Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
omustata spune:
Uitasem sa va zic ca am pus poze noi din Grecia in album. Va invit sa le vedeti.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
helou
Elisor, uelcam bec! poze poze poze 
Iuliana, pai mai sunt doua zile si te sarbatorim on line!
Uite deja intru la greva foamei ca sa pot sa ma dedau la o felie de tort ![]()
Nelia, chiar ca iti lasa un gust amar fazele de genul asta. Nu stiu daca e legat de faptul ca sunt plecati din tara si s-au ajuns sau poate si aici erau la fel de ostentativi si cu nasul pe sus dar mi-ai adus aminte de verii mei care sunt si ei prin canadezia. Pentru ca venisera in tara la parinti si frati nu puteau intoarce spatele cand li se zambea, dar au ales sa se vaite ce rau o duc cu banii, si sa povesteasca cum nu cresc banii prin copaci in canada desi nu le ceruse nimeni de pomana.
Si apropo de asta, fara nici o legatura, sa va povestesc o faza cu ei. A venit acum cativa ani in tara o cunostinta de-a lor. Se pomeneste maica-mea cu un telefon de la matusa-mea ca a sunat-o aia si ca i-a trimis vara-miu prin ea niste pachete, mari, voluminoase, vaaaai biata femeie s-a chinuit cu ele pe avion, si neaparat sa merg eu cu masina sa le iau de la ea si sa i le duc matusa-mii. Eu nu aveam nici un chef sa ma trambalez, ca doar matusi-mea mai are un fiu si o fiica in tara, din care fiul in bucuresti, cu masina si tot tacamul, de ce trebuia sa cada magareata pe mine nu stiam. Ma rog, ma duc, ne da aia 4-5 saci de plastic d-aia negri maaaaaari cat toate zilele. Fac doua-trei drumuri cu liftul, le bag in masina, hai acasa. Femeia aia ne-a zis ca este un sac si pentru maica-mea, scria si pe el de fapt. Cand ajungem iar la fel, trambaleaza-te, 2-3 drumuri cu liftul, du sacii. Si desfacem si noi sacul cu bunatati canadeze... Eu una am ramas shocata
si am tras concluzia ca desi verii mei au plecat din tara prin 96-98 si desi patania cu sacii avea loc acum vreo 3 ani, ei inca ne credeau in epoca lu' ceasca. Singurele lucruri de care mama s-a putut folosi, dar asta pentru ca le-a primit cadou si nu pentru ca i-ar fi lipsit in zilele noastre asa ceva, au fost o tava de plastic desenata cu mos craciun si o punga de cafea BOABE, cum se trimitea din strainatate pe vremea impuscatului
In rest cu parere de rau pentru ca erau primite cadou si pline de nedumerire, a trebuit sa aruncam ce mai era in sac. Ce credeti? Haine purtate, dar stiti cum? in ultimul hal de purtate, rupte, murdare, niste zdrente. Cum dreq a lasat-o frate sa intre cu ele in tara?
A doua zi am trimis restul de saci prin sor-mea, sa trudeasca si ea pentru cafeaua aia ce pusca mea
ca sa-mi povesteasca pe urma ca si aia erau plini tot cu haine vechi si vai steaua lor stralucitoare, de nu le puteau purta nici matusa si unchiul meu, desi sunt mai in varsta si mai in nevoie, deci se presupune ca nu se mai imbraca dupa ultimul racnet...
Va las, merg sa ma dau cu cracii in sus pe-aici, sunt rupta dar daca vreau sa mai dau jos 4 kile pana pe 20 aug. tre sa trusesc nu sa netuiesc 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
monu spune:
Ola fetelor,
eu mor de cald in casa! nu am nici macar aer sa respir! moata mea a adormit dupa ce ne-a dat trezirea la 7 si am facut rondul de dimineata.
astept cu emotie intalnirea cu pediatra de dupa-amiaza sa vad cate kg si cm mai are si ce ne recomanda pentru pofta de mancare. Omustata multumesc mult pentru oferta. daca dr ne da liber la Vit o sa indraznesc sa iti cer ajutorul.
o alta problema, sa nu radeti de mine
, este aceea ca in ultimul timp maimutza mea care intelege mai mult decat trebuie si face mai multe decat ar trebui sa faca la varsta ei incepe sa se plictiseasca de jucarii. de plusuri ce sa mai spun ca nici nu le baga in seama. nu stiu ce sa ii fac ca sa o stimulez intelectual. nu as vrea sa ii reduc capacitatile din simplul fapt ca nu m-a dus pe mine capul sa imi dau seama ca e un copil destept care trebuie ajutat sa se dezvolte. am cautat site-uri despre metode de a stimula bb-ii intelectual dar nu prea am gasit mare lucru. voi ce parere aveti?
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ChrisDun spune:
Elinor
Multe multumiri pentru mesaj si mii de scuze ca nu m-am invrednicit sa te sun 
Iuliana, sa iti traiasca printesa cea mare, si sa fie sanatoasa ! LMA cu intarziere 
Beatrice
LMA cu mare intarziere! Bine ai revenit in tara, sper sa nu te mai muste nici o lighioana, de data asta !
Denisa, multa sanatate Cristianului tau !
Felicitari pentru copilasii care au facut primii pasi!
Cat priveste uratzii: am sunat-o pe pedi sa o intreb daca sa ii fac fetii copro in fiecare luna
... asta din cauza ca linge toate jucariile pe care pune mana, in parc. Mi-a zis ca nu e nevoie, si doar daca apar ceva simptome sa vin la ea... Ufff, mult succes fetelor in lupta cu miscatorii!
OlgaM - bine ai revenit!
OlgaT sunt total de acord cu tine in ce-l priveste pe Stefanu' Corneliei - mai ales ca l-am cunoscut si noi
- e unul din cei mai aratosi baietei din grupul nostru.
Eli, apropo de ce povesteai cu impartirea jucariilor prin parc: unde mergem noi, totul se pune la comun si se imparte intre copilasi. Numai ca fata mea intotdeauna vrea jucarii care sunt la alti copii in mana, desi are o tona chiar langa ea
Am patit si niste faze de kko odata, cand am venit eu cu Carina in parc - si probabil nu prea ma cunosteau femeile alea - ma intreaba una de la obraz daca sunt racita, pentru ca fata ei n-a fost racita niciodata si nu vrea sa o imbolnavesc
Ideea e ca ma inecasem cu ceva, si m-am pus pe tusit 
Alta data Carina - care nu stie sa se joace cu alti copii, a tras-o pe o fetita de par (sau de haine) si in zilele urmatoare mama respectivei a tinut sa atraga atentia celor cu care venea Carina (o zi a fost cu mama, o zi cu Razvan) ca zgatia mea a tras-o pe fetita ei de par/haine!! I-as zice vreo doua daca o prind, de parca fii-mea ar face intentionat si premeditat
Am citit ca si OlgaT, si Gabitza - va confruntati si voi cu "socializare" de acest gen... Apropo, zilele trecuta mi-a tras Carina o muscatura pe brat, de mi s-a invinetit si a facut galma!! N-am crezut asa ceva... iar a doua zi m-au intrebat cativa colegi, in lift, ce am patit
...eh, m-a batut barbatul ![]()
Loreen - intrebai de plans la spalatul pe cap: Carina nu avea nici pe naiba, pana acum vreo luna. De atunci urla si se catara pe cada, doar-doar o scutesc ... S-ar putea sa i se fi facut frica de apa care ii curge pe fata, si o mai lasa sa respire. Oricum, am regresat de la dus la un ibric cu care ii torn sa o clatesc 
Tina - ce bine imi pare ca mananca Maya! S-o tina tot asa! Drum bun si multa sanatate!
Monule, de ce vrei sa faci triplu test?! Eu dupa ce am citit ce a povestit Ioana, n-as face in veci!
bb din burtica, si bineinteles,
printesa Alexia!
Nelia, multa sanatate Tudorei! Carinei i-am pus gentamicina inca din a 3a zi de viata, timp de 10 zile... Cat despre episodul cu romanasii nostri : no comment!
Androix, mey, hai sa iti spun cate au intrat in portbagajul nostru (care e mai mic decat al Loganului): patul pliant al copilului, carutul, 2 genti de voiaj, lada frigorifica, saltea pentru patul copilului (mai flexibila, facuta la plapumar), si inca 1-2 plase cu sticle si alte minuni... Ce-i drept, erau bagaje pentru 2 persoane si un copil...
Gabitzam am ras cu lacrimi la faza cu trotuarul!!!
In rest, de-abia acum o sa ma bag sa vad poze, de citit va citesc decalat - pentru ca imi printez la serviciu si citesc prin tramvai - insa pot spune ca sunt la zi
De raspuns, de-abia acum am putut, pentru ca la serviciu mi-a lasat colega un morman de lucrari, neterminate si incomplete, asa ca sa ma bucur ca sunt singura pe lucrare! Si eu, inainte sa plec, i-am lasat o mapa cu 3 lucrari, si alea periate si puse la punct
Mey, fata mea e atat de pofticioasa, ca uneori nu stiu ce sa-i mai fac! De cate ori ne asezam la masa (bineinteles ca nu coincide orarul nostru de masa, cu cel al Carinei) vine si aproape ca se urca pe noi, doar-doar ii dam o bucatica din ce mancam noi. ![]()
Mai nou Carina pupa tot ce prinde - si chiar face bezele 
La mare a fost ok, insa in viata mea nu mai merg altundeva decat in MAMAIA !!! Am tot auzit atatea lucruri urate (mai ales) despre Mamaia, incat ne-am dus in Eforie Nord. Maaaare greseala!! Pe langa faptul ca faceam juma' de ora pana la plaja, mai urcam si coboram carutul pe trepte, ufff, un chin! Apa se adancea repede, iar Carina a fost de-a dreptul terifiata in primele zile de intrarea in apa. De-abia dupa ce am fost in Mamaia s-a mai dat pe brazda, si a bagat de buna voie piciorusele.
In ce priveste statiunile, n-am fost decat in Eforie, Mamaia si Neptun, dar nu cred ca exista vreuna pe litoralul romanesc care sa se poata compara cu Mamaia!! Ce manele, nenica?! N-am auzit picior de manea in doua zile cat am fost pe-acolo! Curatenie, civilizatie, hoteluri renovate - nu cazaturi delabrate ca in Eforie. In fine, singurul lucru bun pe care nu il are Mamaia este Springtime - unde a halit gaza mea ca sparta!
Si apropo de mancare: eram in masina, cu copilul intr-o mana, si shawarma in cealalta. N-am fost atenta la un moment-dat si cand imi dau seama, Carina cascase o gura cat o shura, si balotase din bunatatea mea de shawarma
Bineinteles ca n-am mai avut pace cu ea pana nu i-am mai dat ![]()
Stiti ce n-am reusit sa aflu: pe unde naiba se intra in Satul de Vacanta din Constanta / Mamaia ?! Parca am vazut peste tot intrezis, si totusi am fi vrut sa intram cu masina ...
Duminica am luat si noi scaun de masina. Asta in ideea in care mergem la iarna in vest, si va trebui sa obisnuim copilul sa stea in scaun
Incep de-acum sa ne plang de mila, pentru ca zgatia nu are stare o clipa, si o sa ne scoatem peri albi una alteia
Testul suprem va fi in week-end, cand plecam cu ea in Parang.
Monu, nici eu nu stiu cum sa ma mai joc cu zgatia! Poate ne ajuta vreuna din fetele mai cu experienta - a se citi 2 copii - pliiiz!
Gata pentru ziua de azi, sper sa nu dati cu rosii ... ca la cat am scris asta merit ![]()
Danelutza spune:
Nelia multzumesc, nu i-am dat inca cu mushetzel ca ia trecut, dar o sa tzin minte pe viitor.
Gata, dispar la treburi casnice.
Am uitat sa va spun, dimineatza ii puneam pampersul Isabellei ca s-o scot la plimbare, eu il puneam ea il dadea jos. M-am enervat, si i-am spus "Isabella, cine comanda aici, tu sau mama ?" Raspuns de 100 de puncte, mi-a raspuns fata mea zimbind "ta-ta" 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
elisor spune:
Buna fetele!
Nu mai am timp de net aproape deloc din cauza fitelor lui Bibi, nu stiu ce are, dar de cateva zile parca o enerveaza totul, o sperie multe si nu-mi dau seama de ce, sunt cu somnul la pamant, se culca tot in jur de 1 noaptea dupa ce ca ziua are un singur somn, iar uneori e de-o juma de ora si se trezeste in urlete.
Am iesit de cateva ori dupa 10 noaptea afara la plimbare ca sa adoarma, isi punea radar, cand ajungeam in fata blocului se trezea iar in casa incepeau figurile.
Se agata de mine si se linisteste doar la mine in brate...nu stiu ce sa zic, or fi dinti, masele, habar n-am ca accesul in gura is denied.
Ma obosesc groaznic zbieretele ei, mai ales ca nu am idee de la ce-or fi, din senin incepe si urla, tind sa cred ca ceva a speriat-o, mai e si caldura asta care ne tine in casa pe timpul zilei, of, or trece si astea si revenim si noi la un program normal de somn.
Ma bucur ca analizele lui Andreas au iesit bine si se pare ca nu va mai face moldamin (sa vedem si pedi ce zice), dupa 3 ani era si timpul.
Iritatia de la fund/pasa e aproape vindecata, adik trece complet si iar mai apare cate-o reminescenta, dar nimic grav, am descoperit si cele mai bune scutece Huggies super flexi, mai scumpe si putine in pachet dar imi plac (le-as folosi si eu o data pe luna
)
Aaaaa, si nu mai sta sa-i pun scutecul, ii dau ceva preventiv in mana dar arunca cu ele in mine, mai ales ca nu ii pun doar scutecul ci mai e si tratamentul.
Vocabularul s-a mai marit putin, dar baza sunt tot "oghi-goghi" si "budi-budi".
Nu-ul e la mare rang la gura ei, mai ales la maas, dar fructele le mananca fara probleme mai ales daca sunt la ea in mana si intregi.
No, nu mai am timp sa pun pozele.
Cristina chiar ma intrebam cat mai stai la mare, am vazut toate pozele sunt reusite, se vede treaba ca ai un sot pasionat de foto, iar Carina e o papusa tare delicata, imi place mult cea cu Carina in aer si cerul in fundal (p-asta tu ai facut-o), iar Stefan al Corneliei e intradevar o frumusete de baiat.
Anca am vazut pozele de la intalnirea cu Thea, se vede ca v-ati distrat cu totii si ca cei mici au fost cuminti, dar nu a fost prea cald de nu am vazut pustii la peleul gol si balacindu-se in apa?
Nu te-am mai vazut de mult timp pe skype, se vede treaba ca e vara si va distrati la maxim, bravo voua.
OlgutaM am vazut pozele din Grecia, tare "zgarcita" esti cu pozatul, dar te-am vazut fericita (intr-o poza) asa ca se pare ca ti-a/v-a prins bine vacanta, Maya e prietenoasa (cu statuia), Bibi ar fi reactinat cu totul altfel, avem la Mall un dinozaur imens si se intorcea sa ii faca ca la catei un fel de "hamhamham", dar cand o duceam aproape ma impingea si-si intorcea fata.
Androix am avut si eu faze de-astea cu toale de la cumnatica de luau drumul containerului dar am avut o data tupeul sa-i spun sa nu-mi mai aduca. Ma bucur ca Filipu e bine cu corazonul, tu ai terminat cu brio cursul, poate mai bagi un munte pana ajungi la mare.
Florentina sedere placuta la Fagaras, nu avem ocazia sa ne vedem?
Adina drum bun si vacanta placuta la Cj, poate te intalnesti si cu Andreea si ne mai spui de Thomas
Cornelia unde ati fost la munte?
Am vazut pozele lui Bea/Andutzy/Oana, am observat ca fiecare mami e asortata cu plozisorul din dotare, Oana dar sunteti bronzate amandoua, faceti concurenta lui Naomi?
Stefania, Lucas am observat ca lipsesc de ceva timp, Pisik e cu mutatul (sper ca Bursuca e bine), Ioana te-ai apucat de invatat? Mickyyy...
Corni mai ai la casa? Eu intreb care renovez din mai si tot nu e finalizat inca, poate ne mai spui printre picaturi ce mai face Timeea
Monule ai grija si de tine ca prea mult te consumi cu greva Alexiei si cu toanele, care vad ca sunt la moda. Legat de jucarii, eu am de la Andreas un fel de puzzle-uri de lemn cu figurine cu maner, lui ii placea la nebunie sa le faca, o sa fac o poza si o sa-ti arat despre ce vorbesc, parca am vazut si p-aci asa ceva
Gata, time is over ca am concert, gratis, m-apuc sa fac o tava de canneloni, apropo sunt atat de incantata de cuptor, coace uniform, am facut 2 tavi de praji cu fructe si au disparut rapid de sub privirile mele stupefiate de ce succes au avut.
ca de obicei in ultimul timp, stau cu orele sa scriu un mesaj...lung
Mami de puiuti: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
elisor spune:
Nelia si eu am avut probleme cu un ochisor la Bia acum vreo 2 luni si i-am pus kanamicina, in 2 zile a redevenit ochisorul curat, cum mai este?
Daniela fata desteapta si cu umor ai 
Mami de puiuti: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
Ce faceti mai, fetele? V-ati molesit de la caldura? In pagina 2? Haideti pe prima pagina ca e mai racoare ![]()
Eu am inceput numaratoarea inversa. AMR 6...
Azi am facut a opta sedinta de Starvac. Nu mai doare asa tare, mi-au trecut si vanataile. Si pe bune ca se vede cu ochiul liber, s-a subtiat rau de tot celulita. Se mai vede doar pe partile laterale, iar cind string intre degete de-abia-abia se increteste. Ma declar foarte multumita. Mai am trei sedinte si imi pare rau ca nu mai am timp de inca un abonament. Nu stiu daca de la Heritage sau de la caldura asta, s-a mai dat jos si putin la cantar. Inca nu spectaculos, dar merge in jos cantarul si asta e bine.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
nelia spune:
Buna! Am crezut ca voi avea ce citi pina termina cafeaua, dar de unde... Dar macar am vazut pozele Olgai din Grecia si acum visez cu ochii deschisi.
Aici ploua si e racoare, fetele mele au stranutat de dimineata si cind m-am dus la servici, multi copilasi erau raciti... of, doamne, si nu e decit sfirsit de iulie, doar nu vin deja peste noi virozele nenorocite de aici. Cind ma gindesc ca Tudora va incepe pe 7 august gradinita, mi se face rau! Nu-mi ramine decit sa sper ca nu va lua ceva grav. Ochisorul tot nu este bine, e rosu si pata aia alba e tot acolo, sper sa fie o infectie si nu altceva. Mai astept pina luni, sa vedem cu evolueaza. In schimb, maninca! Astazi cel putin s-a intrecut pe sine, a mincat un ou facut omleta cu castraveti, apoi la 10 o felie mare de pepene, plus laptele de la 6 si de la 11. Sigur e de la vitamine, ca ea nu a mincat nici cind minca bine chiar atit. Am zis ca ii dau o luna. Si tot o luna ii voi da si Agatei unele asemanatoare. Si am inmultit paharele cu suc de portocale (simplu sau cu suc de morcovi), le dau si felii de portocale de fiecare data cind prin momentul. Am citit ca o cura de portocale si morcovi face minuni in procesul imunizarii, vitmanele de asemenea (eu nu sint adepta pastilelor, dar o luna nu cred ca le face rau). Mi-e groaza cind ma gindesc la toamna, ca iar vor incepe cu virozele luate din colectivitati si cu tot tacimul acestora. Adevarul este ca in nici un an nu am inceput din vara o cura naturala de pregatire pentru toamna-iarna, desi am citit ca asa e bine. Le voi da dimineata si miere cu lamiie macerata, ca si asta am inteles ca e buna. Poate scapam ieftin!
Adina, nu am gasit un site cu compatibilitatea mama-copil, desi m-ar interesa si acest aspect. Poate ne ajuta Loreen... Eu am citata fraza aia din compatibilatitile itre zodii, gasite pe site-ul dat de tine, cu calcularea ascendentului. Am postat fraza respectiva pentru ca m-a amuzat, tocmai ce-ti spuneam putin mai sus ca la 5 ani inca mai negociem care, ce si cind lasa de la ea.![]()
Androix, cunosc si eu citeva specimene ca cele descrise de tine. Si crede-ma pe cuvint, ca eu stiu romani care traiesc in Romania mult, mult mai bine decit cei de aici (si nu cei care fura, ci cei care muncesc), si romani de aici care, desi se pling ca nu au bani, au situatii materiale nu bune, ci foarte bune aici. Da, probabil ca asta a fost motivul pentru care nu mi-au raspuns nici macar cu un zimbet la salut, m-au vazut mai saracut imbracata (desi eram imbracata cu hainele mele cele mai bune, ca doar ma duceam la doctor, nu?
