Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, unde e Siriu ?

Si de ce nu vrei sa mergi la munte ?
Vorba sotului mamicile se relaxeaza crescand copiii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

carmen, exact catre dr stanciu i-am indrumat si noi. tare sper sa fie bine.
bravo pt sotul tau ca te-a convins. distractie placuta!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, cita dreptate ai cu cumparatul. Distractie placuta la munte!
Cristina, multumesc. Am povestit unor prieteni despre soacra ta care te lauda ca sa nu stea cu copiii (fara nume, stai fara grija, soacra nu are cum sa afle).

Am avut sesiune cu webcam-uri pe YM cu Miruna. Asa mai ridea la mineeee. Maica-mea zicea ca zice "mama" cind vede poze cu mine, dar eu nu prea cred, cred ca zice asa doar ca sa ma simt bine. Eu nu prea am vazut-o clar, ca nu statea locului o clipa, si iesea des din cadru.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana,daca prietenii nu sunt din Slatina, stau linistita.

Cred ca are dreptate mama ta despre Miruna si Anca il striga pe Victor cand aude cantece pe care i le canta el.
Da, il striga 'Ata' (asta).

Si cand l-a vazut in gara (venea din tabara) pur si simplu vroia sa zboare din carucior.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, sint din Galati, deci nici o grija. Ce fain ca il striga "asta".
Irina cuscra, distractie placuta miine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, Siriu este o localitate intre Buzau si Brasov. Este o zona de munte supeeeerba. Eu am vazut-o in trecere de vreo 2 ori si mi-a placut tare acolo, incat ma duc sa si stau vreo 3 zile. Sa vad tot ce e de vazut pe indelete. Acolo ne cazam si plecam sa ne excursionam prin zona. Mai prost acolo este ca nu sunt foarte multe posibilitati de cazare, vreo 4, 5 "mari si late". Si am cautat ceva pana am gasit liber. Eu nu vroiam sa plec nicaieri in vara asta, nu neaparat la munte. De felul meu sunt tare plimbareata, plecam in deplasari fara nici o pregateala dinainte, bagam repede ceva in geanta si mergeam la "plesneala", chiar si cu cortul. Dar cand ma gandesc la haine subtiri, haine groase, mancarica bb, lapte, biberoane, etc etc ma ia cu rau. Si poate ca numai relaxare nu o fi aia, sa fac acolo ce fac si acasa. Vroiam sa amanam plimbarile de anul asta, pentru anul viitor cand e Catalina mai mare. De exemplu, mi-ar prinde bine o bunicuta sa mearga cu noi.
Chiar, fetele care ati mai fost plecate, poate bagati o lista cu "bagaj bebe".

Catalina

Mergi la inceput

Lista noastra de bagaj ar fi cam asta :
-medicamente: ambroxol, eurespal, ketof, antibiotic, calgel, panadol, smecta, oscilo, oftamezon + spray Off + antialergic etc+ nurofen
-Crema de plaja
-Servetele umede + masuta infasat cu paturica cu tot + crema fund + pompita nas+ spray nas .
-Pampersi;
-Hainute cat mai multe : subtiri si groase + bavetici
-Ceva jucarele Anca + piscine mica si jucarii nisip, minge;
-Biberoane + suzete. + peria de biberoane
-Borcanase + castronas + lingurita + canuta
-Blenderul
-Cereale
-Lapte praf + apa plata
-Lenjerie patut + carucior
-Patut ??
-Rucsac ptr drum in care sa adaug si ceva hainute de schimb + servetele + biscuiti + biberon lapte + biberon ceai

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Gata, am vazut si eu ceva poze cu Siriu. Sunt sigura ca va fi foarte frumos si relaxant.

Eu la pranz i-am luat Ancutei de fiecare data borcanase.
In rest iaurt i-am dat de la fata locului. Fructele i le-am pasat la blender.

Pe tine te vor ajuta si baietii.Cand am fost la mare au fost si nopti in care noi fetele n-am dormit (asa vroia domnisoara), asa ca dimineata eram rupta.
Ei bine, in zilele astea baietii plecau dup-amiaza si ne lasau sa ne odihnim.
Victor nu putea sa doarma la pranz, ca nu vroia sa rateze piscina.Asa ca era taica-sau de serviciu cu el.
N-a fost usor, dar nici rau. Oricum o iesire din Bucuresti e binevenita oricand.

Si prima data cand pleci cu bb e mai greu, apoi te obisnuiesti.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Am trimis un filmulet pe adresa comuna referitor la cum schimba taticii bebelushii(poate nu il stiati).

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
N-am mai scris de ceva timp !
Aseara as fi vrut sa intru sa va dau un semn de viata si sa va salut insa, dupa baitza facuta m-a ajuns oboseala zilei, m-am pus in pat si dusa am fost.
Cam intr-o saptamana incheiem actele la casa noua si imediat dupa ce vom primi cheile va trebui sa scoatem covorul (nu tine la copii mici) , sa punem parchet,sa vopsim dupa dorinta s.a.m.d
- munca si iar munca.
Multumesc lui Dumnezeu ca fetele ne sunt bine si nu ne dau prea mult de "furca".
Jessica a continuat cu progresele.
De doua zile bea lapticul cu;canitza cu cioc
Credeam ca n-am sa mai traiesc momentele acestea in care sa nu mai vad biberoane pentru un timp in fata ochilor dar, iata ca minunea s-a intamplat mult mai devreme decat mi-as fi putut imagina!
Weekend-ul acesta as vrea sa mergem sa mai vedem minunile Grand Canyon-ului insa la cat lucru avem mai ramane de vazut...
Vacantza placuta tuturor acelora care inca va pregatitzi de aceasta
Va

POZE NOI

Mergi la inceput