Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Androix
LAVODERM ii zice. Vad ca lui Filip ii merge cu el la fel de bine cum ii mergea cu bepanthenul.
Andreea mamica luiFilip Stefan
mersi mult,Andreea
.stiam k tu ai scris despre asta,dar nu mai stiam unde am citit in cap2 sau 3,iar cu timpul stau cam prost k sa recitesc atat.pupici mamicilor si copilutilor.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
gabitzam spune:
Mercedes, de joi am inceput sa iau si eu Heritage Elite. Deocamdata e prea devreme sa zic ca au vreun efect, ca am inceput cu cite o jumatate de tableta, maine iau una intreaga.
Androix, eu le-am cumparat de la magazinul Naturaplant, de la Piata Unirii, in incinta Hanului Manuc. De fapt la ei pe site am si vazut mai clar despre ce e vorba, ca auzisem de produs dar fara detalii. Uite detalii www.naturaplant.ro/produse/1604/Heritage_Elite" target="_blank">aici, si detalii si pe site-ul producatorului, www.heritagehealthproducts.ro/main_frame.htm" target="_blank">aici.
Un flacon are 180 de pastile si ajunge 2-3 luni. Si pretul este cam...hmm...179,9RON. Dar am zis sa o fac si asta, sa nu zic ca am scapat ceva ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
nelia spune:
Am intrat doar sa va salut si sa vad ce faceti. Si am vazut pozele de la mare, care mi-au placut mult de tot! Sint atit de expresivi... ca de frumosi nici nu mai intra in discutie. La noi sint 25 de grade astazi, sta sa ploua, e atit de bine pe racoare. Dar cica de luni iar urca temperaturile, iar factorul umiditate va face aerul irespirabil. Planuisem cu nasa Tudorei si baietelul ei o zi de piscina si plaja, dar a trebuit sa o aminam. Si miine era zi de balaceala cu o fetita de la gradinita Agatei si parintii ei, dar mai mult ca sigur ca si miine va ploua. Acum Agata e la patinoar (este unul in Montreal deschis tot anul), Tudora doarme, iar eu ma apucasem de calcat, dar am o durere de spate nasoala, asa ca mai bine stau pe DC. Desi pozitia de pe scaun e tot atit de nociva pentru spate ca si calcatul... as putea spune, dar n-o spun, ca sa nu mai stie si altii.
Vitaminele pe care i le dau Tudorei, POLY-VI-SOL, sint chiar bune. Nu ma asteptam, eu una sint de parere ca tot mincarea e baza, nu vitaminele pastile. Dar sa stiti ca Tudora maninca! Nu foarte mult, dar maninca cam de toate si cu pofta, de fapt ei asta ii lipsea.
Adriana, tu spuneai de ele, ca i le dai de la 6 luni... ii mai dai si vitamina D pe linga ele? Te intreb pentru ca am vazut ca au si vitamina D in compozitie, dar nu stiu daca e suficient. Eu i-am dat vitaminele si apoi inca un pic de vitamina D. Tu cum ii dai? Ca la noi e chinul de pe lume, ii bag fortat pe git, mi-e si mila de ea, dar nu o mai las asa, nici cu vitamina D si nici cu pofta de mincare. Mie mi-au spus sa i le dau in timpul prinzului, ca sa se asimileze mai bine.
Dintre toate trucurile legate de mincare, merge ala cu mincatul in fata ei si ignoratul. Astazi a mincat ciorbita de legume din castronul lui tati, cot la cot cu el. Tati a venit de la cumparaturi, ii era foame, si-a pus, s-a asezat, a inceput sa manince... se uita ca un catelus la el. Cere o lingura, i se da, se aseaza linga el si da-i si papa, pina au terminat doua castroane. Iar felul doi l-a mincat direct din cratita, cot la cot cu mine. Am facut aseara fasole verde, reteta taraneasca (le pun un pic la aburi sau le fierb, apoi le scurg de apa si le pun intr-o tigaie cu un pic de ulei de masline, usturoi, marar tocat si sare), o bunatate si una din preferatele mele. Si cum, prinsa de treaba, nu apucasem sa maninc nimic, am pus tigaia pe masa si am inceput sa maninc direct de acolo, ca imi era prea foame sa le mai pun in farfurie si la incalzit. Sper ca observati ce familie unita sintem si ce frumos luam noi masa impreuna, nu!?! A cerut si ea furculita, s-a jucat cit s-a jucat cu ele, dar cind a vazut ca eu nu-i spun nimic si ca mincarea se termina, a inceput sa culeaga una cite una... a mincat de-a spart. La un moment dat eu doar ma faceam ca luam, ca sa-i ramina ei. Apoi mi-am facut un suc de portocale si grep, nu am intrebat-o daca vrea, nu i-am dat, ci am baut eu, ca si cum era numai pentru mine. A intins minuta si a aratat cana si ca vrea si ea, i-am pus in canita, l-a baut (fara sa-l verse!), apoi a mai vrut, iar i-am mai pus... a baut vreo 100 ml de suc, ea daca bea 30! Si tot asa a mincat aseara, i-am asezat masa Agatei si am plecat la treaba. Agata se uita la desene si balota la greu, asta mica, cu limba scoasa pe linga ea. Vin, ii dau si ei o furculita, o rog pe Agata sa o lase sa ia de la ea... la un moment dat ma striga Agata, disperata: mami, pune-i si Tudorei ca imi maninca toata mincarea!!! Dar atentie, fara indemnuri, fara bravo... ca daca ii spun ceva de genul asta, isi da seama ca maninca si gata... nu mai vrea. Asa ceva...
Deci, in sfirsit si pe moment, ma declar multumita de mincatul Tudorei! Si se vede ca maninca, nu mai e palida si ametita! Arata si ea ca un copil sanatos si ingrijit!
Ploua! Dar atit de frumos, ca la munte! Si uite asa mi-am adus aminte iar de muntii nostri, de cabanele noastre dragi, de stine, de oi, de linistea si pacea de pe virfuri... Of-of-of! Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Nelia, ma bucur sa citesc ca Tudora papa.
O sa incerc si eu faza cu ignoratul dar nu cred ca am sanse. azi a fost greva generala, ceea ce e total neobisnuit pentru noi. deja ma ingrijoreaza. si e ciudat ca ar vrea sa pape dar prefera sa se joace cu mancarea. 

10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Azi pe caldura asta turbata am fost iar la Waterpark. A fost mult mai aglomerat decit saptamana trecuta, dar ne-am dus devreme si ne-am asezat pe niste sezlonguri chiar linga margine. Am inaugurat si colacul si pampersii de baie. Am descarcat aici pozulici de la Waterpark si aici www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060722" target="_blank">filmuletele de azi.
La B1TV se da nunta lui Iri cu Monica, moaaama ce-am pierduta daca n-am stat acasa azi ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Cloreta spune:
Loreen, am vrut sa spun si eu ca ai slabit dar sm uitst, vorbeam singura:)))) "Ia uite, ce a slabit Loreen!"
Florentina, suntem bine, multumesc! Teodora a recuperat cele 600 de gr pierdute atunci, asta de ceva timp le-a pus la loc si peste cred.
Mananca, e vesela, doarme bine si peste zi - ca ma capia cand nu dormea - e vioaie si jucausa foc.
Ma bucur tare pentru Maya, 900 de grame e ca la bebelusi nu alta, record! E bine si pentru tine ca te-ai linistit.
Cand aud cum papa copilasii fructe, Tudora cu afinele si Filip cu caisele, ma ia depresia cu gargarita mea. Eu as putea trai numai cu fructe iar ea abia se atinge de ele.
Nu merge mess, as fi vrut sa mai vb cu voi si asa ca as transmite ce am de zis fiecarie ca sa nu mai insir acum, ce lenesa sunt.
Noi am fost azi in parc, o sa incarc niste poze si poate si vreun filmulet ceva. Teodora a inceput sa mearga de la mine la tati cativa pasi, mare progres sa dea drumul la mana. Altfel tinuta de mana alearga de mama focului. In casa merge cativa pasi singura de la pat la scaun de ex., sta in picioare cu vreo jucarie in mana sau bate din palme iar cand isi da seama ca nu se tine oori se lasa pe vine ori se sprijina repede de ce are mai aproape.
Oricum cred ca azi a facut un mare pas inainte, sper sa isi dea drumul curand la mers.
Pozele mele
monu spune:
Nici la mine nu merge mess!!!! e de la virus ??? sau are probleme messs ca asa are chef acuma?
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Am auzit un zvon ca ar fi fost hackuit messu si ca cer aia 4 milioane de presedinti americani morti ca sa ii dea drumul din stransoare...
Deci uitati-va si voi la ce ora postez eu. M-am intalnit cu o prietena si am stat la palavre pana am ramas fara tigari, am mers s-o las acasa, sta aproape de mine, ne-am luat tigari si am mai vorbit 10 minute in strada, ca puscariasele in fata puscariei. Stiti bancul, nu? ![]()
Gabitza, multumesc, intru sa ma documentez. Pe mine ma atragea bio-cla, auzisem de el ca ar fi ceva de capul lui. Inca ma interesez sa vad ce si cum...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
nelia spune:
Gabitzam, am vazut pozele, Andrei parea foarte fericit! Filmuletele nu pot sa le vad, ca merge greu netul, poate miine la prima ora.
Florentina, Cloreta... ce site, ce lapte cu usturoi?!? Vreau si eu... Si daca se poate si saramura, ca tot nu am notat-o si mi-ar lua prea mult acum sa o caut. Inca mai sufar de paranoia viermilor, cu atit mai mult cind aud citi copilasi au, si mamici... Nu vad de ce nu ar avea si ale mele, ca una e in colectivitate, iar cealalta linge tot ce apuca si baga totul in gurita. M-am uitat prin farmacii, am stat vreo ora sa citesc prospecte, mie mi se par prea serioase acele medicamente ca sa le iau fara sfatul unui medic si pe baza unor rezultate pozitive la analizele de scaun. Iar doctorii de aici sint convinsi ca parazitii intestinali e o problema care tine de trecut... Agata tot se plinge de durere de burtica, si in seara asta a zis ca o doare. Mai caut prin farmacii si cred ca, pina la urma, voi ajunge cu scaunul fetelor la un cabinet particular, sa ma linistesc odata si cu problema asta. Ca tot stau si le urmaresc: se scarpina, unde, ma uit prin WC si in pampers, ca poate-poate misca ceva.
Va vine sa credeti ca am imbracat fetele in pijamale si le-am si invelit!?! E racoare, sint 17 grade afara si vreo 23 in casa. Si miine va fi la fel, ca de luni vin iar caldurile. Dar nu chiar ca in Romania, m-am uitat pe o prognoza, va asteapta zile grele (34-38 de grade!) Poate si din acest motiv doarme toata casa, fetele de la 9 si sotul de la 10! Ma duc si eu sa fac nani, nu m-am mai culcat inainte de 12 noaptea de nu mai tin minte de cind.
Va pup si ca doresc o duminica placuta si racoroasa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA