Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
cristinamh spune:
feli, acum vezi de ce ziceam ca nu cumpar decat borcanase cu fructe
? alea macar au gust bun.
la salina din ce-mi amintesc grota miresei a devenit lacul miresei, strandul era bestial... pluteai fara nici un efort, iar in salina jos parca se putea cobori si prin sanatoriu, nu neaparat cu liftul... adica nu stiu daca la bb mic e indicata coborare asa brusca. dar jos sigur ii face si lui bine. stiu ca am vazut carucioare cu bebei, pe vremea cand lingeam peretii sa fiu sigura ca-s de sare
.
si uite asa mi-ati adus voi aminte de slanic prahova... de tabara de peste dealuri... de baile zilnice... 

si io care stau cu cartea pe genunchi in loc s-o zbughesc o data din bucuresti!!!

sa revenim... cand fi-mea urla ca vrea sa ma vada, o las in premergator sa se tina dupa mine sau o pun in carut la bucatarie, sa ma vada ce fac. si se rezolva. bine, sunt si situatii in care trb muuusai sa o tin in brate, dar ne descurcam.
melku, ce ziceai tu de ajutor
?? sa stii ca se poate si mai rau...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Felicia,eu nu congelez mancarea. ii fac papa zilnic sau la 2 zile. de aceea stau acasa, nu?
Cristina, borcane cu fructe cumpar si eu din cand in cand. Mi se par delicioase si nu intotdeauna am acasa fructe multe. Am luat acum de la Nestele.....cica fructe de gradina
a mancat Steff de numa.
Eu i-am dat si mancare din born d ela Hipp si Nestel si de fiecare data a papat tot. Deci n-am probleme cu mancatul in general, Stefan e un mancacios. Ce bine!
-------------------------------------------------
Noi am renuntat la premergator, n-am cumpart. Sa vedem cum o fi fara.
Trebuie sa cumpar scaun de masin si nu stiu de care???????
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
madau spune:
Feli sa stii ca si noi am incercat toate variantele de la Nestle, singurul pe care il papa Miruna e cel cu pui, cartofi si morcovi. Nu ala "DUO" care are pe straturi carnitza si legumele, e unul care le are amestecate.
Oricum cele de la Hipp nu se compara. In afara de spanac care e odios, restul sunt ok, pacat ca-s asa mici (ma refer la gramaj). Insa eu m-am descurcat si cu alea, acum la mare am cerut cativa cartofi fierti sau alte legume fierte, le-am pasat si am pus peste borcanasul, ca sa fie mai mare cantitatea de papa. Deci merita incercat.
Cu mancarica..eu i-am facut ieri ghiveciul si l-am bagat la frigider, ii mai dau si azi din el si cred ca si maine, n-are cum sa se strice daca sta la rece, nu?
Si mai am si eu o dilema: Eu am inlocuit masa de la ora 19 de lapte cu iaurturi cu fructe, biscuiti, branzica, etc printre care si cereale cu lapte. Problema e ca Mirunei nu-i prea plac cerealele astea de la Milupa goale asa, ii plac doar cele cu banane si biscuitii s-a cam saturat de ele. Am vazut ca au aparut unele de la Hipp cu caise, piersici, vanilie, etc..or fi ok sa-i dau? Ma gandesc ca au alt lapte iar noi bem Milumil. Ce sa fac?
Fetele care dau Milumil la bb, voi ce cereale luati?

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ilenutza spune:
Noi am fost in salina cu Vic cand avea 5 luni.am stat 1 ora si a fost ok, dar intradevar afara era mai cald.am intrebat medicul inainte.nu am mai avut probleme cu muci de atunci si cred ca o sa mai repetam experienta.
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
cristinamh spune:
mada, de ce tii asa mult la firma?? daca vrei musai un singur fel de late, ia cereale fara latpe... si pui tu milumil...
daca nu, ia de care vrei tu, daca fata manananca, nu-i nici o problema. chiar chezi ca dupa gustul de cereale, se mai simte cat e lapte?? oricum gustrile sunt apropiate...
parerea mea e ca fiecare isi sustine marca... gen... cerealele bebelac se fac cu lapte bebelac... ei na, de parca nu poti pune si lapte de vaca daca copilul e destul de mare. important mi se pare sa respecti proportiile indicate
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Madau,asa cumzice si Cristina, poti sa- faci ce cereale vrei cu lapte.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
madau spune:
Cris nu tin la marca, doar ca imi era frica sa nu faca vreo alergie ceva.
Oricum..am sunat doc si a zis sa nu risc, sa-i iau din alea fara lapte, cele de la Nestle ar fi mai bune cica. Incercam..n-avem ce pierde
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
felicia74 spune:
Hai sa raspund si eu ca s-a trezit chiti: mai incercam cu Hipp. Am gasit curcan cu orez si legume.
Madau si eu zic sa nu te risti cu alt lapte (chiar daca e putin). Poate ca stomacelul Mirunei sa nu-l primeasca asa bine, sa dea chiar diaree, Doamne fereste!
Nu se mai gaseste Nan2 (iar). Ati auzit cumva sa fie vreo criza?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Feli, am vazut si eu ca nu se mai gaseste.Zicea si Xandra ca au probl. Eu am unda verde pt bebelac pe car eil iau de la stat.Oricum, cat lapte praf mananca Victorash, merge!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Hildegard spune:
Pai nu are de-a face laptele din cereale care se poate da la ora 18 sau 19 cu laptele formula pe care-l bea copilu. De unde si pana unde?????
Acel lapte din cereale se gaseste intr-o cantitate foarte mica acolo.....si dauneaza nici unui bebe.
daca nu credeti puneti intrebarea la "parinti intreba, parinti raspund"
PRAJITURI