Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
monu spune:
Ola fetele,
am fost si noi in parc, am facut baita si acum bea laptic cu tati si la nani.
azi dupa-amiaza, cred ca de la caldura, la noi nu e aer sa respiri, a dormit de la 11 la 15 si a si mancat un pic de spanac. iar la 18 a mancat un pic de pui. Nelia multumesc mult de sfaturi. ne-au prins tare bine. stiti de ce a mancat? pentru ca am lasat-o de capul ei si m-am facut ca ma uit in alta parte si ca mananc si eu ceva pe acolo. sper sa tina minunea mai mult.
Elisor bine ai revenit.
Androix la prima sarcina nimeni nu m-a intrebat de sanatate in ceea ce priveste bolile copilariei. iar eu habar nu aveam de aceste aspecte.
aoleo, s-a pus pe urlat!
pup si revin
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
omustata spune:
Va salut dupa o luuuunga absenta, motivata de plecarea in vacanta. In primul rand vreau sa multumesc cu intarziere fetelor care mi-au facut urari la plecare si s-au gandit la mine. In al doilea rand vreua sa-i spun La multi ani lui Beatrice, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Iuliana-cu intarziere ii urez si eu La Multi ani Emmei, sa aiba numai realizari in viata si mult, mult noroc.
Sunt foarte in urma cu cititul, abia am citit prima pagina din capitolul asta si nu stiu cat de repede ma voi pune la punct. In orice caz, numai vesti proaste si copii care nu mananca si m-am intristat. Sper ca s-au rezolvat toate cu bine.
In Grecia a fost superb si Maya mult mai cuminte decat m-am asteptat. Nu mai fusesem in concediu de 3 ani si dupa necazurile pe care le-am avut in ultimul an chiar aveam nevoie sa schimb putin peisajul si gandurile. Cand am timp poate pun si niste poze, desi am facut foarte putine.
Va las acum si incerc sa recuperez la citit.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Florentina mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Maya...este atat de adorabila cum iubeste ea ceva ce nu stie inca ce...sigur iti va fi usor cu ei,desi pare incredibil gandindu-te la varsta lor...oricum trebuie sa fii foarte mandra de Maya...odihna multa la Fagaras va doresc...
Elisor abia acuma mi-a picat fisa ca ai avut motul lu' asta mica...dar sper ca a fost reusit ...spre exemplificare astept poze...
Nelia si eu am citit multe despre compatibilitatea intre mine si copii.La Bianca nu-mi fac probleme ca suntem balante amandoua,dar cu Delia lucrurile se schimba ea fiind Taur...insa ma bazez pe capacitatea mea de a citi printre randuri si sa nu imi bat capul cu caposenia ei...ca mai are si ascendentul in Leu...vai de sufletul meu...
Ce-a spus dr despre ochiul Tudorei?!
Adina spor la facut bagaje...si daca nu mai reusesti sa intri drum bun,petrecere frumoasa pe-acolo...
Monu la mine dr nici macar analize sofisticate nu mi-a dat sa fac pentru ca a zis el ca nu fac obiectul...plus de asta cand i-am zis ca am facut morfo mi-a zis ca mi-a dat hrana la neuronii obsedati...si saracu a avut dreptate,ca doar imi spusese
sa merg pe mana lui...dar ma bucur acuma ca am scapat...
Tdi
de la mine de ziua PFR...sa vezi ce i-a trage femei insa acuma nu am alta varianta...dar incet incet sper sa priceapa ca nu accept nici un fel de concesii...
Asta seara m-am intalnit cu Andra si Dragos...minunati.Dragos s-a dus cu tatal lui la fantani cat am stat noi putin de vorba,iar peste 5 minute cand au revenit era Dragos murat tot de a trebuit sa-l schimbe pana la piele...dar era fascinat in continuare de apa...noroc cu noi ca s-au oprit tasnitorile la un moment dat...sper sa ne mai vedem pana pleaca...
Am trecut si eu fata pe formula lichida de la Humana,obtinuta cu mare greutate de la Bucuresti...insa cand am vazut cat ma costa transportul am dat pe spate.Pe 10 kg de lapte am dat 100 lei si pe transport 50 ca doar traim in Romania...Delia il bea fara respiratie...parca pana acuma i-as fi dat apa...de unde imi facusem eu calcule ca imi ajunge o cutie pe zi ,am ajund la una jumate...nu-mi pare rau doamne fereste...insa ma enerveaza ca nu gasesc aici...parca as trai la Cotu Vai,nu in al 4 lea oras din tara...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Am ajuns si eu la ziua de 20 iulie cu cititul si am vazut ca ne-ati urat de bine de Sf. Ilie si va multumesc mult de tot de urari.
Andutzy-sotul meu nu face nici cat face al tau si nu pentru ca are impresia ca-i de datoria mea sa fac totul ci pur si simplu din principiu, sau naiba stie ce motiv. Eu am incetat sa ma mai iau de el pentru ca nu obtin nici un rezultat. Fac cat pot, daca pot si cum nu am timp deloc totul la noi arata ca la nebuni. Dar eu singura nu mai fac fata de cand o avem pe Maya. El zice sa angajam o femeie la curatenie, una la copil, dar nu este prea clar cu ce le platim pe toate astea.
Gusta-pe 20 iulie erai bine, sper sa fii tot asa si acum. Iti doresc din suflet multa sanatate si sa stii ca m-am indragostit de Mara. este o frumusete de fetita. Nici Maya nu merge inca singura si am ajuns sa-mi fie rusine in parc sa mai spun ce varsta are.
OlgaT-mult succes la doctor. La noi nu a fost niciodata atat de rau la EKG cu chestiile alea. De obicei cand i le dezlipeau se tot prostea o asistenta la ea sau ii aratau niste fluturasi pe pereti si totul mergea destul de repede. Imi pare rau ca l-au traumatizat pe Tony pentru o analiza atat de banala.
Cornelia-m-a impresionat foarte tare ce ai scris despre frcile lui Stefan. Eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum.
Cred ca ma opresc aici cu cittul ca mor de somn si revin in forta (sper) maine.
Poze Maya
Danelutza spune:
Tdi a plecat ploaia repede, a fost racoare afara, ca in casa... pauza... cald de crap
Cit despre dintzoi, Isa are asha 4 sus, 2 jos, apoi 4 masele - 2 sus-2 jos, si o jumate de dinte jos
, asha ca nu au o ordine in iesirea din gingiutza.
Elisor mi-era mila de ea saraca, nu vroia sa se uite la fatza fotografului, am avut noroc ca nu urla, doar se strimba la ala, si-i spunea nuuuu, nuuuu. In general, asha face aproape cu toate persoanele, intii trebuie sa le miroase bine vreo jumate de ora, iar dupa aia se joaca cu ele. Daca nu-i place fatza cuiva, nici nu-l baga in seama.
Florentina frumoase pozele, ce scumpa-i Maya cum da pupic la burtica.
Gabitza daca-i dadeai piersici si erau coapte bine, se murdarea frumos de tot, dac-ai vedea cum se face Isabella, zici ca nu-i spalata pe fatza de-o saptamina. Aaa, vroiam sa-tzi spun ca am construit azi o placinta din aia cu brinza, retzeta ta, mamaaaa ce buna a ieshit, bineintzeles ca brinza era cremoasa ca am facut-o eu acasa, asha ca, in ritmul asta, papind placinta o sa ajung
... cam asha ![]()
Nelia poate_i conjunctivita, vad ca si a mea avea un pic umflat ochiul pe pleaopa, dar eu banuiesc ca-i de la curent, cu caldurile astea si ushile deschise, asha ca o s-o spal cu ceai de mushetzel.
Simona ce mai face Dragosh, i-a trecut buzutza ?
Olga M bine-ai revenit, astept poze cu voi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Androix spune:
Gabitza
si Filip are o slabiciune pentru sticlutele de olinth. A trebuit sa mi le pitesc pe cele cumparate ieri (ca pe alea luate mai de mult mi le-a pitit el) ca sa am si eu cu ce sa ma vidanjez.
Nelia, sanatate Tudorei!
Tdi, pai cum sa reusesc, ma kinui de zor sa fac frig in toata casa si-l pun la treaba pe 20 de grade si ventilatie maxima, las usa deskisa la sufragerie ca sa bata si in dormitor putin si eu imi asez monumentul la calculator, adica kiar sub AC. Si la noi la fel, sub 27 nu duce frate, decat daca e usa inkisa.
ma dispera Mihai. Imi vine sa-mi iau campii
V-oi povesti alta data...
Ma duc sa fumez o tigara de nerfi si p-orma sa ma culc...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
nelia spune:
Am citit repede ce ati scris...
Elisor, bine ai revenit, asteptam poze.
Omustata, la fel... ma bucur ca v-a fost bine in concediu.
Danelutza, vezi ca ceaiul de musetel poate sa faca mai rau la infectiile de la ochi, nu e indicat, mai bine o speli cu ser fiziologic.
Acum am venit de la doctor si de prin parcuri, am mincat si plecam din nou, ca ne intilnim cu nasa Tudorei si cu baietelul Tudor, ca sa se mai joace si Agata cu el, ca nu s-au vazut de o luna, pentru ca el a avut varsat de vint. A facut vaccinul, am terminat, pina la 18 luni sper sa nu mai avem nevoie de doctor. La ochisor se pare ca are o infectie, bacteriana sau virala, i-a dat un antibiotic usor, picaturi (gentamicina). Deja este si al doilea ochi afectat, numai ca primul arata mai rau. In rest, i-a placut cum arata de data asta, s-a si bronzat in ultimul timp si pina si eu sint multumita de aspectul ei... M-am simtit si aiurea, ca ea imi daduse sa-i dau vitamine de acum doua luni, dar incepuse sa manince dupa viroza aia si am zis ca mai astept cu vitaminele. M-am enervat la farmacie, astia de aici habar nu au pe ce lume traiesc, nu stie dreapta ce face stinga. Am intrebat de ser fiziologic, ca sa o spal la ochisori... nu au, dar asta dupa ce trei lucratori, ca nu le pot spune farmacisti, nici nu stiau ce e ala. Apoi am intrebat de un remediu natural, pe baza de plante, impotriva viermilor... zici ca veneam din secolul XIX si ei, in secolul XXIII nici nu stiau ce sint aia. Ca daca nu au iesit la analize nu vad de ce, ca sint niste medicamente, dar se dau numai pe baza de reteta... bine, bine, dar unde, aratati-mi raftul... pina la urma am plecat si mi-am promis ca nu mai intru in farmacia aia. Asa ca, nu stiu nici macar cu titlu informativ ce se gaseste aici pentru viermi. Si nici nu inteleg de ce se c.... pe ei atit, ca doar nu e curatenia de pe lume aici, nu zic ca nu e curat, dar nu exceleaza chiar la acest capitol, oamenii isi ingrijesc copiii ca si in Romania, unii mai bine, altii mai putin bine... iar pamintul, baltile si natura sint la fel peste tot si bebelusii si copiii la fel ling tot ce mai murdar si se tiriie pe jos si asa mai departe. De ce cei de acolo ar avea, iar cei de aici nu... asta numai fantezia lor o stie. Si am mai avut un episod extrem de neplacut, de data asta cu o familie de romanasi de-ai nostri... care au intrat la un moment dat in cabinet, cu un bebelus de vreo trei luni, i-am auzit vorbind, m-au auzit vorbind cu Agata, am dat sa le zimbesc in semn de salut si recunoastere, dar mi-a inghetat zimbetul pe buze. Au intors ostentativ capul in alta parte si asa au facut pina cind am plecat de acolo, desi am stat vreo ora la un metru unii de altii. Este adevarat ca erau superaranjati, ea plina de aur si intolita, gustul nu se discuta (ca sa fiu si eu rea acum!), aveau scoica din aia superbengoasa si se rupeau in figuri... clar ca le merge foarte bine. Dar asta nu inseamna ca daca imi raspundeau cu un zimbet macar la salut, le-as fi cersit masina de afara! Toata intimplarea mi-a lasat un gust extrem de amar, cu atit mai mult cu cit e prima data cind mi se intimpla ceva atit de neplacut, si nu neaparat cu unii de-ai nostri, dar nici cu vreo alta natie nu am inghitit atit de amar galusca. Dom'le, unii astia e! Nu ai ce le cere...
Va las acum, ca mai am 10 minute sa ajung la intilnire! Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
iuliana spune:
Scrieti intr-un ritm infernal, adica infernal pentru lenese ca mine:).
Eu sint tare bucuroasa ca si-au revenit fetele cu caca. Diana maninca la fel de bine ca inainte de a pleca in Romania. Saracuta, a flaminzit o luna jumate aproape. Acum recupereaza. Emma e si ea mai bine, m-a incintat aseara si azi cit a mincat si fara figuri si scene. A reinceput gradinita de sapatmina trecuta si asa mai am si eu un pic de timp sa fac curat in casa cit nu este ea, chiar daca si Diana e o fabrica de deranj, dar macar nu mai fac pe-a arbitrul
intre ele.
La noi sint calduri de 43 de grade de citeva zile. Merge aerul conditionat de o saptamina continuu, nu l-am oprit de loc. Am fi murit fara AC si tare e bine sa fie racoare in casa. Deja cum ies in garaj nu se poate respira, iar de iesit afara nici nu se poate pune problema. Ieri am fost plecati la niste prieteni la care nu prea facea fata aerul conditionat si siroiau transpiratiile pe Diana.
Diana e o dragastoasa si pupacioasa. E clar ca eu sint favorita ei, fara mine nu adoarme, macar sa fiu in camera sa ma vada pe linga ea. Bine ca doarme toata noaptea, ca d-ra Emma ne innebuneste si acum. Daca musiu tatal nostru ar tine cont de ce zic eu (el le sufla in fundulet...deh, eu sint balaurul) si nu ar adormi seara pe linga Emma, ea nu s-ar mai trezi noaptea. Asa ca eu mi-am pus traista in cui si l-am lasat pe el in charge
. I-a zis sa se descurce si sa nu care cumva sa ma trezeasca noaptea sa ma duc la ea in camera. Cind o culc eu seara (nu stau linga ea, numai ii spun ca sint prin preajma), doarme toata noaptea. Sper sa nu imi faca figuri din astea si Diana mai tirziu ca ma duc la balamuc. M-am saturat de 3 ani de zile sa ma trezesc aproape noapte de noapte.
Eu la fete nu le-am dat niciodata vitamine. Am incercat cu Emma, dar nu am avut succes. In schimb un sirop romanesc (Revital apetit) si-a facut efectul, dar nu stiu daca se da la copilasi asa mici. Mi-am luat si acum din Ro citeva sticlute si am sa reiau sa ii dau Emmei acum ca a terminat cu diareea.
OlgaM, bine ati revenit din concediu!!
Florentina, frumoase pozicile cu pupacioasa de Maya. Si Emma imi pupa burtica de zor cind o aveam pe Diana.
OlgaT, cum mai stai cu somnul??
Monu si celelalte mamici cu plozisori nemincareti. Rabdare si tutun. Uite cine vorbeste
, eu care ma isterizez imediat cind vad ca nu imi maninca mindrele. La Emma e problema cu mincatul carnii, ca vegetalele le haleste fara probleme.
Cornelia, sa va fie de bine minivacanta. Si noi vrem sa mai plecam la munte, dar sa se termine cu caldurile astea, plus ca trebuie sa facem rezervare la hotelul pentru care deja am platit pentru 3 nopti.
Apropos, pe mine m-o nascut muma pe 27 iulie 1975 (era sa scriu 2005
). Sint deja veterana de un an in clubul HB-urilor (Hoashte Batrine...asta e dupa 30 de ani:)).
Gata, va las ca ma duc la treaba.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Nelia, multumim. Intr-adevar pana acum ne-am simtit excelent si relaxant si a fost o vacanta de vis. Zic asta pentru ca azi dupa-amiaza plecam spre Bucuresti si net iarasi mai putin!
omustata, multumesc mult de urari!
Loreen, Oana, Andutzy, pupam la voi...
Loreen, ce ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu Andutzy... Bravo!
Gabitzam, mai ce scumput este Andrei cand sta pe masuta!
Florentina si pe mine m-a emotionat pitica cum sta pe tine si manghaie burtica!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
omustata spune:
Neata!
Tot nu am ajuns la zi cu cititul, dar macar sunt la ziua de ieri, deci tot un progres. Am vazut si cateva poze, dar mai pe sarite pentru ca altfel nu termin de citit nici la toamna.
Florentina-ma bucur mult ca bb2 este bine si mai ales ca Maya a luat in greutate si este bine acum. 900g in 2 saptamani este extraordinar. Sa o tineti tot asa!
monu-imi pare bine ca si bb2 al tau este bine, dar nu-i bine cu Alexia. Mult succes azi al doctor si-mi pare rau ca nu reusim deloc sa ne vedem.
Am eu o cutie de Tri-Vi-sol neinceputa daca vrei, adusa din State. Ti-o dau cu cea mai mare placere.
Beatrice, Oana, Andutzy, Laura-reusite poze si de mamici nu mai vorbesc. Laura, si eu am remarcat ca ai slabit si arati foarte bine.
Iuliana-frumoase poze are printesa ta.
OlgaT-vroiam sa-ti zic sa nu te sperii daca trebuie sa mearga Tony la echo si il adorm. Mayei nu i-a fost rau de la el ci doar a fost mai adormita in ziua respectiva, ceea ce cred ca nu-ti va parea rau. Si asta a fost numai in ziua aceea. Acum eu nu stiu cu ce ii sedeaza la voi. Cat despre sistemul sanitar, si sotul meu are o gramada de rude in Toronto si ne-au spus si ei ce nemultumiti sunt. Eu sunt destul de multumita cu sistemul american,care ce-i drept, nu-i gratis si poate din cauza asta. Insa chiar si asa, mie mi-au facut doar o singura ecografie in timpul sarcinii! Mi-am mai facut eu una cand am venit in vacanta in Romania. Si nici acolo nu poti sa-ti faci analize cand vrei tu, chiar si pe banii tai.
Nelia-ma bucur mult ca si-a revenit Tudora. Si eu i-am dar Mayei pana la 1 an Tri-vi-sol, dar nu stiu daca de la ele nu am avut probleme cu mancatul.
Cam atat ca stau toata dimineata pe calculator.
Poze Maya