Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Cristina, multumesc penntru lista de bagaje! E buna, orientativ, ca eu masa de infasat nu am avut niciodata si la medicamente nu prea ma gandisem...vroiam sa iau doar ceva de febra si atat. Uitasem de picaturi de nas. Si celelalte sunt necesare.
Tonnia, pe o parte e mai bine ca nu este exploatata turistic zona, ca nu ar mai fi asa liniste si pace. Ar fi cum e peste tot: galagie, aglomeratie, fum de esapament, baruri, discoteci etc. S-ar muta Valea Prahovei si acolo. Ori, eu tocmai asta nu imi doresc.
Catalina
cge spune:
'neata!
Ma bucur ca v-a placut filmuletul. ![]()
Eu v-am dat lista dupa care am facut bagajele ptr Albena.
Am fost si speriata, de asta am luat toate medicamentele.
Dar we trecut cand am fost la Slatina, n-am mai luat toate medicamentele si cine cauta o farmacie la 11 noaptea? Noi
, ca Victor facuse insolatie.
Cu masuta de infasat noi o luam ca sa nu murdarim cearsafurile/bancheta masinii.
Paturica de care ziceam e din aia de unica folosinta.
Marinela, ce ma bucur ca ati trecut cu bine de interviu. Nici nu se putea altfel.
si n-are nimic ca nu i-ai vazut tu prima dintele nr. 2, pun pariu ca pe tine te va musca prima![]()
Carmen, distractie placuta (ca poate uit sa iti zic mai incolo).
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Carmi spune:
Buna dimineata !
Simona, e bine Maia?
Aici s-a racorit, a plouat si sunt numai 21 de grade, in sfarsit respiram si noi uman. Fabiano nu mai are febra, am intrebat-o si pe dr. si mi-a zis ca da, este ´febra de caldura´ si ca am facut bine ca l-am imbaiat des.
Cristina,
pt. lista ´bb in vacanta´, asa am descoperit ca mai uitasem una, alta...Vazut si filmulez, marfa !
Marinela, bine-ai revenit !
Un sfat, va rog: Fabiano nu mai vrea lapte (Beba 3), in rest, mananca bine, dr cand e vb de lapte, 100 de ml a ajuns sa fie mult. V-ati confruntat cu o astfel de problema? Ce-ati facut? Ati schimbat laptele? Dr. lui e de azi in concediu si pe astia nu-i poti deranja pe mobil...de asta va intreb pe voi.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
godzila spune:
Buna fetelor,
De mult nu v-am mai scris din motive de acces la net si alte alea alea.
Am mai reusit sa citesc din cand in cand si sa mai aflu care mai sunt noutatile.
Sper ca toti copiii sa fie bine.
Din pacate noi nu prea am fost bine. Pitica a avut otita saptamana trecuta. Am fost la dr ORL din Ploiesti- sa te feresti (urasc medicii si spitalele) si i-au facut punctie –fara sa-mi spuna ce, cum si de ce…. de parca eram ultimul om- ala care tinea copilul si atat.
Doamne cat de tare a urlat, m-au trecut toate apele. Am inteles ca e o chestie extrem de dureroasa. Pe deasupra i-a si recomandat Fortum- antibiotic care se face intravenos
. M-am panicat rau si l-am sunat pe pediatrul meu din Bucuresti, care mi-a recomandat sa ii administrez Ceclor oral. Oricum am tras o mare sperietura care s-a cuplat excelent cu sitemul romanesc de sanatate. Sa nu ai copilul bolnav ca ai incurcat-o. Ca sa primesc asistenta medicala trebuia sa stau intr-un hol 2/2 langa toti ceilalti bolnavi si sa astept cu orele toti incompetentii. Urgenta pe dracu. Sunt suparata rau.
Daca eram in Bucuresti as fi rezolvat imediat. Ma duceam la un cabinet particular si gata, aici…
..Sper sa fie totul bine. Acum e acelasi copil vesel, dupa un chin de 4 zile. In perioada asta am redescoperit cat de atasata e de mine si cum se linisteste in prezenta mea. Zilele trecute nu prea am apucat sa fac nika, am stat numai cu ea in brate. Noaptea nu s-a trezit dar se scula mai devreme pe la 7 dimineata si plangea saracuta minute bune la mine in brate. Ce rau imi pare ca nu mi-am dat seama mai devreme …eu credeam ca sunt dintii…sau poate a fost o chestie suprapusa.
In rest progresam pe zi ce trece. Merge in 4 labute dar ii place mult mai mult sa mearga in picioare cu ajutor. Am observat ca doarme mai putin ziua, doar de 2 ori adunat cam 4 ore. De vorbit, vorbeste toata ziua in limba ei. Spune cu sens mama, tata, stie unde e tzatzica, stie catelul/pisica- chiar si la TV, unde e geamul, cand ii spun “hai” ridica manutele se uita spre obiectul pe care i-l indic cu degetul. Baga in gura tot ce gaseste pe jos
(cel mai frica imi e de pitrele din parc pe care le poate inghiti- are o rapiditate uluitoare cand le duce la gura). Cu mancarea sta bine. Orice ii dau, incerca cu placere. Ii place f. mult iaurtul si pruna mancata cu mana. Are peste 9 kg- nu am mai cantarit-o de mult dar cred ca am depasit clubul manechinelor. Ii plac foarte mult copiii din parc. Ii studiaza cu placere si incerca sa interactioneze cu ei. Cat despre caldura...e ceva mai bine la casa dar cand stau afara ma inabus. Ii fac cam de 3 ori pe zi baita in piscina si e tare fericita. Ii place apa la nebunie. Am fost cu ea la strand-ul din apropiere si cand ne vedea pe unul dintre noi in apa se smucea din maini sa sara si ea in bazin
.
Ma opresc ca am umplut pagina.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Tonnia spune:
Carmi, si la noi e aceeasi situatie cu laptele. Si pentru ca ma obsedeaza si tot intreb fel de fel de medici, am primit in ultima vreme raspunsuri care m-au mirat tare: ca nu e adevarata chestia cu 500/zi obligatorii, ca la varsta asta laptele poate fi si scos, ca nu e decat sursa de Ca, nici macar sursa importanta de proteine nu e, ca poate fi inlocuit cu succes cu iaurturi si branza. Nu stiu ce sa zic. Eu cred ca e si o componenta ereditara, de ex si eu si sora mea ne-am scos laptele la 10 luni de tot, nici in ziua de azi nu beau. Culmea e ca nici iaurturi nu mananc, poate 3-4 pe luna. Ei, cu toate astea am Ca beton, si gravida fiind am stat bine. Nu stiu ce sa mai cred.
Hildegard spune:
Tonnia, asa m-am gandit si io. merci de sustinere!![]()

Alina, de ce nu mai vrea lapte humana.Poate nu e laptele de vina.
--------------------------------------------------------------------
Stefan papa de rupe dar lapte din cioc, canita, bibe nexam. Primeaza titi
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Tonnia spune:
Vera, ce bine ca te mai auzim! Cum ti-ai dat seama ca e vorba de otita si nu de dinti? Pupa pe Iulia frumoasa!
kristinutza spune:
marinela, felicitari pt piciorul canadian!
meyy, e prea caaald.
nu mai stiu nici sa vorbesc cu voi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Carmi spune:
Antonia, multumesc pentru raspuns, cred ca asta o sa fac, o sa inlocuiesc laptele cu iaurt (d-asta vrea) ca ma dispera cand vad cum indeparteaza biberonul cu manutza....si tine buzele stranse, ca nu cumva sa-i patrunda vreo picatura de lapte.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video