CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
adib spune:
26 oct
angelica are intr-adevar o minunatie de copil. dar ia uite su la Raluca, poate iti place si ea si o iei acasa macar seara de pe la 21 la 24. e si "cuminte" foc intre orele astea.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
daryana spune:
Inaioana, wrap negru, postasem eu alataieri, dar probabil ti-a scapat.. multam fain...iti trimit adresa pe pm ptr ca desi stau in Buc nu o sa pot ajunge in IOR in weekend.
camelia.t spune:
Caldura mareeee!!! Nu stiu cum stati voi, dar eu am 30 de grade in casa, camuflata cu jaluzele.Piti sta numai in pampers pana spre seara, numai asa reuseste sa mai adoarma cat de cat ziua. Aseara pe la 11 a picat de somn si s-a trezit dimineata la 7.A dormit dus.....va dati seama ca si eu la fel 

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
LYLY809 spune:
Si la Bucuresti e caldura mare! L-am inshfacat pe Mocutza imediat ce a mancat si l-am scos afara, cu bunica... apoi io am facut postnatal workout cu Leisa Hart, vreo jum. de ora.Poate reusesc sa ma tin de
. Intotdeauna mi-a ajutat la psihic...
A! Si dupa amiaza merg la tratament cosmetik
Apoi, am de calcat un munte de rufe!
In ce zi sila ce ora ne intalnim in IOR? Vreau sa ies si afara cu wrap-ul. Ioana, asta gri cu care stau prin casa mi-a prins tare bine, ce idee mishto ai avut
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza
VoichiV spune:
Tocami ne-am intors de la vaccin. Bebelina nu a plans decat f putin, cand au intepat-o. Am o bebelina grasunica, care la 2 luni fix are 4,950 (1kg luat intr-o luna) si 58 cm (10 cm de la nastere)

Lacri, bravo tie. Poate ma inspiri si pe mine cu gimnastica. Si eu abia astept sa-mi iau wrap-ul deci astept stabilirea unei zile si a unei ore pt intalnirea din IOR
poze bebelina mea draga
26octombrie spune:
Lacramioara!!!

mama draga, da tu esti superwoman, sa calci pe vremea asta?????!! mie mi-a crescut temperatura numai cand am citit... whauu!
adi, s-a facut! sa stii ca io m-am mai uitat si la Raluca, da n-am zis. you've got yourself a deal, daca rezolvi cu teleportarea!
voichita, felicitari 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
arleena spune:
mai dureaza mult caldura asta????

in casa am 27 gr dar afara e de nedescris...si tre sa ma duc imediat cu treaba prin oras....

si maine la fel

arleena spune:
luana am vazut si eu documentarul ala despre TCS si m-au luat frigurile....ca erau parinti care nu erau purtatori ai genei respective si totusi au copil cu TCS.....naspa rau sa te uiti la chestii din astea mai ales acum de cand sunt mama...dar ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca Alex al meu e sanatos si sper sa nu aiba nici o problema in viitor....
asa ca enjoy the moment si sa nu ne gandim la lucruri deprimante
lacri ce cd ai acolo cu
??eu am inceput sa fac exercitiile WINSOR PILATES - Bun n Thigh Sculpting - dar nu prea m-am tinut de ele

..altceva mai greu nu am resuit sa fac ca ma prea obosec...si partea naspa e ca m-am ingrasat de 2 saptamani incoace

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
papadie spune:
In fine am reparat si noi buba la laptop:) stiti calculatoarelor le dauneaza cand sunt prin preajma copii mici:-)))
Sofia a plans la botez de l-a speriat pe parintele:)) ca ea cand e trezita stie ca tre sa manince sau sa faca baie nu asa bagata de doua ori in cadita si gata :))) ca atare ultima parte a increstinarii a prins-o cu bibele-n cioculets.
Am citit si eu un pikut in spate. Pt fetele montzomane atata va zic:
Nu stiu daca azi sau maine pe Morar am sa ma sui
Sa ne logodim iubito sus in varful muntelui.
Jepii mici ca sa te vada si-au cumparat ochelari
Si in cea mai mare graba i-au chemat pe Jepii mari.
In rest, felicitari fetelor care s-au hotarat pt wrap. F bun pt bebelus si pt mamika.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush