Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cristina, scuze, am uitat sa dau date de iulie!
Dolofanul meu avea , cred , la 7 luni 9 kg si 72 cm!Cred ca ar fi avut mai mult de 9 kg daca nu ar fi fost bolnav, dar se pare ca acum recupereaza, i-a revenit pofta de mincare!
O sa-ti trimit mail cu o poza de luna iulie!Multzam!

CristinaNegara,ce credeai tu ca o sa fie usor cind o sa creasa bbelul!? eu consider ca cea mai frumoasa perioada este pina la un an, caci dupa aceea incepe calvarul!Mami vreau asta , mai vreau si aia,vreau in bratze, vreau la tata,,,,si numai "vreau"
Cind m-am intilnit la Bucuresti cu fetele,ma uitam la saraca Cristinamh, cum se chinuia cu Andrei,mama mia,cita adrenalina, obosisem eu alergind dupa el doar 10 min!Pentru Lavi parca era mai usor ca e posesoare de fetitze!
Cu iaurtul, eu ma gindeam sa-l fac eu, dar m-am tot plins la fete ca nu-mi iese!Cred ca e mai convenabil de casa ca iesi mai ieftin si sti ca e proaspat !Ioana, imi spunea sa pun smintina ca sa iasa mai legat.. o sa incerc azi!Sa stii ca m-am riscat si i-am dat si eu din comert, dar mie imi lace iaurtul si daca ramine il pap eu!

Ina, bine ai revenit pe DC!

Dordia, sa stii ca pe mine ma intereseaza amanuntele legate de copii, ca doar de-asta ne-am adunat aci sa vorbim
Pupici la Stefanel!

Ilenutza, de cind ma tin sa-ti zic: Pentru Victoras nu-i cam putin 150ml lapte pe zi? Cica pina la un an ar trebui sa pape minim 500 ml!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru sa o pup muult pe Ina de "bine ai revenit", parca incepe sa mai semene forumul cu cel de demult.

Am fost in week-end la Roman, la socrii, la racoare, Maria a dormit exemplar, asta noapte m-a terorizat din nou cu trezirile, sigur e de la caldura, ca simteam eu ca innebunesc.

Ma duc sa mai aranjez bulendrele prin casa si revin.

Pupici la toata lumea!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

Ina, bine ai revenit!Ti-am simtit lipsa si ma bucur ca bbitza e bine!Iar cu stelutele...sa stii ca s-a reorganizat DC, deci nu ai gresit cu nimic.

Alondra, bine ai venit in gashca!

Cristinamh, datele noastre la 6 luni;7200g si 70cm, iar la 7 luni:7500g si tot 70cm.Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hola tuturor!
Lavi, iti multumesc si tie pentru raspuns ! Asa o sa fac ... o sa am mare grija ! Trebuie sa-mi fac listutza cu tot ce-mi trebuie, ca sa nu uit ceva!

Alondra, bine ai venit !!!
Ina, bine ai revenit !

Cristina Baku, m-am mai uitat la poze - foarte frumusel e Simon !

LMA sarbatoritilor de 31 !

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

negaracristina, Steff papa iaurt campina si ii place tare mul.I-am dat si cel de fructe pt. copii. Si e ok.
Lavinia, si noi avem scoida chicco dar e cu picoarele afra din ea....stef are 80 cm si mai mult vre drept sa steie, in fundulet. ce sa fac? nici io n-am bani de aruncat pe geam pt.scaun dar.....nu sta prea culcat?????
----------------------------------------------------------------
Catuzta, iaca poze cu Brownies cappucino:
aici si aici

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!!!!

Pe viteza rapida..ca de obicei...

1. Am fost la nunta (care apropo era sa nu se mai tina ca mirele si-a pierdut buletinul si nu vroia aia sa-i cunune fara, dupa multe interventii, politisti veniti la fatza locului sa-i confirme identitatea, s-a rezolvat), a fost ODIOS!!!
Instalatia de AC de la rest nu mergea, era o caldura infioratoare si un fum de tigara....de mult nu mi-au mai curs ochii asa. Am plecat pe la 2 ca nu mai puteam efectiv, groaznic zau. Pacat de banii cheltuiti, toalete, machiaj, etc...parca presimteam ca o sa iasa nasol, de aia nici nu am tras sa mergem. In fine...Miruna a fost foarte cuminte, ceea ce ma bucura mai mult, caci am cam scapat de grija, daca o pot lasa sau nu cu mama.

2. Bun venit de pe la mare, munte, tara, bunici, etc tuturor. Nu mai nominalizez acum ca n-am timp, va stiti voi. Sper ca v-ati simtit toate de milioane, bb-ii au fost cuminti si v-ati reincarcat bateriile.

3. Negara uite iti promit ca eu o sa scriu ce mai papa Miruna, numai ca meniul nostru zilnic cam trebuie sa contina musai si conopida sau brocolli, altfel nu papam.

4. Alondra bine ai venit in

Despre noi nimic nou, ieri am fost la Snagov, e acolo un complex cam la fel cu cel de la Buftea, mai mare e drept, am stat pe paturici la soare, Miruna a bantuit peste tot, ba pe prosop ba pe iarba, cand am plecat a cazut lata de somn..

Iar de dimineata la 5 cine credeti ca era in picioare? Miruna..cu ochii cat cepele, "sclipind" in intuneric.. Asa ca ne-am facut jucarele pana la 7 ca n-a mai fost chip s doarma. Cel mai rau imi pare de tati care cand noi ne-am culcat a plecat la munca. Dar ii trimitem un sa ne ierte.

Gata ca m-am placintit, vin de afara si ma scriu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

CristinaH eu ti-am trimis parca poza ptr tablou. Daca nu...ti-o pun din nou pe mail azi.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hello
BULUCEL ma bucur ca Simon e bine, saracutul a patimit destule...
ALONDRA bine ai venit in
NOKY bine ati revenit sanatosi, faine tare pozele de la mare cu Sarah in actiune.

Dar, poza verii ramane ORLANDO "prestand" la tati in mana, imi si inchipui sceana, MADUTZA sa-ti traiasca boboloiu' bine ati revenit si voi.

Amu sa ne mai laudam si noi, IULIA si-a imbogatit vocabularul cu DA_DA, APA, ADA si alte vocalize, sta si ea dreapta in picioare si topaie incepe sa se tarasca in 4 labute drept ca muuuuuult mai tarziu decat altii dar e bine si acu, e tare haioasa cand face "tai-tai", in rest copil cuminte, ne chinuie si pe noi caldura dar totusi doarme noapte.

CRISTINA NEG tie si la Elise. Si eu ii dau campina simplu Iuliei, ii place, si ii dau din el vreo 2-3 zile ca iau de ala mare si nu a patit nimic niciodata.

INA bine ai revenit.

va pupam pe toti

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata mamicilor si bebicilor!
Iaca si noi dupa un week-end torid.
Cu sanatatea stam bine, burtica lui Mihai s-a reparat si i-a revenit si pofta de mancare.
Incet incet incercam sa revenim la un meniu normal.Il mai tin vreo 3 zile pe lapte delactozat si apoi revenim la lapticul nostru de zi cu zi.
In rest eu la munca cu probleme pana peste cap, iar piticul acasa cu soacra....... Bona are liber azi iar eu mor de emotie ca nu stiu cum va fi piticul cu ea. Sper sa fie bine si sa nu incep naveta spre casa ca am o gramada de treaba.
In alta ordine de idei noi ne pregatim de vacanta dar in doi, ca nu mai risc sa il iau cu noi dupa episodul cu diaria, si zborul cu avionul ar dura vreo 4-5 ore si nu rezista. Nu de alta dar si eu am o frica de zbor de numa si abia sunt eu in stare sa ma urc in avion.....Plus ca am avea probleme cu mancarea si sa ii dau borcanase 7 zile nu se poate.
Inca nu sunt foarte hotarata sa plec fara el, dar sotul meu nu mai rezista si sa fiu sincera, nici eu. Vom mai vedea.
Va urez o saptamana linistita
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, ti-am admirat fata in poze! E suuuper dulce , iar pozele cu sepcutza Nike sunt de milioane ! Si cele de la mare la fel.

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput