Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

I'm back. We asta am fost la Alba Iulia & Tg Mures, s-a casatorit sora lui Virgil.

La Sibiu ne-am vazut cu Maria-Alexia si cu Cristian pe care ii sunt foarte draguti si imi pare tare rau ca Maria nu mai prea scrie. Tania, te-am sunat si pe tine dar nu ai raspuns, am banuit ca nu esti pe acasa.

Fetele s-au comportat EXEMPLAR la intoarcere, au dormit amandoua de la Calimanesti-Caciulata pana la Buc.

Feli si Noki multumesc pt urari!
Calatoarelor bine v-ati intors!

supt noaptea si Nati cere noaptea, 1 data sau de 2 ori. Am observat ca cere noaptea atunci cand are un disconfort termic: prea cald sau prea frig.

scaun de masina Noi folosim cu succes scoica Chicco, e pana la 13 kg si nu vrem sa trecem prea curand la scaun pentru ca in scoica se doarme mai comod ceea ce e in interesul tuturor partilor

Noki, la pranz avem 2 feluri.
Incepem cu felul 2 care este piure de legume + carne sau galbenus (pe asta il pregatesc zilnic)
Si continuam cu supa pasata dar (mult) mai lichida pe care o fac 1 data la 2 zile.

Mananca un castronel nu chiar plin de fel II si cam 100 ml de supa. Dar uneori mai mult, alteori mai putin, depinde de cheful don'soarei.

La sfatul dritei, supa o fac asa: pun apa la fiert (700 ml), cand fierbe pun ceapa intreaga, morcovii si albitura taiate felii. Las 20-25 minute si apoi adaug dovlecelul taiat si el felii. Pe final, verdeata. Mai las un pic sa fiarba si cand intra furculita in toate e gata. (35-40 min in total) Fierb acoperit, cracanat doar un pic capacul. Apoi pasez zarza fara ceapa si amestec cu toata zeama ramasa. Mi-ar iesi de vreo 3 zile, dar nu o tin mai mult de 24h la frigider.

Ideea e ca daca o fierbi numai cat trebuie, nu in nestire, supa pastreaza o parte din vitamine si muuulte minerale de la legume. De acum am voie sa-i pun si niste fasole verde sa fiarba in supa iar peste 2-3 sapt. sa o si pasez. Si ardei si rosie am voie dar inca nu i-am pus

camelia si noi ne-am intors dupa 10 zile la mare 100% OK si apoi dupa 7 zile la munte la cabana proprie fara cine stie ce conditii la fel de OK. Ideea e sa tii regulile de igiena la maxim, de aici apar de f multe ori problemele cu burtica. Asa ca titi + borcanase e cel mai safe. Eu si lingurita o opaream de cate ori puteam. (Cu o cana - fierbatoare de bagat in priza).

Dordia multa sanatate Stefanelului!!!!

Tania se prea poate sa fie de la caldura. Si Nati a fost cam in geva foamei, mai ales cu fructele, la mare, dar in saptamana urmatoare, la munte, a recuperat de s-a transformat intr-un capcaunel! Eu zic sa iei opauza de ceea ce nu-i place si incerci cu ele din nou, mai incolo.

teo_banu ce bine ca ai scris, chiar ma intrebam ce mai faci!

Andaaaaa mai zi-ne ce mai faceti!!!

catutza si eu regret mult fetele mentionate pe tine, si pe anamari, maria-alexia, Ina, Bic... si mai sunt sigur! Ce sa mai zic de pierdutele pe drum de mult: Lavi, Coralia, Mirela-Anca.....

Va

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Observ ca mi se simte lipsa dar sunt bine-dispusa dintr-un motiv lesne de inteles. Daca se poate lua indemnizatia pe card la tzeara, de ce nu s-ar putea si la oras? Asa ca fetelor, sper ca v-am dat o veste buna. Alocatia imi vine pe card de vreo 2 luni deja.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Inca ceva... Am citit in Mami de luna asta un articol si mi-am adus aminte ca era o mamica ingrijorata de intepaturile de albine. In articol scrie ca acul nu trebuie scos cu penseta pentru a nu imprastia veninul iar pentru a absorbi veninul se pune o solutie dintr-o lingurita de bicarbonat si putina apa.
Si acum cateva cuvintele despre noi: in primul rand, EU NU STIU CUM VA ORGANIZATI VOI DE VA MAI RAMANE TIMP SI PENTRU ALTCEVA. Ca eu sunt secata de puteri. Elise e din ce in ce mai mofturoasa, vrea toata ziua sa se catere si sa se ridice in picioare; mai nou vrea (numai) in brate, se enerveaza daca nu o las sa atinga/ia/arunce diverse, urla cand o pun pe spate sa o schimb de scutec/sa o imbrac. Nu sta singura in camera (Melkule, surori de suferinta suntem!), in tarc sta fara sa maraie/planga/urle 5-10 minute. Jucariile nu mai prezinta nici un interes pentru ea. A devenit un chin sa-i dau sa manance, nu sta locului o clipa; daca nu se ridica sau nu se rasuceste, atunci sigur da din picioare. De cele mai multe ori laptele si-l bea din fund. Cu diversificarea nu stam prea bine. Ii place branza amestecata cu rosii (decojite si fara samburi), piureul de fructe cu branza, mar cu biscuite (simplu, la vrac) si suc de portocale, compot de mere/caise (fara zahar). Ieri i-am dat iaurt dar nu a fost cine stie ce incantata. Mai incercam si maine. Duc dorul mesajelor gen "azi puiul meu a mancat..." ca-mi mai dadeau si mie o idee...
Apropo de iaurt: am gasit CAMPINA iaurt simplu, am dat cautare si am aflat ca exista iaurt special pentru copii Campina Yazoo, dar la noi sigur nu gaseste in magazine. Sa-i dau din asta simplu? Sa nu-i dau? Daca desfac un borcan astazi, pot sa-i mai dau si maine din el? Eu nu beau iaurt si nu ma incanta ideea sa arunc in fiecare zi ce ramane de la ea (varianta cu borcanase mici cade ca magazinele nu primesc decat varianta cu fructe). Am aruncat si inca mai arunc milumilu' si alte mancaruri pe care altii le-ar manca si cu ochii.
Cu moralul... la examen am luat a doua nota pe judet dar nu e nota de titularizare asa ca o sa am de invatat si la anul.
Si ca sa inchei intr-o nota optimista: la noi tocmai a plouat si e superb afara. E liniste. Daca as putea, as merge sa dorm in gradina.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

I'm back.

I am back, too!!!

quote:
Originally posted by lavi02

catutza si eu regret mult fetele mentionate pe tine, si pe anamari, maria-alexia, Ina, Bic... si mai sunt sigur! Ce sa mai zic de pierdutele pe drum de mult: Lavi, Coralia, Mirela-Anca.....

Va

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Bun gasit dragelor!

Nu v-am uitat, ma bucur mult-mult-mult ca v-am cunoscut pe unele dintre voi si in anii urmatori nadajduiesc sa ma intalnesc si cu cele pe care nu v-am vazut. Pupicei!

Noi sintem bine, ne-am readaptat repede, acum am intrat in normal cu toate, ne-am inscris iar la activitatile de pe aici, de maine incepem si inotul, sintem ocupate pentru vara.

Rachel este o vioaie – in ciuda kg pe care le are - si un copil energic, vrea sa fiu pe langa ea, nu o mai pot lasa o clipita singura.
Papa foarte bine ( in continuare prefera lapticul) am fost la pediatra cu ea in Ro sa o intreb daca este normal ca un copil de varsta ei sa pape la o masa legumele si apoi sa tipe dupa laptic, si sugestia dr. a fost sa i-l diluez.
Ne ferim de tot ce este fainos pentru ca avem pulpite dolofanele, laptele, legumele , fructele si iaurturile sint de baza la noi deocamdata.

Cum mai sint puiii vostri?
I-am vazut in ct. comun si nu mi-a venit a crede ce maricei au crescut, ce frumusei si dolofanei sint.

Sint in urma mult cu noutatile, sper sa va “prind” din urma, cat de cat.
Oricum, sa stiti ca mi-ati lipsit ENORM de mult.

In speranta ca toata lumea este bine, va pup dulce si va doresc o vara frumoasa in continuare.

Ina si Rachelina-pufulina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Mai...ma "degradara" astia c-am lipsit atita de pe forum...
Sint un simplu membru acum.
Eh, asa imi trebe' altadata sa fiu mai activa si sa nu mai lipsesc atita.

ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

tot io!
ehe...acum trebuie sa-mi recuperez "senioritatea"
am uitat sa va spun; am pus poze in ct. comun.

ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Imi pare rau ca ajung atat de tarziu langa voi,"bb de nov.-dec.2005",totusi niciodata nu e prea tarziu.
Bebita mea Alice Antonia e nascuta pe 5 nov.la ora 19,30,prin cezariana.A avut la nastere 48cm.si 2600g.
Acum are 8,700g.si 71cm.,e o fetita atat de agitata si de zvapaiata,cu greu tin pasul cu ea.
Ma bucur ca am ajuns aici.pupici.

P.S.Multumesc pentru invitatiefelicia74.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ALONDA, bine ne-ai "gasit"!!

fetele, io voiam sa va reamintesc ca e ultima zi de iulie, deci se incheie calendaristic inca o luna de tablou. astept in continuare poze si date restante pt tabel, ca saptamana asta spre sfarsit vreau sa fac ultimele modificari, apoi imi iau concediu... vreo 2 zile fac bagaje, apoi plec la mare...
n-am trimis inca nimic, astept sa modific tot o singura data.

indemnizatia se poate lua si in bucuresti pe card, cu conditia sa fie BCR. caci cu alte banci nu s-au semnat inca protocoalele. eu abia sambata am facut cererea de card, ca aveam BRD ... sper sa fie gata pana plec... e nevoie de extras de cont si copie CI, in strada venerei.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

INDEMNIZATIA am primit-o pe card in iulie , la BANCA TRANSILVANIA, dar la alocatie n-am stiut ca se poate tot pe card!
sa aveti o zi buna!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Ina te-ai intors in Canada? Bine ai revenit pe forum. Ai fost la Palicari?
Alondra bine ai venit!

Fetelor, nu va mai intrebati pe unde sunt fetele noastre. Cautati-le la "Parintii intreaba...". Eu am gasit destule acolo, asa am mai aflat si eu ce fac bebeii lor

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput