Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragele mele mamici... nu stiu cum reusiti, dar eu, oricat ma stradui, nu apuc sa va citesc decat in diagonala, intr-o viteza, apropiata de cea a luminii - din varii motive - drept ptentru care imi cer scuze ca nu apuca sa raspund personal la mesaje/) in schimb ma uit la pozici si filmulete, si mai las si eu o vorba doua pe unde trec, tot asa, daca apuc:)
am retinut ca puiul lui asteryro e maricel si dodolots si nu putem sa nu ne gandim, oare noi cand ajungem la dimensiunile alea:) dar cum inca e san exclusiv... avem inca rabdare. am ajuns la 8 kg:) dar mai avem, mai avem:)

va multumesc pt raspunsul la intrebarea cu decalotarea. suntem tot in ceata. nenea doctorula fortat putin, a is sa nu ating, sau daca il bazai, s-o fac dupa baie. mie una mi-e mila de el... asa ca... uneori ma mai uit, alteori il las in pace:)

acu avem alt necaz. am crezut ca e un capriciu al lui bruno, dar de aproape o saptamana se trezeste noaptea din 3 in trei ore; mai rau decat cand era pitic pitic. sunt ^din ce in ce mai stresata. imi zic ca poate sunt caldurile. in timpul zilei cere papa tot la doua ore. apa nu, ceai nu. am sunat moasa mea supermoasa si mi-a zis ca e normal. ca-si pregateste sanii pt o cantitate mai mare de lapte, iar pt noapte sa incerc sa-l aman, sa-l pacalesc:( da nu-mi iese faza. il las sa planga, sa tipe, dar pana nu suge nu se potoleste. si eu si sotul suntem un pic zombie. bruno, n-are treaba:))atata ca baga in continuare picioarele intre gratii desi l-am varat in sac si se intoarce pe burtica si plange de parca ar fi sfarsitul lumii:(

in plus, iar a fost o batalie in curtea vecinei: pisicul mare si negru "le grand mechant noir" cum ii zicem noi, ne-a caftit pisoiul alb, care oricum era deprimat ca ia bataie incontinuu:( nici de mancat nu mai mananca, nici in curte nu mai vrea. celelat, tarcat, ala stie s-o ia la goana, si in plus stie ca cel negru are o boala pe cel alb:(( ce mai, azi e nitel gri orizontul la bruxelles:)

va pupez si pe mai tarziu

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare de la mare!
La multi ani bebeilor care s-au serbat zilele trecute, sa fie sanatosi, cuminti si papaciosi!
Noi profitam din plin ca avem bunica si brate proaspete si mami si tati isi cam fac de cap......
Am facut si noi plaja si baita in piscinuta mica, am baut o gramada de apa de mare (din piscinuta), si am mancat nisip! Razvan e cuminte foc, papa destul de bine dar ar cam vrea sa sara peste o masa, deci vrea doar 4 pe zi, eu mai insist asa ca.....
Nu m-am intalnit inca nici cu Irina nici cu Daniela, eu deocamdata sunt invadata de musafiri care vin sa vada papusica dar sigur ne vom vedea.
Sper sa mai intru si sa pun si niste poze dar trebuie sa le descarc pe laptopul lui taica-mio si cum el are treaba mai tot timpul
Pupici la mamici si bebici!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am pus filmulet sa-l vedeti pe fii-miu cum da noroc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aseara mi-a picat netul si nu am mai putut intra.
Azi am fost sa comand pahare personalizate pt. miri si nasi.
Ia uitati ce ginerica am: aici si aici .

Maraki pai daca nu e voie cu umerii descoperiti pune un sal sau ceva.
Anasebe sunt si la noi? nu stiam, ca nu ma uit pt. papa mai mare de 6 luni.
Szaboali eu i-am dat pepene verde si zeama de la el si nu a avut nimic. acum, cred ca depinde si de copil.
Bee ce fain cred ca a fost la munte.felicitari pt. traseu!!!
Si Marco se uita la noi si ii e pofta, dar nu ii dam intotdeauna, si nu ii prea place daca e bucata mai mare. Esti o fericita cu asa o fetita mancacioasa.
Irina ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti. la Mario cel haios si sa-i scada febra cat mai repede.
Miri poate de la dintisori e asa noaptea. caci am mai auzit cazuri. si cu toate ca nu se vad inca la marco eu zic ca tot dintii il supara noaptea de se mai trezeste sau izbucneste in plans.
Ioana cum e la mare? asteptam poze !!!
Denisa am vazut filmuletul!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mersi gio de sugestie. drept ca ma tot uit in gurita lui, da nu vad nimic... si nu se linisteste nicicum, doar daca suge:( ca mananca noaptea nu ma deranjeaza, dar avea un somn asa profund pana acu o saptamana. se trezea o data sa manance, sau daca se trezea mai des era ca se fatsaia pe burta- valabil si acu - si vroia inapoi pe spate. mai rabd o saptamana, daca nu se rezolva... vorbim cu pediatra.:(
pupicei

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Clau arata extraordinar! Este intr-adevar foarte frumos costumul! Cat despre borcanele. uita0-te si la alea de peste 6 luni, in special la Nestle. Nu uita ca ei merg pe principiul: diversificare de la 6 luni in sus si atunci sunt toate decalate.
Irina Ma bucur sa sunteti bine. Taare as vrea sa-l vad pe Mario lingand peretii!
Ioana Pai sigur ca Razvan vrea sa renunte la o masa, dupa atata apa si nisip! Asteptam poze!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri sa stii ca Marco de pe la 3 luni mi se trezeste noaptea.Nu bea laptic, doar ceai sau ii mai dau suzeta. si probabil il dor dintisorii, caci ei au dureri saracutii cu mult inainte sa iasa dintele.
Anasebe chiar ma voi uita, caci m-ai facut curioasa.; mersi de aprecieri.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

ANA, e tare simpatic Tiberica!

MIRELA, noi toti bem apa plata sau minerala. Apa de la robinet e tare murdara si plina de impuritati.

DENISA, e o scumpete Emma in iarba si-n bazin!

CRISTINA, sa-ti traiasca voinicelul! Sper ca e bine dupa vaccin!

MARAKI, saracul Dixi, ce-l asteapta, daca inca de pe-acuma il smotoceste Angelo!

ALI, eu i-am dat la baieti sa suga pepene verde. N-au avut nimic la burtica.

IRINA, si sedere placuta in continuare!

IOANA, distractie placuta si mult soare! Asteptam pozele (sa vad macar poze daca nu apucam sa mergem anul acesta la mare).

GIOVA, Ginerica e de 7 stele!!!

ANDA, multa bafta in continuare!!! Sigur vei trece de testele medicale si in curand ne vei scrie din strainatati!

Pupicei copilasilor vaccinati, sa le treaca durerea de picior!

Azi am iesit la plimbare dimineata devreme, pe la 8,30 si-am stat pana la 12 intr-un parculet, la umbra. I-am pus jos, pe-o patura si toti copilasii din parc au venit sa se joace cu ei (isi dobandesc imunitatea). Acum stam la racoare - in apartament sunt cam 25 de grade, deci e bine - si seara mergem din nou afara.

De cateva zile, baietii mananca supa facuta pentru noi (sarata doar putin). Am pus si un pic de paine. Am mai dat ficat de pui - au mancat foarte bine, iar azi au supa de pui cu galuste (din galbenus). Trebuie sa diversific meniul c-am observat ca s-au saturat de piureul de legume.

Avem filmulete noi!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) ALBUM NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut gagici,am ajuns la "Sauna acasa" de la "Sauna birou" Diana a avut febra 38,9 in funduletz azinoapte (adica vreo 38,4).Azi mai putin,in rest pare ok,tot mancacioasa,mai ales laptic a baut intr-o veselie si azinoapte si azi !
TATIANA m-am uitat la filmuletzele cu gemenii,sunt cei mai cei!
Incerc sa le vad si pe restul,ca acu monteaza astia plasele de tzantzari (care m-au ruinat)

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am si plase de tzantzari ...
Am mai vazut in filmuletze pe Tibi si pe Emma. La ceilalti .. nimic nou?
Cu pozele ma mai pasuitzi un pic...
Fug sa ma trantesc un pic in pat,pana doarme Diana.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput