CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Vin si eu sau sotul duminica la intalnire sa luam wrap-urile. Habar nu am cum se ajunge dar o sa o intreb pe Cristina_ioana.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata fetelor! pt cine e interesata, la marks & spencer de la orhideea sunt seturi de 7 body-uri cu maneca scurta la 780 de mii, reduse de la 1200000, parca. subnt super dragute, material ffff bun, am si eu si de asta va zic, si merita banii, sunt diferite ca model, deci intr-un set fiecare e altfel. incercati, eu zic ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Raalucutza ma regasesc in ceia ce ai spus despre noua ta viata.
Foarte frumos,mau emotionat pana la lacrimi randurile tale,pentru ca exact la fel mi se intampla si mie.E minunat sa fi mama,dar cand ai alaturi si barbatul iubit,si te sprijina in toate e extraordinar,e tot ce-si doreste orice femeie,nu?
Am mai pus si noi poze din luna a 3-a
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adi pai bine, mama, o dai tu in depresie acum?? bag io de seama ca iti cauzeaza anturajul asta de marsupiale (io eram cu turma de canguri), daca mai petreci mult timp cu noi a sa dezvolti PMS!! ia cheer up, ca acum vin la tine, tot am de luat o Raluca promisa...
tu esti mandria noastra, esti singurul care face cucurigu pe aici! gandeste-te ca ne-am intalni toate 69; daca vrem sa mergem intr-un local, nu ne trebe un barbat care sa ne insoteasa? doar n-o sa intram neinsotite...
am incercat sa imi imaginez scena cu noi 69 asteptand in usa (strada) restaurantului, sa vina adi sa ne insoteasca inauntru pentru ca asa e frumos si CA SA NU ATRAGEM ATENTIA. m-am inecat si m-am oprit o tzara...
adi, nici acum n-am reusit sa-ti descretesc fruntea??

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

NOE cine stie, cunoaste:-)

Ninge astazi pentru tine muntele e alb de nea,
Soarele din ceruri vine doar pentru iubita mea.
Acum coboara si dorul gonit de la locul lui
Tocmai de la Virful Omul pana-n Valea Dorului.

Refren:
Cind te scuturi de zapada
Nu stii cit esti de frumoasa
Ochii-s verzi zapada-i alba
Si se face cald in casa

Si calugarii din schit vor cu totii a te vedea
La cabana au venit doar pentru iubita mea.
Si zapada de pe culme in vale s-a rostogolit
Muntele e pus pe glume de cand stie c-ai venit.

Jepii mici ca sa te vada si-au cumparat ochelari
Si in cea mai mare graba i-au chemat pe Jepii Mari.
Nu stiu daca azi sau mainepe Morar am sa te sui
Sa ne logodim iubito sus in virful muntelui.

Acum vreo mie de ani m-a prins un viscol in Padina. Dupa, totul era absolut SF. Alb argintiu si in vale un card de capre negre.

maine imi trag si eu o poza cu wrap-ul. Poate facem un album 'Mama cangur la datorie'

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani, Roxana-Claudia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebe mic si familia ta!

Fete dragi, situatia sta in felul urmator: am deja urmatoarele culori: lila-9buc
gri deskis-4
gri inkis-2
albastru-6
portocaliu-3
negru-3.
Nispiu am 4 dar l-as scoate pentru ca materialul nu ma satisface in totalitate. Bine, singurul lui pacat este ca imi pare usopr ai aspru decat as vrea.Mai vedem. Portocaliul este oarecum spre caramiziu, retinusem eu gresit culoarea, nu stiu de ce aveam impresia ca e portocaliu-portocala..sau poate avusesera si nu mai aveau decat pe asta ..nu mai stiu, ca tot mama alaptatoare senila sunt si eu si greu m-a pus la incercare toata treaba asta cu wrapurile.
In concluzie, ideea este ca pentru mai multe nu mai pot lua material deocamdata pentru ca nu mai am bani.Asta de mai sus e stocul meu, astept sa incasez ceva duminica sa-mi acopar din cheltuieli si apoi mai cumpar pentru restul.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

26 oct
multumesc.
motive de depresie am pentru ca sint la servici.
poate tonul depresiv era cauzat de vizionarea unui filmulet pe care l-am trimis si pe mailul comun. ce ideei au unele neveste!

apropo de mail
pe yahoo se poate creea un grup, cu facilitate de comunicare prin mail intre toti membrii (membrele pardon) grupului. ce zicea angela, sa atasam aici fisiere nu cred ca se poate, dar daca facem un grup, cu adresele de mail ale tuturor, fisierele se pot trimite simultan la toti, dupa care discutii aici.
interested??

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare

Am ajuns acasa....am petrecut doua zile minunate, si cum dependenta de forum e boala grea..in loc sa ma apuc de despachetat...m-am apucat sa va citesc.

Claudia - La Multi Ani!!!..sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o viata de vis alaturi de familia ta.

Angelica - si eu am patit cu un vaccin la fel ca tine... zona intepaturii a fost vreo 3 zile tare si rosie..dar a trecut fara sa fac nimic. Am primit si sfaturi de acasa .."sa-i pun compresa cu apa rece"..ceea ce este o mare prostie...aici este interzis sa-i faci baie copilului 24 de ore dupa vaccin. Noroc ca eu nu ascult de sfaturile date de bunici si vecini

Imi pare rau de cele care trec printr-o perioada mai neplacuta, care cred eu ca e datorata de stres si oboseala si cu siguranta va trece cat de curand.
Eu sunt o persoana foarte vesela si plina de viata, iar de cand a venit Luana pe Lume suntem asa de fericiti..ca totul pare roz in jurul nostru.Mergem peste tot cu ea: petreceri, plaja..nu refuzam nimic..nici deplasarile lungi, ba si la intalnirile oficiale mergem tot cu copilul, chiar daca ni se sugereaza ca ar fi bine sa folosim o bona...ca nu da bine cand vorbeste X sa planga copilul. Dar nu am curajul si nici nu cred ca voi avea vreodata s-o las cu altcineva, nici macar cu mama..ca i-ar pune caciula

Fetelor, ganditi pozitiv, de aici pleaca totul, ganditi-va ca aveti copii sanatosi si frumosi, ca voi trebuie sa fiti frumoase pentru bebelusii care va privesc zilnic, pentru sotii vostri care si ei au nevoie de voi, ca trebuie sa fiti vesele sa va puteti juca cu cei mici, sa le cantati si sa le cititi povesti.

Eu sunt trista cand citesc aici..ca urmeaza o intalnire de mamici si bebei, iar eu nu pot veni..dar trebuie sa ma multumesc cu impresiile voastre care cu siguranta vor fi unele pozitive.

Am pus poze facute ieri in Busan.

http://community.webshots.com/album/552629267LLQKCq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

tocmai am aflat ca o verisoara de a mea este la maternitate in Oradea si naste.
sper sa fie totul ok. dr ei este in concediude ce se intimpla asa ceva? trebuie sa faca cezariana din cauza de miopie si dr a aminat-o de 3 zile pe motiv de concediu!!! acum e in travaliu si ...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Adib- nastere usoara verisoarei tale.

Si sa stii ca prezanta ta aici pe forum ne face bine la toate.

Mergi la inceput