Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Florentina G spune:
Loreen, n-am auzit de Permazole pana acum... Tu i-ai dat Deliei de la tine putere sau i-au iesit si ei la analize? Ca i-as da si eu o tura Mayei, numai sa nu fie foarte toxic. Mai am o tura de Zentel in casa dar nu imi vine sa-i dau ca i-a fost foarte rau de la el data trecuta.
Multumesc mult de urari, mie nu mi-e frica decat sa am un copil care sa nu doarma noaptea, asa ca Tony (Olga, esti o eroina in ochii mei), si nu pentru ca mi-as pierde eu noptile ci pentru ca vreau ca ziua sa fiu cat mai odihnita si calma sa-mi petrec cat mai mult timp cu amandoi!
Nu va spun cat de fericita sunt acum cand o vad pe Maya ca mananca si ca a luat in greutate! A luat 900g in mai putin de doua saptamani!
Aveam mai multe de spus dar nu mai are Maya stare, abia am reusit sa mananc si eu ceva azi...
Revin, va pup!
Tina
18+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
OlgaTarziu spune:
Loreen poti sa crezi ca asa e peste tot. Eu sunt super nemultumita de sistemul sanitar in Canada si cred ca toti care stau aici sunt de acord cu mine. Si eu ma asteptam sa fie ceva mai bun dar asta era acu 4 ani. In timpul graviditatii m-au tampit de-a dreptul. Am facut # eco si al treilea doar ca eram suspecta de placenta previa, ca altfel iti fac doar 2. Plus ca ti-am povestit ce de kk sunt la urgente si cum era sa-mi pierd uterul. Nu stiu dar mi-ar place sa am posibilitatea sa merg la clinici particulare, sa platesc dar sa fiu si servita. Aici e gratis dar te freaca de te termina.
Tu Flore mama eroina inseamna aia cu multi copilasi, care reuseste sa fie mama buna pt toti. Eu la naiba ca sunt setata pe supravietuire si de multe ori mi-e ciuda ca nu ii pot da mai multe puiului meu. Tocmai pt ca uneori simt ca ma tararsc pe jos de oboseala. Pe mine numai gandul ca as avea bb 2 un Tony in miniatura ma sperie de nu stiu daca mai fac unul. Dar stii au si copiii astia un avantaj, sunt iuti, invata repede, culmea ca sunt si veseli. Tony e un hlizit clar. Ma bucur pentru greutatea Mayei. Pai in ritmul asta ne depaseste intr-o luna. Inseamna ca au chinuit-o cumplit aia, si ca de aia stagna cu greutatea.
Elisor totusi ce e cu tine? Pe unde esti? Ai cumva probleme?
Monu esti super tare si curajoasa. Dar aminteste-ti cateodata si tu s-o lasi mai moale. Copii la varsta alor nostri solicita cel mai greu. Ai grija cu burtica prin caldura asta.
Olga
Si maine e o zi
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI tuturor celor poarta numele de Ilie
Noi am fost aseara la un sfant si ne-am cam lungit astfel incat cand am ajuns acasa eram toti lati de oboseala.
Cuscra tocmai vroiam sa te intreb despre reteta cu oul dar bine ca am apucat sa ajung cu cititul la zi ca ma faceam de cacao.
la nora mancacioasa
Elisor cand apar eu dispari tu?
Gusta ma bucur ca te simti mai bine. Unde o vezi tu murdara pe Marutu dupa ce a mancat? Cred ca tu n-ai vazut pozele lui Dragos cand mananca singur![]()
Vroiam sa va raspund mai mult dar sincer pe caldura asta pe mine m-ati pierdut pe drum. Nu-s in stare sa fac nimic.
Data nasterii: 20.09.1974
Am fost ieri la un interviu si daca-mi iese pasenta o sa iasa soarele pe strada mea. Sau cel putin sper. Oricum in 02.08. o sa primesc raspunsul clar. Si daca o fi sa fie ne imbatam cu totii. Nici macar nu indraznesc sa va mai spun si altceva de frica sa nu se intample ceva rau ca de fiecare data cand ma bucuram la inceput se sfarsea prost.
Maine vine si mama asa ca o sa fiu si eu o lada....scuze lady
.
Fug acuma ca suntem invitati la un vecin la chef ca i-a nascut sotia azi si e bucurie mare pe strada noastra
Va pupam pe toate si va dorim cat mai multa racoare
Simona si Dragos Octavian
loreen spune:
Florentina de la mine putere i-am dat,insa vorbind cu Cornelia si stiind de la ea ceea ce i-a spus celebra.Oricum cand am fost acuma la ea i-am zis ce-am facut si a zis foarte bine( si ma mai mir ca nu-mi spune mare lucru cand eu chipurile imi autodiagnostichez copilul
)...chiar mi-a spus sa-i repet doza dupa 2 saptamani...
Poti intra in schimb pe farmaline punct ro dai cautare la permazol sau permax si faci comparatie cu compozitia zentelului...dar nu cred ca-i mai toxic decat ala...
Olga ce sa-ti zic...parca prefer un sistem plin de spaga( in limitele bunului simt)dar care sa ma asculte si sa ma trateze cand am nevoie nu cand ma programeaza ei...de multe ori cand se pune problema spagii ma gandesc de fapt ca nu sunt la un spital unde in mod normal beneficiez gratuit de consultatie ci la o clinica particulara,probabil spun asta ca sa-mi scuz gestul...
Dar sa fie totul bine si sa scapati ...asta-i cel mai important pana la urma...
Elisor mai mama draga te-ai indragsotit de bucataria ta cea noua si nu mai iesi de-acolo...dar sunteti bine nu-i asa?!
Oricum lipsesc atat de multe fete incat nici nu stiu cu care sa incep sa le intreb ce fac si pe unde sunt?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Florentina, chiar ca esti mama eroina:). Imi aduc aminte ca am ramas insarcinata cu Diana cind avea Emma 1 an si 3 luni. Acum nu stiu cum am rezistat ca ma vad cum ar fi Diana peste 2 luni. Ohohoo, cred ca nu am fost sanatoasa la cap ca acum nu as mai face sportul asta. A fost o perioada grea, mai ales ca Emma nu intelegea cine stie ce la virsta aia, dar stia clar ca am bebe in burtica si o pupacea in fiecare zi. Acum e in competitie continua, o sicaneaza pe Diana continuu...si asa ma mai supar citeodata mai des:) ca asta mica isi vede de treaba ei, dar vine capra mare si gata, ies scintei. Sa va mai zic ca acum 2 zile Diana a reactionat si amuscat-o (numai de tricou
) si a tras-o de cap pe sor-sa? Pai, stati sa vedeti cind o sti sa se apere.
Diana si-a mai revenit cu cacuta, chiar binisor. Emma tot face moale (sint deja 15 zile
) si numai eu stiu cite banane a mincat si la ce regim o tin. Nici nu indrazneste sa ceara nimic, si daca ii dau ceva sa manince imi si zice de frica "nu-i bun, Emma face caca moale":(. E speriata rau. Dobitocii astia nu mi-au dat nimic, cica nu exista medicament pentru copii asa mici. Analizele la laborator au iesit bune si daca pina luni nu isi revine, sa ma mai duc o sadat sa duc probe. Am niste smecta si am sa ii bag cu forta pe git azi, dar il astept pe ta-su sa vina acasa sa ma ajute sa o imobilizez si sa ii bag cu pipeta pe git. Ieri am cintarit-o pe Diana si imi arata cu 200g mai putin. O sa ma duc azi la dr. pentru testul de TBC pentru Emma ca ii trebuie la scoala si o sa o cintaresc sa ma dumiresc cum sta treaba. Am innebunit cu Diareea asta a lor. Diana e oparita la fundulet, macar bine ca Emma se poate controla si face la WC. Nu vaeti idee ce imi trece pe la gura in legatura cu Romanica noastra iubita, mama ei de viata.
Gusta, multa sanatate!!
OlgaT, multa putere...eu nu stiu cum rezisti sa dormi asa putin...eu as lua-o pe aratura. Cind te aud pe tine, multumesc aluia de sus ca am cit de cit copii mai suportabili:))).
As mai scrie si celorlate fete, dar nu am reusit sa citesc din urma, asa ca sa imi fie iertate pacatele:).
Am pus si eu niste poze cu Emma la studio. Dom'le, ce ii mai place copilului asta sa stea ca la fotograf:D si sa zimbeasca special pentru poza http://community.webshots.com/album/552327513mbYhSZ/3 .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
nelia spune:
Citit repede, raspund cit ma lasa fetele, ca sint cu amindoua maimutele acasa si trebuie sa ma ocup de ele...
Florentina, eu cred ca e ceva adevar in zicala. Eu am simtit-o pe Agata la 4 luni si doua saptamini si pina am nascut mi-a rupt burta. Tot timpul misca, dar tare de tot, si zi si noapte, dupa 6 luni traversa burtica, se ridica in cite o parte... ca in filmele alea de groaza, cu extraterestrii. Atunci credeam ca toti copiii sint la fel, dar cind am ramas insarcinata cu Tudora, mi-am dat seama ca nu e chiar asa. Am ajuns de patru ori la spital din cauza ca nu o simteam miscind, statea si cite 8 ore fara sa dea nici un semn... si cind imi aduceam aminte de dansul permanent al Agatei si de picioarele pe care mi le indesa in ficat sau pe unde nimerea, de citeodata chiar tipam, ca ma lua prin surprindere si chiar ma durea usor... mi se facea rau, credeam ca are ceva copilul. Tudora abia in ultima luna impingea cu un piciorus intr-o parte, dar asa finut, sa nu o doara pe mami si imi placea sa tin mina acolo, aproape ca i-l simteam in palma. Si acum sint la fel, pe Tudora nici nu o simti, iar Agata rastoarna casa in 5 minute, mai rau ca o furtuna!![]()
Loreen, eu i-am dat vitaminele pentru prima ieri la prinz (vorba vine ca i-am dat, i-am bagat pe git, pentru ca au un gust oribil, si mai contin si vitamina D si a simtit gustul imediat si s-a inecat
). Dar voiam sa-ti spun ca aseara s-a intimplat ceva incredibil, a mincat pitica de-a spart: vreo 100 de grame de supa crema de brocoli, grosuta chiar, ca un piureut, un crenvusti (i-am mai dat, dar a refuzat cu incapatinare), vreo 100 de grame de iaurt cu vanilie si doi biscuiti de casa. Nu-mi venea sa cred, dar cu ce pofta balota, cot la cot cu Agata. Inca nu stiu daca e o coincidenta, ca astazi a mincat fructe si a supt lapte pina acum, dar aici nu facea nazuri oricum, dar iti spun miine cum au fost celelalte mese pe ziua de astazi, desi nu prea mai am de nici unele si trebuie sa inventez ceva de mincare si s-ar putea sa nu-i placa inventiile mele.
Vitaminele se numesc POLY-VI-SOL (tot din gama asta ii dau si vitamina D – D-VI-SOl), costa aici vreo 20$ canadieni, e un supliment de vitamine. Au asa:
Vitamina A 1500 IU
Vitamina D 400 IU
Vitamina C 30 mg
Vitamina B1 0.5 mg
Riboflavin 0.6 mg
Niacinamide 4 mg
Tind sa cred ca totusi aspectul bolnavicios al tenului si slabiciunea vin de la nemincare, fara alte cauze, pentru ca astazi avea un ten foarte frumos in soarele de dimineata, ca la 8.30 eram in parc cu amindoua. Multumesc pentru numele medicamentului, o sa ma uit prin farmacii, ma tenteaza din ce in ce mai mult sa facem o deparazitare toti patru, de aceea caut ceva usor, pe baza de plante, preventiv chiar. Agata iar s-a plins ieri ca o doare burtica, incepe sa ma ingrijoreze aceasta durere a ei, desi doctorita a palpat-o si in afara de o usoara constipatie, pentru care ii dau un gel de fructe, nu i s-a parut ceva suspect.
Monu, cel mai bine ar fi sa gasesti nu neaparat o dadaca, dar pe cineva care sa le plimbe. Mie asta imi maninca cel mai mult timp si asta mi-as dori sa am, pe cineva care sa stea macar cu ele in curte, pe iarba sau in parculetul de alaturi. Cite as face in timpul asta, pentru ca sint si cite 4-6 ore pe zi de stat pe-afara, mai ales vara. De asta ma bucur de gradinita, ca va sta acolo intre 9 si 12, din care 2 sint de stat afara, la joaca, cu copii de virsta ei. Daca nu ar fi bolile pe care poate sa le ia, as fi chiar incintata. Sau pe cineva la curatenie! Ca eu as sta si cu orele cu fetele plecate, oriunde si oricind, dar cind trebuie sa ma apuc dupa aceste ore si de curatenie...
Ca in rest, eu cred ca te descurci!
Beatrice si Oana, doamne, dar ce bine aratati! Baaai! Ia nu mai puneti poze din astea... ca ne faceti sa ne simtim grase, nu ca am si fi! Glumesc, aratati foarte bine! Si mai sinteti si la mare! Of!
Fran, sanatate multa! Si sa aflati repede de la ce vine raul. Nu de alta, dar stiu foarte bine cum e sa-ti vezi puiul arzind si toata lumea sa dea cu presupusul.
Andutzy, sa aveti vreme frumoasa si un concediu de vis!
Blackpanterro, si eu le dau la fete, inclusiv Tudorei, somon afumat. Agata nu prea e incintata, in schimb Tudora l-a savurat din prima. Si nu i-am dat fiert, ci crud, doar o data afumat si nu stiu prin ce metoda, ca am uitat, naturala. Nu-i dau mult, fac sushi si pun citeva feliute in mijloc sau ii tai citeva bucatele, ca la vrabiuta, la gustare. Si, da, japonezii maninca peste crud, inlcusiv cei mici. Mincarea japoneza e de departe preferata mea, mi se pare ca e poporul care maninca cel mai sanatos, aceeasi parere o aveam si in tara, dar mi-am intarit-o aici, unde am intrat in contact cu tot felul de bucatarii.
Tdi, cam asa a fost si Agata in burtica! Imi pare rau ca nu simti bine, poate ca ar trebui totusi sa vezi cum stai cu toate bubele tale de sanatate, sa-ti refaci toate analizele.
Danelutza, felicitari printesei pentru pasaport! Nici eu nu fac oul moale, ca mi-e frica de una-alta. Nici eu nu pun ulei, dar las la foc mic pina se coace bine. De la smintina nu se intareste chiar prea tare. Stiu ca un ou trebuie sa fiarba sa sa stea la temperaturi inalte minim 7 minute, ca sa nu fie nici un pericol. Eu le las 10, ca sa dorm linistita. Mie imi plac ochiurile sau ouale fierte moi, dar de cind cu sarcinile si cu alaptatul, numai tari maninc ouale! Nici maioneza nu o mai fac cu galbenus crud... de frica!
Data nasterii: 22.09.1968
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
Florentina,ma bucur mult de vesti.Ai grija de jr.si de tine.Vad ca si Maya si-a revenit.Ce bine!
Monule, ia-o usurel.Usor nu va fi o vreme,dar ce bine va fi cand vei culege roadele stadaniei tale.Sa-ti mai spun cat te admir ca te-ai incumetat sa faci si bb2?Eu sunt mai slaba,cred,si nu ma simt in stare,dar mi-as dori la un moment dat un fratior pt Ema.
Androix,Andutzy,abia astept vestea cea buna si de la voi.
Vecina mea, mama lui Razvan(cei care au venit la ziua Emei)este si ea insarcinata.Cam 11 sapt.,cred. O admir de-a dreptul.Sotul ei este mereu plecat,iar ea se descurca de minune.Afara nu sta la discutii cu Razvan cand vrea sa il ia in brate.Se arunca copilul in toate baltile,culege tot de pe jos,iar ea sta calma.Pai eu sunt mereu cu gura pe fii-mea:"Nu-i voie!","Nu pune mana!".
babygirl spune:
cum se face trecerea la laptele de vaca?mai am 4 cutii de humana,dar cand se termina si ne intoarcem de la cj vreau sa renuntam la formula.eu i-am mai facut emei gris in lapte dorna,uneori mananca din castronul meu de lapte cu musli si cornflakes.
OlgaTarziu spune:
Vai Iuliana dar Emma e o printesa scumpa. E super fotogenica. Cine stie? Poate ca e semn ca va fi fotomodel. Cat despre diaree exact asa a fost si la noi. Pana la urma s-a oprit brusc si gata iar probele de scaun i-au iesit bine. Oare ce naiba sa fi fost? Apa eu i-am dat doar imbuteliata, manacrea a fost spalata, fiarta, etc, formula am dus-o de aici, cerealele de aici. Eu i-am dus inclusiv borcane de fructe ca sa nu-l stresez cu nu stiu ce schimbari.
Babygirl mult succes. Tony nu a acceptat laptele de vaca. Din cauza asta e tot pe formula. Am incercat sa-i pun diverse chestii cu arome, pace buna. E gustul altul si nu vrea. Nu am insistat de frica sa nu renunte la lapte cu totul. Mananca atunci cand nu e in greva gris, orez cu lapte, milkshake cu banane sau alte fructe.
Olga
Si maine e o zi
Androix spune:
quote:
Originally posted by babygirl
mai,fetelor,tdi,gabitzam,loreen,rodica,tdi,ce se intampla de primesc acelasi offline de la toate?
e vb de acest link www.geocities.com/ooopsss_103/ tdi zicea ca i-a intrat cineva in cont.si voua?ati pimit si de la mine asa ceva?
Am primit si eu asta
si ca vaca cand am vazut ca nu e nimic, m-am mai si conectat si am dat si parola la yahoo, ca mi se deskidea pagina de intrare in mail. Sper ca nu mi-a spart si mie ca nu vreau sa-mi skimb parola. De fapt mai bine merg si-o skimb, sa vad daca mai stiu cum se face...Andreea mamica lui
Filip Stefan