Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
felicia74 spune:
Lavi hi, hi, noi suntem mai tari: am facut toxiinfectie cu 2 zile inainte de nunta. Am mancat bezele facute la cofetaria Carrefourului. Asa ca la petrecere noi eram pe antibiotice si nu puteam bea. Sa vezi ce fetze avem in poze![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Fac bagaje, diseara plecam la Constanta.
Corap, i-am facut pasaport individual lui Victorash pana la urma.
Felicia, imi pare bine ca pana la urma , mai cu jumatate de gura, mi-a dat dr. voie sa schimb nanul cu bebelacul.Mai ales ca aruncam la greu laptele facut si aruncam bani in chiveta
.Victorash bea cel mult 150 ml pe zi, mai mult seara cu cereale.Iar acum am niste cereale cu lapte nemtesti f bune si ii dau seara, asa ca...Sunt mult mai bune decat nestle sau orice altceva de la noi
.asta-i tarisoara noastra.
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
pisi-si-boscu spune:
Mai, la capitolul toxiinfectie alimentara, jos palaria , Lavi are dreptate ! Desi nici nu imi pot inchipui ca ar merge vreuna din voi la localurile gen mancare reincalzita, trebuie sa fim foarte atenti de unde ne achizitionam produsele; eu am facut o toxiinfectie alimentara o singura data, dar recunosc ca a fost vina mea: am plecat in delegatie cu mancare, am mancat-o dupa cateva ore bune cand am ajuns la Sibiu. Intre timp statuse frumusel la soare, pe bancheta din spate a masinii...
Feli ce povestesti tu e foarte apropiat de ce a patit sotul meu: ne casatoream sambata, joi facuse un abcces dentar urat la o ramasita de radacina si vineri, in disperare de cauza, a facut o extractie, numai el stie cum a suportat-o. Altfel cred ca ramaneam si noi cu poze si amintiri... umflate!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Hildegard spune:
Eu scriu de una singura pe la voi.
Nimeni nu-mi raspunde
Dar nu-i bai eu daca am vreun raspuns pentru coneva tot am sa scriu.
![]()
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
pisi-si-boscu spune:
Mai Hilde, nu incepe si tu!
Normal ca te citeste lumea... cred ca toate postarile sunt citite, numai ca nu la toate se poate raspunde.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Hildegard spune:
asa e...alte fete de aia s-au retras.
Eu nu incep nika
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Noki_Lara spune:
Howdy populatie de mamici si bebici! Mi-a fost dor de
, dar recunosc ca as mai fi stat si 2-3 luni fara PC, daca era la mare!!!

Taman am terminat curatenia generala, ca ne-am intors aseara abia si hopa-tupa la voi! Nu am citit nimik in urma, asa ca voi executa un monolog
. Sa va zic cum fuse: SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEER!!!! Si asta e putin fata de ce a fost! Vremea stiti cat de buna a fost, cu mentiunea ca la mare deh, ca la mare, toate-s nune, asa ca seara era racoare si puteai dormi ca omul, fata n treziri de baut apa si foit in pat, ca azi-noapte pe canicula bucuresteana.
Lui Saralyna-pufarina - asa-i zic mai nou- i-au placut la nebunie plaja, scoicile, nisipul, ce care-l degusta periodic si pe diverse plaje ca sa studieze diferentele - cel mai fin e la mamaia si se pare ca si ei ala i-a placut, dupa care io-i dadeam apica sa bea, vorba lui tati, sa se sedimenteze...

La inceput i-a fost frica de mare - in ziua cand am ajuns erau valuri, apoi a devenit lac - si s-a scartait putin, dar am perseverat, asa ca ne-am imprietenit asa de tare, ca pe finalul sejurului nu puteam s-o mai scot din apa!
i-a luat colac cu fund si a fost mega-incantata de el, io faceam ca motorasul si tati o plimba cu el rin apa, cu viteza. Fmilie de habauci, deh...
In rest, nani si papa la greu, dar numai 4 mese, ca nu incapeau 5, ca eram pe plaja, adormea in cele mai haioase pozitii - la tati in carca, plimbandu-se pe malul marii si respectiv mancand iaurtul - nu s-a prea bronzat ca ea avand pielea alba am ferit-o cat mai mult de soare, in schimb io-s ciocolata
, deci, per ansamblu o minunatie.
Partea ne-frumoasa a lucrurilor: e extrem de dificil in 3 pe terasa-restaurant cu plodul, la ora de pranz cand noi trebuia sa papam si pe ea o apucau pandaliile, de se uita tot poporul la noi, e frustrant ca trebe sa te bagi in casa la maxim 22 - am decalat baitza, dar tot mai tarziu de atata nu intram, e dificil de supravegheat non-stop pe plaja si uitat sa nu bage chiar toate sciocile si nisipul in gura....de-astea...
Dar e super pentru bebelac si super pentru senzatia de prima oara la mare cu copilasul. Sunt in al noualea cer.
Ma duc sa recuperez cu cititul, apoi sa pun ceva poze daca ma lasa pufarina.
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Inainte de a ma scufunda in lectura:
In primul rand, SPECIAL THANXXXXXX PENTRU ANDA77- fundul e muuult mai bine, nu s-a vindecat in 2 zile, asa cum mi-a izs, ca deh, noi trebe sa fim mai cu mot
ci in vreo 4-5, dar acuma nu mai supureaza si crema clar a fost buna. ii dau in continuare de cateva ori pe zi. Pupici infiniti tie si poetului!

Natalici si Maya - sa fiti iubite, sanatoase si frumoasa, sa aduceti numai bucurii mamicilor voaste scumpe!!!!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
HILDEGARD, nu stiu nimic despre scaun de masina pt ca n-am masina, nu pot sa-ti raspund!
faine prajituri!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
camelia_daniela spune:
Salutare tuturor, bebici si mamici!
Bai, eu nu mai pot ... vreau acasa la copilu' meu!!!
Ne pregatim si noi de mers la mare (pe 7 plecam la Saturn- hotel Sirena). M-au napadit emotiile; mi-e teama ptr. Dariuca, dar sper sa fie totul ok. Sa va spun de ce mi-e teama - n-am fost niciodata la drum asa lung, mi-e teama sa nu uit ceva acasa si mi-e iarasi teama de felul cum va manca cat timp vom fi plecati! Dar eu sper sa mearga bine.
Pupici,
LMA tuturor sarbatoritilor de sfarsit de iulie!

Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~