Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 24
mara95 spune:
Buna!
Intru mai rar din motive de bb umblacios.Avem viteza la mersul de-a busilea,adunam toate scamele de pe jos si le studiem,ridicam marginea covorului sa vedem daca mami a aspirat cum trebuie. Mergem pe marginea pautului si acum a descoperit ce distractiv e sa-ti dai drumul de la inaltime!Ne jucam de-a v-ati ascunselea, ea fiind in premergator, iar noi ne ascunem dupa fotolii si nu=i ajung picioarele cand ne zareste!Si rade intruna...
Nici ea nu prea mai mananca, noaptea san la greu...si tot asa.Ultima oara i-am facut pilaf cu piept de pui maruntit cu cutitul,prima mancare neblenderuita si am reusit sa-i var cateva lingurite pe care le-a molfait si n-a protestat.
Scaunul de masa l-am luat de mobila in casa,ca atunci cand o asez in el parca ia foc.
Copiii vostri stau in scaunele de masina?A mea trebuie s-o tin in picioare pe genunghi mei ca altfel e super scartaita, ca sa nu mai pun la socoteala ca ar trebui legata in scaun,cum e corect.
Noki, super pozele si pe langa bb pufalos, am admirat si mamica!
mara si flavi(7dec)
teo_banu spune:
steluta ma de ce e mov?....e buna si asta...fata d cat am scri de cand unt membru...sa-mi fie rusine!
Hai ca reusi sa o scap pe Iulia de kk de la fund ca e intoarce pe burta cand face kk si nu mai vrea sa stea in fund...nu stiu ce i s-o fi parand ei asa anormal la fundulet...
Imi era dor de toata lumea...la serviciu cum mi s-au virusta calculatoarele in linie a trebuit sa fac curatenie generala de virusi troiani...si multe altele pe care nu vreau sa le enumar ca v-as plictisi....asa ca ma numesc mamica de seara si dimineata si de week-end cand nu sunt plecata (deocamdata nu plec des..dar va veni si acea perioada si mi-e groaza de pe acum).
xandra28 spune:
teo, bine ai revenit! pupici tie si iuliei!
mai povesteste-ne despre voi (si bona).
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
Noki_Lara spune:
Dupa ce v-am batut la cap ziua, revin in fortza seara!![]()

Feli- am trecut pe langa Cocor, e misto ca de obicei, dar are o latura in constructie, sunt schele, chestii. Sau ceva care apartine de hotel, in orice caz e chiar langa. Dar nu am trecut pe langa piscina. Deci nu stiu amanunte gen era aglomerat sau nu, bla-bla. Am murit de ras cu enumerarea ta...aia cu "golful in care era sa ma innec" a fost de pomina!
CristinaMH- bravo iris! Felicitari! Uite asa ai stricat bunatate de pledoarie a lui mami cu anti-olitza!
La mai mare si mai des pe oala!
Mara- ce mi-a placut cum ai povestit de Flavi ce prgrese a facut si ea!
Saru-mana de aprecieri!

Teo- ehehe...de cand nu ai mai intrat pe la noi. chiar asa, mai zi-ne de ai zburat bona. Si mai zi-ne de Stefania ce indeletniciri mai are.
U amandoua!!!
Ma duc la dusuleth. va anuntz de pe acuma ca Adila e plecat maine toata ziua, asa ca cel mai sigur tot pe aicea voi bantui. 

![]()

Nopata buna voua si bebelacilor!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
catutza spune:
Buna !
Cristina H , felicitari pentru cacuta la olita ! La cat mai multi !
Noki , bine a-ti revenit !Superbe pozele de la mare . E bine ca a-ti scapat putin de aglomeratia asta din buc. Cu ce crema i-ai dat la fundulet de nu mai are nimic?
Teo , bine ai revenit si tu pe la noi.
Mara , Bianca adora scaunul de masa dar il uraste pe cel de masina ! Nu vrea sa stea in el si pace.
Catutza si Bianca-Maria
bianca_mo spune:
neatza!
vad ca problema mancatului o avem mai multi, inseamna ca nu trebuie sa ma stresez chiar asa!
ce va invidiez ca aveti bebei miscaciosi! Serban e inca la rostogoliri, nici vorba de mers in patru labe sau ridicat in picioare, dar, dupa cum spun eu, plina de optimism, n-o sa stea in fund toata viata, la un moment dat va dori sa exploreze, si va veni un moment cand il va ajuta si corpul!
nu stiu de ce imi fac griji!
sa aveti o zi minunata!
si

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Nu va mai povestesc de noi ca nu are sens...dar...Felicia nu este de la AR ci de la dintzosii de sus care ies. Unul a spart si se vede bine iat celalalt se chinuie sa iasa. Asa mi-a facut Stefan febra,voma si inclusiv diaree intr-o zi. Dar se va rezolva asa ca...nu va mai plictisesc cu amanunte.
Va pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Mneatza la pranz!
Azi de dim am fost taare harnicutza: am in cuptor o prajitura cu visine si ananas si miroase asa de bine...

Dordia- de ce te-ai shucarit, soro? Io chiar asta vroiam sa-ti sugerez, ca e de la dinti. Un baietel din parc de la mine a facut 40 febra cand i-au dat dintii laterali de jos, amandoi odata. Nu mai stiu daca avea si diaree, dar febra clar de la asta a fost. Ce bine ca s-au hotarat sa iasa. Pe ai nostri ii chinuie talentul de a-mi gace bebitza baloasa si periodic maraita. Uite, 

ca sa-ti treaca!
Catutza- am dat-o cu Desitin, crema aia americana cu oxid de zinc conentrat, pe care mi-a dat-o Anda77, da0i0ar bunul dumnezeu sanatate si ei si lui Nichita!!!
Chiar, Anda77 - cum mai e cu poetul la Bran? II prieste, nu? Banuiesc ca daca nu, era demult inapoi. Hi hi hi.![]()
Am pus 2 filmuletze de la mare: www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060723&ctime=175532" target="_blank">Patruland pe plaja www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060726&ctime=181132" target="_blank">Cu colacul in mare
Va pupicesc!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
cristinamh spune:
noki, fi-mea mi-a demonstrat ca se poate... asta nu inseamna c-o sa capat eu radacini stand langa olitza. cand o merge in picioare...si-o sti ce face, mai discutam.
dar pt cine are ora fixa de kk, bafta!
ps. mai, da' avea asa o mutra haioasa pe olitza
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Buna fetele!
Noi abia ne-am intors de la mare aseara ,pe la 21:00 ,azi am desfacut bagaje ,spalat o gramada de haine si acum tre' sa termin mincarica lui Orlando .Ne-am simtit foarte bine la mare ,lui Orlando i-a placut enorm ,s-a comportat exemplar ,a dormit foarte mult ,a papat bine numai ca a avut o iritatie puternica pe fata ,de la soare dar a trecut .Am fost tare multumiti de vila in care am stat dar plajele lasa de dorit ,mizerie ,galagie din cauza celor care vind porumb si alte alea ,m-am lecuit anu' asta de vacanta in Romania ,la anu' nici sa nu mai aud!
Nu am timp acum sa citesc din urma ,poate mai pe seara dar sper ca sinteti cu toate bine si in primul rind puiutii,va pupicesc si intru mai tirziu!!
Avem poze pentru cine are chef sa le vada !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE