Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Alondra gata, esti pe listutza!
Mama, dar ce mica a fost la nastere si ce grasanca a ajuns

Stefanalex daca vrei sa apari si tu, mai da-ne date (nume bebeului, localitate).

Felicia74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ioana exact si noi cu ficatul: nu am reusit sa scot toate "matzele" din el si a iesit amar Dar Ilincai i-a placut de minune.
Curcan de care ai luat, Nestle? Noi am mancat unul hipp cu legume sambata. S-a strambat dar a papat 200 gr din 250. Deci avem o mini-sansa. Mai avem unul Nestle jambon cu .... nu-stiu-ce pisici si pui cu morcovi. Testam, ce sa facem?
A, si LMA ptr Mariuca cea de 8 luni!
Catutza o vacantza super
Teo_Banu of, saraca de tine, dar mult mai muncesti, mai Macar bine ca ai gasit o bona pe plac.

Fetelor, caldura ma omoara: sunt lesinata si am in permanenta un nod in gat. Acum am mancat niste ciocolata, sper sa-mi revin.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau cred ca trezitul asta in miez de noapte e de la caldura. Asa a facut si Ilinca sambata noaptea, pe la 4. A baut un bibe de lapte, dar apoi nu avea chef de somn. Am lasat lumina aprinsa si m-am culcat si eu in sufragerie cu ea. S-a jucat singurica o juma de ora apoi o vad ca nu se mai ridica. Cand m-am uitat la ea statea intr-o parte franta, doar clipea. A adormit imediat. Sper sa nu se mai repete faza ca tare e bine cand doarme 10 ore legat.

Voi ati observat ce frumosi de fac bebeii nostri? Din ce in ce mai fatzosi!

Si gata, ma mai opresc din scris, ca sunt doar eu peste tot

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, sunt plina de spume! Dupa ce dimineatza nu a mancat rautatea mea mica decat cateva linguritze amarate de fructe cu galbenus, acuma la pranz abia am reusit s-o indop cu ceva piure de legume. imi dadea peste mana, si l-a pus in cap, in oki, pe urechi, peste tot si mie la fel. Se uita cu un repros la mine...Adica tot io eram aia rea care o obliga sa pape!
Asta ca incepuse si ea sa pape mai de Doamne ajuta, cand uite, ca adio! bune obiceiuri.

Ma duc sa scormonesc dupa ceva dulce prin casa, ca-s deprimata!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Iaca am pus si eu poze de 8 luni, la albumul de la semnatura. Ma uitam ca in multe Maria e numai in pampers, asta din cauza caldurii. Ca nu am mai avut cand sa purtam diverse toalete.:(

Ina, ai o pufoasa frumoasa, care-ti seamana leit.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Ioana- super pozele! Aia in care doare cu picioarele iesite din pat e de nota 10!Da ce mami tanara are bebica!

Uite cum a adormit acuma, dupa masa-scandal fii-mea: am tras jos saltelutza de infasat si nani pe ea!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am vazut si eu pozele...SUUPPEERRRR!!!
Ioana mortala Maria, mie mi-a placut tare mult aia in care "isi face siesta", cum sta cu burta in sus..dementiala

Noki pe ale voastre le vazusem deja, se vede treaba ca i-a placut tare mult in apa Saralinei. Mirunei i-a fost frica data trecuta cand am bagat-o cu piciorusele in apa, sper sa reusim sa ne imprietenim de data asta

Madutza frumos ginerica...si cu tati norocos .

Noki nu fi suparata, si Miruna mai face mofturi cateodata la mancare..nu-i bai inlocuim cu fructe masa respectiva, sau cu laptic dupa posibilitati si timp.

Feli aceeasi problema o am si eu cu ficatzeii, nu vrea si pace sa-i pape. Doar daca-s facuti ca ptr noi, adica inabusiti cu multa ceapa, bulion, etc. Dar cine-i da asa ca nu m-am zapacit... Mai asteptam, poate mai incolo o sa-i vrea, acuma n-o mai fortez.

Sa stiti ca si Miruna a inceput de vreo 2 sapt sa planga dupa mine, cum dispar din raza ei vizuala, cum incepe sa planga. Trebuie s-o ia mama s-o plimbe prin casa si noi sa fugim repede fara sa ne vada, ca altfel..e jale. Plus ca a devenit o lipicioasa, cum ma vede cum ma ia in brate si ma musca de umeri, de fatza, ea cica ma pupa

Si un mic sondaj ptr cele care ati fost la mare cu bb: Cum ati facut cu bagatul in apa? Noi facem baie acasa pe la 34-36 grade, numai ca apa marii e mult mai rece. Nu e pericol sa raceasca sau ceva? Cat i-ati tinut in apa? Cred ca mai mult pe la mal s-au balacit nu?

Ca eu sunt in mare dilema, mai avem putin si plecam si n-as vrea sa ne ratam concediul cu vreo boroboatza.

Va pup si fug la papa..azi testam "mazare cu curcan" de la Nestle. Sper sa-i placa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Madau- mersi de incurajari si aprecieri!

Cu mare noi am facut asa: in primul rand, l-am intrebat pe doctor cand a fost atuncea cu fundicul daca e ok s-o var in apa. A zis ca la o temperatura de 25 de grade e ok. Nici lui sarah nu i-a placut la inceput. S-a smiorcait cand am pus-o cu picioarele in apaica, i s-a parut rece + ca erau valuri in acea prima zi. Apoi Adila a facut-o avion mult pe deasupra apie, ii placea mult asa. Apoi treptat ii bagam piciorusele, pana am constatat ca incepe sa-i placa.
Prima data am bagat-o in mare marti, dupa amiaza, ca era apa mai calda mult decat de dimineatza - noi am ajuns la mare sambata, deci dupa 3 zile. Am bagat-o treptat, cu piciorusele, apoi cu totul. La mal, apoi am mers catre larg putin, dar nu mult. Apoi ziua urmatoare s-a impreitenit cu colacul de care pana atuncea ii fusese suuuper frica, de zici ca era dusmanul de clasa nr. 1 si numai ca ala o a bagam.
Cel mai misto, dupa parerea mea e la Mamaia, unde apa e fff putin adanca la mal si e extrem de calda. daca o iei treptat si cu vorba buna..o sa se imprieteneasca., o sa vezi. Si apoi sa vezi tragedie cand iesiti din apa.
Io am inventat u cantecel pe care i-l cantam cu veselie la inceput, cand o bagam usurel in apa: flici-flaci-flici-flaci-flici-flici-flici...si tot asa!

Sa ziceti voi ca nu-s habauca!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna. Bebelusul meu este nascut pe 29 decembrie 2005. A avut la nastere 3450 grame si 52 cm. Acum la 7 luni are 9 kg si asta datorita faptului ca pana la 6 luni a supt fara nici un fel de mancare. Am inceput sa-i diversific mancarea acum o luna si o primeste destul de greu . Voi cum ati procedat?

Mamicuta de STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata masa...a mancat cam 150 gr dintr-un borcanas de 200, deci eu ma declar multumita ptr prima data cand papa asa ceva.. I-am mai pus peste si putin unt si o masura de lapte praf si a iesit chiar bun.

Bine ca-i place ca ma cam saturasem sincer de toate borcanasele alea cu morcov (chiar nu inteleg de ce pun morcovi in toate), plus ca a mea are si tendinta spre constipatie....
Maine testam legumele de gradina de la Hipp, alea care au si conopida..deh, ne pregatim de plecare si nu vreau sa avem surprize.
Noki merci ptr sfatul cu baitza..sper sa ne descurcam, noua ne place apa, numai ca fiind mai rece, e mai reticenta.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput