Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetili,

Ioana multumesc de indrumari cu febra.
Carmi si eu sunt cu fata tot asa, doar ca nu avem decit o zi de cind face febra si nu mai stiam ce sa fac si am intrebat-o pe Ioana. Ea mi-a spus ce faci tu si am intrat repede sa vad ce spui. Cred ca trec si eu la aceeasi procedura. Faza e ca eu ma asteptam ca fata sa fie lesinata si sa nu aibe chef de joaca, dar de unde numa de vorba si de dans si de chiuiala, deci nu e de la raceala si nici dinti nu se zaresc.

Chiar, daca stie cineva sa imi spuna, Maia are un dinte si pe asta il avem de o luna si o saptamina, deci....... orea cind vor aparea si restu?? PAre ciudat ca nu am prea auzit la nimeni de pe aici cu un asa timp record de iesit dinti.

Maia incepe sa fie interesata de carti viu colorate si spune si ea "asta" si "ute"(uite), poate ute nu e ceea ce stiu eu ca inseamna, dar de obicei arata spre ceva, cel putin cu privireasi intelege cind ii spun ca nu are voie, cel putin se supara cind ii spun ca nu are voie la tastatura. ce ma distreaza.

Cris....vazut, cel mai tare e ca si sotu tot asa face

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Hehehe,
La Stefan nu-i mai place lapte humana seara completare 70 ml cum am reusit sa-i dau vreo 3-4 zile....nu stiu ce are, nu mai vrea asa ceva sa vada. A ramas titi, tuca-o-ar mama pe ea!!!!! Ce noroc cu ea
Mai e cineva in situatia noastra, sau a fost????
E asa de papacios ca ma sperie uneori.

Foloseste cineva Humana 3 cu gust de mar???

Simona
, si stefan mi-a luat revistele la rand. ii plac si lui viu colorate si ce mai....ma dispera

Gina
, spor la munci grele

Cge, masuta de infasat in bagaj???? Io n-o mai folosesc d ela 4 luni.
O sa incerc si io cu paiul sa vad cum reactioneaza.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

moama, ce-am mai ras la filmuletul de la cristina! cred ca l-am trezit si pe radu. mey, aveti grija, ca-mi plesneste operatia, n-am voie sa rad atata!!!

legat de masa de infasat, n-o iau cu mine la bagaj. bine, e si intarita, deci n-am cum s-o car. vroiam s-o dau, dar am abservat ca radu sta cumintel pe masa la infasat. daca-l pun pe pat, se rostogoleste, o ia de-a busilea, pleaca, ce mai! iar eu alerg cu pampersul dupa el. asa ca inca o pastrez, ca e tare folositoare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am vazut si eu filmuletul cu pricina!

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Salut!
Apropo cumpar si eu bunika maine pt 3 ore..... vreau sa ies cu fetele in oras si nu am cu cine sa las copilul, bunicile proprii nu se inhama nici una sa stea singure cu el :(, sotul munceste pana la 8 asa ca o sa ratez intalneala fetelor din Galati pe luna asta . Ioana ce zici il duk la soacrata .....asa ca antrenament pentru cand o sa ii duci tu fata? heheheh

Deapre febra nu stiu ce sa zic, nu a avut copilul nicioadata ....asa ca.....

Siriu ce frumos, mie imi place foarte tare zona, lacul, batajul ..... e super.

Mai cand aud ce progrese fak bb-ii ma crucesc, eu am un puturos, singurul lucru la care reactioneaza , adika danseaza e melodia hi-q razna, daca o aude si e in 4 labe face ca violatorul din cismigiu, daca e in picioare se bataie, de vorbit doar pe limba lui, in skimb daca ii zic "nu e voie" si ii zic de 50 de ori pe zi, ca deh: nu la priza, nu in sertare, nu la floare samd maraie ....nu ii convine, chiar ma cearta pe limba lui.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gina, felicitari pentru noua locuinta si spor la amenajat.
Cristina, ce lista......Noi nu mai folosim masuta de infasat. Noi daca plecam asa, trebuie sa caram si aspiratorul mare, ca cel nazal nu merge fara

Acuma vreau sa vad si eu filmul.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara,

doar sa va spun noapte buna si sa aveti o noapte cit mai linistita.

Sper si eu sa pot sa dorm. Maia tot imi face febra, dar miine la prima ora la dr. ca nu se poate. Ma tem sa nu fie altceva. mai sunt 2 chestii la toata treaba cu Maia, face si dearee si cind doarme sau sta pe spate ridica picorusele sus ca si cum ar durea-o burtica. In rest insa e vesela se joaca, maraita ca si inainte de a face febra. deci normal.
Va spun miine ce e.

Va pe toate si va trimit o imbratisare racoroasa

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,

Hilde si noi folosim Humana 3 cu gust de mar si pe ultima suta de metri nu ne mai place. La inceput a fost super bine ca am zic ca bate la fund Milumil si Nan, dar se pare ca nu e asa.

Alina eu zic sa ne vedme la terasa ca sa luam si copii ca nici eu n-am cu cine sa-l las.:)

Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tot nu m-am apucat de bagaje.

Karmenutza, stiu zona, am trecut pe acolo de multe ori, e absolut superb, nu stiu de ce nu e exploatata turistic deloc...Si mie mi-e groaza de plecare, sper sa fie bine.

Hilde, eu cred ca are legatura cu dintii, el mananca orice, a mancat 3-4 zile bine Humana, cred ca de la dinti e.

Nu gasesc Chicco pt tantari. Sofia, de unde ai luat????

Simona, lui Dinu nu i-au aparut dintii perechi, ci la distanta de 1 luna si o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna fetele.Ne-am intors pe meleaguri ardelene in sfarsit.
Gata, am scapat cu bine de interviu, deci suntem cu un picior in Canada.Multumim mult pt "soutien" si pupici multi si dulci pt CGE&co, multumim mult Cristina, tel, meu a ramas acasa sa mai sune mama daca sunt probleme, abia azi am vazut SMS-ul.
Vreau sa spun fetelor din capitala ca le invidiez pt multimea de magazine mari, care la noi lipseste si pt ca la majoritatea produselor am vazut preturi mai mici, sau mult mai mici decat la noi.In afara de caldura totul a fost ok.
Iaris s-a comportat bine la mama, dar nu prea a papat laptele, sper sa-si revina.Si i-a iesit si al doilea dinte de sus, si nu am fost acasa sa-l descopar eu, l-a descoperit fratele meu.
Va pupesc si ma duc sa citesc.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput