Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pisi- io cu chef de povesti, fii-mea cuminte, cu chef de stat singura in camarutza ei de care se pare ca i-a fost dor...combinatia ideala pentru umplut pagini pe DC.

Drumul cu masina- la dus am plecat dupa masa ei de 7 dim, pe racoare, s-a jucat cuminte, a dormit 40 de minute, joaca iar, kk, schimbat, ok pana pela fetesti cand a fost cam agloerat si cum fii-mea e vitezomana raaaaaau de tot a inceput jelania. Si cam asa am tinut-o pana pe la Cosntantza. Deci cams cu peri albi rasaritzi in capul lui mami. Care a mers in fatza, rezistand eroic la urlete.
La intoarcere, am plecat la 14 ieri din Cta, cu Titi adormita de la 13.30 din casa, a facut nani pna la 15.15 cand un dement de om a venit la unul din cele cam 5-6 stopuri de pe drum - ca se repara drumul, acum, in mijlocul sezonului- sa ne intrebe urland!!!!!!! cum ajunge el la Otopeni!!!!!Am crezut ca-l mor, i-am zis ca mai incet, ula ca ce zic? Normal ca s-a trezit. Apoi s-a jucat, am scos pe rand artileria grea de obiecte care o fascineaza si o aduc la tacere: cheile de la casa, cheile de la masina, randul 2 de chei, cutie de chibrituri, fara chibrituri inauntru, buretele de spalat, pungulitze de fosnit si lista poate continua. Apoi s-a mai smiorcait, a baut fff multa apa, a urlat de oboseala ca vroia nani dar fara sa adoarma. Si uite asa au trecut 3 ore cu totul si la 17 am ajuns in Bucuresti si am extras-o din scoica intr-o parcare sa ia aer si s-a mai linistit. Apoi am fost la mama si abia pe la 20 am ajuns acasa.

Tania- si io votez pentru combinatia de caldura + dorintza de scos masa de la 10. Da' parca implin catre caldura. Poze cu mine ciocolatie nu prea am, numa daca-mi fac una amu si zau ca mi-e lene. dar cuma se incarca pozele celelalte de la mare.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

melkule multumesc

pai noi suntem de multisor cu mesele la 4 ore, ca la el prima masa era la ora 6 dimineatza! . Structura era cam asa:

6: lapte - 240ml
10: fructe (evtl+cereale) - 200 g
14: legume - 200g cu apa multa-multa
18 - iaurt - fara nimic altceva, ca nu vrea - un pahar
22 - lapte - 240 ml

peste noapte se trezeste inca o data, pe la 2-3, sa mai suga. Zic eu, cam 100ml.

Acum, ce am observat, ca tinde sa-si mute masa de la ora 6 la ora 7. Am incercat sa-i dau fructe la 11, in loc de 10, sau chiar la 12, dar nu a fost chip. Asta e, ce sa-i fac?

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, fetelor, ianinte de a o zbughi in parc: iaca POZE DE LA MARE
Enjoy!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noki, si eu am slabit in prima sapt. cand am stat acolo 3 kg. cu mers la plaja de 2 ori pe zi.Acum merg la mama deci ioc miscare!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uf, mai stau pana la 6 si fug afara. Abia astept
Noki bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca Sarariciu e mai bine.
Ti-a placut Cocorul? Ca inca nu am luat bilete. Plaja+scarile de la Olimp le stiu din 99 sunt obisnuita cu ele. Nu ma pot duce in alta parte, deoarece mi-a devenit prea draga statiunea. Avem locurile noastre pline de amintiri: unde stateam pe banca anul trecut cand eram , Paparazi - unde facea Antena1 emisiune, golfuletzul in care era sa ma inec
Plus ca apa e fara scoici si pietre (ca tot era vila lui nea nicu pe acolo). Cat despre plaja, nu cred ca e bai - la sfarsit de august/inceput de septembrie cand ma duc eu....

Si noi stam mai prost cu mesele, de dimineata mancam doar 150 fatza de 250 in mod obisnuit. Ce sa facem trecem noi si peste asta! Dar mai avem o saptamana de chin

Eu bibele le bag in solutie de sterilizat de la Chicco. Asa am rezolvat cu aburii din bucatarie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia ce a patit ginerica? O fi de la AR? Ca a trecut o saptamna de cand l-ati facut deci ar cam fi timpul. Multa sanatate!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io ma imbolnavesc... de dor de mare, daca ma mai uit la poze...

si sa vedeti realizare... ma jucam cu fi-mea, ea... la fundul gol, ca de, pe caldura asta i-o place si ei fara scutec. si o vad ca se concentreaza... si se strange... si io ce sa fac!? scutec cu aveam la indemana... hihi "zbrrrrr" cu iris pe olita, ca o lasase andrei langa mine. asa ca am economisit primul nostru pampers si-am spalat ieftin prima olitza murdarita de fata!
am sa punem la dosar primul kk, sa se laude mai tarziu c-a fost precoce... am filmat cupilu... si m-am pus pe of of, creste fata mea!!! deja face pasi, tinuta un pic... maine poimaine ma anunta ca are intalnire si io stau cu ochii pe ceas!!!

uite asa s-a dus mai repede decat credeam inca un moment... de neuitat!!
ah, si nu v-am zis, o amuza fantastic cand sta fra-su pe olita si , asa ca trag sperante ca planul meu va merge si va cere singura. pana atunci.. cine stie, poate mai nimerim o zi ca asta!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melku, nici Stefan nu mai doarme afara la plimbare din cauza caldurii.
Sa-ti fie de bine cumparaturile. Si eu ar cam trebui sa-mi cumpar cate ceva. Ca de cand am nascut nexam haine....numai cupilu e baza
--------------------------------------------
Si eu alaptez peste noapte. Mama ca deja m-am saturat (m-am saturat de treziri, ca de cand am nascut n-am dormit legate 6 ore/noapte). de cate ori se trezeste ii bag titi in gura. Ce sa fac??? Altfel se trezeste si ma ia naiba. Bine acuma nu de fiecare dat functioneaza. Cateodata trebuie sa-l iau in brate....Ufff!!
---------------------------------------------
Madau, incearca crema autobronzanta de la Nivea. E super buna. La mine functioneaza, sa sti!
---------------------------------------------

Noki
, merci. Pai ma gandeam la un Maxi Cosi, dar in Arad nu cred ca gasesc asa ceva. Este numai d ela Brevi si Chicco.

Tania, intre mese trebuie sa fie cam 4 ore.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetele!

noki, desi am revenit de curand de la constanta, mi-ai facut un dor de mare!!!!!

mai mamici, eu am doua suparari:
- una, ca ne ies dintii de sus, ne-a zis si doctora ca altfel la cum sunt de aiurita nu observam, si de luni incoace e super marait, mai ales noaptea!!! nu va zic ca azi noapte s-a trezit de n-spe ori!
- a doua, ca desi mananca ca ceilalti bebelaci de pe aici, sau poate mai mult, ca noua nu ne piere nicicand pofta de mancare, am ajuns la monstruoasa greutate de 10.800!!! la 76 cm! nu mi se pare momentul sa-l bag la regim, dar... nu stiu...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Buna Seara fetelor!
Va mai vizitez si eu din Joi in Pasti ca asa mrge treaba la mine.
Va pup pe toate si mi-e tar dor de voi. Va mai urmaresc cu drag si ma bucur d nazdravaniile copiilor vostri. Sa-i tineti sanatosi! De ce va urez asa?! Cumnata mea a nascut si are o ftitza d trei luni acum. A facut infectie a ganglionilor limfatici si a trebuit sa o incizeze. Care stiti despre cauzele acestei boli....va rog sa-mi scrieti, se mai numete si adenita. Acum slava Domnului e bine, dar tot in spital este. Ma-sa e disperata ca nu mai uporta sa o vada cat poate sa o chinuie si cat de tare plange si ce ochi tristi poate avea.

In fine...eu am schimbat bona.
Acum copilul e ingrijit de alta bona, de data asta am fost mutumita de la inceput si pot sa spun fara ezitari ca isi merita banii. Copilul s-a obisnuit foarte repede cu ea si se inteleg de minune, a incput a mestece mai bine....in fine poate am sa va povestesc de ce am concediat-o pe predecesoare, dar acum nu vreau sa va pliuctisesc.
Plus ca fii-mea tocmai a facut un kk ingroitor de puturos.

Va pup

Teo si Stefania Iulia

Mergi la inceput