Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Multa sanatate lui Matei, sa-i treaca repede!
Multumesc si pt. reteta de spanac, nu cred ca ma voi apuca in curand de ea.
Anymony Felicitari pt. Ioana ce-a rostogolicioasa!
Silvi Saracul Alain. Si aici e groaznic de cald.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uitat sa-i urez si eu la multi ani Biancai, si sa raspund la intrebarea ci decalotarea.
Noua ne-a zis doctorita sa ne jucam finut si putin cu putulica lui la baita, ceea ce si facem, (cateodata mai uit, recunosc) nuam de gand sa fortez cu nimic, mai nou ideea e sa-i lasam in pace.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe, pupici lui Tibi cel voinic. Alain e disperat pe caldura asta, nu stiu ce ma mai fac cu el. El e obisnuit cu 24 de grade.
Am uitat sa va intreb, cele care eveti bebelasi de 6 luni, ii puneti in fundic in carucior? N-as vrea sa-l fortez pe Alain, el nu sta inca singur in fundic, ce sa fac?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cristina, bafta la vaccin!
toanca, imi pare rau de mateias. urasc sa aud de antibiotice de cand il pusesera pe bruno pe antibiotice in a doua zi de viata, cica preventiv, ca lor lis e parea ca ar fi avut o infectie:( s-au lamurit pe urma ca nu e cazul. va tin pumnii sava faceti bine cat de repede:)
noi mergem sa incercam sa dormim - mai ales eu - ca de 5 zile au desteptarea de doua trei ori pe noapte, si pana nu suge, pot sa stau in cap ca nus e linisteste. si credeti-ma, l-am lasat sa racneasca, da degeaba:( mai incercam:)

pusici:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Neata la toata lumea si la multi piticilor.Sunt chiauna as dormii non stop la nunta a fost ok iar copii mei mai ales stefan in frac a facut senzatie si a fost super cuminte.In alta ordine de idei aseara a cazut din pat si cand am fugit sa vad ce are el se invinetise de plans.L AM POTOLIT RELATIV REPEDE DAR ARE SEMN LA NAS sa speram ca i trece repede.Si stefan s a intors de pe burta pe spate la chiar azi ; se cunoaste ca i de o seama cu IOANA .fetelor ma duc sa beau cafea ca s chiauna si pe urma sa mi ziceti ce patut tarc cumpar ca nu se mai poate asa ca sariti cu sfaturi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Silvi, mai mami, trimite soacra si pe la mine, ca a mea... mai bine tac. Este a 4-a oara cand vine in vizita la noi (fiindca eu, din cauza programului lui Razvan nu mai calc pe la ei) cu mana in... stiti voi unde. Penultima data mi-a adus mie flori (de parca murisem ) si i le baga in nas bietului copil! Pana am vazut-o si am tipat la ea. Da, sper sa scapam bine de vaccin, ca si pana acum.
Am mai pus niste poze si 2 filmulete la dropbox. Sa nu radeti de lipsa mea de inspiratie .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Pai Silvi Habar nu am ce sa-ti zic. Mie pediatra mi-a zis ca pot sa-l las sa stea in fund cat vrea.
E groaznic de cald!!!!!!!! Si fii-miu doarme tot la 24 grade, adica cu ac-ul deschis si invelit pana in gat. Seamana cu mine, ca si eu la fel dorm (spre disperarea lui Alex care sta si dardaie).

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Cosmi Nu ai si poze de la nunta? Ref la tarc...poti sa iei orice, parerea mea.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Silvi, pe Razvan nu l-am pus nici macar intre perne in fundic. Este prea greoi si nu vreau sa-l fortez. Kinetoterapeuta mi-a zis: cat mai mult pe burta, ca sa intareasca musculatura spatelui, cea care sustine coloana. Logic. Insa eu nici pe burtica nu-l pun prea mult ca regurgiteaza inca si acum... Deci in carut sta culcat si rareori (atunci cand se cere) la vreo 45 de grade carutul si acasa pe swpate in patutul lui sau la 45 in scaunul de masa. Pana acum e bine, cred.
Asa fetelor, veniti la raport, macar azi, ca-i luni!!!
Va pupa mama pe toate si nu mai chiuliti.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

asteryaro, da ou fiert numai galbenusul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput