Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna !

In primul rand multumim celor care ne-au admirat -am pe toate.

Dordia , colacelul e luat din cora (cum a spus si Mada) , am dat pe el 15ron , si e foarte bun ca e dintr-un plastic rezistent, mai grosut si are banda dintre picioruse mai lata nu are cum sa-i intre in fundulet cum am auzit ca se mai intampla.

Revin ca urla asta de somn si vrea iubarita inainte

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Gata , am reusit sa adorm terorista !

Ioana , stai linistita ca si Maria va merge cat de curand , nici Biencutza nu merge mereu, face si ea asa cativa pasi (doar daca are spectatori si e incurajata ), in rest...incearca sa se ridice direct in picioare, se ridica in genunchi si mai departe nu mai poate inca.

Mada , sa pui poze noi ca sa te vedem si noi.

Fetelor sa va povestesc ce mi-a facut azi fimea : era in patul mare, se juca pe cearceaf -ca mie azi mi-a fost lene si nu am mai facut patul , si o vad ca se screme-face kk sigur ! O las sa faca si apoi ma duc sa o schimb...ce credeti? Iesise kk afara si era jumate in pampers jumate in pat , fugi repede cu ea la baie, schimba cearceaful de pe pat...spala fata...e prima oara cand patesc asa ceva ! Bine ca nu am facut patul azi ca daca facea pe cuvertura era mai grav, ca se spala mai greu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

pup bulanasele lu' Biencuta bucalata, draga de ea, scumpa foc, CATA de cand paseste? iulia nu vrea si pace, dau vina pe fundu' mare.

DORDIA si MADA io va urez de pe acum concediu placut, vreme buna si copil cuminte.

IOANA, stai linistita ca si Iulia e o putoare, ea nici macar in spate nu merge, in schimb se roteste burta- spate cu o vitezaaaa ca in 3 secunde face trei tumbe, asta ii place acum, se invarte nonstop inclusiv noaptea, de pasit nici vorba. ar trebui sa facum un club al mamicilor de bbi puturosi. sper sa recupereze.
Oricum cu Sasarici nu le putem compara, ea e precoce si la ritmul in care evolueaza io zic ca la 5 ani se marita si la 7 face prunci, pup pe ea si mamica ei.

Despre olita si eu is de parere ca e prea repede, avem timp si de asta.
Si iulia face mofturi la legume, nu-i plac si gata, nu mai stiu cum se i le fac, in schimb fructele de orice fel si in orice combinatie le haleste.

pupici pt anutache scupmpica

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Miha , Biencutza e o bulanoasa si eu tot asa ziceam ca are fundul greu si ca nu va merge curand, dar ea e curioasa si tot ce e nou vrea sa experimenteze. Cam de doua saptamani paseste, iar azi am observat sa sta in picioruse tinandu-se de marginea patului.
Pupam si noi pe Bubu a ta care e o bucalata!

Poze Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ce se-ntampla mai fetelor de-am ajuns in pagina 2? ce-i cu linistea asta pe-aici?
ati fugit toate la mare?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley !
monet chiar ma gandeam ca uite, Lia a implinit si 1 an si 2 ani de cand ne cunoastem! Multi inainte! Imi amintesc ca in primele luni de gravidutenie ai postat poze de la ziua Liei de 1 an, nu? Si ce don'soara mare e acum!

Corap apropo de nr de liniute, cand m-am vazut cu Ina m-a intrebat ce mai faci si cum stai cu asta ca voi va luaserati la intrecere. Ea astepta sa se intoarca in Canada sa se puna pe treaba.
Asa ca zilele astea, inainte sa postezi, ma gandeam si eu la tine.

Apropo de distanta ideala: mie mi-a fost comod tot anul scolar (lasa ca-mi scot acum parleala) cu Silvia la gradi si Nati acasa, deci as zice ca 3 ani e diferenta ideala dpdv comoditatea mamei. Dar intre ale mele s-a ajuns la 3 si 8 luni pana la urma si totusi parca e cam mare distanta intre ele. Intre mine si sora-mea sunt 1 an si 2 luni dar n-as fi vrut sa fiu in pielea lu' mama.

Si tot apropo de asta: doctorasul nostru s-a mutat cu cabinetul (cu tot cu dr Moisa El; dar Moisa Ea a ramas dincolo cred si nici pe Baba n-au relocat-o) in zona garii, langa agentia de voiaj CFR de la gara. Am fost azi la el pt control anual si Papanicolau. Intr-adevar e schimbat, mai amarat, fara chef de vorba si de glume... si in iulie pleca de obicei in concediu dar acum era pe baricade... . Programarea mi-am facut-o sapt trecuta, programul e 16-20. Dar poate mai incolo se face iar inghesuiala, nu te baza pe chestia cu 1 sapt.

Va pup, sa o culc si pe Silvi.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hai va pup si eu de dimineata, ma duc sa bag un dush si incerc sa merg singura cu Maria sa-i ia sange, sper sa nu plang odata cu ea. Na, ma bazez ca o tineam si la vaccin si eram ok, acum sa vedem ce-o fi. Cel mai mult ma streseaza ideea e ca sunt multi copii care asteapta si plang si se influenteaza unul pe celalalt si de-aici intreg balamucul.

paaaaa

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

neata

noi murim de cald si in casa si afara si auz ca se va prelungi si sapt viitoare canicula.
in rest, suntem bine...ne-a mai dat un dintisor, in fata sus, abia abia se simte.
ne ridicam in genunchi si incercam sa o luam de-a busilea impingandu-ne de maini si de picioare in fata, dar cadem in nas...deocamdata.
beleaua e ca nu sta deloc singura: daca plec din raza ei vizuala, incepe cu urletee de mama mama...nu stiu daca e normal da' m-am cam saturat. nu se opreste din urlat pana nu ma intorc la ea...pot sa stau 15 min ca 15 min urla. asa ca prefer s-o iau in brate peste tot decat s-o aud ca plange ca si pe caldurile astea transpira imediat...
asta e. nu stiu cum sa fac altfel. sper sa-i treaca ei fobia asta de a sta singura.

noi am vrea sa plecam la racoare undeva in uichend si ma gadeam sa dam o fuga la Slanic, la salina. Stiti cumva daca pot intra cu un copil asa mic in salina? a mai fost cineva? am auzit-o pe pisi ca ar fi fost, dar ea are copil mare deja.

pupici si sa treaca caldura asta!

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI LA 8 LUNI si nu numai

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Melku, noi o sa mergem la Slanic duminica, de dimineata pana seara si vrem sa intram si in salina. La pranz, cand e oricum prea cald si soarele prea puternic ca sa facem altceva. Vrem sa evadam putin din cuptorul asta, acolo e oricum aerul mai racoros si tare.
Totul este sa ii iei niste hainute de iarna si caciulita mai grosuta, nu exagerat, dar e cam frigut acolo. Noi nu rezistam fara pantaloni lungi si un pulover. Asa ca vezi si tu ce iei pentru bebe. E pacat sa intri si sa iesi repede, de frig! Ca ai ce sa vezi si te poti plimba in voie, vreo ora asa...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Melkule da, noi am fost la Slanic si cred ca mergem si in weekendul asta. De mers la salina nu cred ca ti-as recomanda cu cel mic ( fara ratiuni de expus aici, e o simpla parere personala), am inteles ca e foarte frig ( la intrare scrie ca sunt 13 grade si lumea care vine are in dotare canadiene si caciuli ) dar poti merge cu copilul la baie, am vazut multi bebei, foarte incantati de balaceala. Noi nu am mers niciodata in salina, doar din auzite, am inteles ca e superb dar presiunea e destul de mare poate datorita intunericului si frigului de acolo.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput