Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Fetele, nu deschideti pagina aceea care apare in Yahoo Messenger !!! Este un virus, un worm care se propaga. Si in nici un caz nu introduceti parola pe pagina care se deschide, daca cumva va cere !!!
Androix, incearca imediat si schimba parola!
L-am trimit si eu ieri de la TDI si se pare ca au plecat si de la mine mai departe mesaje cu linkul cu pricina. Adina, nu-l mai scrie mami si tu aici pe forum, ca sigur mai deschide cineva de curiozitate!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
OlgaTarziu spune:
Gabi draga eu am primit dimineata de la tine
Si l-am mai si deschis
Sper sa nu-i fac praf calculatorul lui barbatu-meu
Ca fiind de la tine nici nu m-am gandit....
Fir-ar
Olga
Si maine e o zi
patriciaRO spune:
Bai parca imi aduc si eu ceva aminte de linkul asta, dar eu nu prea le deschid... Rar deschid daca vad ca sunt de pe site-uri comice sau ceva care este cunoscut ca link, altfel nu! Si nici nu-l dau mai departe!
loreen, fusaram azi la strabunici ca era musai ca maine una dintre ele, are pomana de 7 ani pentru sot si trebuia sa ajungem sa ajutam.. Am uitat de asta pana cand ne-a sunat sa ne zica sa venim! offf! si mi-ar fi placut sa ne mai vedem!
Andutzy, poate ne vedem daca stati in Mamaia. Drum bun, sa ajungeti cu bine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
gabitzam spune:
Olga, a plecat mai departe fara voia si stirea mea, iti dai seama! Toata dupamiaza am stat si am puricat la PC, pare ca nu m-a afectat. Are ce are cu Internet Explorer, iar eu folosesc Mozilla. Ideea e sa nu deschidem nici o adresa sosita nesolicitat pe messenger. De data asta chiar si eu am comis-o, ca era de la cineva cunoscut, de la Teddy, dar se pare ca tocmai pe asta se bazeaza dracovenia.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Danelutza spune:
Si eu l-am primit de la Tdi si mai adineaori de la Laura
si am scris frumos adresa si parola
, dar ca sa schimb acum parola, nu ma pricep...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
patriciaRO spune:
Pozele de la intalnirea cu Loreen si Oana!
sper sa va placa ca eu una am ras!
INTALNIRE MAMICI
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
blackpanterro spune:
Nelia, asa e, si noua ne place mancarea chinezeasca, japoneza, mexicana si tot ce tine de peste crud sau gatit plus ca mancam o tona de fructe de mare.I-am dat si lui Aidan cate putin din fiecare si nu a patit nimic.
Vitaminele alea Poly-Vi-Sol si noi le avem si sunt bune.....ii dau lui Aidan de la 6 luni.Nu au ce sa ii faca rau, sunt doar vitamine, nu ingrasa, nu slabesc , nu provoaca nimic.Atat ca vreau sa ma asigur ca are toate vitaminele de care are nevoie ca la cate mofturi face la mancare.
Acum am alta problema....nu mai vrea sa manance iaurt! Din ce o sa isi ia el calciul???Ce sa fac?Sa ii dau calciu?Am gasit calciu lichid cu gust de capsuni si se da 5ml pe zi.Nu stiu ce sa fac.....inca astept rezultatul analizelor de sange de la ultima programare la dr.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
mygirl spune:
Upsss...doar ce-am deschis si io link-ul cu pricina, l-am primit de la Loreen
.Il bag pe sotz in priza cand se trezeste sa purice calculatorul.
M-am trezit dis de dimineata ca avem o zi tare incarcata. La 11 party la un club de copii, la aniversarea unei fetite de 3 anisori si diseara nunta unde o vom lua si pe Alex, din 2, chiar 3 motive- nu avem cu cine s-o lasam, va fi un motiv s-o taiem mai repede ca nu suntem fani la pierdut noptile si nu in ultimul rand (sa nu ziceti ca nu's sanatoasa
) sa o mai imbrac o data cu rochita de ocazie primita la motz pana nu-i ramane mica
.
Iuliana, superbe pozele printzesei Emma, e tare fotogenica, poate face cariera din asta. Si eu imi doresc niste poze "artistice " cu Alex, da aici cand mergi la fotograf iti scot niste pozitii de zici ca te-au bagat in apret
. Pe mine ma ingrozesc cele de la nunta, facute la fotograf de gura nasilor, parca avem pari infipti...![]()
Fetelor, stiti cumva o pensiune buna si convenabila la munte? vor parintii mei sa mearga, am tot cautat pe net darpana nu stii de la cineva ca-i ok parca nu ai curaj...As vrea sa ii trimit intr-un loc frumos, ca n-au mai fost de mult timp, mama a avut si operatia anul asta, efortul financiar e consistent si merita ceva bun. Multumesc si astept idei 

Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Oana, trimite-i la Bran la vilelele Bran... Preturile cand am fost noi au fost super, acuma cred ca sunt o idee mai mari, dar se merita. Ai tot confortul si peisaje de vis...Apoi se mananca sus la stana, preparate de-ale lor de mori mancand...
Si distractie la nunta!
Azi mergem la concert pe plaja... In zona Iaki, pe plaja Cosmote, ca o sa cante Holograf favoritii mei si Delia... Abia asteptam!
Iar acusi de dimineata ceva plaja! ca se cere!![]()
o samb frumoasa...
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Ola fetele,
si eu am primit link dar nu am dat nici o parola, prin urmare nu cred ca a facut ceva ravagii. oricum ii vom da o scanare.
Beatrice,Loreen, Mygirl superbe mamicile si bb-ii. ce m-am distrat cand l-am vazut pe Alex ca un pasa. sper ca nu se invata cu narav![]()
Aseara am ajuns acasa moarta de oboseala. abia am reusit sa mananc ceva. Alexia vad ca se comporta bine in public, ca acasa face numai fitze. luni sau marti mergem si noi la dr ca vad ca fata asta vrea doar lichide, biscuiti si paine. in rest posteste! si dintele ala afurisit inca nu a spart gingia. il asteptam cred de vreo 3 sapt.
Bb2- nu cred ca e vorba de curaj cred ca e vorba la mine de un pic de nebuinie. pentru ca habar nu am in ce ma bag! dar sper ca ma descurc la fatza locului. oricum sapt asta a fost si e de cosmar dn cauza galagiei din bloc. plus ca azi noapte m-a trezit un miros puternic de substanta arsa de la fabricile din cartier. astia ne omoara
dar nu ne zic si cu ce!
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)