Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Ada_74 spune:
Buna fetele
Eu sunt intr-o perioada f aglomerata la munca (uite ca se poate si mai mult decat era
), dar am reusit sa raman la curent cu noutatile de aici. Din pacate nu am timp sa raspund.
Imi pare tare rau ca nu am reusit si eu sa ma intalnesc cu fetele care au fost la mare - Adina, Cris, Ioana, Beatrice, Andutzy, dar bine ca nu s-a terminat vara, poate mai veniti odata.
Am intrat de fapt sa va spun repede ce faza mi-a facut Sergiu, ca era sa lesin de ras. Noi am adunat o gramada de litere cu magnet de la Danonino, pe care le tinem lipite de frigider, si Sergiu e incantat de ele, le dezlipeste si le pune la loc. Ieri ii dadusem in mana o felie subtire de muschiulet afumat si l-am lasat singur. Dupa o vreme am vazut ca nu o mai are, am verificat pe jos - nu era (asa imi dau seama daca mancarea e la el in burtica sau in alta parte
) si m-am declarat multumita ca a mancat tot si ca i-a placut. Mai tarziu am gasit-o lipita pe frigider langa celelalte litere
.
Gata ca s-a terminat pauza si o iau de la capat cu hartiile. Va pup si sa stiti ca sunt si eu pe aici, prin umbra.
Lili si Sergiu (11.05.2005)
omustata spune:
Buna dimineata!
Anca-ma tot tin sa-ti spun si uit. Am vazut toate pozele si mi-au placut foarte mult. Tare frumos arata pe unde ati umblat. Si Patrick are asa o fata dragalasa si delicata, pare ca va fi un om bland.
Ada 74-simpatica povestea cu Sergiu.
Azi dupa-amiaza imi da sotul cateva ore libere si mi-am facut programare la masaj si pedichiura. Sper sa-mi revin din starea depresiva in care ma aflu.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
Neatza buna!
Mi-a dormit ieri Bianca fix o juma de ora toata ziua, pe la 20 am iesit afara si am obosit-o bine (daca mai era cazul ca oricum era vlaguita, dar tot nu se dadea batuta), si-a pus in cap nisip asa ca a trebuit sa insist la dus lucru ce a deranjat-o extrem. Dar la ora 22 dormea dusa asa ca intreaga familie (mai putin ea) ne-am bucurat de linistea lasata.
Eu vin obosita din parc de nu-mi mai trebuie nimic, ma ia de mana si dai plimbare. Daca vreau sa-i schimb directia intai ma bodogane, apoi incepe si se arunca pe spate ca vezi doamne ea e sefa. Sper sa treaca si fazele astea de nici calare, nici pe jos (in traducere faza intermediara intre mers singura tinandu-se de oaresce si mers singura, adica tinuta de mana) cat mai repede ca simt cum imi da tarcoaleiar probleme de spate.
Poate va e greu sa credeti dar eu in timpul sarcinii in afara de ecofrafele obisnuite si analizele de sange de 2 ori n-am facut nica. Nu tu teste, nu tu supra teste. Am intrebat dr. dar eu de ce nu fac aia sau ailalta si mi-a retezat-o scurt ca daca era cazul de suspiciune din partea ei ma trimitea, dar sa stau linistita ca totul e in regula, am stat dar n-am avut norocul sa nasc cu ea. Avea ce-i drept un ecograf foarte performant si-mi placea ca era un monitor si in fata mea de nu trebuia sa-mi sucesc capul si astfel stateam relaxata sa vad ce giumbuslucuri a mai facut bebe in burtica de la ultima vizita.
Iar rubeola a ramas ca-n gara, m-a intrebat medicul de familie daca am avut, i-am spus ca asa cred, i-a mi-a spus ca mai vedem noi, sa fi mers pe mana mea sau reiese din vreo analiza, spuneti-mi si mie daca stiti ca acum imi bag nasul in ele sa ma conving, eu am mers pe mana mamei (OlgaT sa se odihneasca in pace mama ta si sa te vegheze, mare adevar ai grait cu cine are, imi pare rau ca simti durerea dupa atatia ani, din pacate te inteleg perfect si nu am nici eu solutii ca si la mine se fac anul asta dublul varstei mele de cand mi-am pierdut tatal si inca doare) cum ca am avut toate bolile copilariei, aproape (fara scarlatina).
Andreas mi-a facut rubeola (pojarel) la 7 luni.
OlgutaM sarumana
, e deprimarea de dupa concediul sau ceva restante? Intradevar Maya si mie mi se pare mai slabuta atat cat poate fi un bebe dodolot, nu? Iar tu arati extraordinar de bine, te invidiez. E musai sa mergi si tu cu sotul tau? De ce nu stai home, mai bine doar voi doua singurele acasica, Maya mai creste. Daca o sa pleci sa nu-mi spui ca 3 luni nu ne mai dai de stire ![]()
Ada cred ca te-ai cocosat de ras cand ai vazut muschiul lipit. 

, ce le mai trece prin capsor piticilor
Anca o fi vreo eruptie dentara sau asa cum zicea Androix o fi pe teava ceva (ma distreaza expresia de mor), sper sa nu mai repetati figura, eu chiar va admir pe mamicile care va treziti noaptea de cateva ori si a doua zi mergeti la servici, eu daca nu am cat de cat cateva ore dormite (a se intelege de la 6-7 in sus) nu sunt om, pe bune, sunt rea de somn, ma doare capul...
Tare faina e casuta aia lui Patrick, mi-aduc aminte cand eram mica imi placea sa ma joc, sa-mi fac casuta cum ziceam, adica imi alegeam un colt, aveam un dulapior cu de toate, "acte", pe care il plimbam peste tot, la bunici sau acasa la mine in pod, de aveam pe vremea mea casuta voastra as fi fost in
...
Pe 7 aug. daca sunt home mi-ar place sa mai vb., sa vedem cum aranjam cu vacanta la mare ca negociem toata ziua, unde si cand (la ce hotel ca e clar ca va fi Mamaia anul asta) sa mergem si cat sa stam.
Cum ai reusit sa vezi pozele??? Ca am incercat ieri sa le pun pe webshots si mi-a iesit o varza, n-a mers, habar n-am, m-am enervat si am iesit din site si le-am lasat asa neprelucrate ca tot dadea eroare. Try again.
Monu grozava vestea care te-a linistit si cu bb din burtica si cu Alexia. Iti trimit pe PM canneloni, reteta Laurei si reteta mea (de pe cutie), eu n-am mai apucat sa fac ieri dar azi musai tre' s-o comit si-ti spun cum ies.
Androix bubulina-gospodina ce esti! Astept si eu sa-mi vina cheful asta maret de gatit, sa am plin frigiderul pentru cateva zile, ca tare-mi mai place doar sa le incalzesc. Asa o fi cum spui matale cu dintii, dar nici inainte nu ma lasa sa ma holbez prin gurita domniei sale, am zis c-am ochit o masea, dar cerd ca mi s-a parut. Cand mi-aduc aminte ce mi-a spus o tantica in parc "pai la 1 an nu are prea multi dinti (are 3 jos si 3 si jumate sus)", poate ar trebui sa-i scot cativa sa fie in grafic ![]()
Simona come sta cu aqua? Sau aveti apa, n-aveti net...
Gata va las, ca iar m-antind ca raia, Ioana esti absenta in catalog...
Mami de puiuti: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
monu spune:
Elisor,
Merci mult pentru reteta. Am vazut si eu aseara pozele cu Bia si m-am minunat cat de frumoasa e si ce ochi minunati are. Iar coditele m-au dat gata! Ca noi suntem mai putin paroase in cap.
Cat priveste rubeola poate reiesi ca ai avut sau nu doar prin analiza asta de sange care iti arata daca ai anticorpii.
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cornelia spune:
Of, scrisesem si eu un mesaj marisor si s-a dus!
In mare, ma plangeam ca nu ma pot organiza si ca nu am timp de nimic, de cand ajung acasa pana pe la 11 cand reusesc sa ii adorm, apoi la 12-1 se trezeste iar Stefan, spre dimineata din nou, iar la 6 suna ceasul!!! Ideea e ca nu fac absolut nimic in casa, ci doar alerg, in special, dupa Stefan, care incearca sa bage in priza tot ce gaseste, reuseste sa ajunga la cutite (deschide sertare - blocate), se cocoata pe toate alea, o altoieste pe Maria cu matura si cu ce mai nimereste... Cand ma duc la baie, o chem pe mama, ca nu ii pot lasa nici jumatate de minut singuri. Asa ca, nu inteleg, cu puteti face voi atatea!!! Am nevoie de un curs de organizare.
Monu, ma bucur ca ai scapat de stresul cu rubeola.
Nelia, ati trecut cu bine de furtuna?
Newmami, multumesc mult, dar nu e cazul, ca pana reusim noi sa le facem camere separate, o fi si Constanta invadata de printesele Disney.
Elisor, pupici Biancai! Sa inteleg ca nu a vrut sa il lase pe Stefan singur speriat? La noi e mai bine, dar tot se sperie seara, in special de umbre si reflexiile din geam.
Pupici Olgutelor!
Vroiam sa va spun replica Mariei, cand femeia i-a spus ca nu poate sa vina buni chiar in momentul ala la ea, ca are treaba, il culca pe Stefan: "Asta nu e treaba, e IUBIRE!"
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ioanailincam spune:
Wow, de cand n-am mai intrat am si uitat cum e sa te loghezi
. Sunt pe graba si acum, balamucul e cat casa. Nu m-am apucat de invatat, dar in schimb calarim tot Bucurestiul la vizionari; tocmai am aflat ca apartamentul pe care tocmai hotarasem sa il luam s-a dat de luni, de, ne-a luat cam mult sa ne decidem
. Asa ca ao luam de la capat cu nebunia, m-am saturat de nu mai pot, nu mai zic ca ce mi-a dat sa vad prin unele case greu mi-a venit sa cred.
In rest suntem binisor, tocmai voiam sa ma plang de mama, ca sederea ei aici nu este chiar ce ma asteptam, dar cand va vad ce mult suferiti imi dau seama ca exagerez; Ana e bine, zice bona ca a vazut o maseluta unde prezisese dr, de-aia a balit la greu zilele astea, in schimb apetitul nu i-a scazut deloc, slava Domnului!
Numaram si zilele pana la concediu, ca deja sunt cu nervii la pamant si cu oboseala in ultimul hal; nu voi mai accepta pentru nimic in lume sa astept sfasitul lui august pentru concediu si pentru cine? Niste prieteni care se anunta de pe acum sclifositi si nesuferiti ca dansa e insarcinata si are toane.
In fine, inapoi la munca ca e jale, de cand cu cautarile nu fac nimic bine. Pupici si sa stiti ca citesc chiar daca nu scriu.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Olga T sper ca te simti mai bine astazi, stiu ca nu se poate uita si trece ushor peste asha o zi. 
Olga M imi pare rau ca iar eshti cu moralul la pamint, dar zimbeste pentru Maya, ca toate in viatza sint trecatoare, nu se merita sa suferim prea mult. Apropo, am vazut pushtoaica ta, scumpa, iar falcutzele sint numai bune de papat. 
New Mami raspunsul motzatei a fost foarte bune, numai ca problema mare pentru mine este ca vrea sa fie ea comandantul, asha ca am inceput sa-i pilesc cornitzele.
Cum se simte Patrick, a ieshit maselutza sau inca nu ?
Ada buna faza cu muschiuletzul, iar tu erai super multumita ca l-a papat. ![]()
Elisor si la mine tot asha a fost in timpul sarcinii, ecograf, analiza singe-pipi, greutate si gata...
Ioana eu te intzeleg, am avut la mine pe mama anul trecut pentru aproape 3 luni, mi-a fost mai greu decit daca as fi fost singura, asha ca... poate virsta lor e de vina, poate se cred atotshtiutoare, poate noi sintem obosite si nu avem rabdare si cu ele...
Teddy gata, ai plecat in concediu, ca ai disparut ![]()
Simona, ce mai faci, pe unde mai plimbi flacaul, ca rar te vad la ochishori 
Nelia si eu am acelashi program pentru motzata, problema e ca, nu ma lasa sa respir, cea mai frumoasa jucarie si cea mai interesanta pentru ea, sint eu ![]()
Laura ce mai faci, tot la munca ? 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
elisor spune:
Am intrat sa va invit sa vizionati ziua mandrei, de fapt mai mult pe ea, eu n-am apucat sa-i prea fac poze (ce poze de grup sau alte aranjamente ca mi-au iesit din cap cu agitatia si caldurile astea, iar ta-su nu e fan poze), noroc cu varu-meu care avea un aparat profesionist si vad ca multe poze sunt reussite (cele portret), asa ca ma declar totusi multumita.
P.S. Am reusit azi sa termin albumul si le-am pus in fiecare din cele 3.
Monu multumim de complimente, zic si eu ca Ioana, nu stiu cum a iesit copilu' frumusel, o fi luat ce-i mai frumos de la fiecare, ca a adunat de la tot arborele genealogic ![]()
Cornelia eu pun sperieturile pe seama "e si asta o faza", ca a reactionat nasol si la barba lui opa (bunic) si la vocea lui si la multe altele care noua ni se par normale.
Ioana spor la cautari si sa gasiti casa de vis sau cel putin cat mai aproape de idealul vostru, mie imi place sa schimb casele, pe bune, o schimbare e o provocare
Daniela tot calduri si la voi? Citisem "povestea nasterii" tale mai demult, atat de rapid si laconic ai povestit incat am avut senzatia ca Isa a fost setata speeder ![]()
Gabitza felicitazione pentru cm pierduti si pentru pierderea portocalei
(la piele ma refer)
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
Tdi spune:
Ciao! pe aici si noi (as vrea io concediu
)...am avut compu' virusat sau in greva, ca nu mai raspundea la comenzi, acum vad ca merge bine, sper sa nu mai am probleme.
urasc vara!
...eu care adoram caldura si soarele am ajuns la capatul puterilor, ma sufoc si am palpitatii, ma doare capul si mi se jupoaie pielea de cat transpir, ba mai am si grija copilului ca sufera si ea saraca de nu mai poate. vreau sa plouaaaaaa....offf
revin mai tarziu ca plange pitik si-mi epileaza parul din cap.
Album Alyssa
Androix spune:
Daca nu mai apar sa stiti ca am murit cu vinetele de gat in bucatarie! 

Andreea mamica lui
Filip Stefan