Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
Fetele io am intrat doar o fuga sa va salut..n-am avut timp sa citesc din urma, am vazut doar ca a revenit NOKI, bine te-ai intors pe meleaguri bucurestene, sper ca v-ati simtit bine.
Io sunt in plin proces de autobronzare, ptr ca dupa cum va spuneam maine plecam la nunta si costumatia are in dotare una bucata maieu, iar mainile mele sunt in 2 culori...deh..de la atata haladuiala prin parc imbracata in tricou

. Vad ca s-a mai redresat ceva ceva, sper sa iasa bine pana maine.
La 5 plec la coafor..asa ca-s in mare balamuc

, tre sa fac si papa Mirunei, tre sa ma si imbrac, etc
Noi suntem bine, nimic nou pe frontul de est, o sa recuperez diseara cu cititul si cu niste raspunsuri.
Pana atunci va pup pe toate si toti si fuuuuuuuggggg

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
bianca_mo spune:
si eu il mai alaptez noaptea, e tare greu ca nu se trezeste doar o data...

cred ca nu scap de asta pana il intarc, deci rabdare...
ce cald eeee!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Gata, fetili, stiu tot, sunt la zi cu cititul, gratie pufarine care m-a lasta cumintica la ea in pat sa citesc io cumintica la birou...
In cealalata camera.![]()
Hi hi hi, am citit de toxiinfectie alimentara. Io am facut amu, la mare, o frumusetze de enterocolita de la muuult prea multa carne mancata la pranz- era un mixed grill imens, pe care l-am impartit cu Adila, dar tot mult a fost pentru mine. Evident, diaree si ma simteam oribil, se invartea plaja cu mine, eram super-slabita, sera am facut 37.8 si am trecut pe antibiotic - Ercefuril, suuuper bun, pana dimineatza nu mai aveam nimik. Numai ca m-am enervat ca mi-a stricat aniversarea de 3 ani de la casatorie si amu ma enerveaza ca trebe sa-l mai iau macar azi inca, sa se faca 3 zle de antibiotic.
Referitor la borcanase: i-am luat lui Titi, de la Hipp, ca Nestle-urile nu-mi plac nici mie nici ei, borcanas de pranz cu pui si cartof si morcov. Am incercat sa i-l dau cand am ajuns, n-a vrut nici s-o bati, mai mult de un sfert din el, si ala numai io stiu cum i l-am bagat pe gat, ca nu aveam ce altceva sa-i dau. Ianinte incercasem cu borcaul de fructe. Acelasi rezultat. Ala cu carne avea si ceva bucatele de cartofi prin el pe care le scuipa tacticos is sigur.
Am mai avut insa unul mic de legme, tot Hipp, pe care amestecat cu iaurt l-a vrut, chiar i-a placut. dar de asta mai mancase ianinte, celalalt era nou.
Deci: noroc ca am luat vase de gatit la mine si i-am facut mancare la pranz pe 2 zile, iar in celelalte 2 i-am dat Hipp-ul cu legume cu iaurt si in alta zi i-am dat fructe cu iaurt si cereale.
Amu sa mai si raspundem, ca asa e frumos:
In primul rand, multumim de urarile de concediu placut - au fost eficace
- si de urarile de fundic reparat al lui Titi- astea nu prea au fost, ca a durut-o pe Titi in F..D de ele, asta la propriu, din pacate!![]()
Lavi- 

draga leutza de ziua ta si la muuuuulte aniversari iubitoare si intelegacioase alaturi de Virgil, pentru ziua aniversarii. Cam tardive urarile, dar bine-venite, sper.
Multam de rasp cu caditza, din pacate nu am mai intrat atuncea si l-am vazut post-mare, da las ca retin pentru data viitoare, care sper sa fie curand. Si intrebare: cum e pranzul la voi ca meniu? Ca am citit de felul 1 si felul 2. Supa i-o dai lichida? si o vrea? Adica zeam? Si apoi legumele? Sau cum? Ca prea m-am saturat si io numai de piureu, parca as incerca o mancare mai...organizata.![]()
Miha2006- 

si tie de 23 iulie! Vad ca ai si petrecut frumos, sa-ti fie de bine! ma batea si pe mine un gand sa merg la mare de ziua mea singura, doar cu Adila, sa ne bucuram de liniste...dar nu ma lasa inima s-o las pe Titit acasa. cum sa-mi petrec io ziua fara ea? Offfff...Mai, nu mai cobi, cu fii-mea! Pai vrei sa moara Adila de inima rea? deja a facut club cuinca un tatic de fetitza de 2 ani, si-au lat pusti si se intreneaza pentru viitorii petitori. Vrei sa intre la inchisoare cand Titit are doar 5 ani...asa, la stiu si io, dupa 20, alta viatza...
Cta drspre 7 copii, DF, sper sa semene cu mine! Ca io am unul si bun!
Sau rautza, dar una (1)!
Dordia- se dere placuta la munte. Felicitari pentru dintosul al 3-lea. La noi se tot cacaie sa iasa, dar nimik. Numai povesti.
Madau- felicitari pentru olita! sa inteleg ca o s-o pui constant, u? Io inca oscilez. Teoretic stiu chestiile medicale cu sfincterel, dar parca si vocea lui Buni si a mamaei mele care imi zic s-o pun...mai astept putin, insa. Da' nu mult.
Cu slabitul, e normal. ezi ca amu a recuperat? Asa a faut si fii-mea...oricum, noua ne merge mult mai bine dupa ce am trecut la iaurt seara la masa de 18.30, asa ca io zic ca ai luat decizia ok.
Buluci- noi facem nani cam de 3 ori pe zi. Uneori 2, la mare si de 4 ori. Dormim ziua cam 1.5-2-2.5 ore, extrem de variabil. Si noaptea e la 22-9, deci cam 11 ore.
Negara- io branzica de vaci nui dau zilnic. Nu am incerat cu rosie cruda. Nu i-am dat nimik crud pana amu, dintre legume, zic. Ficatul i-l dau de pui, i-am dat o singura data, ca din pacate nu gasesc suficient de proaspat. Ca io nu-i dau congelat.
pentru Elise cea scumpa!
Feli- tu iaurt ii dai? ca daca da si-i place, ai un milion de combinatii de facut din el, deci nu ai treaba cu mesele. Si io votez pentru Hipp, in comparatie cu Nestle. Dar ai vazut ca nici astea nu i-au placut. Am ajuns la vorba ta la mare, chiar i-am zis lui Adila, ca uite, ca mi-a zis Feli sa incrc de dinaninte. Te-ai hotarat pentru Hotel Cocor, Olimp? Ca e suuuper. Numai ca plaja de acolo de la hotel, aceeasi cu cea de la vilele alea cu numere si respectiv nume de copaci este extrem de misto, dar din pacate, ff ingusta si se coboara pe scari. Si deci soarele apune repede dupa copaci. Noi a fost acolo de ziua casatoriei, marti, ca e locul copilariei mele si plaja mea favorita. Numai ca la 18 deja nu mai era soare. in schimb mare e mai calda ca in Constantza, cu mult. Dar mai putin calda ca-n Mamaia, unde e ceai la margine, ca se intra mult in mare pana sa se faca adanca.
Ilenutza- sedere placuta la
! te invidiez sincer!
Da' stii ca mi-a mai trecut celulita cu cele 4 etaje urcate zilnic de n ori? ![]()
Gata, ca m-am placintit raaaaaaaaaau!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Melkul- greseaaaaaaaaaala! Nu fierbe biberoanele ziua! Io fac procedura asta seara, dupa bibele ei de 22 le pun pe toate 2
la fiert. Ca oricum, noaptea parca mai poti respira ceva-ceva aer. sa-ti fie de bine cumparaturile!
Cu laptele nr. 3- mie doctorul meu cel bun care a venit sa vada fundul lui Titi amu o saptamana mi-a zis ca ramanem cu Milumil 2 pana pe la 11 luni- 1 an, cand trecem direct la laptele de vaca. Citez: laptele asta, nr. 3 e o gaselnitza publicitara, ca sa mai vanda si ei ceva la un segment de populatie care nu prea mai consuma lapte praf. Ca doar de la 1 an poti da bine-mersi lapte de vaca. Mie mi-a placut ideea si am adoptat-o. Ca doar e mai ieftina.
Eeeee... si nu numai. Ca am incredere in dr meu.![]()
Madau- spor la pregatirile de nunta. Cum adica autobronzare? Cu crema de-aia? 
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Am tot vrut sa raspund, dar am uitat: Hildegard- io am avut scoica, pe care o folosesc si acuma si cred ca o voimai folosi ca in Matiz daca bag scaunul mare de masina...ies io. Glumesc, dar pe aproape.
Scaun mare am si de-ala, e Maxi Cosi, suuuper misto, e de la 9 kg in sus. Doctorul mi-a zis ca pot s-o pun in el deja la varsta asta, desi avem mai putine kg - in jur de 8 - ca conteaza varsta si nu kg. Cam asta e despre scaun, ca tot erai trista ca nu ti-a raspuns nimeni...

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Raportam: prima febra si prima voma in jet. Rezolvat intr-o ora cu novocalmin sup ca asta aveam in casa la sor'mea. Acum am una bucata copil jucaus.
Si ca o multzumire ca l-am facut bine...mi-a zis MAMA. Nu e un ingeras????
Noki bine ai venit de la mare. Abia astept sa plec si eu!!
In legatura cu mancarea de la restaurante...eu am mancat de ani de zile pe terase la mare si nu am patzit nicioadata nimik nici eu nici copii cu care am fost. Bineintzeles ca asta nu inseamna ca o sa-l hramesc pe fi'miu cu mancare de terasa dar...o mamaligutza cu branza sau un cartof fiert o sa-i dau normal.
Acum fug sa adorm copilul ca zici ca are terpentine la fund.!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Mama, Noki bine ai venit ! Ce chef de vorba ai, la cat chef aveam eu de citit, m-ai uns la inima !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
melku spune:
Nokii, prea tarziu...le-am fiert...si pe mine odata cu ele. Eu nu mai fierb biberoane dupa fiecare masa de dupa 6 luni, exact cam de cand a venit vara. Le spal bine si o data sau de doua ori pe sapt. le sterilizez la rece cu solutie. Dar acum am fost nevoita pt ca am mai cumparat unul nou ca ramasesem numai intr-unul pt lapte.
Nu stiu ce sa zic de milu 3. Asa o fi cum zice dr tau, dar pana la un an mai e ceva timp. Mie mi se pare ca peste 330ml la o masa, asa cum bea Daria mea, e cam mult si imi da de gandit. Da' tot nu ma apuc prima de schimbat. Mai stam asa
.
Nu ai pove cum a suportat Sarah drumul pana la mare si inapoi in machineta pe caldurile astea.
Si asteptam poze. Ai pus?
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
tania-z spune:
Aloha! - V-a fost dor de mine?![]()
Nu am fost plecata nicaieri, asa ca am mai intrat sa va citesc din cand in ...gand.
Am si eu un of: Stefan intrase in greva foamei de sambata trecuta, inse sensul ca redusese la jumatate toate cantitatile de papa de la toate mesele. Pe urma, a renuntat la legume - nu mai vroia cu nici un chip. In ultima vreme s-a razgandit (ca i-am dat Hipp-uri de alea nemtesti si ii plac), in schimb a RENUNTAT DE TOT la masa de fructe
. Si chiar ca papa bine, ii faceam pe blender combinatii de piersica, caisa, nectarina, banana, mar...nu toate odata, ci cam ce aveam prin casa, iar el papa cam 200g la o masa. Acum nu mai vrea nici o linguritza. E normal sa renunte la masa de la 10? Ati mai patit? I-am facut fructele suc, incercand sa-i dau cu bibe, nici poveste! parca-i dadeam cuie!
Eh, acum suntem, deci, la 4 mese, plus vesnicul supt de peste noapte, de care nu mai scapam.
A, am fost si la dr. gatul e OK, nu are rosu in gat, nu pare a avea altceva, dr. zice ca e de la caldura. Eu stiu? bagati o parere...!
NOKI, bine ai revenit!! Vreau poze cu tine-ciocolata!![]()
Vreau si eu la mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
melku spune:
Tania, poate tot din cauza caldurii. Lasa-i distantele mai mari intre mese, mai mari de 3 ore ca acum e maricel. Nu cred ca sunt fructele de vina, pur si simplu nu-i mai e foame asa devreme dupa masa de dimineata. Zic si eu...nu stiu.
Daria mea de mult nu mai mananca masa de 10. Dar pentru ca la ea prima masa din zi, respectiv laptic, e la ora 9 dimi pentru ca atunci se trezeste. Si dupa 4 ore aprox, adica inn jur de ora 13, ii dau masa de pranz si desertul de fructe pe care ea il rateaza la 10.
Deci si noi avem numai 4 mese, din care:
2 de lapte, la 9 dimi si la 9 seara;
1, cea de pranz, compusa din doua feluri;
si una de iaurt in div. combinatii, la ora 17.
Si uite asa avem si doua feluri de mancare la masa de pranz, ca altfel nu stiu zau cum as gati atat. Nici io nu mai mananc de mult doua feluri la o masa. Doar la mama acasa.
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria