CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Voichita, . eu ma simt cam vinovata ca inca nu ne-am vazut sa iti dau scutecul :-(
eu ma gandesc la perioada asta, ca si la cele ce vor veni cam asa: e ca atunci cand urci pe munte; e destul de greu, obosesti, ai senzatia ca nu mai poti. dar e important sa iti amintesti pentru ce urci, caci nu te obliga nimeni, o faci pentru frumusetea locurilor, a drumului in sine.. (daca nu, mai bine mergi la sala). si-atunci, gandeste-te ca nu te mai intorci pe acelasi drum, ai cate o singura clipa pentru a vedea frumusetea din jur. si atunci trec pe drumul asta cu ochii cascati (ochishorii mei mititei...)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Luana, asta inseamna ca trebuie sa ne mai intalnim. Imi pare rau ca eu nu prea am cum sa ajung in parcul IOR dar poate ne vedem la intalnirea cu wrap-urile.
Nu ma obliga nimeni sa urc pe munte dar stii cum sunt eu? Ma uit numai acolo sus, unde vreau sa ajung si nu mai savurez drumul dar ma voi stradui sa ma mai las furata de peisaj

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am urcat o data pe Jepii Mari... si un amic imi spune: "ce tampenie, sa urci asa, fara nici un tzel!" De fapt, exact cum scria Luana, urcushul in sine nu avea nimic interesant daca nu cascai ochii in jur... si cand ajungeai sus, se desfasura toata panorama aceea de pe stanci... si pe masura ce urcai vedeai din ce in ce mai mult si mai semet! Daca urcai cu telecabina nu ar fi fost acelasi lucru. Cucerirea muntelui pe jos si descoperirea lui incetul cu incetul merita tot efortul.
Ei, facand acum o paralela, fiecare zi petrecuta cu fiul meu poate fi comparata cu un minutzel de urcat pe un munte...

Tocmai ma uit la stiri pe realitatea tv si vad imagini din Piatra Craiului cu un traseu parcurs candva de mine.. Saua Dianei, Cabana Curmatura... hihihi... le stiu pe dinafara Cand ma gandesc ca acum nu ma pot deplasa decat in parcul invecinat! De 5 ani locuiesc aici, dar pana sa-l am pe Mocutza nu cred ca am intrat in Politehnica de 5 ori.. si de fiecare data ma apucau depresiile! Acum este singurul loc in care ma plimb

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si sa stii, Lu, ca si eu am citit linkurile tale, dar copilul meu colicios nu ma lasa sa stau pe net prea mult ca sa casc ochii indeajuns si sa mai si fac aprecieri. Acum e momentul sa ma plang si eu
Te pomenesti ca ma tine asa inca 2 luni. Ca tot am avut disgravidie aproape pe toata perioada sarcinii, de ce sa n-avem si colici cat cuprinde?

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

fetelooorr, dragutzelor!
mi-a luat-o Luana inainte cu expunerea optimismului!
voi nici nu va dati seama ce comoara detineti la purtator! daca, Domane-fereste, bb ar suferi de vreo boala mai obisnuita sau mai ne-, sau ar pati vreo nenorocire neasteptata, aprecierea copilasului sanatos, intreg si voinicel ar fi facuta cu si mai mare ardoare!
Doamne-fereste din nou, caci nu doresc nimanui acest lucru, si nici nu insinuez ca in acest mod ar trebui intarita recunostinta pt darul nostru ceresc de nepretuit!
Uitati-va la parintii care nu pot avea copii!! Cat de mult si-ar dori sa aiba pt cine sa nu doarma noaptea! Cat de mult si-ar dori sa osteneasca plambandu-si odorul! Uitati-va la copii bolnavi! Cat de mult si-ar dori parintii acestora sa le stea in putere sa curme suferinta lor! Cat de mult si-ar dori sa stie ca maine ei vor merge, sau vor vorbi, sau vor vedea, sau nu vor muri...
HAI CA AM INCEPUT SA BAT CAMPII RAU DE TOT! Kestia e ca si pe mine ma apuca deznadejdea uneori! Si stiti ce fac atunci??! MA ROG LA DUMNEZEU! Da, ma rog! Ma rog sa-mi dea putere, si intelepciune, si intelegere! Si-Ii multumesc neincetat pt tot ceea ce mi-a daruit, si-i cer sa ma ajute sa pretuiesc aceste daruri!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Neda, cat ma bucur sa-l vad pe Mihaitza atat de voinicel si zambaret! Ce mult a crescut si s-a schimbat! Pupici si sanatate!

Nikolett2445 eu stiam ca dk are febra, nu e voie baie! poate fetele au experimentat si altfel! oricum, dk ieri l-ati facut, cel mult azi mai poate avea efecte neplacute, maine va fi "k nou"! Pupici si voua si sanatate!

Alexutza, nu cred ca se supara nimeni dk vii de pe piticodromul de oct-nov'05 si ne dai niscavai sfaturi! Multam' pt ele si mai astept si altele! (am, totusi, o retinere cu privire la admin. zaharului)

Inaioana, cred ca asa se numeste, lactuloza. Am luat azi dar nu i le-am dat(prafurile)! A mancat numai de la mine, caci nu mai m-am dus la scarbi. kestia e ca nu face tare! Face o pasta maroniu-verzuie, ingrozitor de urat mirositoare! Partea cea mai interesanta este insa ca nici nu plange. Adik nu pare sa o deranjeze, dar dr spune ca e nesanatos sa stea atat de mult cu matzuletzul negolit!

Cristina, multi pupici tie si Madalinei, dintr-aia soft, ca sa nu se sterga cu dosul mainii atunci cand ii primeste! Greul a trecut! De-acum vor veni doar noi provocari care se vor incheia cu satisfactii obtinute imediat si garantat! (si, desigur, baietul mult asteptat de tati - asa ca, moralul sus!)

Ellax eu zik sa nu te-ngrijorezi! Asa eram si eu la varsta voastra! Iata ca pe la vreo 7 sapt., Sara a vrut sa-mi demonstreze ca astfel de copii cuminti exista, ei nu sunt un mit, si unul dintre acestia doarme chiar in patutzul casei mele! Va doresc sa traiti cat de curand o experienta similara (vezi Adib, Carminabulina s.a)

Luana multam si eu de link-uri! Astept o dedicatie pe mult asteptatul roman "Descultza". Spor la scris!!!

Lacri imi place optimismul tau! O sa vezi ca dupa furtnuna, are sa vina si vreme buna! (Dk nu, macar asteapt-o, ca sa poti rezista macar psihic! Eu am asteptat cu Robert sa nu mai planga noaptea pana la 2 ani si jumatate! Nu-ti doresc! Ci doar te incurajez! Adik poate fi si mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by EllaX

......... Cine are patut pliant? De care? Sunteti multumiti? Vrem sa cumparam zilele astea. Putem comanda pe net si sa avem incredere ca primim exact ce comandam, fara defecte?

EllaX

noi avem un patut din ala pliant de la Babycare si l-am luat dela magazinul din piata M.Viteazu unde sunt sunt si haine de , in statie la 31 parca......a fost 3 mil si are si "masa" de infasat si buzuna lateral, si suport de pus chestii pt bebe....sapt trecuta am fost la ai mei si apoi la socrii si am mers cu patutul dupa noi a fost ff bine...

fetelor atentie cu vigantolul ca daca dati din greseala f mult poate produce intoxicatie f grava...si eu am mai uitat sa-i dau dar nu zile consecutive....nu-i chiar tragedie sa uiti sa-i dai odatda ci mai degraba cand ii dai prea mult, si eu il picur direct in gurita 2 pic/zi ca e cel mai usor.

cristina si eu am trecut prin perioada descrisa de tine....eram singura acsa de luni pana sambata si mi-a fost f greu...mai venea mama din and in cand pe la mine dar de multe ori simteam ca nu mai pot, ca nu sunt o mama buna, ca nu e suficient numai sa-i dau tzatza si sa-l spal....si m-a ajutat tot el sa ies din starea asta cand a inceput sa-mi zambeasca, a ganguresca si defapt el m-a provocat pe min, si nu invers,.....acum cantam, ne prostim, ne jucam, incercam sa ne bucuram de flori, de nori(cand au fost ca de cand cu caldurile asta), de ciripitul pasarelelor din parc, de sunetul greierilor, de zambete si de restul jucariilor care le avem(zornaitoare majoritatea) , etc....
intr-adevar nu e usor sa fi o mama buna.....copilul tre bagat in seama si sa incerci sa comunici cu el...

a venit soacra in vizita la noi si sta pana vineri...sunt un pic dezamagita de comportamentu ei fata de nepotu-so pe care abia astepta sa-l aiba....dar nu stie sa se comporte cu el...adica fac diferenta intre ea si mama. mama e de profesie profesoara si a crescut 4 copii ....cu fiu-mio se comporta f fain, ii canta, ii spune poezii, se joaca cu el....soacra pe langa ca e posesiva(vrea doar ea sa-l tine in brate si sa se uite copilu numai la ea, parca e geloasa ca piciul ma tot urmareste cu privirea) il tine numai pe genunchi pe burtica si gata....mi se pare cam deprimant...dar na....si imi tot zice ca ea nu a avut vreme de copii ei(2), sa se joace cu ei cum fac eu, sa le cante, etc....ar vrea cu al meu...dar nu stie cum.....nu are in sange....nu stiu cum sa-i zic ca nu face bine ce face sa nici nu se supere....uffffff

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

aaa! noi ne-am facut un nou prieten: http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinaglinta/album?.dir=5cfcre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%//pg.photos.yahoo.com/ph/irinaglinta/my_photos(il iubim mult de tot, intreg si cat mai indesat!)

si-am inceput sa ne punem intrebari existentiale:
mamici_de_mai_iunie2006@yahoo.com

va rog sa va uitati! astept sugestii!!!
Pupici si somn usoooor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!!!

Noi suntem pe picior de plecare...pt. 2 zile....dar am vazut ca discutati despre medicamente pt. sustinerea calciului..si nu pot sa plec fara sa va spun ce mi-a zis Choy..cand l-am intrebat de asta.
Aproape ca m-a certat si m-a rugat frumos...sa nu cumva sa-i dau vreun medicament de genul asta Luanei...ca nu are nevoie. El isi da seama imediat daca un copil asimileaza calciu sau nu. Mai mult de atat mi-a spus ca Luana e copilul lui preferat si s-o las in seama lui...sa n-o intoxic cu nimic.s-o las sa creasca sanatos. Iar daca vreodata va avea vreo problema, o va interna in clinica lui..nu-mi va da mie da-i dau niciun medicament acasa.
Cat despre clima...pot sa spun ca verile sunt mult mai calduroase in Romania decat aici....iar iarna e la fel..doar ca ninge foarte rar. Drept urmare scoateti copiii la plimbare...la aer..si aveti grija cu aceste medicamnete..date de unii medici doar ca asa au citit si ei ...fara niciun fel de analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lacramioara, imi creste sufletul cand te vad voioasa si plina de optimism!! asa s-o tii, da?!

angelica, am vaz't ppsu, tocmai ma hotarasem ieri sa deschid un subiect ce are maaare legatura, o sa vezi. e o dragalashenie! vreau si eu asa!!! acum te-am prins, marturiseste, de unde ai luat cearceaful cu oi?!! si de unde ai luat prosopul in carouri?! pai ce, tu crezi ca ai voie cu orice aici pe forum, fara sa declari provenienta si fara sa iei la fete?! ntz ntz ntz!! de cupil nu te intreb, ca stiu ca de unde l-ai luat nu mai au pe stoc, da tare scumpa e, ti-as lua-o acasa...

arleena, acum ce sa zic, si soacra-mea are bubele ei, o tin la distanta (de fapt nu pe ea, pe barba-su') da cand imi vine sa ma oftic pe vreunul din ei ma gandesc io "daca-mi place cum l-am gasit pe barbatu-meu, atunci ar trebui sa le fiu recunoscatoare" si chiar simt asta (pentru ea, nu pentru barbat-su!). ideea e ca, atata vreme cat nu se amesteca, fara sa i se solicite, in viata voastra, e ok, merita chiar cate un suras recunoscator uneori (nu des,ca se invata!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput