost de fapt 2 dvd-uri comandate prin posta la o tipa din Sibiu de pe vremea cand eram gravida, unul cu gym prenatala, pe care l-am datdeja unei gravide, unul cu gym postnatala. Al doilea contine si fat burn yoga, este foarte mishtocutz, azi amfacut prima data. Si am inceput si un regim care nu poate fi decat binefacator si pentru asta mititel. Un fel de Montignac, exceptand alimentele care ar putea sa-i dauneze pruncului...
Lu, pai tin si AC-ul deschis cand calc rufele...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

si daca tot m-o apucat povestitul sa va mai pove ceva!al meu ingeras doarme in acest moment....nimic curios a-ti putea spune....dar daca va spun ca doarme cu manutza sub perna-unde singur si-o baga mereu-atunci e curios!o ia dintr-un colt si si-o trage el cum ii convine si se baga cu nasul in ea si eu trebuie mereu sa ma duc sa aranjez camera sa il vad bine!ca am o camera web care imi da imagine din patutzul lui in alte camere unde eu stau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Salutare ciresici!!

Astazi este ziua mea! Si pentru ca sarbatoresc mi-am permis sa ma cadorisesc cu putin timp sa ma laud pe forum cu bebelusul meu care a crescut mare-mare si la 7 saptamani are 5600g si 60cm. A cam scapat de colici in urma unor scheme de tratament bine puse la punct..iar acum toata ziua e cu gurita pana la urechi, gangureste, e schimbat total. Ma durea inima cat plangea mititelul ...

Am reusit performanta de a slabi 18 kg in astea 7 sapt de la nastere. Am inceput sa practic si , pentru ca sunt mai odihnita. Pregatirile pentru nunta merg struna, mi-am luat pana si rochita....fericire mare...

Va citesc mai mereu si ma minunez de ce bebelusi mari si frumosi aveti..azi pun si eu cateva poze cu al meu.

Pupici si revin mai tarzior....

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Roxana, felicitari!!! 18kg !!
Felicitari si pt. nunta. Casa de piatra! Sa ne pui poze.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

va multumesc din suflet pentru raspunsuri...

trebuie sa spun ca nu m-am astept la asa ceva...nu m-am asteptat la reactii! stiti cum e: de multe ori scriem si nu ne raspunde nimeni...si ne mai suparam sau nu...dar acum...nu v-am simtit niciodata atat de aproape...poate unele dintre voi nu mi-ati mai scris niciodata si acum va multumesc...ma bucur ca de la un mesaj s-a ajuns la un lant...pozitiv...parca toate eram unite si cu incredere in celelalte...imi pare rau ca mai sunt fete care trec prin stari asemanatoare dar ma bucur ca acum au realizat poate ca mai pot schimba ceva...si culmea, nu e deolc prea tarziu...
aseara sotul meu nu intelegea de ce ma port altfel...de ce sunt mai vie...i-am zis cu zambetul pe buze ca ma redescopar...ca intru intr-o noua etapa...era tare nedumerit...iar eu nu vroiam sa-i marturisesc ce v-am scris voua...acum voi sunteti confidentele mele...si nici nu realizati cat m-ati ajutat...fiecare cu un gand bun...sunteti jurnalul meu cu cheita (cred ca am mai zis asta) si nu vreau sa-mi afle el secretul...cert e ca vreau sa traiesc...el era tare multumit dar vroia sa stie ce s-a intamplat...mai conteaza? daca asta ne salveaza? nu stiu de ce, dar chiar nu vroiam sa stie...poate vreau sa creada ca sunt mai puternica decat sunt? habar nu am... eu sper ca nu-mi pun o masca in speranta de a ma salva...sper ca de fapt chiar TRAIESC! ... din nou... de dimineata nu-i venea sa-i creada ca-i cant madalinei...eu care nu vroiam deloc...el era cu partea asta...
of, sper sa fie bine...
va multumesc inca o data...
succes fetelor care au realizat ca trebuie sa faca ceva pt ele, in urma mesajelor noastre...
felicitari celor puternice...
da, in teorie va dau dreptate tuturor...pare asa usor...ca mersul pe bicicleta...dar uite ca nu am reusit sa aplic...

mi-a fost greu sa revin...nu am mai scris pt ca nu stiam in ce ton sa continui...

mi-a placut de voi, mi-a placut sa va citesc...parca erati mai apropiate, parca erati o echipa...ieri dupa mesajul ala m-am gandit sa fie asta finalul...sa nu mai scriu...stiti deja destul despre mine...si nu vreau priviri compatimitoare cand ma vedeti pe strada...dar de ce sa fac asta? e absurd...

va pup cu drag si va multumesc ca existati...

a, sa va spun ceva...eu eream genul care foloseam internetul pt job si atat...care spunea ca nicodata nu o sa-si piarda timpul cu chestii de genul asta...contul aici mi l-a facut o prietena care insista sa va scriu...nu am facut-o...contul a ramas neutilizat...pana intr-o zi cand am vrut sa intreb ceva...si mi-a raspuns o "prietena" de la mamici de 2005 care m-a invatat cum sa ajung la voi si care mi-a zis ca sigur o sa ma primiti cu bratele deschise...am intrat si am scris ceva...si de atunci nu m-am mai putut desprinde de voi...m-am transformat...eram la serviciu non-stop cu pagina deschisa...cand nu aveam timp, ramaneam seara tarziu sa citesc...si uite asa nu mai eram deloc fata care spunea: ce prostie, eu nu o sa intru niciodata sa-mi pierd vremea cu site-uri si forumuri de genul asta...si au trecut multe luni de atunci...si uite unde am ajuns...regasesc viata si bucuriile ei cu ajutorul vostru... sper din suflet pt mica mea familie sa reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

am mai pus si eu poze...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552604712&security=bmBjAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

CRISTINA esti o simpatica.asa am zis si eu cu dependenta,si primul lucru cand deschid calc. oriunde ma aflu,intru la ciresici.
am trecut si eu prin stari cand nu imi raspundea nimeni la mesaje dar mi-a trecut repede ,m-am suparat un pic,am stat ,si va citeam din umbra nu va mai bagam in seama
va citesc dar nu prea va scriu.am si eu o groaza de probleme dar parca nu e genul meu sa povestesc, sunt multumita ca viata e frumoasa ca bb e sanatos si merg inainte
cu vaccinul de ieri cand bb nu a mancat si a facut febra a trecut gata , dar ma pusesem pe un plans aseara ca nu se mai trezea adormise copilul nemancat dupa o zi doar cu jumatate de porti si fara sa ii fac baita si aveam o stare asa de om stresat ca am trecut singura prin asta ,prin maraiala unui copil bolnavior mofturel ,bosumflel intorcea capul cand ii bagam biberonul in gurita.
astazi temp nu a mai facut dar parca e mai fentos decat de obicei,ii place in brate,ca eu nu prea il luam si acum carrrr grrrrrrrrr un pic si eu hop in brate ca de a fost copilul bolnavior.
avem poze noi in albumul David 2 sunt pentru tati care nu l-a mai vazut de o luna de zile descrierile si denumirile pozelor,asa ca sa nu va mirati.
Angelika ai avut dreptate ca o sa ne treaca si ca o sa ie mai bine azi suntem mai fericiti dar i-a cam ramas nasucul pe sus.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput