Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pupam pe seara. Si noi am fost in pacr fara tati dar cu bunica. Teodora incepe sa isi mai dea drumul singurica daca are dupa cine se tine:))) I-am luat de acasa doua mingiute d-ale cu tepi si i le-am dat sa se joace. A venit un baietel gramada a se joace cu una din ele si sa fi vazut ce il alerga fata mea. La un moment dat s-a desprins de mana ca sa se duca dupa el.
Foarte cald a fost astazi si parcul mult mai aglomerat ca ieri.

Adina, nu stiu scumpa ce sfat sa iti dau ca moaca mea nu face inca asa dar cine stie? Mai are si ea accese cand nu vreau sa o las in vreun loc dar pana acum am reusit sa o potolesc destul de repede. Tu te pricepi mai bine cred eu, ai si pregatirea care te ajuta, desi copiii astia iti cam dau peste cap totul.
Deci tot pe mobila se catara! POate sa incerci sa ii faci alte chestii care sa o capteze>? Presupun totusi ca ai incercat....
Ma duc a ma uit la poze.
Loreen, unde esti?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adina a mea da puternic din picioare, adica bate zdravan ca un cal, urla, tzipa, cred ca e perioada istericalelor, adica le cresc cornitzele. Asha ca eu o iau frumushel, o las sa dea din picioare, dar o tzin de minutze si la balangane prin aer, dupa care se opreste si o ashez jos, apoi ii tzin teoria chibritului, ii explic.
Se spune ca nu pricep inca, dar am vazut ca a mea pricepe si inca foarte multe.
Beatrice am vazut pozele, frumoase si mamicile si piticii, le_am vazut si pe cele unde era si Laura, curtenitor mare Alex
Gusta lasa ca si eu am patzit-o cu site-ul buclucas, asha ca am schimbat parola, vad ca-i totul OK. Tu cum te mai simtzi, cu sanatatea ? pupici lui Marutu, poate-i vine pofta de mincare pe care o are motzata mea.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare si de la noi!

In primul rand felicitari Teodorei pentru primii pasi! Clara, in ce parc ati fost, tot in Carol?

Astazi am tinut-o in plimbari toata ziua. Initial trebuia sa mergem la tara si tare ma bucuram ca ii pot inaugura Mayei piscina.Insa s-a trezit cu febra si am anulat totul. Apoi spre pranz m-a vizitat o prietena si am hotarat sa iesim la un suc, la o terasa in apropiere de casa. Maya a fost in elementul ei acolo, s-a jucat in pietris, apoi i se pusese pata sa plimbe ea caruciorul printre mesele de acolo. Dupa ce am plecat de la terasa ne-am dus in Plaza ca de mult vroiam sa casc si eu ochii pe la reduceri. Am probat o rochita superba de la Zara, dintr-un fel de matase cu bumbac, multicolora, vaporoasa, exact ce-mi trebuia mie pentru burtica dar imi era mica, nu puteam inchide fermoarul. Tare rau imi pare dupa ea ... dar mi-am luat in schimb o bluzita din panza topita, alba cu un imprimeu floral de la Madame, frumusica foc.

Chair, fetelor ati remarcat ca acum la moda sunt hainele gen gravidutza? Sunt atat de multe rochite si bluzite in culorii atat de variate si mai ales albe cu broderie pentru care eu am o slabiciune...mi-as cumpara in fiecare zi cate ceva! Asa ca ma consider norocoasa din punctul asta de vedere!

Hai ca am deviat de la subiect... ce vroiam sa spun era ca Maya a marait si s-a jelit tot timpul cat statea in carut. Cand o luam in brate sau o lasam sa mearga pe jos era cea mai fericita, canta, ma imita pe mine cum sortam hainele pe umerase si cum nu puteam sta dupa ea tot tiimpul a trebuit sa o pun si in carut cu fortza. Ei,nu va
zic, cand am ajuns acasa si am schimbat-o am gasit in pampersul ei vre-o sapte-opt pietre, nu pietricele, din alea colturoase cu care se jucase ea la terasa! Avea funduletul rosu de cat o jenasera alea! Imi vine sa imi dau palme cand ma gandesc prin ce a trebuit sa treaca saracul copil azi! Cum am schimbat-o a fost alt om numai ca a mai facut un pic de febra inainte sa o culc. I-am bagat un supozitor cu paracetamol si dupa un biberon cu lapte doarme de la ora 20.30!

Iar eu o sa-i urmez exemplul ca acum resimt oboseala de dupa zi si recunosc ca am cam si sarit calul pe ziua de azi! Numai bebe mic din burtica nu pare obosit deloc, are o energie de ma uimeste! Il simt tot timpul, parca si-a pus in gand sa nu ma lase sa uit de existenta lui nici o clipa!

Va pup, noapte buna!

Tina 18+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Ieri nu am mai avut puterea necesara sa ma apropii de calculator ca am dormit pe unde scurte din cauza unei nunti...iar vineri noaptea am fost cu barbatu in controale,el si eu la terasa...si eram cu copilul dupa noi din lipsa de ajutor.Eu nu am sa pot sa inteleg vreodata cum pot dormi astia mici in zgomote la cote prea inalte.Noi nu intelegeam cu ospataru daramite intre noi,iar Delia a dormit de la 10 pana la 2 noaptea in urletele Minodorei...apropo este grasa cat teracota...

Beatrice,Andra vreau si eu cu voi...poate ne vedem azi pe undeva...Oana veniti si voi ,nu?!

Gusta stii tu cum este cu pe-dinafara-i vocsit gardu...asa si eu is slaba...mai am de dat jos vreo 5 kg,dar sigur nu mia pot ori din cauza varstei,ori din cauza nesimtirii mele personale...oricum imbracata arata a duamna bine...

[majoreta Teodora ...

Elisor ce faceti dragilor?! Chiar nu ne mai zici nimic,nimicut,deloc deloc?!Ce fac bulanele lu' albastrita?!

Stefania voi unde ati tulit-o smechereste?!

Adina si Delia protesteaza insa nu cu lovituri...se incordeaza si tipa daca nu este lasata in voia chefului ei...dar eu nu pot sa o tolerez...si-atunci(da nu da-ti cu bolovani) cand se crizeaza ii frig una peste pampers,nu tare,doar cat sa o scoata din priza si ca prin farmec uita de tipete si urlete si isi vede de altceva...cel putin sambata si duminica a fost bagata nu la 2-20 ci la 3-80...

Adriana nici al meu copil nu mananca chiar tot ce trebuie...iaurturi simple mai deloc,lapte de cand l-am schimbat cu Humana Junior ajunge la 600ml pe zi,insa alte lactate deloc...
NU te gandi ca nu-si asigura necesaru mai ales daca spui ca ii dai si vitamine...numa ai grija si cu astea ca petermen lung pot modifica metabolismul si sa dea mai tarziu tendinta de ingrasare cand intra ei in pubertate...

Florentina,Monu se vad burticile?!Nu va faceti si voi poze sa va vedem ...io vreau sa va vad ca tare mi-e drag si ...dor

Hai ca va las acuma...m-am intins ca jarteaua...fug sa muncesc putin,desi aizi l anoi e kindie campeneasca ca-i ziua armei noastre...poate scap mai repede...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am aflat ce calduri sint pe la voi! Aici e bine, seara e chiar racoare, dar nu pentru mult timp. Am intrat, de fapt, sa va spun ca am alta problema acum cu Tudora. De mincat maninca binisor sau chiar bine, si-a schimbat aspectul, e alt om. Dar de vreo trei zile se tot freaca la un ochisor, mai ales cind e obosita si astazi am vazut la soare ce are, ca a tinut-o tati si eu m-am uitat in ochisor. E rosu – asta ar putea fi de la frecat sau poate o conjunctivita ceva – dar ceea ce m-a ingrijorat este ca spre coada ochiului are o pata alba si sigur nu o avea pina acum. Nu-mi place deloc cum arata, o bucatica e chiar pe iris, cred ca o deranjeaza... Oare de la ce poate fi? Sa se fi lovit si eu nu stiu? E vreo infectie... am incercat sa vad daca se duce si pare bine prinsa acolo. Ma siciie rau de tot treaba asta. Miine ar trebui sa merg la ultimul vaccin din seria celui de la un an, o voi intreba pe doctorita ce poate fi. Sper sa nu fie ceva grav!

Adina, pai nu prea ai ce face... Rabdare, rabdare si iar rabdare! Si daca ar fi sa mai spun si al patrulea cuvint ar fi tot primul! O iei, ii spui cu blindete ca e periculos, ca poate sa cada si sa-si rupa minuta sau piciorusul sau sa faca buba la cap (trebuie sa folosesti cuvintele din vocabularul ei si sa i le repeti pina intelege), te feresti ca sa nu te loveasca, la nevoie chiar imobilizind-o usor, daca iti face rau ii arati si ii spui ca nu e frumos sa dea in mami... o pui intr-un loc sigur, ii arati ca esti suparata un pic si ca te doare unde te-a lovit, dar peste putin timp ii zimbesti si ii spui blind: „ce-ar fi sa facem...“, va refuza... „sau poate sa...“, va refuza din nou furioasa... dar la a treia incercare sigur va fi incintata sa faca ceva cu tine si va uita pe moment mobila si frustrarea ca ai luat-o de acolo. Si o tii tot asa cam un an de zile, adica pina in momentul in care va intelege mai multe si te vei putea folosi de metoda „pedeapsa – recompensa“. Si daca iti iesi din pepeni, ceea ce sigur se va intimpla, pune-o intr-un loc sigur, chiar urlind si facind ca toate alea si du-te pe balcon sau in baie si respira adinc si repeta pina intelegi: e copilul meu, trebuie sa am rabdare, va creste repede si ne vom intelege bine si frumos! Eu inca mai astept sa creasca Agata... dar asta e alta poveste! Cam atit pot sa-ti spun, eu nu stiu alta metoda pina pe la doi ani si ceva. Abia spre doi ani poti folosi un locusor unde sa pui in „time out“ de atitea ori pina intelege ca nu e de glumit si ca trebuie sa mai lase si de la ea. Si veti ajunge la 5 tot negociind cine lasa, ce, cit si cind... Pot sa fii si dura, adica sa o ignori, sa ii arati ca esti suparata, sa-i vorbesti rece si sa-i spui raspicat ca tu nu accepti asa ceva... Dar nu cred ca vei rezolva problema nici asa, Ema nu vrea sa faca asta, dar ea este un copil exteriorizat si frustrarea ca o iei de acolo unde ei i se pare atit de interesant sa se urce e mult mai mare decit ea si da pe-afara. Asa cum nu-si poate controla bucuria, asa nu poate sa-si controleze nici furiile. Poate ca daca te vede suparata si rece de mai multe ori, nu va mai proceda asa, dar nu cred ca va fi in firea ei, o va face doar sa nu te mai vada suparata si atit.
Beatrice, Oana, Andutzy, am vazut pozele! Mi se pare atit de frumos ce facem noi aici, adica acest transfer din virtual in realitate! Aratati foarte bine, mamicilor si copilutilor de mai-iunie!
Gusta, Monu si alte mamici de grevisti, incercati si cu vitamine. Eu nu am fost niciodata adepta lor, Agata a luat pentru prima data doar asta iarna vreo luna, ca am zis sa o mai imunizez un pic... dar daca e musai, incercam si asta. La Tudora se pare ca a functionat! Clar este ca undeva este un blocaj, organic sau psihic, trebuie deblocat cu orice pret! Vitaminele acestea ii fac un pic de pofta, si cum pofta mare vine mincind... sper ca asta sa fie rezolvarea problemei.

Gata, ma duc sa fac nani, ca iar ma prinde ora 3 in fata calculatorului. Pur si simplu nu am somn, Tudora doarme neintoarsa de la 9.30, dar eu mi-am dat atit de rau programul peste cap, ca ma apuca somnul pe la 3, cind ea incepe programul de voie buna (intre 3 si 6 se scoala la fiecare 30 de minute scincind dupa titza). Trebuie sa fac ceva cu somnul meu, ca asa nu am cum sa rezist mult!
Va pup si va doresc o saptamina frumoasa si racoroasa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Ne-am intors aseara de la munte. Vreme a afost frumoasa, Maria cuminte, dar eu sunt f. obosita. Stefan e tare suparat pe mine , ma pedepseste, strigand-o mama pe buni.

Pupici tuturor si o saptamana buna!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata
Eu nu ma simt prea bine, am racit iar de la AC (uite asa rezistam cu caldurile astea, Gabitza ) si sunt mucioasa si ma doare capul si ma ustura in gat.
Ieri dupamasa pe la 3 am plecat la mama la curte, pusese sor-mea piscinuta in curte si nepoatele mele deja se balaceau cand am ajuns. L-am bagat si pe Filip care a fost in culmea extazului in acea jumatate de ora, a stat pana i s-au incretit degetele. Pana la urma l-am scos, ca canicula canicula dar totusi avea manutele reci si este si el mucios. Asa ca l-am scos, l-am sters, l-am imbracat si incaltat, l-am omenit cu un dumicat de paine si in final l-am pierdut din oki fix 10 secunde. Dupa care l-am pescuit din piscina. Intrase omul imbracat si incaltat si cu pampersul pe el, asa ca a trebuit sa-l schimb iar. Pierduse si dumicatul de paine in apa dar a fost foarte rapid, a pus mana pe el si l-a bagat direct in gura asa murat cu era.
Pana la urma a trebuit sa-l tin numai in brate ca prinsese mare viteza cu directia apa si cum nepoatele erau mai mari si nu se dadeau duse a mai durat ceva pana am golit piscina. Am facut si un gratar asa ca sunt satula de mici, am zis ca nu mai mananc doua zile. Asa ca azi fructe.
Adina, si Filip a capatat acest prost obicei de a ne da palme si a se repezi cu capul in gura noastra. Adik daca il tii in brate trebuie sa fii mereu atent ca ori ti-o frige peste oki ori iti da cu capul in gura. Pe langa asta, atunci cand il cert sau nu-i dau voie sa faca ceva se da singur cu capul de podea, de usa, de perete, de ce apuca. Nu stiu cum sa procedez si din pacate singura solutie la care m-am putut gandi este palma la fund. Pe care o sa incep s-o aplic. Deci nu ar fi atat de grav ca ne bate pe noi, dar se da cu capul de usa TARE, ma doar pe mine numai cand aud, plange si se da cu capul de usa, si cred ca din ce-l doare din aia se da mai tare sa mor io daca nu face exact ca asta albatru Ma rog e nasol si ca ne bate pe noi, pentru ca de fapt "bate" si copiii in parc, le da asa cu palma, nu tare, dar de ex. zilele trecute a nimerit un baietel mai mare care nici una nici doua i-a fript o palma pe mana de i-a lasat semn. Ca si ala era copil si daca Filip l-a pleznit a pleznit si el la randul lui. Dar mie mi s-a rupt sufletul. Si ceva trebuie sa fac sa-l dezvat dar nu stiu cum. Am zis ca nu voi face educatie prin bataie, si nici nu vreau asta. Poate imi dati voi vreo idee cumm sa procedez.
Clara, imi pare rau ca n-am putut ajunge in parc. Hai sa punem la cale o zi care sa ramana batuta in cuie pantru o intalneala si poate mai vin si alte fete, Flori cel putin. Vreau sa vad si sa ating si eu o burtica miscacioasa
Apropo de burtica, pleaca ultimul tren. The point of no return. Ori o comit luna asta, adik peste 10-12 zile, ori ma intorc la munca. Nu v-am zis dar m-a pleznit indecizia in moalele ramasitelor mele de creier. SI m-am gandit ce dreq m-a gasit sa ma bag in asta acum, cand e limpede ca abia ma descurc cu unul singur.
Nelia, am citit ce-ai sfatuit-o pe Adina. De fapt e un lucru de bun simt sa-i repeti over and over again in speranta ca pe la 5 ani o pricepe. Mi-e o frica de mor de loviturile alea cu capul de usa. Am vazut un film in care un copil cadea pe scari si se lovea la cap si facea o tumora si murea. A fost in film, stiu dar tot mi-e teama. Si nici sa-l las sa faca ce vrea el nu pot ca e periculos. Offff, si uite normal ca nu-mi mai vine sa ma apuc de facut alti copii cand nu stiu sa ma descurc cu unul
Fug sa-i trantesc musaca pentru masa de pranz; de 5 minute s-a trezit si plange pe langa mine...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza fetele
Ce harnicute sunteti de dimineata
Haideti la cafea si la o poveste asa ca intre noi femeile
Eu sunt super fericita ca-i mama la mine si saraca face toata treaba in casa iar eu bantui pe net. Las ca-mi vine si mie randul si sa vedeti atunci
Androix esti o fericita ca mananca Filipu caise. Dragos sa nu le vada.Nu numai caisele ci toate fructele. In schimb sucul il bea in cantitati uriase.
Elisor azi dimineata cand m-am trezit am avut un soc ca era apa oprita si uite asa mi-a zburat gandul la tine. Pe unde umblati voi? Sau facem noi doua cu schimbul?
Bea super pozele.Asa as trage si eu o fuga pina la mare.......Deocamdata ne multumim cu ce avem
Va pupam pe toate si va dorim o zi cat mai racoroasa.
Astia la tv iara au anuntat canicula pina vineri. O sa murim fierti in suc propriu.
Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am intrat sa va scriu 2-3 randuri pt ca in urmatoarele zile nu cred ca voi mai avea timp.miercuri plecam la cluj cu ema.o sa stam mai mult noi 2,mihai se va intoarce la munca.o sa avem calculator acolo,asa ca o sa putem tine legatura.
azi sunt f fericita pt ca s-a nascut baietelul prietenei mele,cea care avusese inainte extrauterina,asistenta care abia a divortat.bebe andrei este bine,sanatos si frumos,dupa spusele parintilor.maine mergem si noi la polizu sa-i vedem
acuma obsev ca sunt membra DC din 3 sept 2004.in 2 sept 2004 aveam ultima menstruatie si ma gandeam sa ma alatur grupului de aspirante optimiste.in 3 sept 2005 am botezat-o pe ema..:)

va pup si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am gasit un site.ati calculat ascendetul copiilor? vedeti aici http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php

Mergi la inceput