CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Carmina, nu e nici o pb daca uiti sa ii dai Vigantolul 1 zi. Eu ma comis-o si mai rau: semanand sticla cu Sab Simplex putin, intr-o noapte cand eram chiauna de cap si Luca tipa rau de colici, am incurcat picaturile si i-am dat 15 picaturi de Vigantol Mi-am dat seama imediat, i-am dat ceai, a vomat (ceea ce a fost ff bine ca a eliminat cat de cat) si apoi nu i-am mai dat Vigantol 2 sapt....dar nu a patit nimic, a zis pediatra ca a vomat si e posibil sa mai vomite cateva zile dupa pt ca e ala uleios si scarbos... sunt o mama denaturata
Apropos de iritatiile de la funduletz, exista o crema Mustela speciala pt zona pampersului si iritarii/ eritem etc care face minuni...si eu am avut pb cu Luca si el face kk mereu si tare buna e crema aia...

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, In lagatura cu manacatul, cred ca pe caldurile astea nu prea au puiutii pofta de manacare si a mea mananca mai putin. Le trece lor odata cu caldurile.

Carmina, noroc cu tine ca mi-ai adus aminte, ca uitam de Vigantol azi... Ieri clar am uitat...

Ne-am hotarat sa mergem cateva zile la munte, in Parang. Daca totul merge bine stam o saptamana. Poate isi mai revine si a mea cu mancatul ca de la caldurile astea...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Pentru evidenta a ce maninca, cind maninca, ce picaturi, cind face kk, ... noi am infiiintat un jurnal. e colorat tot. vigantol cu rosu, sab simplex cu verde, kk cu maro (normal), ... asa scapam de disperarea care te apuca atunci cind nu-ti mai amintesti daca ...
Camelia
si noi mincam 150 ml NAN la o masa, mai nou chiar 180ml. am avut doua zile cu cite 4 mese de 180 ml.dar da cind cu caldura nu mai vrem decit maaaxim 150 ml la o masa si 5 mese pe zi. Cred ca te panichezi degeaba din cauza asta.
Legat de vaccin, probabil ai prin varianta "tritanrix" (cred ca am zis bine) care este furnizata de DSN acum. e intr-adevar o singura intepatura si ceva pe cale orala.
dar legat de vaccin, vi s-a facut la careva testare???? sau nu se face? ca noua...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si eu am uitat sa ii dau vigantol-ul cred 2 zile la rand. Apoi ne-am pus pe treaba! Am deschis carnetel ca sa nu mai uitam. Pediatra mi-a spus ca nu e bine sa treaca mai mult de doua zile fara vigantol pentru ca se pot produce leziuni in osatura lui bebe si nu imi doresc asta! De atunci nu am mai uitat nici o zi vigantolu'!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ioana vreau si eu WRAP!!! pls.Daca nu o sa pot veni in buc sa il iau iti trimit bani de aici sa mi-l trimiti prin posta ca imi rupe spatele Sebastian cu tinutul in brate si cand mergem la plimbare cu carutul nu mai sta deloc in elajunge tot in brate.. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Mai, Arleena, ce filmulet ai pus tu acolo?! Cred ca zicea ceva trist sau suparat, ca fiica-mea a inteles si a inceput sa se miaune! As fi curioasa daca si alte ciresele au aceasi reactie sau este ceva intre clujeni! Ai prea mult lapte? Da-le si saracilor ca noi! Noi ieri am reusit sa scoatem vreo 20-25 ml amarati! Cum e si viata asta de mamica, exact ca si restul vietii: nedreapta! Pupici!

Adib, si noi am vrut sa tinem un jurnal, ca uitam cat a mancat Ana... si am uitat sa scriem in jurnal, spre sfarsitul zilei!

Luana, de unde ai cumparat floricica aia, prietena Horei? Vrem si noi!

Ella X cu Ana (26 zile) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina nici nu am stiut ce sa fac cand am citi mesajul tau, sa rad sau nu . Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator cu sticluta de glicerina pe care am confundat-o cu cea de vigantol. Se pare ca facem lucruri relativ normale.

Diana ma bucur ca ti-am fost de ajutor .

Si noi avem caiet in care se noteaza tot, dar se noteaza dupa ce se intampla evenimetul nu inainte, asa ca la sfarsitul zilei vad cat a mancat cat a facut kka si daca i-am dat vigantol, sab, sau altceva...Adica intai mananca si pe urma notez, intai face kka si pe urma notez, intai ii dau vigantol si dupa aia notez. Daca intelegeti ce vreau sa spun . Pe urma vad ca nu i-am dat una alta dar bebe doarme si zic "ei lasa cand se trezeste" si tot asa...

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Cristina din cate stiu eu Mustela este un produs relativ scump. As vrea sa stiu daca tu ai folosit-o inainte de iritatie sau preventiv? Ca daca i-ai dat dupa si pe urma a trecut isi merita banii insa daca i-ai dat inainte si tot a aparut ma gandesc ca e la fel de buna ca oricare alt produs pt. bebei si nu as da atatia bani pe ea. De la mustela am vrut sa cumpar o crema pt. protectia pileii imoptriva soarelui dar costa 800.000 lei.

Ah si in afara de laptele humana (adjudecat de Luana ) mai donez produse bubchen. Se pare ca Mihnea se impaca foarte bine cu Nivea sau pur si simplu fara nimik.

Am asa:
-sampon
-lapte de corp
-crema imoptriva iritatiilor
-crema pt. prevenirea iritatiilor (pe care din pacate am inceput sa o folosesc cand era prea tarziu)
-sapun solid
-si cam atat

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Carminabulina, ne pare rau ca nu suntem din Bucuresti, sa primim produsele Bubchen pe care le donezi tu! Le-as fi si cumparat, sa stii! Noi suntem taaare multumiti de Bubchen, dar nu gasim in Cluj decat f putine produse! A umblat Andrei de i-a iesit limba de-un cot, pe o caldura mare, dupa crema pt fundulet si baby bad, si degeaba! Asa ca, fetelor din Bucuresti, primiti cu incredere ce are Carmina de dat!

EllaX

Mergi la inceput

EllaX, da-mi adresa ta pe PM si ti le trimit prin posta. Din pacate, crema pt. fundulet este inceputa, dar cred ca nu-i asa o tragedie...am folosit doar 3% din ea. Daca te grabesti pana la sfarsitul saptamanii le ai acasa.
Nu le vand, le daruiesc .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput