Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

atiana, Moni, giova, ANAs-multumim de aprecieri, azi sper s ao filmez din nou si sa ii pun costumul de baie-teoretic in curtea ta faci ce vrei,daca insa te vede careva si te pareste( f. rar dc nu e in pericol copilul)-potzi avea surprize neplacute, asa ca mai bien ii pun macar un slip, teoretci are si un fle de sutien,darnu cred ca o cuprinde ca e mai grasutza la partea de sus.
ANAS- da e obligatoriu costumul ca si faza ca nai voie sa ii lasi pe strada singuri,nici macar in fata casei nu au voie nesupraviegheatzi, asa ca eu lui fiimea de la 2 ani treb sa ii gasesca ctivitatzi saptaminale sa nu se plictiseasca si sa o oboseasca- de la innot, la tenis, balet si etc.
maine facem vaccinul si paoet se mai calmeazanoaptea emma ca de 2 nioptzi intre 3.30 si 5.10 ma chiauneste, la 10 min cere suzeta, dragos mi-a zis sa o lasa sa plinga sa vedem dc adoarme fara, e posibil sa incerc asta curand.
Merg sa ii fac bibe, caci cred ca pica la somn mai devrem ca de obicei si revin dupa ce calc niste rufe ca vien si la noi caldura azi.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Avem 2 dintisori!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Sunt de acord sa nu lasi copilul singur in fata casei, blocului sau alte minunatii. La faza cu costumul de baie la varsta asta.... inteleg pe de-o parte, dar pe de alta parte, eu de abia astept sa-l vad pe fii-miu in putza goala pe malul marii. De abia astept s-o vad pe Emma in costumas.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tatiana am vazut si eu cateva filmate, restul mai tarziu ca ne pregatim de iesit.
Mai da matinali sunteti voi dimineata, la 8.30 afara.
Anasebe felicitari pt. al 2-lea dintisor!!!
Nici eu nu prea sunt de acord cu costumul de baie, dar daca e musai....Pipi oricum trece, kk depinde cum il face bebele. Ma gandesc ca e folosit doar sa nu se vada organele intime ale bebeilor, dar chiar sutien la fetite de cateva luni....asta nu o inteleg.

mergem sa ne imbracam, ca vrem sa iesim afara.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Anas-felicitari pt dintzisor!
Am pus filmul de azi din piscinacu fii-mea, eo figura si nu prea vrea sa iasa dar e puternic soarele.
Va pup,merg la calcat ca l-am abandonat ca sa ne jucam.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Giova e superb costumul! Prognozez ca veti fii niste miri frumosi, manca-var mama! Dar vreau sa vad si costumul cu brau rosu al lui Marco
Miri, al meu flacau a facut asa cand il alaptam si incepuse sa nu ii mai ajunga lapticul pe care il lua de la san, am incercat sa ii dau ceai si am vazut ca se arunca pe biberon ca unul care nu a mancat nimic in ziua aia, si am dedus ca e de la insuficienta laptelui meu, si uite asa am ajuns noi la formula la nici 4 luni…
Monica
Denisa am vazut pe Emma plimbacioasa, imi place mult costumul de baie la dulcineea
Flacaul meu nu mai adoarme decat in brate, azi noapte pe la 3 m-a tinut o ora pana sa adoarma din nou
Felicitari pentru toti bebenacii cu dintisori
LA MULTI ANI! celor sarbatoriti zilele astea

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am o gramada de treaba,dar nu pot sa nu intru sa zic ce am vazut!
GIOVA ai un mire tare elegant,seamana cu Tom Cruise in pozele alea
DENISA am vazut filmul si pozele cu Emma in costum de baie,am ras cu lacrimi ... E mortalaaaaaaa!
ANASEBE alt dintisor ??? FELICITARI! Baiat mare,ce mai!
Fug sa mai lucrez ceva,pana nu se intoarce strumfa de la plimbare (iar avea febra 38 in funduletz ... deci la noapte parca vad...).
Aici a tras o ploaie de ploaie si acum e aerul fain,dar tot cald e ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Giova- f.fain costumul,un ginerica mumos.
Moni-multumim-pupicei lui Di si sa nu mai faca febra.
Danast-abia astept sa ne vedem,joisauvineri venim,in fctie de vaccin.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare, ne-am intors si noi de pe afara , am papat si ne-am culcat.Astazi Iarinutza mea a papat supica de cartofi asa cum papam noi (dar bineinteles mai mult nesarata), sa fi vazut fetelor ce mai papa si ce ar mai fi vrut dar mi-a fost frica sa ii dau mai multa, se pare ca ii place mancarica gatita mai mult decat laptic. Apa sau ceai nici nu se gandeste sa puna in gurita dar am sa incerc sa ii dau maine pepene verde si sa vad ce reactie v-a avea daca ii dau mai mult, ca astazi i-am dat o bucatica sa o "rumege" si tare i-a placut mai ales ca era foarte dulce.Oare e deajuns numai lapte pentru hidratare sau tre sa ii mai dau neaparat ceai sau apa (ca daca mai trebuie si altceva nu stiu ce ma voi face , cum ii voi da daca nu vrea...)
Continuam cu rostogoliri, cu povesti, cu tipete, cu rasete in hohote, stam in fundic dar numai tinute si ne impingem in picioare. Pacat ca noi nu putem pune inca filmulete ca aparatul nostru filmeaza numai cate 30 de secunde, fara sonor si nu se vede prea bine.
anasebeFelicitari pentru dintisori!!! Noi suntem inca in asteptare...
Giovasuper costume la baieti dar astept sa vad si rochia ta.
Pe restul va ca nu am apucat sa va citesc pe toate am trecut numai asa in mare, dar eu nu stiu ca nu mai ajung la zi tot in urma raman ca ,ce v-ati mai pus pe scris mamamia, sunteti niste
va mai inca o data pe cele la care inca nu am ajuns sa le scriu dar sper sa recuperez cat mai repede. Noapte buna daca ma apuca cumva somnul si nu mai apuc sa intru acuma seara.

ii pe pitici ...
...si la mamici...

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gio, daca ginerica e asa chipes, inseamna ca mireasa o sa ne taie suflarea! asteptam pozici!

anasebe, felicitari pt dintisor:)
denisa, ori nu stiu eu unde sa ma uit, ori nu gasesc filmuletul cu fetita la piscina:)

danast, intuiesc ca lui bubu nu-i mai ajunge lapticul, e normal. de aia si cere ca sa-si mareasca singur productia. ce ma omoara e trezitul noaptea, intorsul pe burta si plansul isteric si prinsul intre gratii. in combinatie... ies aburi din urechile mele:)) da mai rabd o saptamana, daca nu se rezolva situatiunea "natural"... o sa ne vedem cu doctorita. inca o luna mai trebuie sa rezist pana incepem cu papica normala. sau, daca vad ca nu mai ia in greutate... atunci trecem pe lapte praf.

acu a adormit pe burtica - mare minune, da e balta sub caputsul lui d ela caldura. desi e numai in pampers. poate o furtuna ar da bine in poza:))

va pup sis a aveti o noapte linistita

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput