Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 30
pischi2003 spune:
Buna, fetili!!!!
M-am intors si eu din concediu, ne-am simtit super bine, Alex a fost gadilita si alintata de toate rudele.... bucuria ei.
Mai avem de cateva zile 2 dintisori(cei de sus, centru), adica in total 4. Am incercat sa-i dau borcanele (adica am cumparat cu vreo 2 zile inainte Hipp vitel cu legume) si cand l-am gasit in pampers dupa 2-3 ore mi-a trecut. Am mers cu robotul dupa noi si suntem ok.
Face kk la olita de vreo 2 sapt. SINGURICA, nu mai trebe supozitor. Dar tot cam de atunci i-am bagat iaurtul in alimentatie, asa ca a ajutat.
Super pozele NOKI, IOANA77. La restul nu am apucat sa ma uit, da' recuperez.
Pupici si concediu placut la cele care vor sa plece!!!!!!!!!!
STEFANALEX bine ai venit printre noi!!! Ei, da' deja suntem multe din Iasi, poate ne si intalnim odata. 
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
mara95 spune:
Stefanalex, bun venit! Si la noi merge greu diversificarea!
Azi am mancat ficatei si ne-a placut, sper s-o tina tot asa, ca de regula e pe dos!
Dr. ne-a recomandat de la 9 luni 2 bibe cu lapte Milumil, desi eu am lapte din belsug si bebe mananca destul.Oare e bine? Ca sa nu zic ca bebe nu accepta bibe si ne-a zis sa-i dam cu lingurita.
monet spune:
dragele mele,
cind am timp, in loc sa va scriu, ma uit la pozele cu voi si puiutzii - asa-mi plaaaaaaaaaaaaac

toate aveti niste minunatii de copii, stau si multummesc lui Dumnezeu de miracolele de ingeri trimisi pe pamint catre noi, mamicile!
va zic de maya un pic: e o bolovana de fata, grea, grea - miercuri mergem la check-up-u' de 9 luni, la doctor, o s-o masoare si cintareasca oficial acolo, o sa v-anunt. tre' sa spun ca am cam inceput sa-i dau sa manince de toate: aseara am fost la un restaurant si a mincat maya de la mine ravioli cu ciuperci si sos de vin alb!
s-a lins pe buze si a mincat o cantitate apreciabila pentru un bebe de virsta ei. cu laptele de noapte, ii dau seara cam 150-180 ml, e satula cu atit (pe la 8:30 - 9pm) si dimineata se trezeste intre 5:30 si 6:30am pentru inc-o portie. dupa care mai doarme vreo ora.
avem scaun de masina nou pe care l-o folosi pin' la 5 ani, sa traiasca! deocamdata, ne uitam tot catre spatele masinii pentru inca vreo luna ca sintem maaaaaaaaaaaaaaaaaaari!:). e destul de inclinat (are 3 nivele de inclinatie) si poate si dormi in el, asa cum poate si lia in al ei. de fapt, scaunelul mayei e o versiune mai recenta a scaunelului liei, cumparat acu un an jumate, cam...
maya are oficial 6 dintisori, 3 sus si 3 jos! aratam bine cu dinti, o sa facem ceva poze curind.
pupici tuturor fetitelor si baietzeilor si si mamelor lor!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
ioana_77 spune:
Mai bantui si eu oleaca, poate adoarme mandra mea.
M-am uitat aseara la Super Nanny; o fetita de cinci ani care o tine pe maica-sa sub papuc, la propriu. Nu-mi venea sa cred ce istericale facea si cum o pocnea pe maica-sa, moama, ce m-am enervat, femeia aia nu avea nici o autoritate in fata ei si nici nu vroia sa ia atitudine. Pai daca la 5 ani ti se urca in cap, la 18 ce se mai intampla?
Stefanalex si eu am alaptat-o pe Maria exclusiv pana la 6 luni dupa care am inceput diversificarea. Am avut noroc ca a acceptat mancarea de la inceput. AM trecut direct la pireuri, fara supa preliminara, f rapid am bagat carne si ou.
Ma duc sa mai vad ce mai scrie lumea si in alta parte, parca e liniste in camera la fii-mea.
puup
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze