Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Mercedes spune:
Androix-gabitzam- produsul e distribuit in tara de o firma din cluj (dati cautare prin google)si este de la sine inteles ca e cel mai ieftin acolo. Se trimite prin prioripost acasa fara taxele aferente( suporta ei) 180 tabl-1.630.000 lei- eu cel putin mai ieftin n am gasit.
Sunt si de noapte si alte tipuri dar eu am ales acesta de zi. Daca va hotarati sa luati sa nu depasiti ora 15 cu luatul tabletelor.
Spor la slabit pt cele care doresc.
Sanatate la bebei, scuze dar nu am timp sa citesc.
Voi intra mai spre seara dar cel mai sigur maiine
Cloreta spune:
http://www.carticicapractica.ro/index.php?ref=Boli%20parazitologice%20-%20Sfaturi%20practice&luna=18
Nelia aici am gasit eu ceva i el-am dat si fetelor cu probleme adresa.
Androix, stim banucl:))))
Pozele mele
blackpanterro spune:
Nelia, ii dau vitaminele asa cum sunt nu mai adaug nimic. Vitamina D din ele e exact atat cat au nevoie pt o zi.
Am sa incerc sa ii dau iaurt cu fructe de oameni mari de la danone.Pana acum i-am dat ala de copii dar nu il mai vrea :(.Am inceput sa ii dau si suc de portocale imbogatit cu calciu(pe cutie scrie ca un pahar de suc are la fel de mult calciu ca si un pahar cu lapte)
O sa ma uit si la magazin sa vad daca gasesc supliment de calciu sub forma de gummy bears.Am vazut ceva sper sa fie ce cred eu ca e.
Imi e foarte frica sa nu duca lipsa de calciu ca nu vrea nici un strop de lapte si nici iaurt nu mai vrea de o saptamana jumate.La san nu a mai supt de vreo 5 zile.Pur si simplu refuza sa suga.Eu nu am nici o problema....sanii sunt ok, nu simt nici un fel de discomfort semn ca s-a dus sau se duce laptele, nu?
De asemenea dimineata primeste cereale - oatmeal - pt femei, da pt femei :), sunt imbogatite cu calciu, fier, magneziu si acid folic.Ce sa fac sunt disperata si as incerca orice sa ma asigur ca primeste tot ce are nevoie sa creasca normal.El e foarte dificil...asta e inca un motiv sa ma ingrijorez la un al doilea bebe.....pana acum mi-a fost asa greu si inca este cu toate problemele astea ca sincer ma tem sa mai am copii.Nu vreau sa ajung la nebuni de atata ingrijorare.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
patriciaRO spune:
Salutici mai dupa-amiaza!
Noi papam foarte bine dupa ce ne balacim in piscina pe care ne-a cumparat-o tati si dupa ce papa nisip... Este asa de obosit si de infometat ca m-ar fi papat si pe mine! Si surpriza a papat bine de tot. Am ramas si eu surprinsa. Si desert i-am dat piersica, care nu a mai scos-o din gurita cum facea de obicei ci a mancat-o...
Monu, off, de la calduri, cred ca nu papa, Alexia!
Noi acuma o sa ne vedem cu Andutzy, Oana (mygirl) si posibil Loreen...
pupam la voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Danelutza spune:
Adriana nici a mea nu papa iaurt, doar din ala natural, cred ca nu-i place gustul de fructe
Monu incearca sa-i dai la ore fixe papitza, sa nu-i dai biscuiti sau fructe intre mese. Cind Isabella nu minca, ii dadeam dimineatza, saream papitza sau fructa de la 10, iar la ora 12 rodea tot din castronel.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
gabitzam spune:
Fetele, cum ati reusit sa treceti peste ziua de azi? Noi am stat in parc jumatate de zi aproape. Erau o multime de copilasi cam in jurul varstei lui Andrei. El a vizitat toate carucioarele intalnite, a facut inspectie la jucarii, a mai incercat sa socializeze putin cu cite un copilut(cite o palma peste ochi adica
), s-a catarat pe banci si leagane.
Am vorbit cu sora-mea la telefon azi, era necajita ca nepoata-mii i-a furat in Mamaia poseta. I-a smuls-o pur si simplu din mina un individ si a fugit, undeva in zona Perla unde sint si magazine. Avea in poseta telefonul, buletinul si ceva banuti.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
patriciaRO spune:
Aoleu Gabitza, nasol, cu astia mai!
noi azi ne-am vazut cu Andutzy si oana si puiutii...
uitati poze:
INTALNIRE
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
gusta spune:
Buna seara si de la noi.
Vad ca toata lumea se plange de caldura nici la noi nu e mai normal.
Bea vazut pozele de la intalnire frumoase foc si mamicile si copilasi frumosi.
Laura sa stii ca esti slaba asa ca daca te mai aud vreodata ca te plangi sa vezi ce iti fac.
Toti copii sunt in greva dupa cum observ ca la Mara e deja prea de tot.I se vad coastele si mie parul alb la cat ma rog pe langa ea ca sa manance .
Sa va mai zic ca de la situl ala trimis am un virus care imi blocheaza sistemul.Si uite asa trebuie sa imi instalez un nou sistem.Buna afacere si unde mi-o fi fost capul sa imi pun si parola .Parca in ultima perioada numai stiu sa fac nimic.
Va las si va orez somn bun ca ma duc sa culc Marutu.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
babygirl spune:
dragelor,va intreb pt ca eu nu mai stiu cum si ce sa fac...ema da in mine si ma zgarie daca o iau de pe mobila

10+ si