Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, eee, e bun si un pic de narav din asta de pasa, numai la fete frumoase... Au fost tare haiosi!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gasesc in Ro POLY-VI-SOL ?

10+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare fetele!!!
Intru in primul rand sa va spun ca celor care doresc sa slabeasca ca dupa ce am facut investigatii saptamanile trecute asupra produsului heritage elite dupa o saptaman de consum a tableteor am slabit 1 kg jumate. Ideea e ca nu ma abtin de la mancare ci efectiv nu mi este foame.
Am tinut pana acum nici nu stiu cate cure dar.... cu esec deoarece nu rezistam, simteam uneori ca daca nu mananc ceva lesin. Acum am scapat si de asta

Copiii mei sunt bine in sfarsit acum. Pentru bia am primit o crema numita triderm este ff tare , am unso o singura data si fff subtire deoarece scrie pe prospect ca poate inhiba cresterea . Oricum este mult mai bine cat pot o las fara scutec

Va invidiez pe cele care sunteti la mare, aici la noi e sufocanta caldura nu stiu cum e prin alte parti

Apropo de msn vedeti ca decate ori deschideti msn si va logati apare ceva sa dati update - sa nu intrati nici pe ala ca vi se va virusa calculatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

suntem in greva foamei si astazi

10+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mercedes, poti sa zici mai multe despre pastilele alea? Cum le zice, exact asa "heritage elite"? De fapt sunt pastile sau ce? Si cat costa?

Si eu am mai obtinut un mic succes in lupta cu kilogramele, am mai pierdut unul pe drum. Trag tare cu winsor pilates desi am si acum febra musculara la muschii abdomenului, si mai alerg si cate o jumatate de ora pe bicla. In plus incerc din rasputeri ca dupa masa de pranz sa nu mai mananc decat fructe pana a doua zi. Iar dimineata si la pranz mananc orice si oricat.

Monu, imi pare rau ca nu mananca Alexia. I-o mai da vreun dinte ceva. Filip la doua zile dupa ce i-a spart gingia dintele ala de sus a inceput sa manance.
Acum a descoperit caisele. Ar manca numai caise. Si nu vrea sa-i dau eu, ci sa-si tina singur in mana. Se facuse ieri tot portocaliu de la brau in sus.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Am intrat sa laud niste mamici frumoase cu copilasi si mai si!
Am vazut pozele de la mare, Laura, Beatrice si Oana

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multa sanatate Evei,Oana.va doresc sa nu mai aveti de-a face cu drii prea mult de acum incolo.am tot vrut sa scriu,dar nu am avut timp.a crescut mult Eva si e o dulcica.
Adriana,iti doresc sa ii revina pofta de mancare lui Aidan.seamana din ce in ce mai mult cu tinesi eu tot asa am parte de mofturici,mi-am schimbat un pic strategia si nu mai disper,cat papa, papa si gata
si am o intrebare la voi(mersic anticipat pt un eventual raspuns): cum se cheama varianta romaneasca a Bepanthenului,am zis ca notez si mi-a scapat

PS:va citesc de cand eram sa vad ce se intampla(dezvoltare) cu copilasii vostrii ca sa stiu ce va urma la noi.acum intru chiar mai des pe la voi pt ca mamici dragi mie s-au transferat la voi.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

LAVODERM ii zice. Vad ca lui Filip ii merge cu el la fel de bine cum ii mergea cu bepanthenul.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
imi pare rau ca v-ati molipsit de virus...pana la urma am inteles ca asta era...repet ca eu n-am trimis link-ul ala la nimeni ci se trimite singur. odata ce ai incercat sa acceseazi situl respectiv ti se copiaza parola si ti se intra in cont de unde se propaga la cei din lista, sper ca alte magarii nu mai face! care ati patit-o si n-ati achimbat inca parola, grabiti-va! intrati in my accout (langa sign out este) si gasiti change password, scris cu albastru si subliniat.

noi suntem bine, am reusit sa ma odihnesc putin si ieri si azi, tati s-a ocupat mai mult el de pitik si a zis ca taaaare greu mai e !
azi am fost la un centru social care indruma imigrantii in diverse probleme si m-au programat ei la politie pe 4 august, am o foaie cu care pot sa intru pe un fel de "usa din dos" si sper sa rezolvam repede. toate harababura apare ptr ca sectiile de politie nu reusesc sa se adapteze la numarul prea mare de straini, au spatii si personal insuficient, plus ca numai in anumite locuri se ocupa asa ca se aduna acolo lumea si tara, cu consecintele aferente.
azi am primit de la primarie pasaportul Alyssei, a fost asa de incantata de el ca a vrut sa-l pape si i-a tras o indoitura de toata frumusetea cand i l-am luat.
pe la noi tot cald...azi e ziua cea mai calda din ultimii 100 de ani!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am admirat si eu pozicile de la mare, sunt foarte frumoase iar copiii nu mai spun.
Loreen, mi se pare mie sau ai slabit? In pozele de la Bea pari slaba, slaba!

Iuliana, mi-au placut mult si pozele Emmei, bag seama ca in ultimul timp tot in petreceri o tineti! Bineinteles ca am remarcat si meniul de la petrecere, sa nu-mi spui ca tu ai avut rabdarea sa pregatesti totul ca te invidiez!

Monu, noi suntem cam pe aceeasi lungime de unda cu toate! Nici eu nu prea realizez ce ma asteapta si in acelasi timp ma confrunt cu probleme legate de lipsa apetitului la Maya. In ultimul timp a mancat foarte bine, azi insa a strambat din nas la tot ce i-am dat, a fost maraita toata ziua si acum am culcat-o cu un pic de febra care sper sa-i treaca de la panadol. Sper sa nu o iau de la capat ca nu mai rezist!

Oana, distractie placuta la nunta! Sper sa faci poze multe sa o mai vedem si noi o data pe Alex in rochita de printesa!

Androix, si Mayei ii plac caisele la nebunie si are aceeasi metoda, vrea sa manance numai singura. Acum sunt si mai crizata cand vad cum arata hainele ei dupa, tot mai sper sa salvez cate ceva si pentru bb2!

Cloreta
, m-am uitat pe site-ul trimis de tine. Numai la gandul de a bea o singura data lapte cu usturoi imi vine greata, dar o luna!! Iar pe Maya in nici un caz nu as putea sa o conving. O jumatate de pahar e prea mult, abia reuseam sa-i dau trei lingurite de saramura! Voi cum mai sunteti?

Al meu sot iar munceste pana maine dimineata si mi-e tare greu asa. Si cand ma gandesc ca maine o sa dormiteze toata ziua si nu o sa iesim pe nicaieri ma apuca o stare de plictis de pe acum!

Tina 18+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput