Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Goooooooood morning!!!!

Noi am fost ocupate rau in week-end: sambata am fost la nasa micutzei, am stat in curte la ea, ne-am jucat cu catelul pufi si motanul Pasha, iar ieri am montat un gratarescu la Corbeanca la balta, de toata frumusetea, apoi o tura de Herastrau seara cu unchiul micutzei - fratele meu vitreg care a vazut-o ieri prima oara!!Deci a fost un sfarsit de saptamana suuuuper!

Ina- yuu-pi, bine ai revenit!!!!! Sa nu care cumva sa ne parasesti iar, ca dam na-na la fundic!

Lavi- sa fie intr-un cea bun nunta cumnatei! Ce bine a miuele au fost cuminti. La noi e cam dezastruos cu drumurile prin tara. sarah nu are rabdare deloc, cand se trezeste, dupa putina joaca pe "silent" incepe scandalul. Mers de info referitor la meniu. interesant. Ma mir ca nu-i dai insa supa prima. Probabil ca asa ti-a zis dr. Ar trebui sa incerc si io odata chestia asta. Nici nu mi-ar fi asa d egreu, ca io-i fac papa pe 2-3 zile si e obisnuita, deci nu e cine stie ce mnca in plus. M-ai inspirat!

Negara- ce bine ca ai reusit sa-ti iei banii pe card! Trebe sa ma agit si io sa fac ceva. Cu lipsitul, nu e chesie ca nimeni nu-si aminteste de tine, dar tu de bine de rau intriu mai des. Pupici micutzei Elise si lui mami de Elise super-aglomerata. M-am regasit 99% in postarea ta. Mai putin partea de tinut in brate, slava cerului. ca o si luam razna pe aratura, de era si aia.Felicitari pentru nota super!

CristinaMH- ma scormonesc de o poza mai prim-plan si ti-o trimit pe mail.

Alondra- welcome!

Amu sa va mai zic de noi: Titilica mea nu mai e fana orice persoana care rade la ea sau se joaca cu ea. incepe sa aiba reactii nuantate. Ieri, de exemplu, cand l-a vazut pe frati-miu, a inceput sa se bceasca. Apoi seara ne-a apucat noaptea prin parc si a apucat-o un plans de nu se linistea nici in brate. Cred ca a fost de la intuneric.
Bebelacii vostri cum reactioneaza noaptea - daca ati stat afara cu ei - le e frica de intuneric? se sperie?
In Herastrau era lume, dar nu foartemulta. cand am ramas seara prin Mamaia care era full, a fost ok. Si aseara cand am ajuns la locuri mai aglomerate si-a revenit, pana atuncea jale mare, insa.

Ma duc sa verific supa si revin.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Asa...am pus poze noi la semnatura, la Iulie 2006. Plus ca ti-am trimis mail cu poza, CristinaMH.

Sa continuam cu povestirile...va ziceam ca fii-mea a deveit mai suspicioasa si mai timida fatza de straini. A vrut s-o duca in brate mama nase lei pana sus in casa, s-o vada si tatal nasei si cand sa ajunga pana in capatul scarilor a inceput sa urle fii-mea de zici ca cine stie ce patea. Io nu am mers cu ea sus, probabil de asta, cand a vazut ca a ramas fara mine, s-a speriat. Numai ca inainte nu facea asa. Asa e si la bebelacii vostri?

Aseara mi-a facut o faza...super-emotionanta. Dar si cu dus-intors. Am culcat-o la 22.45 apoi noi ne-am mai lalait si pe la 23.45 cand faceam dus io cu tati se aude plodul urland. Adila a zis ca merge el s-o depaneze (culmea! ca numai io merg de obicei, ii dau suzi si gata, adoarme imediat). Zis si facut, s-a dus, numai ca puiul nu s-a potolit deloc, ba mai rau facea, plus ca a inceput: mama-mamamamam! Asa ca repede m-am sters si am mers io la ea, am mangaiat-o pe frunte, am pupat-o, ca suzi o avea deja de la tati data si gata! a adormit la loc instant! Nu-mi venea s cred! Mi-a crsecut inima de un milion de ori. Micutza mea m-a strigat!
Atata doar ca asta sper sa nu insemne ca pe viitor sa nu o pot lasa cu mama sau cu altcineva pe post de baby-sitter, in caz ca trebe sa plec undeva, ca am imbulinat-o.

Gata, nu va mai stresez, ca destula limbaritza am avut pana la ora asta. Pupici!!!!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai, Noki, nu ne zapacesti ! Mie imi face placere intotdeauna sa-ti citesc mesajele !
Voiam sa te intreb mai demult - de unde ai luat bratzarica lui Sarharici? Eu i-am tot facut bratari mandrei mele, dar ori le rupe (pe elastic)ori le scoate (pe ata speciala de margele- un pic elastica).

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Camelia- hi hi hi grea poveste cu bratara lui Titilici! Bilutzele sunt de fapt corali rosii, adevarati, pe care i-a primit mami a mea mai demult de la cineva. Sunt insirati e ata de pescuit, de-aia de plastic. Este foarte rezistenta, chiar daca trage de ea, nu se rupe. Sigur ca odata a tras un baietzel mai mare, din exteriorul caruciorului si s-a rupt, dar i-am facut-o la loc. Ideea e sa faci un nod triplu, extrem de strans - ceea ce e cam complicat ca nu sta plodul - mie mi-a luat cam jumate de ora operatiunea. Iar capetele de la ata, le-am bagat inapoi, pe sub margelutze, ca sa nu se zgarie cu ele. Deci e home made, nu cumparata.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna! Sunt mamica a doi baiati( Stefan 4 ani si 7 luni, Alex 7 luni) si doresc sa schimb pareri si cu alte mame

Mamicuta de STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki hi, hi, si mie mi-a crescut inima cand a plans Ilinca dupa mine la ai mei (am povestit ca am lasat-o 2 ore si s-a pus pe urlat cand si-a dat seama ca nu cunoaste casa si nu sunt in preajma). Dar zicea Lavi ca e criza instrainarii care s-ar termina pe la 1 an. Sper ca fetele noastre sa fie de treaba si sa se inscrie in standardele puericulturii.
Mihaelut da-i tf soacrei cat mai des ptr linistea ta. Nu stiu cat de priceputa e ea cu crescutul copiilor, dar iti spun ca au uitat de cand ne-au avut pe noi.
Sambata socrul meu a facut-o lata: cand a venit din parc ne-a zis "ce bine ca ati lasat un biberon cu apa in cos ca i s-a facut sete Ilincai". Era apa tulbure deja ca statea acolo de o saptamana. Am avut emotii tot weekendul dar se pare ca stomacul Ilincai a suportat cu bine mizeria aia.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , bine ai revenit ! Ma bucur ca am avut ocazia sa ne intanlim si sa ne cunoastem !

Fetelor eu sunt in febra pregatirilor de concediu, marti noaptea plecam la mare si asa ca va pupic de aum ca nu stiu cand mai am timp sa intru sa va citesc. Sa ne regasim cu bine si poate intre timp se reantorc si fetele suparate. Sa nu scrieti prea mult ca sa pot si eu recupera.

Cristina.H , La multi ani ! , pentru Andrei, sa creasca mare si frumos , voios si sanatos si sa va aduca numai bucurii. Va pupici si ne vedem in vama .

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, multumesc de raspuns! O sa incerc si eu sa prestez !

Pupici!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello, I'm back!

I-am facut Mariei legume cu ou si a papat tot, tot, ii era foame, mititica. Mai ales ca ieri am sarit peste pranz, ca am fost in deplasare.
Apropos de borcanele si eu i-am luat curcan cu orez si nu-sh ce alte minuni si nu i-a placut. Nici mie. Asa ca io imi iau ustensilele in concediu si prestez papa bun, de ce sa-mi chinui copilul? Ca dureaza juma' de ora sa-i fac papa. Eu din supa ii dau trei zile, a treia zi o fierb iarasi si nu a patit nimic. Nu prea nimeresc ficatul ala, i-am facut sambata, l-am fiert numai bine, dar in legume tot avea gust beax. I-am bagat suc de portocala si l-a inghitit asa, bravo ei, eu nu l-as fi mancat.

Dordia, naspa ca ai experimentat si tu episoade din astea kk-cioase si cu temperatura, bine ca au fost de scurta durata.

Noki, m-am delectat cu pozele tale. Si pupic pt Sarah cea dependenta de mami. Lasa, ca asa-i bine, de cine vrei sa fie dependenta? Faze cu lume simpatica si antipatica avem si noi, daca nu-i place o figura, nu-i place si gata. Adevarul e ca multi au uitat ca un bb nu se ia una, doua in brate, ca nu accepta si se supara.

Madau, naspa cu nuntile astea din obligatie, noi incercam sa le sarim cu plicul in mana la biserica, mergem numai la cele la care ne face placere.

Catutza, spor la impachetat si vreme buna!!

Mara, azi am dat si eu cu aspiratorul bine pe sub covorul din sufragerie, sa ies bine la control.

Iuhuuu, Maria mea azi a mers binisor cu premergatorul cu spatele. Dar a prins curaj si invatam si noi acusica sa mergem cu fata.

Ma duc sa vad ceva poze, am auzit ca-s noutati. SI punem si noi pt 8 luni.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Stefanalex, bine-ai venit, mai ingrosam si noi randurile mamicilor din Iasi!
Sa-ti traiasca baietii!!!

Alondra, bine-ai venit in gasca!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput