CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lume, lume! daca nici acum nu va duceti pe linkurile utile nu ma mai joc (ca io v-am trimis la mai multe, da nu stiu de s-a dus careva)
am gasit un post de radio bestial, pentru copii!!

http://www.itsybitsy.ro/live.html

e bun de adormit copiii, mama mama!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

bag de seama ca ziua e cu cutiutze muzicale si o gramada de alte melodii pentru copii, iar seara e un soi de romantic

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

amiss_zipp ca sa o spal la pliurile alea in chiuveta e o intreaga cascadorie. Deoarece din cauza sunculitelor ajung f. greu la ranile alea si am nevoie de ambele maini ca sa-i dau capusorul pe spate si intr-o parte, sa-i ridic gusha . Dar cam de 4-5 ori pe zi o spal cu vata si multa apa si usuc bine locurile respective, iar seara la baita insist f. mult in locurile respective cu apa multa. Nici lapticul nu-l las sa se usuce acolo in timpul zilei, insa problema e mai regurgiteaza si noaptea, in timpul celor 2-3 ore in care apuc si eu sa dorm .

luana ce-ai facut cu puiul? . Eu de obicei il fac pe sticla. O sticla de bere de aia cu gatul lung in care pun apa, introduc sticla in fundul puiului si o bag la cuptor, intr-o tava cu putina apa in care sa curga picaturile de grasime. Mmmmm.. ce pofta mi-am facut!!! Cred ca maine am sa aplic reteta .

Noi am descoperit Radio Itsy Bitsy de mai multe luni, deh! asa-i cand mai ai un copil. Copil care stie deja in masina sa apese pe butonul nr. 4 de la radio unde e memorat postul cu pricina. Si in Cismigiu am fost de multe ori la petreceri organizate pentru copii la care participau si Itsy si cu Bitsy, care au si emisiune pe B1TV sau TVR parca duminica dimineata. Doar ca seara de pe la 9 dau muzica pentru parinti si nu tot timpul au emisiuni grozave.

Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu bebelina mea. S-a obisnuit in brate si e un circ intreg seara pana adoarme la ea in patut. Si nici nu prea pot sa o las sa planga pentru ca ma streseaza profund plansul ei asa ca ma duc si o iau in brate, si iar o pun in patut, si iar plange.. si tot asa.. Acum de ex. am lasat-o in patut de 5 minute si de 1 minut urla ca din gura de sarpe. Sa vad cat rezist .

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

GICUTZA, exact asa facea si Maya la gat si am incercat cu de toate .A mers foarte repede si bine cu talc , dupa baitza .De a doua zi nu a mai avut nimic

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana, eu m-am dus pe acele link-uri.Am vrut de mult sa-ti multumesc, dar nu ma prea impac cu scrisul.Asa incat: multumesc!
A, si subiectul deschis de tine e grozav.Si eu mai folosesc stiloul si cerneala la scoala.dar raman o lenesa la scris de obicei.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

betty, puiul a iesit bestial, l-a facut barbatu-meu cat eram eu in parc. si noi am folosit o sticla de bere, da o parte din continut, nu sticla. se fragezeste f bine cu bere. si baga si cateva felii de lamaie, cu coaja, in pui, it makes the difference! oricum, din partea mea ar putea sa nu existe pui, gaini, chestii de-astea. iubirea mea e vita, sub orice forma!
voi ati vazut ca manjii nostri seamana cu omuletzul de la cauciucurile Michelin?!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Arabela, (ma simt si io bine ca m-am facut utila, deh!)

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Gicutza, eu folosesc Bubchen care are oxid de zinc pt toate iritatiile.Doctorita mea mi-a spus ca orice crema cu oxid de zinc e buna.

Angelica, sucurile de fructe nu ii vor regla scaunul Sarei.Ele ar putea s-o ajute la anemie.Asta daca te hotarasti sa-i dai.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Abibranza ... nu, nu o sa-i dau suc de fructe, destul m-am cait pt Razvan; am avut si la Robert f f mare pb cu constipatia, si am rezolvat-o numa' cu termometrul in fundulet! Acu' e bine-merci baiatu', ba chiar e mai reglat decat noi toti! O sa merg maine la farmacie sa cumpar prafurile alea, ca vaz eu bine ca Ina e atat de ocupata cu "operatiunea wrap" ca nu mai are timp si pt kestii "serioase"...

Luana, ..., chiar asa, mai draga, cu piticii aceia incretzitzi!?

Pupici pt toti ciresarii dulcici si manechinuitzi!

Iuly_p ai plecat in concediu la mare, draga noastra??!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

luana imi place subiectu cu "scrisul cu creionul pe hartie" dar cred ca numai maine o sa apuc sa citesc totul p-acolo....

fetelor....nu reusesc sa-mi reglez lactatia de cateva zile bune....aproape o saptamana....cam de 2 sapt am inceput sa iau supradym ca mi-a zis medicul de familie ca arat ca moarte-n vacanta(ca eram tot singura cu copilu si sotul venea acasa numai sambata pana luni dimineata ) dar faza e ca de cand am inceput sa iau vitaminele astea a fost mama o sapt la mine si sapt trecuta am fost pe la ai mei si la socrii si uite asa am fost "scutita" de tinutul in brate si m-am odihnit bine...plus ca m-am ingrasat de am facut 2 colacei fff vizibili si sambata tre sa ma duc la o nunta...si nu mai pot iesi in lume ca imi curg sanii rauri rauri...cu tot cu tampoane de sani..., de muls ma mulg chiar numai cat sa nu mai am senzatia aia ca explodeaza, si cateodata seara inainte sa ma culc ca altfel inund patul.....
mi se pare ca Alex nici nu mai papa asa de mult ca pana acum dupa vreo 10 min se joaca numai cu sfarcul....a descoperit ca daca pune manutza pe el face mama"auuuu"(ma ustura un pic dupa ce suge)si el se rade copios.....
azi am observat ca isi duce controlat la gurita tot ce prinde in mana si e stangaci 100%, isi nimereste din prima gurita si nu mai da pe langa...saliveaza exagerat de mult si am citit ca este primul semn de aparitie a dentitiei.....hmmmm doar nu o sa-i iasa dintii de pe acum?!?!!....il vad ca ii place sa roada.... a descoperit ca degetul lui tati e mai bun ca ale lui si tot incearca sa-l bage in guritza ...am sa pun maine un filmulet ca am ras azi de ne-am prapadit

ella noi pe la calvaria ne plimbam mai mult si cand apucam dimineata sa iesim(cam greu de cand cu caldurile aste) prin curte la agronomie....dar sigur o sa ne intalmin.....

in legatura cu mancatul de fructe si legume proaspete nu avem probleme....pepene verde, galben ,piersici, struguri,capsuni, cirese, portocale, kiwi, etc....salata de fructe cam tot la 2 zile....rosii, ardei, castraveti, ceapa verde, fasole verde, dovlecel, etc...salate de tot felu hhmmm, fff bune toate si sanatoase...mai bune ca orice carne....

si fiu-mio seamana fff tare cu omuletul d la Michelin si din cauza caldurilor astea(transpira la greu saracu copilas)si ii fac dusulet si de 2 ori pe zi......si la pliuri il fac cu bepanthen si nu avem nici o problema de iritatie sau ceva...

gata, am plecat ca mor de somn.....

am pus un filmulet cu fiu-mio certaret.....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput