Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 25
anasebe spune:
Neata fetele!
Gio Se gasesc si la noi paste bolognese. Numai stiu daca de la hipp sau nestle, sau amandoua. Deci ginerica e aproape gata, Marco la fel, numai tu nu ai rochia!
Denisa Interesanta chestia cu bebelusii. Deci in public nici un bb nu are voie sa fie gol?
Moni Sper ca febra Dianei sa nu fi crescut peste noapte.
Micio Gabar nu aveam ce iinseamna micio.
Maraki Moama, cam scumpa portia de mititei! Pupici lui Angelo!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Maraki Am vazut si eu filmuletele. Mai dar Dixie e un cuminte! Si Tiberiu e fascinat de caini si in special de coada lor
.
Denisa Am vazut-o si pe Emma. Bine mai paseste si ea. Mi se pare ca are un echilibru foarte bun.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
Saluti fetele,
Mai dam si noi pe aici ,sincer nu prea aveam noutati dar dintr-o data
am pus-o si eu pe printesa mea in fundic (bineinteles la mine in brate)si nici nu vrea sa stea, se impinge in picioruse de parce ar vrea in picioare(cand simte tare la picioruse)
. Ma gandesc ca poate vrea sa o ia "razna" mostenindu-l pe fratele meu care la 7 luni umbla in picioare.
De papat papam ceva mai bine dar nu cum as vrea eu
dar ma bucur ca papa si atata (si cand vad cum papa bebeii vostrii de bine ma apuca
). Caldurile astea ne termina si pe noi si pe langa asta asteptam sa ne iasa si la noi dintisori ca ziua tare maraie si agitate suntem,noaptea in schimb nu ne trezim deloc dormim de la 22 pana la 6 -6,30
.
Ii pupam pe toti prichindeii si printesele 

.
Mai am de citit si de vazut poze si filmulete dar promit sa recuperez cat mai repede.
Revin mai tarziu 
la pitici ...
....si
la mamici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
szaboali spune:
Mai fetelor am si eu o intrebare pentru voi. Ati dat careva la bebe zeama de la pepenele verde? Oare sa ii dau sau e prea mica?
la pitici
la mamici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI tuturor bebeilor sarbatoriti in ultimele zile. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.
Am vazut filme, poze si ce sa-au mai pus de catre mamici pe net, am si citit tot, dar de scris.....n-o sa am timp sa-i laud pe fiecare in parte, fiindca toti sunt superbi!
Ali, eu nu i-ash da zeama de pepene. Tu si asa te plangi ca Iarina mananca nu prea bine, asta ti-ar mai lipsi sa mai pateasca si cu burtica ceva.
Denisa, in curtea voastra, nu puteti s-o tineti dezbracata pe Emma in piscina? Am vazut ca tare se bucura sa paseasca in apa.
Astery, ce mare e premiantul vostru! Si cuminte. Ma tot minunez.
Giova, vad ca in mare stati bine cu pregatirile. Cat despre tinuta ta, nu cred ca tocmai mireasa o sa ramana dezbracata!
Moni, voi ati avut nunta mica, la 100 de persoane? Si la noi cu 50 ce-o fi fost? Sper ca e bine Dia acum. Sa vezi ca ale noastre sunt surori de suferinta! Ana, nu a facut nici o reactie la vaccin, decat la asta de 6 luni! Fix ranita la piciorus ca si Dia. SI ce s-a mai jelit de durere. DAr a trecut repede.
CE sa va mai spunem de noi? Am fost la munte, ne-am si intors. Ana ma dispera cu scaunele ei moi. 3 zile a fost ok, dar de ieri am luat-o de la capat. E pofticioasa rau de tot. Vrea sa manance tot ce vede la noi. Si cum nu putem sa-i rezistam........A mancat branza, cozonac, paine nu mai spun, carnita de vita din ciorba. Tot ce i se da "bucati", mananca. Cum vede papa de bebelushi, nu-i mai convine. MA si minunez cum mesteca ea fara dinti. E tare incantata de aceasta actiune si nu se ineaca deloc.
Eu si cu barbatu-meu sambata am urcat pe munte, iar Anuska a stat cu bunicii mai pe la poale. SI acum sunt rupta de picioare, ca doar am facut un traseu de 10 ore.
la toate fetele si bebeii.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinatunza spune:
Ali, cred ca e cam devreme sa-i dau asa ceva. Am citit ca ii doare burtica de la suc de pepene.
Papa Iarinutza supica ? Azi am pus sa-i fac si eu din nou, poate de data asta ii place. I-am pus si un cartofel mic , pentru ca ea are tendinta la constipatie.
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
irinatunza , da, papa supica dar sa nu ii pun carnita ca isi face greata
. Si asa ca papa numai zarzavatul
si o sa incerc mai incolo cu carnita
. Acuma astept sa se trezeasca sa ii dau sa pape supica de cartofi asa cum am facut-o pentru noi ....sa vedem daca papa.![]()
pupici 
ali
poze IARINA(16.02.2006)
szaboali spune:
OK cu pepenele verde o sa mai asteptam. va multumesc si va 
ali
poze IARINA(16.02.2006)
szaboali spune:
Aoleou...am uitat sa ii felicit si eu pe sarbatoritii de astazisi de zilele trecute.

si sa le urez si celor care au fost sau inca mai sunt bolnaviori insanatosire grabnica si sa nu mai aiba nici o treaba pe la dr.
si ii

ca sa treaca cat mai repede.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
irinadum spune:
La multi ani si de la noi la toti bebeii mici.
Tot pe fuga si noi si cu alte noutati si anume Mario a facut un pi cde rosu in gat dupa cum spune doctorita si e trecut pe antibiotice si asta pt ca dupa nurofen temperatura de la 38.5 urcase la 39 deci dupa o zi am trecut la antibiotice si vad ca e mai bine drept rasplata rupe si darmaa tot in cale.
Am vazut pe fuga care ce si cum mai faceti insa nu prea am timp sa raspun dar recuperez.
Daniela sapt asta promit ca ajung va deu cum dar ajung si cu Pufumic la fel poate ne intalnim in partc ca am auzit cae misto de tot.
Mario nu am apucat sa il cantaresc dar trebuie sa iaba lejer peste 10 adica lejer aiurea vreo 10 jumate cred eu habar nua m ca nua m cantar ca lumea si nu l-am pus. De lungit s-a lungit. De stat in fund asa deodataa a devenit pozitia lui preferata deci nu va chinuiti sa ii puneti ca invata singur ( al meu nu statea intre perne niciodata deci nici gand sa aexersam dinainte), de mers in patru labe iara e desene animate in sensul ca s eridica pe canapea sau pe pereti pe care ii linge cu o placere diabolica
...deci tot timpul la fundul lui...pana si in carut nu ii mai convine ...se plicitseste repede ..asta dupa ce a tras de par toti copiii din cartier.
De mancat i-a dat orice adica cand zic orice e orice. C facem pentru noi papa si el asta o data sau de doua ori pe zi...deci si pepene galben si rosu , salata de vinete , pilaf , eugenii
si tot asa ...bineinteles ca ciudateniile in cantitati mai mici...insa se pare ca nue mofturos. Mama zice ca re peste 7 luni deci poate manca orice
mai putin mazare , fasole si nu mai stiu ce ...deci va dati seama ca dupa doua saptamani am renuntat sa ma mai cert in legatura cu mancarea.
Fug ca am terminat treaba ca s-a varuit aici in sufragerie si acum aproape e gata treaba sa pot sta si eu un pic la net sau sa merg la marea mea .
Va pup pe toate .