... si fetele mele sint imbracate bine si cu gust zic eu, ca pentru ele gasim tot timpul bani) si ce si-au zis, asta abia a venit, sigur are nevoie de ceva de la noi... Da-i incolo, nici nu merita sa-mi fac singe rau. Cit despre verii tai... eu sint sigura ca nu sint inteleasa chiar de toate rudele mele si poate nici de toti prietenii... Cum? Sa fii in Canada de patru ani si sa nu ai de toate? Asta a fost si motivul pentru care am racit relatiile cu soacra, care a plecat extrem de dezamagita ca nu avem casa, masina noua si multe altele... Si asta pentru ca se crede ca aici banii chiar sint prin copaci si ce conteaza ca prioritatile noastre de 5 ani incoace (copiii!) nu aduc bani, ci ii consuma si ca traim cu un salariu, pentru ca eu stau acasa cu copiii? Noi am fost foarte sinceri, nu avem, nu trimitem fleacuri din Dollarama (un magazin unde orice produs e un dolar si de unde cred ca e tava trimisa de verii tai
, ca sa ne aflam in treaba si sa spunem ca am trimis pachet acasa. Am trimis de doua ori bani si de vreo citeva ori atentii, simboluri ale Quebecului si Canadei (de ex.,siropul de artar). Cind vom avea, atunci vom trimite, desi daca as vrea sa aud comentarii, probabil ca nu ar fi putine si nici magulitoare. Si chiar daca nu am, la cerere, dau si zimbete si ajut cu ce pot, daca pot, pe oricine, de orice natie, cu atit mai mult romani de-ai mei. Hai, ca iar m-am intristat!
Hai, ca trimit ce am scris pina acum, am vazut ca ati mai postat, citesc si daca am timp, revin. Dar cred ca a stat un pic ploaia si as mai scoate-o un pic pe Tudora pe-afara, am mai fost noi o ora dimineata, dar acum e aer curat si e foarte placut. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
OlgaTarziu spune:
Elisor, newmami, Iuliana si Omustata multumesc de intrebari. Inca mai traim spre disperarea dusmanilor.![]()
Am incercat sa scriu zilele astea de multe ori dar nu am putut. Nu am putut ca nu ma lasa Tony si apoi nu m-a lasat sufletul. Acum scriu cu Piticul la picioarele mele si asteptandu-ma sa ma muste, loveasca, sa-mi scoata din priza modemul, etc
Iuliana noi cu somnul am fost putin mai bine de trei zile incoace, s-a trezit in urlete doar de 3 ori pe noapte, ceea ce nu a fost tocmai rau. Ce fain se schimba optica dupa ce nu dormi atata timp. Oricum eu nu-s nici pe departe odihnita. Sper sa o tina cu somnul tot asa sau mai bine.
Suntem in continuare in greva foamei si mamicile care au trait asta pentru cateva zile si au vazut cum e sper sa inteleaga ce frumoasa e viata mea de luni de zile.
Asteptam ca saptamana viitoare suntem la pediatru pentru problemele cu somnul si mancarea si cardiologie pt interpretarea rezultatelor. Nu-s ingrijorata chiar deloc ca nu mai am nici timp nici energie pt asta. Vreau doar sa se rezolve problemele cat mai repede.
Celor care vor sa slabeasca le recomand cu caldura un DVD abia descoperit de mine. Se numeste cardio circuit a lui Billy Blanks si e Tae bo. Curg apele pe tine de uiti cum te cheama.
Omustata frumos a fost in Grecia iar tu arati ca o copilita. Maya e superba si dulce ca de obicei.
Va las acum sa-mi ling ranile ca asta e cea mai grea zi din an pentru mine. Ma mir ca am putut sa intru sa va salut. Azi sunt 15 ani de la moartea mamei mele. D-zeu s-o odihneasca in pace iar voua celor care aveti inca o mama va spun sa va bucurati de ea si sa nu traiti chinul pierdere inca muuuuuuulti ani de acum inainte.
Olga
Si maine e o zi