Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Noi am fost in salina cu Vic cand avea 5 luni.am stat 1 ora si a fost ok, dar intradevar afara era mai cald.am intrebat medicul inainte.nu am mai avut probleme cu muci de atunci si cred ca o sa mai repetam experienta.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Exact asa am avut noi succes cu mersul la mare la 6 luni: am scapat definitiv de mucisori. Doar ca trebuie mare atentie cu diferenta de temperatura brusca: afara sunt 35, in salina sunt 13. Aici s-ar putea sa fie "ceva".

Apropo de lapte, eu nu mi-am facut probleme: Boscu' a trecut bine mersi de la Milumil la Bebelac, apoi la lapte de vaca de punga ( asta pe la 5 luni ) apoi iar Milumil si iar punga, si vreau sa zic ca nici macar laptele de punga nu era acelasi... Cred ca e chestie si de organism, in primul rand ! Dar nu vad de ce ar exista probleme de laptele din cereale ( e oricum in cantitate foarte mica ); apropo de Nestle, copilul meu nu a vrut nici un fl de produs Nestle ( ma refer la lapte si cereale ). Le voma pur si simplu, asta daca reuseam cumva sa il conving sa le pape...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am facut Ar-ul - asta ca tot intreba Mara. Eu n-am raspuns deoarece ne-am hotarat azi dupa-amiaza Se pare ca am facut bine deoarece cica luna viitoare s-ar putea sa nu mai primeasca. Plus ca pana acum nu ar fi avut nicio reactie nimeni. Sper sa fie si cazul nostru

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor, eu innebunesc cu mess-ul asta; mie dor de absolut toate dintre voi cu care ma mess-uiam. va trimit un gand bun si trimiteti-mi careva care aveti kit-ul de instalare de la ala vechi pe mail, ca pe net nu-l mai gasesc decat pe asta cu telefon, care imi face belele. multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicia, nu ne-am hotarat inca, mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

wow,mi-ati amintit de Slanic,ce fain trebuie sa fie acolo pe canicula asta!Cind mergeam eu,exista Grota Miresei, dupa ce ne scaldam in standul de afara, fugeam in grota , unde apa era tare rece , acolo ne stropeam cu apa si cind ieseam afara muream de cald!Ce vremuri! M-a apucat nostalgia!

Mada, eu ii dau lui Simon doar cereale fara lapte si le papa cu mare pofta!Uneori i le dau seara, cind nu prea stiu ce altceva sa-i dau sa pape, mai ales ca in perioada asta stam pe regim ptr stomacel , cu humana hn si ca fructe doar banana si mar copt!

Simon, se simte mai bine,nu i-am mai dat antibiotic si sper sa nu mai fie nevoie!Acum doar mai tuseste din cind in cind , inca are mucozitati in git si-i hiriie pieptul la efort (joaca).

Mihaelutza,Ioana ai vostri cum mai stau cu sanataea!Ioana ,ziceai si tu ceva de muci in git! Ati scapat de ei?

Si io vreu un alt bb, cu toate ca o sa-mi fie foarte greu, dar tre sa ma sacrific:noi nu prea avem sanse sa traim alaturi de bunici, veri, matusi etc si nu vreau ca Simon sa se simta singur toata viata lui!Vorba aia: "cind e frate linga frate , se da lumea la o parte"!Deci, parca tot baiat as vrea!Ne gindim cam la anul pe vremea asta sa ne punem pe !

Acum intrebare: cu ce gresesc de nu-mi iese iaurtul de casa!Am facut asa:Am incalzit,nu prea tare, laptic din comert , cam 2 cani,si am adaugat apoi iaurt dar nu foarte gras, gen cremoso, ca nu gasesc aici,....apoi am infasurat borcanul in prosop si l-am lasat la temperatura camerei mai mult de juma de zi!nu iese prea legat ca iaurtul ci mai degraba ar fi lapte batut!
Voua va iese gros, ca cel din comert?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli sunt mai multe pranzulete Hipp pe care Nati le mananca si mananca si Nesle-urile, mai ales ii place pui cu morcov si cartof, ala impreuna, nu Duo. Eu nu m-as risca in nici un caz sa-i dau mancare de la restaurant, pe langa ca e cu sare (eu nu-i dau sare adaugata pana la 1 an), apoi mai poate fi cu glutamat si apoi nu stii exact cat de proaspata sau de n ori reincalzita e si in ce conditii a fost facuta. Noi adultii suntem mult mai rezistenti la stomac decat ei si mai ales acum, vara, 1-2 incep alimentele sa se altereze. Mai bine un borcanas mai lipsit de gust dar 100% safe decat DF sa risti o toxiinfectie alimentara.

Eu cu Virgil am facut odata o toxiinfectie la Herculane de la pizza de la restaurantul hotelului vecin .... eram in ultimul hal de lesinati amandoi: am incercat sa merg pana la capatul holului unde avea camera un prieten si pe la mijlocul holului m-a luat cu lesin, mi s-a taiat imaginea si m-am lasat jos. Nu-ti zic cum ne-am varsat si matele...

Nici mancare facuta de mine nu congelez, o tin maxim 2h la temperatura bucatariei si max 24h in frigider - supa. Dupa ce o fac pun deoparte cat ii dau si restul racesc rapid in apa rece in chiuveta si urgent la frigider. Mai ales vara: la 30-40 g e temperatura cea mai periculoasa, la care se inmultesc bacteriile in nestire.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.

MADAU eu i-am dat Patriciei,care maninca Bebelac, cereale de la milupa cu lapte.
Recunosc ca prima oara mai cu teama dar am lasato doua zile,nu a patit nimic si apoi i-am dat si Hero si Nestle si iar milupa.
Bineinteles ca tu faci cum crezi dar si cind ii schimbi laptele tot asa o cantitate mica inlocuiesti prima oara deci m-am gindit ca ar fi cam acelasi lucru.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

BUna seara fetele,
Eu va spun cum procedez cu laptele si cerealele, dar nu o luati ca o litera de lege ci ca o experinta, si Dragos le accepta f bine
Dim lapte 150-180ml Nan2, apoi a fost Milumil2, apoi Humana3, Iar sear au fost cereale cu lapte Humana, Nestle, Milupa si tot asa.
Si n-am avut nici un fel de pb. Poate e Dragos cu un stomac mai bun. Niciodat nu au fost cerealele la fel cu laptele, si nici n-am vrut. La trecerea la lapte de vaca o sa fie mai usor, asa mi-a zis dr. Oricum ieri i-am dat lapte Milli UHT 1,5% cu gris si a balotat gagiul de n-am crezut ca-i adevarat.
Deja ma bate gandul sa-l bag la lapte de vaca UHT ce-i drept, n-am sa-l pun direct la tata vacii asa cum am crescut eu.
Asta e parerea mea.
Cuscra Melku ceva poze cu nora mea?? Sau ai dat-o altcuiva mai aproape?
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata , mamici frumoase si bebei cuminti, sau era invers?
am avut o noapte de cosmar, cu plimbat copilul in brate,nesomn , marait,
cred ca am zarit cauza: un dintisor sticlos deocamdata, nu a iesit , dar pare ca acu acu urca. daca nici acum nu iese,nu mai inteleg nimic!!!
se arata inca o zi calduroasa, cum rezistati? cred ca suntem mult mai rezistenti decat credeam, ca avem 29 grade in apartament si ne-am obisnuit, e aproape ok.
si o zi buna!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi LMA lui Natalici!
Nici nu ma gandesc sa-i dau mancare de la restaurant Ilincutzei, ca suntem in urma rau cu diversificarea. Azi ii dau pentru prima data ficatzel cu piure, sper sa-i placa.
Ilenutza of, chiar e criza de Nan Bine de voi cu

Cat despre iaurt eu am cumparat Milli simplu. O sa-i dau cu biscuiti Nestle. Maine, cred.

PS: in ce hal scriu, daca mai stau un an acasa devin analfabeta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput