CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

gicutza
legat de pliurile de la git. noi folosim in permanenta un prosop cu care stergem toate "scurgerile", iar dupa baita stergem la modul serios toate pliurile, nu numai cele de la git. unde apare roseata ungem cu bephanten sau sanosan daca nu e grav. rana a fost o singura data la piciorus, de atunci, Doamne ajuta, nimic.

de trei zile avem probleme cu adormitul. sa fie de vina caldura? plingem din nimic. mai ales seara. nu prea avem nici pofta de mincare. portiile sint mai mici ca de obicei. poate cineva sa ne sfatuiasca in vreun fel?

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Angi undulce ca te-ai gandit la mine.
Eu de luni mi-am recuperat fetita de la soacra(am asteptat sa se faca 6 sapt. de la cezariana ca sa o pot lua in brate si sa ne jucam ca pe vremuri) si acum sunt tare ocupata ca-s singurica pana seara la 19 si abia reusesc sa mai intru sa citesc. Si unde mai pui ca am inceput si pregatirile pt. botezul lui Andrei sambata asta.

Salutari la toate lumile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ioana,vreau si eu unul gri inchis.Mersi mult!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

26oct
itsybitsy asta emite zi de zi ceas de ceas?
ca nu reusesc sa ma conectez.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Ioana,eu nu pot sa vin nici sambata,nici duminica pt ca sunt plecata.Asa ca Fac apel la toate fetele care stau in Dr Taberei si merg la intalnirea cu tine,sa ne vedem intr-una din zile sa-i dau banii pt tine si sa recuperez wrap-urile!!!Asa ca fetelor,care puteti sa ma ajutati!.As putea sa apelez la Lacra,dar nu vreau sa o deranjez.
iu all!
Asa ca astept un raspns de la voi.
Nici Andrei nu prea are pofta de mancare si sigur e de la caldura si transpira tare rau.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Dana eu stau in Drumul Taberei, pe la Mega Image. Daca stam relativ aproape una de alta, pot eu sa-ti iau wrap-urile de la inaioana si apoi sa ne intalnim sa ti le dau.

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Pfuiii.. luana acu' chiar ca mi s-a facut pofta de pui pe sticla . Doar ca azi sunt in greva si nu am de gand sa fac nici mancare, nici sa spal, nici sa calc.. si nici altceva. Asa, de-a dracu'!

cypocs, adib, abibranza multumesc mult si voua pentru sfaturi. Am sa incerc sa vad ce merge mai bine. Aseara am iesit sa-i iau Dermacare dar bineinteles ca matza mea a inceput sa bazaie chiar cand sa intru in farmacie si a trebuit sa fug cu ea acasa sa-i dau sa pape ca riscam sa ma reclame astia la Protectia Copilului, asa tare urla copila mea cand ii este foame. Asa ca aseara i-am dat cu Bepanthene, iar azi am sa incerc si Bubchen. Cu pudra i-am dat dar s-a adunat acolo si s-a intarit si nu stiu daca i-a facut bine . Problema e ca pe Ana nu pare sa o deranjeze roseata aia. Cred ca doar eu sunt aia stresata!

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Muuh, pai si io ii mai dau si completare, banuiesc ca se pune ca oricat de putin ar suge de la san, tot suge, deci daca e sa faca urat de la vreun aliment face...ia sa incerc si eu timid asa o bucatica de pepene, ca mor...si ma gandesc ca la cati pepeni am mancat eu gravida fiind, poate Luca e obisnuit si chiar ii plac

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ieri am fost la vaccin si raportam urmatoarele: in ultima luna Andrei a pus pe el exact 1500 gr, ceea ce dupa spusele asistentei este enorm!!! Sa fie asa? Mananca 150ml la o masa, portia ce i se "cuvine" la varsta asta, Nan 1.Intre mese bea cam 40-50ml de ceai dar numai acum de cand cu caldurile astea. Acum are 5400 gr si 60 cm.Eu zic totusi ca e in grafic. Ce parere aveti? Ca nu vreau nici sa tin piticu flamand de gura cuiva.

Spre surpriderea mea, la faza cu intepatul, ne face prima injectie si gata.Stau, astept....si pana la urma intreb....numai atat? Nu mai trebuie inca una? Eeeee....am primit vaccin din ala de nu trebuie numai o intepatura!!! Asa ca am scapat cu un piciorus! Febra nu am facut si poate scapam fara.Sa vedem.....

Va dorim la toate o ZI RACOROASA!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si Mihnea al meu s-a iritat la fundulet si se pare ca pe el nu-l deranjeaza. Il las cat se poate de mult in fundul gol dar nu are nici un efect, poate doar ca nu se agraveaza iritatia. Este si foarte greu sa-i treaca daca aproape non stop el face kka.

O intrebare: voi ati uitat vreodata sa-i dati Vigantolul? Eu am uitat ieri...sper sa nu fie totusi un capat de tara.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput