Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
fran spune:
Buna !
Florentina-zicala aia cu bebe eu am auzit-o si pe fatza si pe dos-adica si ca o sa fie la fel ca in burtica si ca o sa fie exact invers. Iepu' e exact invers-in burtica a fost cuminte, acum...
Gabitza-si tu ai grija sa se simta toti bine si le faci toate chefurile chiar daca pici din picioare de obosita? Ca prietena mea nascuta pe 21 asa face...![]()
A mea zi de nastere e 5 aprilie.('72).
Ieri am fost cu Iepu' la urgenta de la medicover, dupa ce s-a cacait o tanti in telefon 15 min ca sa afle daca poate trimite salvarea...
Asta dupa ce a pus pe la pranz de 39,5 si nu scadea sub 38,3 nici dupa novocalmin. Partea buna a fost ca de garda a fost pedi care o vazuse data trecuta, partea proasta...ca nu prea e clar ce are. Adica e rosie in gat(mi-a aratat si mie), da' probabil ca nu a trecut complet rinofaringita. Ies toate maselele
-adica 2 au spart gingia-restul sunt pe drum. Cica a mai avut pana acum 2 cazuri cu febra asa mare de la masele. Eu nu prea cred...Ori asteptam o varicela ceva-da' inca nu are nici o bubita pe piele...ori o viroza noua peste aia veche? ...De dimineata am fost sa-i facem exudat faringian-Iepu' moarta de foame casca gura la tanti asistenta intr-o veselie, s-au distrat toti pe acolo
, iar dupa-amiaza mergem si la orl-desi nici otita nu pare. OF.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andutzy spune:
Fran, sanatate multa! E chiar groasa suferinta lui Iepu si e tare nasol ca nu se stie ce are! Mama lor de medici, cum e posibil sa bajbaie in halul asta?
Fetelor, maine dimineata luam drumul spre C-ta! Sper sa ajungem cu bine, Dragoselu sa ne lase sa traim pana la C-tza, ca el mai mult de juma de ora nu a stat niciodata in masina, om vedea! Mai vine cineva la mare in perioada asta? Noi stam 8 zile, pana duminica viitoare!
Sunt cu bagaje si alea alea, poate mai intru o data pana mai pe seara sa ne luam la revedere. Pupici!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Flori, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu tine si asteptam vesti! Ai grija de tine si de bebe! Ce-ti doresti? Un fratior sau o surioara pt Maya? Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut deja aproape juma de sarcina, parca ieri ne spuneai ca esti gravidutza! La cine mergi, la vestitul Iosup? Mi-e un dor de eeeeeel....![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
blackpanterro spune:
Olga, exista 2 feluri de somon afumat, crud si fiert.Noi il dam pe ala fiert, nu cred ca se da peste crud la copii asa mici desi ce fac alti oameni din alte tari???
Daca ne gandim la Japonia la care baza e pestele de toate felurile si crud si gatit...ma indoiesc ca ei nu dau la copii peste crud.
La fel e si cu mancarea iute.Noi ii mai dam la Aidan mancare mexicana, nu iute dar cat de cat cu putin picant si ii place la nebunie.Am citit in cartea mea ca daca la copil ii place sa ii dam pt ca daca nu ar suporta, copiii, din tari ca Mexic, India, Pakistan, si tarile arabe unde se mananca foarte picant, ce ar face, ar muri de foame?Ma indoiesc ca parintii aia gatesc diferit pt copii.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
loreen spune:
Florentina saru'mana tare pentru reteta...eu am sa o incerc si cu fructe de sezon ca mere nu prea agreaza sclifosita...
I-am dat pentru rame PERMAZOLE,un leac lichid recomandat Corneliei de dr nostra comuna...Este alb ca un var si mentolat...sincer nu l-am gustat ca mi-e o scarba numai la gandul pentru ce i l-am administrat...Si o sa-i mai fac o tura peste 2 saptamani...daca nu gasesti acolo la bucu,il iau de aici si il dau lui Beatrice sau lui Andra sa ti-l aduca cand vin fetele la Bucuresti...
Cu bebe la mine a fost asa: Bianca mi-a ghiftuit ficatu cu lovituri pana ma incovoiam pe durere,imi misca burta efectiv pe strada...intr-o seara a lovit asa tare ca mi-a dat jos un castron cu seminte pr care-l tineam pe burta...cand a iesit a fost o minune de copil,linistit si ascultator...Delia in schimb a fost puturosenia intruchipata de ma gaba in cele mai groznice cosmaruri legate de sarcini orpite in evolutie...ei bine de cand si-a facut aparitia pe lume este precum petardele...asa ca iti doresc sa fie un copil cum l-am avut eu pe primul...
si eu burtica odata cu Maya...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Mercedes ce naiba era sa-i spun. Nu prea era vina lor ca au inventat astia niste chestii super lipicioase tocmai ca sa stea pentru ca astia mici se misca mult.
Blackpanterro merci de raspuns. Habar nu aveam ca este si varianta fiarta. Cat despre culzura, pe bune de nu ai dreptate. Eu sunt mare fan sushy si chinezarii si cat eram gravida toti ma bateau la cap sa nu mananc. Si chiar ma gandeam ce mananca mamele din Japonia, sau copilasii.
Olga
Si maine e o zi
Tdi spune:
Ciao fetili!
...rad io da' cam plange ficatzelu'-n mine ca n-am rezolvat nimik cu actele si nu cred ca pup vacanta in RO luna viitoare...trebuie sa merg la politia regionala la treviso unde sunt 5-600 de persoane pe zi si am slabe sanse sa pot rezista la coada aia cu bubele mele de sanatate si pe caldurile astea
. trebuia sa ma gandesc naibii mai devreme ca din aprilie mi-am schimbat pasaportul, pana acum se rezolvau si singure!
Florentina - Alyssa mea a fost super-neastamparata in burtica, eram sigura ca-i baiat sau ca-s mai multi! cand era inca mititica si avea loc facea salturi incontinuu, la eco se chinuia doctora s-o masoare ca nu statea o secunda locului si facea tumbe ca gimnastii
. imi aduc aminte ca ne trezea noaptea din somn, se impingea cu piciorusele in burta si-l imboldea pe tati, dimineata era si ea "prezenta" la micul dejun si "aproba" ce-i bagam pe conducta!
intr-o seara mancasem inghetata rece (ca dupa numai topita si calduta mai ingrazneam!), probabil ca a deranjat-o la fund - ca statea cu fundicul pe stomacul meu - a inceput sa-mi traga la suturi de ma taram pe jos de durere, serios. la cursul de nastere era atractia zilei
, aveam un burtoi cat toate zilele care salta in toate partile, uneori se impingea cu piciorusele in lateral pe langa ficatul meu de "ieseau" inafara mult, parca aveam cornite sub piele! of, sunt multe de povestit...esenta e ca nu s-a schimbat, e tot o neastamparata si o zvapaiata de zile mari, nu sta linistita la joaca mai mult de 2 minute, dupa vreo 2-3 ore cu ea sunt praf, tremur de oboseala.
Maya si BB mic!
OlgaT - imi pare rau ca l-au chinuit pe bietul puiut cu ekg-u'ala...stiu ca si Alyssa a facut de 2 ori, iar a 2a oara i-au pus gresit electrozii si a trebuit sa-i desprinda si sa-i puna din nou...era mica si nu prea stia ce se intampla, a plans dar nu foarte tare. la eco in schimb n-a zis nici pis, era curioasa!
Tony.
merg sa ma odihnesc putin ca nu-s tocmai cum trebe...
Sanatate la copilasii bolnaviori, sa le treaca febra si restul!
Album Alyssa
Danelutza spune:
Andutzy, daca te ajuta cu ceva, si al meu are momente din astea, eu fac totul cum ai spus tu ca faci, el doar gradina ca geamurile tot eu le frectionez, si venise intr-o seara si-mi spune, ca de ce n-am udat gradina, de ce n-am smuls iarba. L-am rezolvat la rece, i-am spus facem schimb o saptamina, tu stai acasa si faci totul, eu merg la serviciu in locul tau (si casc okii pe calculator), nu s-a prins de schimb, dar nici n-a mai pomenit ca eu nu fac nimic.
Ioana sa-ti traiasca mergareatza
, iar m-am uitat la ochiii ei, ma hipnotizeaza nu alta.
Florentina
... pentru Maya, m-am emotzionat cum ai zis ca vorbeste cu bebelushul din burtica. Vreau si eu...
bebelush, dar vad ca ma dor rau ovarele, sper ca nu a inceput iar sa creasca animalul de fibrom pe care-l al in dotare.
Florentina a mea era peshte in burta, iar acum e peshtoaica, nu sta o secunda, asha ca e posibil sa fie adevarata zicala ![]()
Olga T
... sa dea Dumnezeu sa_i iasa bine analizele lui Tony
iar tzie putere multa. Cit despre electrozi, asha fac si aici, ca daca le dezlipesc incet, doare mai rau, asha ca mai mult trebuie sa le smulga.
Laura eu ii fac oul cu smintina intr-o tigaitza, fara ulei, si il las mai molcutz, sa nu iasa ca omleta.
Fran sanatate iepurashului bolnavior 
[b]Tdi mama, dar ce acte faci, de tre'sa stai la asha o coada ? Eu am fost ieri cu Isa pentru pashaport, am stat vreo jumatate de ora la coada, iar azi mi-au dat pashaportul, bineintzeles cu taxa de urgentze.
Daca v-am aratat poza cu motzata speriata de bombe sau de fotograf, acum putem sa ne laudam cu pashaport nou, care-i valabil 10 ani 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
OlgaTarziu spune:
Tdi ce pacat! Dar intr-adevar e o coada cam mare. Alyssa cum mai e? Eu sper din suflet ca sa nu trebuiasca si ECO pentru ca aici le dau ceva sedativ sa stea linistiti si apoi se simt rau cam 2-3 zile. Cat despre pizza, spaghete si alte chestii ingrasatoare si ispititoare... azi fac o lasagna. Barbatu-meu e topit, dar la metabolismul lui poate manca si un porc deodata si nimic.
Danelutza ce lunga valabilitate are pasaportul! Al lui Tony e doar pe 3 ani ca cica dupa aia "se schimba de nerecunoscut". Felicitari.
Florentina ma bucur ca sunteti mai bine. Ai grija cu oboseala si concentreaza-te pe sarcina mai mult. Apropo poza cu Maya de pe messenger e superba.
Fran multa sanatate Iepurasului. Dar stiu ca s-a grabit cu maselutzele. Cred ca trebuie sa fii tare stresata sa aiba febra si sa nu stii de la ce.
Gusta e super scumpa si frumoasa Mara. I-ai facut vreodata coditze? Are cel mai superb par pe care l-am vazut la un bebe iar de fatzuca aia draga ce sa mai spun. Tu cum mai esti? Sper ca te misti mai usor si ca a trecut mult din raul initial.
Olga
Si maine e o zi
loreen spune:
Olga daca la voi se intampla asa ceva la o analiza pediatrica imagineaza-ti filme horor la noi cu aparatura de cand eram noi copii,cu electrozi lipiti cu scoch sau leucoplast jegos.Imi pare tare rau ca Tony trece prin asa ceva si de-asta ma rog ca rezultatul sa fie unul imbucurator pentru voi.Un mare si sincer
e la noi pentru Tony si pentru tine sa treceti cu bine peste asta...
Iar cat priveste sotu tau cu stomacul teniat nu pot sa-i spun decat pofta buna ca la cum suna ceea ce faci mi se inunda gura cu saliva...
Daniela io nu pot sa fac oul moale, constienta fiind ca-i mult mai gustos din cauza de aviara sau alte boli nebanuite de mintea cinstita a cumparatorului nevinovat...dar o sa fac dupa reteta ta...
Fain pasaport aveti...sa-l umpleti de vize din toata lumea...
Fran mai poti de cate vizite ai facut la spitale?!Idioata intrebare si retorica...Probabil ca Iepu' va fi un adult sanatos tun...o zic facand analogie cu mine care am fost la fel ca si Iepu iar acuma in ceea ce priveste plamanii si afectiunile ORL sunt 100% sanatoasa...iti trimit de la noi un car plin cu sanatate...
Tdi parca vorbesti de cozile de la noi...la unele aspecte suntem tot una cu italienii![]()
Sa va zic ce-mi face domsoara mai nou... trage scaunul de sub masa si se urca pe el...in picioare,si de acolo pe masa,dupa care se aseaza in fund pe masa si se serveste din fructiera cu ce apuca...ieri de exemplu a mancat jumate de banana,culmea e ca si-a decojit-o singura(cum o fi reusit, dumnezeu stie).Azi a repetat miscarea si manca cot la cot cu mine salata de varza proaspata...iar mai nou ii place sa stea la marginea fotoliului sa-si balambane picioarele dupa care sa coboare...inutil sa va zic ca de multe ori aterizeaza in bot ca inca nu si-a perfectionat tehnica coboratului cu fatza...
As mai sta cu voi dar m-a sunat barbatu sa ma scoata in lume...la piatza
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"