Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
bianca_mo spune:
MELKU, credeam ca sunt singura care isi cara comoara in brate din cauza urletelor! cred ca e faimoasa "frica de separare", acum ne asteapta cateva luni grele, pana la 1 an, cand am inteles ca e apogeul
ce cald e!!! nici afara nu e grozav, dar in casa las bebele in pampers si atat.oare mai tine mult?
le admir pe mamicile care vor bebe 2 acum.. eu ,din pacate nu ma gandesc la al doilea, ca l-am avut pe Serban la 31, al doilea he, he.. succes celor ce incearca!
o zi racoroasa si sanatate multa
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
melku spune:
n-am fost niciodata acolo. consideram ca e un loc prea accesibil, pt familisti si pensionari. si iacata ca am devenit si io o ...pensionara!
.
doamne, cum or fi 13 grade pe caldurile astea!!!
in afara de salina, ce mai e de facut pe acolo?
ia sa bag si un ochi pe net.
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
ioana_77 spune:
Gata, mers, intepat, plecat, nu era nimeni, norocul nostru. Mergem dupa analize dupa-masa. E infernal de cald afara, ori unde m-am dezobisnuit eu de iesit la ora asta. E bine, totusi, ca pana acum se racoreste olecutza noaptea, seara pe la 20 e chiar binisor. Dar nu cred ca tine veselia asta f mult si o sa se incalzeasca si noapte arau de tot, daca o tine in ritmul asta.
Afacerea noastra s-a amanat, nu ni s-a dat spatiul pe care il vroiam, intr-un fel ma bucur, ca avem timp de concediu, ca nu am mai fost de doi ani. O sa facem businessuri mai incolo.![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
melku spune:
bianca, ce bine ca nu sunt singura!
ma gandeam ca asa e fi-mea si chiar imi parea rau pt ca in rest e foarte cuminte, da' sa fie cineva cu ea tot timpul, cineva cunoscut ca are fobie si la necunoscuti. le zambeste numai de la distanta.
mai rau e and tre sa-i pregatesc mancarea, s-o blenduiesc...
e tare rau singura, fara nici un ajutor, numa io cu fi-mea pana seara cand vine tati de la serv, pe care il iau de proaspat.
fetele care aveti ajutor de orice fel, bucurati-va la maxim!
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
madau spune:
Buna fetelor!
Offf ce calduri, am fost acuma pana la farmacie sa-i iau Mirunei niste lapte de corp, si e la cateva blocuri distanta, insa m-am topit de caldura.In casa e bine nu zic, dar cand scoti nasul pe geam.. 

Noutati:
1.Ieri am papat GHIVECI DE LEGUME. De fapt la origini trebuia sa fie ciorbitza, numai ca din aceleasi motive pe care vad ca le experimentati si voi ( nu mai stam fara mami nici minute
) a scazut cam mult apa si a iesit ghiveci. Bun si asa..a papat Miruna un castron intreg pe nerasuflate (deh, daca are gust de conopida e buuunnn
), eu ma bucur tare ca avea toate legumele, inclusiv alea pe care ea in mod obisnuit nu le mananca.
2. Aseara am avut cantarul oficial, si am vazut ca a luat 300 gr sapt asta, in concluzie a recuperat cele 200 pierdute, plus inca 100 ..io ma declar super multumita.
Cam asta ar fi deocamdata despre noi..in rest zapacite ca de obicei, misunam prin toata casa, distrugem tot ce prindem, facem numai traznai.
Melku nu stiu daca e ok sa mergi cu bb asa mic la Salina. Presiunea de acolo e super nasoala, plus trecerea brusca de la 30 gr la 12-13gr, e prea brusca. Uite de ex eu am fost cred de 7 ori acolo, iar anul trecut cand am fost si cu nasii, am coborat pana acolo, am iesit din lift si am facut un atac de panica de toata frumusetea, de n-am stiut cum sa strig mai repede la ala sa ne duca sus, ca lesinam acolo. 

Tu faci cum crezi, io nu m-as risca
Noi in we stam acasa, de fapt sambata seara mergem la o nunta, tare am incercat sa o evitam, n-am reusit. Sper sa se descurce mama cu Miruna si sa nu fie nevoie sa facem ture intre rest si casa.
Pup fetele dragi 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Gandacel spune:
Poate ne vedem duminica la Slanic cu Pisi si Melku? Eu sunt si cu sora-mea... Facem niste gratare....
Madau, senzatia de apasare din Salina este si din cauza inaltimii salinei, are 200 m pana la tavan! Ai impresia ca nu auzi ce vorbesti... se pierde sunetul in neant. Te apasa cu grandoarea... Este sanatoriu acolo jos, nu are cum sa faca rau!
Melki, acolo sunt Muntele de Sare cu Grota Miresei, cu strandul aferent, Baia Verde si Baia Rosie (stranduri), toate cu apa foarte sarata, dealurile, doua restaurante, salina, si aerul in sine. Nu se compara cu Bucurestiul in week-end. Insa e aglomerat sambata si duminica, atunci cand tot poporul prahovean da o fuga la strandurile astea!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Gandacel eu n-am zis ca face rau, din contra, am zis doar ca mie mi s-a facut rau atunci. Si ca nu stiu daca e indicat sa mergi cu bb asa mic. Dar repet..fiecare face cum crede ca e cel mai bine, asta era doar o parere personala.
Pup si sa aveti pofta la gratare, daca va vedeti
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
felicia74 spune:
Fetelor, din acest moment declar ca pentru mine borcanasele de legume sunt MOARTEA!!! Am incercat si azi altul - curcan cu orez si dovlecel de la nestle![]()
![]()
In primul rand are un fiertura de brusture combinat cu cauciuc. Bineinteles ca Ilincutza nici nu a vrut sa puna gura pe el. Avea o privire de parca zicea "mami, sigur e de mancat?" Noroc pe mine ca dezghetasem si un piure facut in casa. Pai nu se compara la gust - al meu mirosea delicios (nu ca as fi eu mare gospodina, dar le fac ca sa-mi placa si mie).
Imi vine sa le trimit astora un mail ca sa angajeze totusi niste bucatarese. Chiar mananca cineva minunile astea?
Imi pun sperantza in Hipp care sunt totusi acceptabile cat de cat, altfel nu stiu ce ma fac in vacantza. Poate ii congelez supa - productie proprie - in biberoane.
Voi pentru cate zile maxim congelati mancarea?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Bianca cei cu 31 de ani?
Doctora cu care am nascut a facut primul copil la 36 si pe-al 2-lea la 39.
Eu am 32 si as mai face vreo 3. Dar deocamdata ma abtin![]()
Apropo de parcuri, in Poli exista o "trupa" (pereche nu pot spune) de tripleti. Mama arata grozav, nu mai are un kg in plus. Au vreo 4-5 luni si sunt toti asa de frumusei! 2 fete si un baiat! Doi stau in carut de gemeni si altul singurel. Cica mama sta in permanenta cu bunica si ii ingrijesc pe rand. Doarme cand vine tati acasa de la serviciu. Te mai poti plange ca ti-e greu cand vezi asa ceva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Felicia, nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi prea tare. In concediu si tu o sa mananci ceva, nu? Si daca ceva-ul acela il iei gen piure sau mai bine cartofi natur sau la cuptor, un pic de pui cu sos sau fara, incropesti ceva si pentru Ilincuta... Mai bun decat mizeriile alea la borcan. Pardon.
P.S. Pai la trei bucati crezi ca stai vreun pic? Normal ca nu mai are un kg pe ea !!!! Mirare ca mai are par in cap si urechi...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani