Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!1

Sarbatoritilor de ieri si de azi !!

Ieri am fost la vara-mea la curte, am facut gratare si mititei, iar marco s-a balacit cum a putu in barcuta.
Miri noi decalotam putin, adica i se vede varful si atat. Nu trag mai tare ca n-am chef sa-mi dezvirginez baiatul.
Mersi ca te uiti de servetele, esti o dulce, dar si daca gasesti costa mult pachetul.
Asa patim si noi cu turul de patut. Se rostogoleste pana unde nu e, isi baga piciorusele printre gratii si pe urma plange, ca ..deh..incearca sa se intoarca si nu poate sa-si scoata picioarele..
Micio am eu poza cu mititeii pe gratar, daca vrei. Noi in It. luam carne tocata si aveam de acasa condimente pt. mititei si parca ne prosteam cumva pofta. nu sunt la fel, dar aduc.
Astery bafta la vaccin pe azi.sa treceti cu bine peste ziua de azi si maine.
Mira ma bucur ca v-ati intors din concediu, asteptam sa ne zici cum a fost.
Anymony felicitari pt. intoarcere.
Toanca imi pare rau de mateias, insanatosire grabnica. Eu stiu ca spanacul nu se fierbe mult ca ies toate vitaminele, se lasa sa de-a 2-3 clocote si gata.
Cosmi vrem poze cu Stefan in frac.Imi pare rau ca a picat din pat. Sper ca e ok acum.
Moni am vazut pozele, ce misto sta Di in piscina. ai reusit sa o umflii pana la urma? si marco aluneca din barcuta si i-a apa, dar asta e tot farmecul. FIlmele le vad imediat.
Anasebe imi pare rau ca ati stat in Buc.Si eu mor de cald, si cred ca si fiu-mio. macar la noi a plouat sambata, dar tot degeaba.
Silvi eu il pun pe Marco de foarte mult itmp in fundic. in carucior de la 4 luni jumate. acum sta bine de tot, singur, nu mai trebuie sa-l sprijin cu perne sau de spatar, in casa.

Mai fete sunt dispe: Marco nu mai vrea sa bea laptic. aseara a baut 100 ml, si pe urma a papat Gutenach-brei. Azi dim. nu a baut deloc, nici cereale nu a prea vrut si doarme cam de mult timp. nu stiu ce sa ma fac cu el. trecem pe papica serioasa, pauza de lapte, macar pt. cateva zile, poate ii revine pofta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, la un moment dat nici Mateias nu mai vroia lapte;
Dar n-a baut vreo 2 zile, dupa care singurel si-a revenit.
II luasem si canita din aia cu cioc, dar degeaba: nu vroia si pace!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

silvi, eu mi-am intrebat pediatrul daca pot sa-l pun pe bruno in carucior, ultima varianta, la care mi-a raspuns ca daca isi tine bine capul, asta e tot ce conteaza. deci, linistita. bruno n-are inca 5 luni dar il punem in fundic cate putin in fiecare zi, in carucior. mai atarna, mai aluneca, da isi tine bine capul:))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni vazut filmuletele. pe cand sa-l vad pe razvan de astery s-a blocat compu.. dar ma uit imediat. gata am vazut si filamtele lui Astery.
Toanca bine-ar fi sa nu-l tina mult.

Fete sunt 37 grade in Tm, doamne ajuta sa trecem cu bine peste canicula asta.
a papat si Marco 200 gr de cereale cu lapte praf, nu i le-am facut cu apa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio E groaznic de cald. Nu poti decat sa zaci pe o astfel de vreme.
Fii-miu a papt pana la urma legumele (dupa ce am facut ca avionul, trenul, politia, masina, motoreta) apoi un pic de laptre si acum sta si se jeleste in pat. E chior de somn.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multumim pentru urari!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

A reusit Sabina azi sa duca piciorul la gurita si sa suga degetelul mare. Acu are de supt mai multe degete . Ba ieri toata ziua a incercat sa faca si podul.
In rest am incercat sa-i dau supica , nu i-a placut. N-am facut-o eu buna, asta-i clar.
Azi mergem la dr pentru evaluarea de 5 luni, daca pot sa zic asa. Sunt curioasa cit a mai luat in greutate.
Sunt putin disperata ca orice as face mai mult de patru mese pe zi nu mai vrea. Prin urmare ii dau eu una si noaptea desi nu cere si nici nu papa mult, in jur de 100. Insa fara astia 100 ar ramine numai cu 400 de zi .
Pusesem si eu niste poze noi zilele trecute, da nu cred ca s-a uitat cineva la ele. Nu-i nik.
Pupici

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Mie nu imi merge linkul. Esti sigura ca-i bine? Ca-mi cere sa ma loghez.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana , nu stiu de ce cere asa pt. ca eu l-am dat pe Public, n-ar trebui sa mearga ?
Ma duc sa vad ca si mie imi cere la fel

poze Sabina

Mergi la inceput

Poate merge de data asta.

poze Sabina

Mergi la inceput