Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
szaboali spune:
celor sarbatoriti astazi 
si
celor sarbatoriti zilele trecute 
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi puiutzilor.
la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
anasebe spune:
Neata fetele!
Nimic spectaculos la acest sfarsit de saptamana. Doar ca nu am fost la tara, desi tare mult mi-as fi dorit!
Poate mergem sambata viitoare totusi.
Caldura mare, iesitul afara iese din discutie, asa ca ne plictisim in casa.
Cosmi Cum a fost la nunta?
Lili Ce-ai fata de nu intri? Las' piscina aia si mai intra si p-aci ca n-o fi foc.
Janina Si tu Brutus? Chiar imi place revista Good Food (si in special articolele lui Alice Nastase
).
Gio Cum a fost in weekend?
Ursulina Ce faceti voi?
AnaB ??????????????????? Unde esti?
Oana Ce face Jasmine?
Maraki, Denisa, Mirela, Moni, toate Anele, Ioana, Bee, Simo, Anymony.....
Bey, haideti la raport!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
Buna dimineata si de la noi!
Puiu a papat lapticul de ora 8.00 si acum incearca sa adoarma. De fapt chiar a adormit. Nici nu-mi vine a crede cum adoarme el singurel... Azi nu iesim afara fiindca este tati plecat. Dupa amiaza avem vaccinul de 6 luni
, sper sa trecem bine peste asta. Dintisorul iesit este in regula, probabil ca se pregateste si celalalt. De papat papam bine, cu hidratarea stam mai prost: nu bea decat noaptea ceai. De apa nici sa nu o vada. Am mai incercat cu suc de fructe - nimic.
La multi ani sarbatoritilor de azi si nu numai!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
anasebe spune:
Cristina Bafta la vaccin! Poate nu o sa planga Razvanel si poate nici nu o sa aiba efecte secundare. Si la noi se vede gingia inflamata pt. a l 2-lea dintisor, dar.....vad ca se lasa asteptat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
toanca spune:
neata fetelor.
Cristina, bafta la vaccin!
fetelor, aveti grija ca cica circula un virus tampit in aer; eu am fost aseara cu Matei la camera de garda de la spitalul Grigore Alexandrescu; avea piciulica febra 39.8
; am simtit ca pic din picioare cand am vazut ce febra are;
L-am luat in brate si direct la spital;
Diagnostic: FARINGITA ACUTA VIRALA!
ACum ne-a bagat pe antibiotic, da cica e nenorocit rau virusul asta.......
Asa ca: SFATUL MEU: LA CEL MAI MIC SEMN DE DISCOMFORT FUGA CU EL LA DR.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
toanca spune:
Silvi, gris instant se gaseste in Romania: eu ii dau de vreo luna si ii place foarte mult: e de la MILUPA: cereale cu fulgi de orez, porumb si lapte; este delicios si vad ca bebe il adora;
Eu am incercat sa-i dau ieri pilaf, da parca i-am dat kk sa manace, asa de tare se stramba.
anasebe si giova, referitor la spanac: l-am spalat bine si l-am pus la fiert cu o jumatate ce ceapa si o lingurita de ulei de masline; cand s-a firt bine(dupa aprox. 30 de minute), l-am bagat in blender cu un pic de carne de vita; jumatate din cantitate (cat un borcanel de la HIPP) i l-am facut cu carne, iar cealalta jumatate i-am amestecat-o cu un sfert de ou fiert.
Toanca si
poze
anymony spune:
Raport!
Ioana s-a intors pentru prima data de pe burta pe spate. nu stiu cum a reusit.a mai incercat si azi figura da nu i-a iesit. in rest papam supica cam 100 ml zeama si ieri am papat si morcov pasat si ne-a placut.Dar avem probleme cu constipatia, si cred ca morcovul nu prea face bine, asa-i? Dati-mi o solutie!
Si noi , ca si cosmi am fost la o nunta...sunt obosita moarta ca am dormit duminica numai de la 4 juma la 8 si in restul zilei n-am inchis un ochi cu bebe si cu treburi de afaceri.
Aseara a plouat la noi dar putin.azi e iar asa cald...
Stam in casa la racoare...asta e!
Pupici la bebei..si...
CELOR CE SARBATORESC AZI!!!!
a..stiti faza zilei..Moni Columbica e gravi!!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
toanca spune:
anymony, asa e, morcovul cam constipa; da-i iaurtel, fructe (caise, piesica, nectarina), si vezi ca borcanelel de la HIpp regleaza scaunul
Toanca si
poze
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, nici n-am apucat sa citesc tot ce ati postat, intru in graba sa va salut. de ieri suntem la Cluj, in camera sunt 30 de grade, Alain mi s-a trezit din ora in ora asta noapte, vecinii mei s-au certat cu geamul deschis si bebele lor plangea de m-a apucat disperarea, eram gata sa le sun la usa, asa ca n-am dormit mai deloc, sunt zombi. La ora 11 mergem la vaccin, scapam astazi si cred ca o sterg din Cluj ca asa nu se mai poate. Rodica( soacra mea) i-a adus un geamantan de cadouri lui Alain, de la carucior sport la jucarii si hainute, am scapat de cumparaturi, aproape un an. Am facut si ceva filmulete cu Alain care e mai incantat sa dea jos si noile aparatoare de patut decat sa se joace cu jucariile
. Sper sa am timp sa le pun in contul comnum.
Moni, e simpatica foc Dienutza,
Any, felicitari pentru intoarcere, va pupam.
Astery, bafta la vaccin, sa scapati cu bine.
Mira, sa va fie de bine plimbareala
Toanca, multumesc pentru informatii, tinem pumnii sa se faca bine Matei cat mai curand.
fug ca Alain imi plangaceste, va pupacesc pe toate.
poze
asteryaro spune:
Au, Toanca, ma bagi in racori! Sanatate multa multa lui Mateias! Cand spui ou fiert, spui doar galbenus, nu-i asa?
Anymony, felicitari pentru miscareata!
Bai, chiar asa, unde v-ati pitit toate? Janina, Liliana, Irina... chem FBI-ul!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100