CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Gabi ce frumoase sunt pozele cu rares si daria !!! Of! Asa imi faci pofta sa mai fac un bebe dar repede repede . Si Vatra Dornei e asa frumoasa! Am fost in saptamana de miere in Vatra Dornei si am schiat si a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea! Am si spart o groaza de bani .

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

andreea, ai niste poze minunate, ma tot tin sa-ti spun si ma iau cu altele..

si, uite, ca recompensa, un link ce mie mi s-a parut ff interesant. tocmai citeam la "baile de aer", calirea organismului, la pagina 32. peste primele 9 luni puteti sari :-)))

http://www.iubire.md/guide.pdf

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Apropo de Vigantol, voi cum il dati ? Ca eu am incercat sa-l pun in lingurita, la inceput cu lapte, dupa care cu ceai, ca sa nu-i strice gustul laptelui si sa nu-l mai vrea individa ... Nu-i place deloc, cu lapte il mai inghitea, dar cu ceai mi l-a scuipat pe tot, asa ca in ultimele 2-3 zxile i l-am pus amestecat cu Sab Simplex si l-a luat. Dar eu tot am impresia ca ramane pe lingurita, si din 3 picaturi, jumate raman pe ligurita ...

Pediatra mi-a spus ca e usor rahitica si mi-a crescut doza de Vigantol de la 2 la 3 picaturi, si usor anemica, dar inca sa nu-i dam fier. Voi cat Vigantol dati?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Bogdanai: si eu puneam vigantolul peste sab simplex dar pediatra mi-a spus ca nu e bine, mai ramane pe lingurita si sa-l pun direct pe limbuta.
Uite cum procedez: pun degetul pe buza inferioara(la fel cum pun lingurita ca sa deschida gurita) iar strumfi deschide gurita. Imediat pun picaturile necesare pe limbuta, gingii, unde se nimereste ca nu sta cu capusorul fix. Fac asta cand e mai linistita. Metoda e invatata de la o mamicuta de pe forum si functioneaza.

Sa nu-l pui in biberon ca mai ramane pe peretii biberonului.

Editare: suntem de la inceput cu 3 picaturi pana la inchiderea fontanelei din fatza, dupa aceea trecem la 2 picaturi.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Adelapop- pilula cu progesteron este contraceptiv, diferit de celelalte pilule pe care le luam inainte prin faptul ca nu are estrogen... si trebuie luat la ora fixa ca altel s-ar putea sa din nou... dar asta o sa-ti zica doctorul tau.

Inaioana, sper ca m-ai trecut si pe mine pe lista de wraperitze . Din pacate eu nu pot ajunge in weekend ptr ca nu sunt in Bucuresti, poate mi-l trimiti prin posta sau poate organizati inca o intalnire... Abia astept sa-l iau pe bb mic in marsupiu peste 2 saptamani si sa urcam pe munte.. multam mult oricum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ioana m-am hotarat pt unul kaki, daca nu albastru!Cand e gata daca sunt in Bucuresti iti spun si il iau de la Magda dak nu iti dau adresa sa mi-l trimiti aici!Asa..acum am un pic de timp liber sa va spun cate ceva despre noi..am fost plecati si de aia nu am mai intrat pe aici dar mi-a fost tare dor de voi!!
Seby avea la 2luni jumate 6500gr sa vedem cat are acum la 3 luni ca de abia il mai pot tine in brate..abia astept wrapul ioanei, va fi o adevarata salvare pentru mine si spatele meu!Am pus si cateva poze, nu pot sta foarte mult..o sa mai intru.Am mai citit din urma pe sarite.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Arleena, o prietena de-a mea m-a invatat ca daca nu mai fac fata tampoanele de sutien sa folosesc tampoane obisnuite always si intr-adevar merge beton, nu mai ai nici o grija si fiind mai mari nici nu ti-e frica ca iti pleaca la plimbare prin sutien...

Gicutza- bebitzu nostru a facut in axile eroziuni din astea si l-am spalat mai des cu o carpita moale curata si l-am uscat cu foenul bine-bine de fiecare data si am dat cu bepanthen si i-au trecut...

Mamicutele care dau numai formula la bebei spuneti-ne si noua daca aveti tot asa colici sa ne lamurim si noi daca are legatura asa mare cu ce mananca mama ca eu m-am saturat sa tot imi fac procese de constiinta la fiecare durere de burtica a lui bebitzu... si daca e
sa te iei dupace zice intelepciunea populara mai bine intrii in greva foamei ca sa fii sigura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Daryana, nu te-am trecut pentur ca nu ai zis pana acum ca ai vrea wrap. Spune-mi ce culoare vrei si rezolvam.
Eu am mancat de toate cand mi-am alaptat copiii si n-au avut nimik nici cand erau alaptati exclusiv , nici mixt.

Ama, kaki nu mai au, n-am luat material kaki, asa ca ramane albastru pentru tine.

Fetelor 3 picaturi de vigantol mi se pare extrem de mult, mai ales acum vara. Aveti mare grija ca vigantolul in exces da anorexie. Eu nu cred ca se poate vorbi de rahitism la varste asa mici iar acum fiind si vara, chiar cred ca trebuie avut grija cu vigantolul mai ales la mamicile care dau formula care este deja imbogatita cu vit.D. Poate ne spune si DianaR ce crede despre asta.

Angelica-q, eu cred ca dr ti-a zis de lactuloza (Duphalac?)nu lactoza. Asta ajuta la normalizarea scaunului in caz de deficit pentru copiii care nu primesc lapte cu prebiotice. Da-i dupa sfatul medicului e posibil sa ajute desi parca nu-mi vine sa cred ca bb hranit la san are nevoie de prebiotice pentru ca in mod normal le primeste din laptele mamei. Sara face kk tare?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

salutare fetelor!

azi m-ati facut sa trec prin tot felul de stari...

m-am amuzat cand am vazut poza andreei care alapta bebele in parc...si ma gandeam la ora aia cand e plin parcul, cum poate gasi ea o banca retrasa...marturisesc ca mie mi-e putin rusine sa hranesc copilul in parc...am incercat o data...i-am mai dat in masina, dar camuflata...nu sunt in stare, asta e...

am ras dar m-am si ingrijorat citind discutiile despre vigantol...si eu am uitat o zi...daca nu cumva am uitat ca am uitat sa-i dau si in altele... m-am obisnuit mai greu cu vigantolul... dar faza cu cristina_ioana e in top!!!! bietul luca...marturisesc si-mi cer scuze ca am ras totusi cand am citit...iertare!

m-am emotionat citind subiectul pus de luana cu scrisul...si mi-am dat o palma citind ce a scris chiar luana...

am trecut prin tot felul de stari...
luanadraga mea:
am realizat ca eu nu ma bucur de viata si nu redescopar bucuriile vietii prin madalina...ci din contra...eu am crezut ca nu sunt stresata...dar citind ce ai scris tu, mi-am dat seama ca viata trece pe langa mine...eu traiesc fara sa ma bucur...sunt foarte constiincioasa sa hranesc copilul, sa doarma bine, sa-i dau medicamentele, sa o plimb in parc...tot ce trebuie...dar nu mai am nici o stralucire in ochi... si stiu ca ne afecteaza pe toti 3 ca eu m-am transformat...sunt o drama...desigur, ma luminez totusi cand imi zambeste! dar EU nu prea mai am viata...totul e un stres...
sper sa nu se sperie nimeni...
azi citind ce ai scris luana, parca m-ai trezit...vreau si eu sa ma bucur...inainte remarcam apusul, norii, florile si ma bucuram de ele...acum...
nu stiu, parca rolul de mama e o responsabilitate prea mare pt mine...

cat despre scris... eu sunt o presoana destul de retrasa...desi am niste oameni care ma plac si sunt prieteni eu prin acelasi stres nu vreau sa deranjez pe nimeni...si nu vorbesc...nu ma descarc...si cum ziceai tu, nici nu mai scriu ce e in mine...zilele trecute ii scriam unei prietene care acum traieste in canada...a plecat de multi ani , vreo 6 cred..la un moment dat noi nu am mai vorbit...dar ne-am redescoperit prin copii...asa deci, ii scriam si madalina dormea...deja facusem introducerile in primele mail-uri...si ma simteam apropiata de ea...si m-am trezit scriind un mail urias in care din cand in cand spuneam ca m-am cam intins...dar continuam...si de fapt, scriam tot ce aveam pe suflet ca unui prieten sau (asa cum i-am spus si ei in final) ca unui jurnal...dar ma simteam bine asa ca am continuat...a iesit o chestie uriasa si la final i-am zis ca poate sa sa rada de mine si sa-mi spuna ca de acum inainte pot sa-mi fac un jurnal...dar ea chiar daca a ras mi-a zis sa-i scriu oricand simt nevoia...asa deci, m-am amuzat cand ati scris despre jurnale...eu ingeneral scriam cand eram trista...oare asa am fost tot timpul? nu m-am bucurat de viata?
anyway, luana iti multumesc! pt ca am senzatia ca am o noua sansa! vreau sa ma bucur!
dupa cum am spus nu am mai scris pe hartie si nici nu mai stiu...dar o sa ii scriu prietenei mele in continuare...ca unui jurnal...dar care imi si raspunde...imi pare rau ca nu am mai scris...imi pare rau ca am zis ca in perioada asta o sa citesc si cartea sta neatinsa pe noptiera...imi pare rau ca nu traiesc...ca risc sa pierd ce am acum pt ca ... sunt asa...
multumesc!
acum eu imi dau seama ca ma puteti injura ca am umplut pagina cu prostiile mele care chiar nu va interesa...si imi cer scuze! va rog nu aruncati cu rosii...ingnorati-ma daca vreti!

stiu insa un lucru: subiectul deschis de luana si ceea ce au scris fetele au trezit in mine ceva...bun, cred! m-am apucat sa scriu...si nu cred ca am transmis bine ce vroiam ...dar nu o sa sterg...

va pup

si milioane de scuze inca o data...
mi-e greu sa va explic ce e in sufletelul meu...dar poate ca azi voi ati fost jurnalul meu secret...cu cheita...

am uitat:
1. ma apuc sa caut bona...ai noroc, cristina ca ai o persoana care-ti place...
2. si o sa cumpar azi pepene...si o sa si mannac...clar!

promit sa nu mai fac asta niciodata! nu o sa va mai incarc cu prostiile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ioana albastru sa fie! Mersi frumos!Eu ii dau numai o picatura de vigantol ca asa mi s-a spus..chiar asa, nu sunt cam multe 3picaturi??Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput