CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Si eu am fost un pic uimita de 3 picaturi(mai ales ca e doar pe formula acum) fiindca pe prospect scrie de 2 picaturi dar daca asa au recomandat 2 pediatri(am mai intrebat unul pt. linistea mea) + medicul de familie, asa facem.
Cred ca fiecare bebelus are necesitatile sale.
Este un subiect despre vigantol la "parintii intreaba........." si este un caz in care au fost recomandate 9 picaturi/zi.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina Multumim ca impartasesti ceea ce simti cu noi. Si eu trec prin stari ca ale tale si poate multi trec dar tu ai si darul de a te descarca ceea ce e extraordinar . Keep on doing it!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, cred ca toate ne simtim onorate ca iti impartasesti sentimentele cu noi, nu plictisesti pe nimeni, fii sigura!
Si cand ai chef si simti nevoia... scrie-ne tot ce si cat vrei.
Cel mai important pentru un copil indiferent de varsta este sa aiba o mama iubitoare, relaxata si fericita in primul rand..mancarea, baitza...sunt detalii neimportante pe care le poate face in ultima instanta oricine. Iar pentru tine e foarte important sa te bucuri de aceasta perioada mai ales ca iti va fi extrem de dor de ea si merita fiecare minutel. Esti o femeie foarte tanara , desteapta si foarte frumoasa, care are o printesa dulce adorabila si sanatoasa si o familie fericita...ce iti poti dori mai mult? Bucura-te cat poti de ceea ce ai!Multi pupici!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

andreea, ioana va multumesc! m-am emotionat ...

ioana mare dreptate ai... trebuie sa ma bucur de clipele astea...
azi am stat cu fata mea, nu m-am suparat ca de la 3 la 6 (acum dupa-amiaza) nu a vrut sa doarma, si am vorbit amamdoua, am ascultat itsy-bitsy, am cantat...eu tot timpul aveam un task in minte: sa doarma dupa ce mananca si tot asa...daca o vedeam ca nu inchide ochii ma apuca panica...daca mai si tipa, eram terminata...azi am descoperit cum e cu uitatul in oglinda...i-am spus de nenumarate ori ca o iubesc...vreau sa descopar, sa invat sa ma bucur...

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Cristina, draguta, sa stii ca si eu trec prin cam acelasi gen de perioada, de vreo saptamana... Inainte a fost doar labilitate psiho-emotionala, acum... acum, mi se pare ca asta e depresie postnatala, deja, si mi-e urat sa o recunosc! Hai sa spunem impreuna ca suntem deprimate, macar nu ne mai simtim singure si defecte! Sotul meu fix acum are mult de lucru si vine tarziu - a ajuns sa-mi fie frica de venirea serii, cand apare si el acasa si suntem amandoi ffff obositi, si trebuie facuta baita, si incercam sa iesim impreuna la plimbare, si fierbem biberoane, si o hranim pe Ana, si o linistim pe Ana, intr-un tarziu apucam sa mancam si noi (numai prostii, ca inca n-am apucat sa gatesc) si sa ne dushulim. Apoi trebuie sa ma mulg, si pompele sunt nashpa, si-mi ia mult si mi-e somn. Senzatia mea de zilele astea este ca viata e un sir lung de "trebuie", si eu sunt o balcaza si o lalaie, grasa si vergeturoasa si cu o epiziotomie care se vindeca la pastele cailor. No, eu asa ma simt, zilele astea - nici chef sa mananc nu am, nici sa ma relationez nu prea vreau - e depresie? Ce zici? Poate asa reactionam noi la stres si oboseala si stat singure cu in casa... Si la lipsa de certitudine ca facem bine ceea ce facem, ca nu prea avem un feed-back rezonabil! Te pup! Si pupam si alte (momentan) depresive, carora le e rusine si frica sa-si puna diagnosticul singure. Si felicitari, din toata inima, celor care se mentin tonice si gusta frumusetea perioadei acesteia si ne intind si noua o mana de ajutor si optimism!

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor...de maine trebuie sa ii dau si eu Vigantol...cate 3 picaturi ati zis?..in ce moment al zilei sa il dau sau nu conteaza?
Cristina_Ioana, si eu am zambit la faza cu confundat sab-ul cu vigantol. Eu aseara am adormit cu fi-mea la alaptat....ma mir cum de nu m-am asezat pe ea...sa dorm mai confortabil.M-am trezit f speriata...ea micuta dormea la san. Voi ati patit asa ceva?
EllaX, la tine nu s-a vindecat epiziotomia? Nici la mine...si eu am maine..2 sapt de la nastere. Eu de cateva zile ma ung bine bine pe cusatura cu unguent de galbenele si propolis si vreau sa zic ca a facut minuni. Din cauza ca am alaptat in pozitia sezut...se desprinsese putin....dar de cand ma tot bandajez cu comprese sterile si unguent de asta....e mult mai bine. Baneocin-ul nu mi-a prea placut. Eu am mai luat ptr durerea de la epiziotomie cate un supozitor cu diclofenac....sper sa nu il afecteze pe bebe. Tu ce stii? Medicul a zis ca nu...insa eu am citit ca e interzis in perioada in care alaptezi. Cat despre pompat eu am folosit Avent Isis..am luat-o din careffour cu 170 RON si e f f buna.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

EllaX, vin curand si vremuri mai bune. Am inteles cat iti este de greu pentru ca asa a fost pana acum pentru mine. Deja lucrurile se mai linistesc, desi Mocutza e agitat tot timpul ca o apa minerala, nu mai plange chiar nonstop de la durerile de burta.
Am stat si eu o luna singura-singura, sotul venind doar seara foarte tarziu acasa. Credeam ca o iau razna! Urlete si iar urlete. Spalat, sterilizat, pompat, alaptat, plimbat in brate, hutza pe picioare,spalat rufe, intins,strans, calcat...ugh! Cand atipea asta mik un pic alergam ca bezmetica prin casa si nu stiam cesa fac mai intai.
Acum a venit mama la mine, dar trebuie sa o menajez, caci e bolnava.
Trebuie sa-ti amintesti ca situatia asta nu dureaza la nesfarsit!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Larissa, de pe la 3 saptamani se vindeca epiziotomia. Meanwhile, spalat cu ceai caldutz de galbenele si uns cu unguent de galbenele sau carpicon, daca nu sunteti alergice. Inca putintica rabdare!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Fetelor
Ne-am intors si noi de la controlul de 2 luni.Vai ce am mai plans la vaccinuri.Am crescut multisor.Avem 52cm si 3500 gr.

Daca vreti sa ne vedeti am pus poze noi
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551032472&security=AETlRs

Acum ma intorc sa va citesc ca nu am mai facut-o de multisor.Ce mai stiti de Diana79?

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ce e vigantolul??? pentru ce se da la bebei?

Mergi la inceput