Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Camy, nu te ingrijora ca n-ai de ce.
Tre' sa fi optimista si ai sa vezi ca totul va fi super ok!
Drum bun! Sa va distrati pe cinste!

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Mai, dar kiar nu face nimeni iaurt de casa?????

Noki, sa-ti fie de bine dupa sejurul la mare!Bine ai revenit printre noi!

Feli, Pisi
aratati-ne si noua poze de la nunta!cred ca trebuie sa fie haioase , toxiinfectie alimentara +abces dentar!
Stiri:
- am fost ieri la fotograf cu un cd poze .La numar doar 85!trebuie sa le scot si pe hirtie ca tare mi-e frica ca se buleste pc si pierd cele mai frumoase amintiri cu Simon pitic!

-nu-i mai pot skimba pampersul copilului, se rasuceste continuu cind e vorba de skimbat!

cam atit pe ziua de azi!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

OLa si de la noi!
Furam dupa rezultatele la analize ieri si au iesit trombocitele mari, frate-meu, de-i doctor, zice ca daca le controlezi de trei ori in 5 minute, iti ies trei rezultate, dr de familie a zis sa nu-mi fac griji, asa ca m-am linistit. Sa vedem ce-o zice si pediatra

Fetel, cele care mai alaptati, se mai trezesc bb ai vostri noaptea? Ca eu prestez de doua, trei ori noaptea, ma gandesc ca din cauza caldurii, mai mult. Adevarat e ca si ultima masa oficiala la ea e la 20.30 sau 21 si-i normal sa nu tina laptele meu de foame. Sa vedeti cum ma gandesc noaptea cand o aud scancind...hai, mai dormi oleaca, ca mor de somn...Na, sper sa treaca si zadufurile astea, ca m-am saturat.

Noki, bravos pt sejurul placut la mare, poate ajungem si noi anul asta, macar dupa 15 septembrie.

Buluci, saru mana de intrebare, chiar azi am constatat ca mucii se dusera de unde au venit. Am trecut si peste prima raceala. Vada c nu-i pre aprieste aerul conditionat, cam tuseste de la el, noaptea nici nu ii mai dau drumul, las sa se faca curent intre camera noastra si balcon.

Camelia, o sa fi e bine si o sa va simtiti minunat, ai sa vezi.

Hilde, caut scaunul care-l avem noi si-ti arat cum e.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Hilde, ti-am trimis PM.
Pupici la toata lumea, ma duc sa bag ceva in burta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

sal'tare

Noki, bine ati revenit da' mai bine mai stateati pe acolo, vba ta! ca se anunta niste calduri in continuare de nu stiu ce-o sa ne facem! cica pana pe la mijlocul lui august. cum a fost cu pufarina ta in masina atata drum pana acolo? aveti aer conditionat?

Astazi a mancat pitica mea pt prima data supa de rosii cu taietei, maruntita la furculita si nu blenduita. super.
un mare pas inainte zic io pen ca nu mai e piure/pasta de legume, e supa. si zau daca nu, in aceste conditii, imi ajunge si mie mancarea de 3 ori, adica pt 3 zile. ca pana acum, blenduita, imi ajungea numai pt 2 zile de ma si gandeam sa iau o olicica mai mare.

Ieri a facut si ea miscari din alea f...oase. A nimerit in patru labe si baga...si a inceput sa rada...radea si se misca...natural, stiti voi. n-am putut s-o pozez ca era la marginea patului si eram cu mainile intinse spre ea. de-acum incepe distractia si la noi. intram in randul lumii.

se-aude o masina de gaurit!!! astia-s nebuni...aoleoo, zici ca e in baie la mine....la ora asta??!!! unii vecini sunt nesimtiti de-a dreptul...pitica mea nu s-a miscat pana acum. doarme dusa. da' astia n-au de gand sa se opreasca!!. ma duc la ei la usa. ce nesimtiti!

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI LA 8 LUNI si nu numai

Varsta Daria

Mergi la inceput

Buluci, eu fac iaurt in casa, dar laptele trebuie fiert, dupa care adus la temperatura camerei. EU pun smantana si am observat ca daca pui mai mult iese mai gros, pui putin, iese mai lung.
Pofta buna:)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noki, adica tu voiai sa bati si discotecile la mare?? no draga, de-acuma e concediu cu copil.

ioana[ ii dau peste noapte, cel putin o data. dar nu stiu cat mananca, sau de cate ori... ca doarme langa mine si se serveste. azi noapte la 3 degusta in balcon, cu ochii la stele... ca n-a adormit decat la 4
pana atunci a chitait de cald, de innebunisem si eu si tati.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

gata, i-am calmat.
mi s-a facut si mila de ei pentru ca si-au cerut scuze frumos, mi-au spus oamenii ca la alte ore nu pot ei munci..ce sa le faci, domle, tre' sa zugraveasca si ei. tampeniile astea de blocuri. dupa ce ca-s mici si inghesuite, parca sunt facute din tabla, asa rezonanta are orice zgomot.
pitica mea doarme linistita...

mai vroiam sa spun ca am fost ieri in plaza dupa mult timp de absenta.
mooaamma, ce-i acolo! nebunie de reduceri! am probat si m-am imbracat cum de dinante de a naste n-am mai facut-o. ce bine m-am simtit!! cum iti ridica moralu' un pic de shopping eficient.
si Daria s-a simtit atat de bine! racorica, multe lumini, i-a placut la nebunie. a adormit in cele din urma in carucior de atata agitatie. afara de multe zile nu mai adoarme seara din cauza de calduri mari.
asa c-o sa mai bagam plaza la greu, macar ca doarme mai bine la racoare.

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si eu alaptez peste noapte de 2-3 ori, ca atunci cand era mic mic.si sunt franta de somn.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

mamici cu bebici de lapte praf, ati trecut la nivelul urmator? adica la nr. 3?
Daria mea a ajuns sa manance 330ml la o masa si daca ar mai fi loc in bibe, cred ca ar mai baga. o fi asta un semn ca trebuie trecut la next level? ca nu se mai satura din asta? dar n=as vrea sa spargem noi gheata. am auzit ca milu 3 e tare dificil.

Dayssy, felicitari lui Dragos pt lapte cu gris. io personal bobinez la greu felul asta de mancare. imi place foarte mult. abia astept sa-i dau si Dariei. deocamdata, nu.
poze avem proaspete si frumoase da' tre sa am io timp sa le org. stai linistita ca Dragos o sa fie primul care afla cand le descarc in albun

stiti ce fac io acum: fierb biberoanee!!![emoticon de plans in hohote si topit de caldura in acelasi timp]

Varsta Daria

Mergi la inceput