CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Larisa: mai bine intreaba pediatrul daca tb. sa-i dai vigantol si cate picaturi.
Pt. epiziotomie am facut spalaturi de cel putin 2 ori/zi cu ceai de musetel si apoi dadeam cu oximed. Nu am avut complicatii si s-a vindecat repede chiar daca stateam pe ea.

Adela, uite aici despre vigantol:
http://sanatate.constantaonline.ro/medicamente.php?id=574

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Adelapop, Vigantolul este vitamina D si se da la bebei pana la 18 luni, pentru asimilarea calciului si pentru prevenirea rahitismului. Se da din ziua 10 de viata, in doza de 2 picaturi (unii spun ca o picatura e suficienta, altii dau mai multe) pe zi.
Lacri, multumesc de incurajari! Imi aduc eu aminte si ca o sa se termine zilele astea grele, da' cand sunt mai deprimata imi zic: "si o sa vina altele, cu alte greeeuuutaaati!" Lasa, inca mai pot sa fac haz de necaz!
Larissa_79, la mine nu s-a vindecat epiziotomia si vineri are Ana 4 saptamani, deci te-am luat! Ma rog, la mine a trebuit refacuta sutura, de aia dureaza atat, dar deja incepe sa fie mai bine. Eu m-am dat cu betadina un picut si cu Hepathrombin, ca aveam un hematom (colectie de sange) mare pe acolo. Nu, cate un supozitor cu diclofenac, din cand in cand, nu-i face rau lui bebe! Pompele mele au fost Calpol si Chicco si Nuk. Era bine sa fi fost si lapte!

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

ce e vigantolul??? pentru ce se da la bebei?

vit. D3
sa nu devina rahitici

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

muktumesc mamicilor pentru raspuns
trebuie sa imi iau si eu o agenda
40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cristina! nici nu stii cat m-am bucurat ca te-am bucurat! cum sa se supere cineva ca ai scris atat, mie mi se pare un lucru minunat!! gandeste-te ca simpla prezenta pe acest forum a fiecareia dintre noi e motivata de dorinta de a interactiona, iar daca reusesti sa aduci un gand frumos altcuiva,.. ce lucru mai frumos ti se poate intampla?! "insoteste-te si fii fericit[a]", cum spunea cel mai frumos om din lume, Nichita.
neda, vazui pozele, tare dulcici!!
ella, mama draga, nu stiu daca intri pe podium la "balcaze si lalaii, grase si vergeturoase", poate, nu stiu, da sigur nu iei locul intai, ca ala e adjudecat de mois!! ma si mir de unde ma descrii cu atata acuratete..
uite, daca mai vreti sa uitati de colici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80858

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Cristina, deja e mult mai fun cand copilul e treaz. bucura-te ca incepe sa interactioneze cu tine, ca rade, ca poti deja sa ii pui muzici pe care le iubesti si stii ca o vor influenta (daca esti fan Iron Maiden mai asteapta nitel!!). io tocmai ce-am luat o jucarie fabuloasa, cu un elefantel care face echilibristica pe o bara, agatat de leagan, iar in jos merg doua snururi cu bilute zdranganicioase. fi-mea e iar in certuri cu elefantelul si intr-o lupta indarjita cu bilele alea. ce vrei mai frumos?

iar daca va mai aud ca va plangeti de colici va trimit pe canalul Reality Zone, sa vedeti cum e cu sindromul "Treacher Collins" si o sa va potoliti; oricate colici ar avea, sa ne bucuram in fiecare secunda ca avem copii normali, ca au un viitor frumos in fata. e, asta se intampla cand ai prea mult timp liber, te uiti la asemenea documentare traumatizante..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salut! am fost ieri la vaccin si a urlat bb meu.nici nu cunosteam asemene sunete scoase de el pana acum.un planset des si repede,mi-a fos si mie frica,dar in 2 minutele s-a potolit.apoi a dormit si suspinat vre-o doua ore.suspina din 10 in 10 minute.ieri nu am avut nici o reactie a vaccinului,pt ca inainte de vaccin i-a pus doamna asistenta un supozitor cu paracetamol,astazi in schimb a mancat f putin si f greu iar acum pe seara a facut temp 38 i-am pus din nou supozitor si acum astept sa se trezeasca,dar nu prea da semne ca s-ar trezi.
am voie sa-i fac baita daca are temp.e normal sa-i piara pofta de mancare cand el era un fomist si se ingrasase saptamana trecuta 300g doar intr-o sapt. sa fie reacctie a vaccinului??

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Draga Cristina, mesajul tau m-a trezit oarecum la realitate. Semanam un pic. Si voi lua exemplul tau si voi incerca sa ma bucur de tot ce este minunat in viata mea.
Ioana, raspunsul pe care i l-ai dat Cristinei ma ajuta si pe mine. Multumesc. Si multumesc pentru toate sfaturile tale minunate

Luana, eu chiar am intrat pe toate link-urile date de tine. Imi pare rau ca nu ti-am multumit. Uite pentru ca impartasesti cu noi ceea ce gasesti interesant.

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Am uitat sa va spun ca maine mergem si noi la vaccin si am emotii. Pe de alta parte insa abia astept sa vad cat a luat bebelina...

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am primit azi pe mess si mi-a placut f mult:
Cānd īti vine sa plāngi, adu-ti aminte de clipele īn care zāmbeai; cānd simti ca viata nu are nici un rost gāndeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cānd simti ca vrei sa mori gāndeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... iubeste-ti viata si mai ales prietenii... E cel mai de pret lucru. Este luna internationala a prieteniei. Trimite acest mesaj tuturor celor pe care īi consideri prieteni. Dak nu primesc acest mesaj inapoi probabil ca nu imi esti prieten.Daca nu īl trimiti mai departe, nu se va īntāmpla nimic. Totusi, daca o vei face, cineva ar putea sa zāmbeasca atunci cand il va citi..............

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput