Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors si noi din oras devreme, ca am o durere de cap....
Mi-a dat Clau masina si am venit cu bebe acasa, a fost cuminte si am ajuns cu bine.

Fetelor va multumim, dar cred ca mirele si bebele vor fi mai frumosi decat mireasa. eu nu ma supar.

Danast costumul lui marco e crem cu auriu, nu e nimic cu rosu.
Miri la pag. 16 a pus Denisa un link cu filmele.
Denisa am vazut-o pe mumoasa in costum de baie.

Marco mi-a adormit si nu a papat. am incercat sa-i dau prin somn si numai 50 ml a baut. dar tot nu ma las si mai incerc.

merg la bucatarie sa-i pregatesc la Clau niste ficatei.
revin, daca va mai fi cineva pe aici.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai apar si eu dupa asa o lunga absenta...ce sa-i faci stiti voi timpul asta.....
Azi am fost cu copii la strand, am ajuns pe la 3 acasa,am sarit peste balaceala de seara la lac, ca eu nu prea am avut chef...si sutul care venise mai repede acasa tocmai pentru asta, dar am fost ieri, am facur gratare ne-am balacit si am ajuns la 10 acasa....e asa de calda apa ca o ciorba.
Duminica seara am ajuns si noi de pe munte, plini de nervi, fetele au urlat tot drumul, am oprit din parcare in parcare pana la urma am luat-o pe Selin la mine in brate, ea care deobicei e cuminte...daca ne-ar fi prins politia
....acolo a fost tareeee bine, liniste si pace,cum zice sotul poti sa-ti auzi paduchii in cap cum se plimba...., ce mai comparatie.
A fost cald dar nu canicula ca aici, am fost la strand intr-o zi, au unul nou nout super fain, de doua ori ne-am aventurat pana la un lac nu foarte departe, ne-am balacit, ne-am bronzat si n-am facut nimic!David s-a balacit chiar si in izbor, brrr eu nici sa ma uit la el nu puteam ca ma lua tremuratul
cu somnul nu prea am recuperat, ai mei copii nu stiu de vacanta, la 7-7.30 erau toti 3 in picioare!.....am cules afine si fragute....am contruit case in padure....David a avut companie, intr-o zi vecinul de cabana, alta zi o verisoara, apoi alta....l-am aniversat pe socru-meu
Atractia pricipala a fost telecabina care trece pe deasupra casei...chiar si Daria a invatat sa spuna bandli....topaiau si strigau de fiecare data cand trecea, adica din juma in juma de ora. Daria a renuntat la laptele de ora 5-6 ca il puneam in termos si se acrea pana ajungea sa-l bea, Selin s-a bronzat in buci,a inceput sa manace pe rupte orice ii dau, vrea sa se ridice in fundulet.
Saraca cred ca ii facem asa pofta, cum sta tot pe langa noi cand mancam, daca o tinem in brate isi da ochii peste cap sa ne vada cum macam, asa ca eu nu prea am rezistat si i-am dat si ei sa guste gratar, si orez si bineteles coaja de paine. De ieri i-am mai bagat o masa ii dau branza cu banana si cu cereale cu biscuiti,si bineteles manaca tot....tata-su nu mai poate de fericit cand o vede cica o sa fie mancaciasa.....mai vedem pana atunci!
Fetelor, am o gramada de recuperat la citit, dar poate o sa reusesc.
pozele sunt la albumul iulie
va pup, ma duc sa scot rufele

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am pus si noi pozici de la mare aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/detail?.dir=98d8re2&.dnm=39f3re2.jpg&.src=ph, asta e prima, si cele de dupa sunt tot de la mare.
Pupici la mamici si bebici

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nu merge linkul de mai sus ca am pus virgula la sfarsit si nu ma lasa sa editez. Asa ca il mai pun o data: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/detail?.dir=98d8re2&.dnm=39f3re2.jpg&.src=ph

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Giova sorry daca am incurcat oalele. Eu am retinut ca am citit zilele trecute de un costum cu brau rosu, dar probabil am visat. Sorry inca o data pt incurcatura
Fetelor am si eu o intrebare de baraj: cat va dorm puiutii in timpul zilei? Al meu are momente cand doarme cate 2-3 ore, dar mai mult motaie cate 20-30 min dupa care e iar in picioare gata de joaca. Noaptea doarme maxim 8 ore, niciodata mai mult

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

MONICA, ! Dar nici cu Diana nu mi-e rusine cat de frumoasa e si cate giumbuscuciuri face! Baietii sunt la fel de miscaciosi amandoi, depinde cine in ce forma este. In curand voi pune filmulet si in “traducere” sa intelegi ce povesteste Clara cu ei.

ANA, felicitari pentru dintisor!

DENISA, bine ca gasesti costum de baie pentru varsta Emmei. Arata in el! Eu pana acum n-am gasit pentru Clara, toate ii erau mari.

GIOVA, intr-adevar am fost harnicuta azi. In conditiile in care am facut branza c-o seara inainte si-am pregatit fructele, doar trebuia sa blenderuiesc totul. Si am avut mancare facuta pentru toata gasca. Baietii se trezesc la 6.30 – 7, se joaca, mananca si baga somn pe la 9. Daca nu iesim pana atunci, trece vremea, se face ora de masa (11) si ma trezesc ca-i miezul zilei si inca n-am pus piciorul afara.

MIRA, ce frumos suna...munte, padure, fragute, lac...

IOANA, ce-i place lui Razvan in bazin! Si ce palarioara frumoasa are!!!

Maine voi avea o zi plina – singurica cu cei trei copilasi. Sotul pleaca devreme din localitate si n-apuca s-o duca pe Clara la gradi. Sper doar sa fie vreme buna sa putem iesi afara. Altfel trece ziua langa topogan, leagan, groapa cu nisip.

Va doresc noapte buna!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) ALBUM NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mira-faine pozele de la cabana.
Ioana-super dulce Razvan in prosop pe plaja!
Dana-Emma doarme de la 9.30 la 8 dimi cuunele treziri, depinde de toane,cera de la 4 pt lapte nu o sare si in timpul zile de la 10.00-12.30 uc trezire dupa o ora si dc sunt sa ii dau suzi si sa o mangai continua somnul.LA prinz baga de la 3 la 5 sau 5.30,iarasi depinde dc sunt pe linga ea sa ii dau suzi si sa a simta.N-mi place ca are nevoie de mine si d e maine incerc sa o las sa plinga dupa suzi sa vedem dc invatza sa adoarma la loc singura, eu asa am citit ca treb facut.Fug sa ii dau fructele, pupicei.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad ca ati mai scris, dar citesc si vad pozele maine.
am intrat sa va urez noapte buna si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani sarbatoritului de astazi si multa, multa sanatate
va pe toate .

si la pitici...
...si la mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am reusit sa vad si eu pozele noi si filmuletele.
Denisa am vazut-o si eu pe papusica in costum de baie , ce imaginatie au unii sa faca costume de baie pt bebelusi si in 2 piese...oricum e
anasebe si Tibi e un scumpic
Miri sunt super pozele de la cabana
danast papusa mea doarme cam multisor intr-o zi ..zic eu,cam 7- 8 ore pe zi dar depinde de cat de cald e ca doarme si mai mult si mai putin dar de regula cam asa 7-8 ore in timpul zilei, iar noaptrea de la 22(se culca singurica) pana la 6-6,30 si cand se trezeste incepe cu povesti de ale ei. Am vazut si filmuletele cu Andrew si e un scumpic dragul de el
T_Ioana am vazut pozele si sunt
TatianaG imi imaginez ca ti-e greu dar iti aduc si multe bucurii sunt tare frumosi toti scumpici de ei
imi cer scuze celor care nu le-am laudat dar acuma mi-am adus aminte ca tre sa fiu undeva pe la ora 9 si le trimit sa nu se supere .

Revin mai tarziu .

la pitici....
...si la mamici pe langa si

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput