Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 25
catutza spune:
Salutare !
Madutza , bine a-ti revenit de la mare!
Dordia , nu te supara! Si Bianca e super maraita...nu stiu de la ce...caldura sau dinti. Cand dau cu mana pe gingia ei se simte in partea stanga a ei "ceva" care te zgarie putin, dar nu pot sa vad ca nu ma lasa, asa ca banuiesc ca e o masea.
Noki , si noi folosim cu succes DESITIN, stiu ce e foarte bun!
Fetelor de cateva zile fimea ma terorizeaza cu "apte, apte, apte" (lapte, lapte,lapte). Nu vrea lapte, dar ii place ei cum suna. Acum e pe jos pe covor se melcuie de pe stanga pe dreapta si ma enerveaza pe mine ca nu sta pe patura pe care o pun eu , si se duce pe parchet
ca asa vrea ea!
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Hildegard spune:
Catutza, si Stefan misuna pe parchet. Merge prin toata casa.Tre sa spal des pe jos ca se pune repede praful.Si sa nu mai zic de supraveghere ca se ridica la usi, dulapuri, coltar.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
camelia_daniela spune:
Hola tuturor!
Noki bine ai revenit! Superbissime pozele tale de la mare si Sarah e o dulcinee! 
Catutza, bravo ptr. "apte, apte"!
E dulcica Bia!
Teo, bine ai revenit pe meleaguri forumiste! Ce mai face Stefania?
Cris, m-ai dat pe spate, de fapt Irisuca ... cu facutul la olitza! 
Mai mamici, care ati pe la mare, e cazul sa-mi fac probleme? Am auzit o groaza de lume ca a fost la mare cu copil mic, care s-a deranjat la stomacel, cu diaree, cu alea-alea ?!
Eu o sa plec pe 7 la Saturn cu tot cu Dariuca! Sa fie din cauza de apa de mare, sau nu e cazul sa generalizez? Ma stresez aiurea? Eu oricum o voi tine mai mult pe tzitzi si eventual fructe ... poate si vreun borcanel - doua de la hipp!
Pe mine m-a cam speriat o mamica zilele trecute cu povestile astea de la mare cu copii "bolnaviori"
Hai ca mai am de citit cate ceva ... 
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Noki_Lara spune:
Repede-repede un post inainte de a pleca:
Catutza- felicitari pentru apte-apte! Suuuper misto senzatia cand ploduletzul zice cate ceva! Nu-ti face probleme cu parchetul, e 100% safe, daca e curat, ca rece nu e. Io fac lunea, deci o data pe saptamana.
Camelia- io nu stiu de ce povesti cu bb-i bolnaviori ai auzit, ca la mine in parc au fost mamici plecate cu bebelacii la mare si au fost ok. Ca sa nu mai vorbim de mine si Sarah care noi ne-am descurcat suuuper la mare. Daca esti pe tatzi si borcanele, nu vad de ce ar face ceva la burtica, zau. Nu-s deloc de acord cu mancarea de la restaurante de oameni mari sfaramitzata si data la bebelaci iar io de felul meu - patita fiind - sunt si contra ceaiurilor tinute mult afara. Cu fructele, aicea s-ar mai putea sa fie vreo buba, stiu caz de fetitza care de la piersica a facut frumusete de diaree - era manata - dar tocmai de aceea daca iei borcanase si ii plac piticei, sunt safe. Concediu placut si fara boli si griji!

Plec la nasa lui Titilici, asa ca va pupicesc duuulce!

Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Azi fac prajitura:Brownies Capuccino de la "Deserturile Nataliei". Mai am glazura de facut pentru ca blatul cu crema trebuie sa steie la frigi 1 ora.
Stefan a batut recordul la somn azi. a dormit de la 11 la 2; si de la 16 la 17.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
felicia74 spune:
S-a suparat Dordia pe mine?
De ce? Ce-am mai facut?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Noki, multumesc mult de raspuns ! O sa am grija oricum! 
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Am bagat si eu un ochi la pozele celor care au fost la mare,ca se pare ca noi nu mergem anul acesta pe motiv de tati ocupat.
Frumosi copii si frumoase mamici !
MADUTA nu pot sa trec peste fotografia verii!!
Aceea cu tati...pe faza !!![]()
SIMONA si PATRICIA
catutza spune:
Hilde , cum a iesit prajitura? Adica ne amagesti, ne faci pofta si apoi nu ne spui cum a iesit ???
Fetelor , dar pustiu e azi pe aici , dar daca stau si ma gandesc e din ce in ce mai pustiu in general ! Sunt fete care rar mai intra sa ne salute si fete care nu mai intra deloc :Bubamara, Ripley, Alina, Siminaf, Gabitaco, Irinuca, Lorda, Joy, Silvia, Alexandrina...si lista continua... scuze daca am sarit pe cineva
Ce se intampla?
Catutza si Bianca-Maria
mara95 spune:
Salut!
Ha,ha,sunt prima pe ziua de azi care postez!Cred ca toate va plimbati, si noi de altfel, dar acum am ajuns acasa.
Facem AR, ne-am interesat, cica este stabilit de Organizatia mondiala a sanatatii(sau cam asa ceva), deci nu de ai nostri, ca sa-l faca toti copii dupa 7 luni.
Va pup si sa aveti o seara buna!