Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Eterna poveste la noi... vreau sa termin de citit inainte de a scrie si mereu se intampla cate ceva si las totul balta ...

Sa spun repede despre noi...

Acum suntem bine, Maya a inceput sa manance foarte bine, bea cate trei biberoane de Milumil pe zi (600ml.) si a inceput sa puna carnita pe ea vizibil. Parca e alt copil, de unde era ea plina de energie acum ne-a terminat pe toti... ne epuizeaza. Afara se catara pe toate gardurile, jumuleste toate boziile, are o atractie catre ciulini -de care face colectie, ii tine in mana si arunca cu ei in oameni pe strada. A prins din nou curaj sa mearga, e caraghioasa rau cum se ridica in picioare din pozitia sezut si incepe sa danseze, sa se scalambaie... Si ce e cel mai frumos, vorbeste cu bebe din burtica, il pupa, intelege cand ii spun ca ma doare burtica si plange bebe de acolo daca vrea sa o car in brate sau daca se urca pe burta mea.

Se pare ca am scapat de paraziti, oricum eu nu sunt inca sigura si o sa-i repet copro luni.

Am mers si eu la control, totul e bine numai ca exista un pericol... am sarcina foarte jos si nu trebuie sa fac efort, nu trebuie sa stau in picioare prea mult sau sa merg mult pe jos. Exact ce fac eu zi de zi! Se pare ca uterul meu a coborat prea mult la prima nastere si asta din cauza efortului depus atunci (am impins 2 ore incontinuu). Am si o lipsa de fier si calciu plus o infectie urinara pe care o tratez cu ampicilina.

Cam atat despre noi, ar fi mult mai multe de spus dar sunt tare obosita. Aveam si cateva intrebari dar sa ma pici cu ceara si nu ma pot concentra acum.... mor de somn!

Va pup mult de tot, pe toate!

Tina 18+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Intru si eu in fuga, profit ca mi-a luat sotul cupilul la o scurta plimbare intre doua ploi.

La multi ani Ioana Ilinca pt tine si Mogaldea, Tamar, Maya Ilinca Olgai si celor care aveti un Ilie pe acasa. Se pare ca numele asta aduna doar fete frumoase si deosebite.

Danelutza multumesc de ganduri dar Tony a mai tras o noapte de pomina. Am dormit in ultimele 2 nopti 6 ore cumulat. Sper sa se linisteasca si el candva si sa ma pot lauda si eu cu ce cuminte si ce bine mananca si ce organizat e. Pana atunci ma multumesc cu ce am nu de alta dar nu-l pot returna ca am pierdut chitanta. Nu in ultimul rand printesa ta arata speriata puiutza rau. La al meu i-a facut poza un chinez care o tinea una si buna sa-l fac sa-si inchida guritza. Cu ce? Ca scotch nu aveam la mine? A, si concediu super fain!

Noi am fost azi la ECG. Cum de ce ti-e frica nu scapi, a iesit aiurea rau. Bine Tony s-a speriat teribil cand a inceput tanti sa-i lipeasca niste chestii pe el iar apoi a prins alea cu electrozi ca si cablurile de la bateria de masina. Cu chiu cu vai a stat bietul tremurand minutul necesar dupa care cand credeam ca s-a terminat totul a inceput chinul. Tampitele s-au apucat sa-i ia chestiile lipite. sa va zic ca parca il jupuiau de viu? Erau vreo 12 si se lipisera de groaza. M-am enervat si am inceput sa-i dezlipesc eu. Era amaratul tot rosu si plin de lipici. Sper sa nu mai trebuiasca sa facem asa ceva. Binenteles ca asa cum e moda aici, nu se spune nimic pacientului ci cu ele in mana merg la Cardilog care va vedea ce si cum.

Cam astea au fost "Frumusetile" zilei de azi asta pe langa dormit de kk si nemancat.

Ruxel ma intreb de mult ce faci si cum esti? Sper ca totul e in regula.

blackpanterro voiam sa te intreb ca e ok somonul afumat? Ca e afumat dar de fapt e crud. Oare nu e prea greu pt stomacel? Eu ii dau facut pe gratar sau la cuptor.

Gabitza faina cascadorie ai avut. Am ras cu lacrimi si mi-am amintit de ziua nefasta cand mi-am bagat tocul in grilajele unui canal in mijlocul Clujului si normal ca am rupt tocul. Eu a trebuit sa iau taxi.

Pisik mutare placuta. Sa va aduca noua casa bucurii si satisfactii. Hai ca trece. Cat despre gradi eu cred ca o s-o iau razna.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Haideti la cafea ca am ajuns pe pagina 2. Eu azi nu am chef de nimic, dar de nimic. Groaznic ce m-am saturat de munca, nici macar gandul ca e vineri nu ma mai sustine. Scrieti si voi ceva interesant sa imi treaca de urat

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare!!
Eu sunt la cafea si deja fac sauna atat de cald e. Nu stiu cum va fi si cum vom rezista azi la 36 de grade - om vedea

florentinaG- ai grija de tine si nu ridica sa nu te strsezi eu am avut cu cristi sarcina f joasa si n am avut probleme in toata sarcina si ca avantaj - am nascut fff repede

ioanaalincam - am dat o si cu crema aia de galbenele acum o sapt vreo 2 zile si mai rau am facut.

olgaT- nu i ai zis vreo doua la tipa aia de felul cum i a lipit bandele alea? cred ca o luam la palmi sau macar ii ziceam vreo doua
important ca rezultatul sa fie bun pana la urma- tin pumnii

loreen- pe unde esti? mai lasa lucrul doar e vineri, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor,Cristian a facut febra de 2 zile dupa vaccinul antirujeolic si sper sa-i treaca pana maine cand vrem sa plecam spre Romania.Asa ca o sa lipsesc dupa net vreo 3 saptamani.O sa am de citit cand m-oi intoarce.
Pupici multi la mamici si copiluti!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Is aici fetelor dar ma chinui sa dau de cap la niste hartii si cand zic gata ma ocup de voi iar intra unul si altul in birou si ma scoate din circuit.Acuma am inchis usa cu cheia...
Mi-a facut Delia reactie la vaccin aseara, adica o febra mica cca 39 luata manuometric,ca mi-a fost lehamite sa-i mai var termometru in fundulet.Asta nu m-a impiedicat sa ma duc laintalnirea cu fetele si baietii.Ne-am vazut in sfarsit cu Beatrice si a ei familie...Alex este un scump,micut,dragalas si zvarluga...Mi-a facut placere sa-l revad pe sotul ei cu care am fost coleg de liceu si odata cu ei pe un alt coleg de clasa...si uite asa am depanat amintiri de acum 13 ani de nu-mi venea sa cred.Azi urmeaza daca-l pot corupe pe al meu sot sa ne intalnim cu totii ca doar am fost toti colegi de liceu...

Eram pe punctul de a spune ca-i rau fara barbat acasa,cum am stat singura 4 zile...ei bine azi de dimineatza a avut grija sa ma scoata din tzatzani incat i-am spus ca asa liniste si bine a fost fara el...sa vedeti bot pe capul lui...

Nelia imi cer scuze draga mea ca am uitat,desi ieri eram chitita sa-ti spun numele medicamentului PERMAZOLE...sau Permax...acuma nu stiu in ce masura in gasesti tu acolo...contine ca substanta activa mebendazole,poate au ceva similar...
Dar te rog si eu ceva ...sa-mi spui cum se numesc vitaminele recomandate de doctorita voastra ...ca Delia vad ca nu inceteaza sa ma enerveze cu protestele ei culinare...

Flori grija tare ...si eu am avut sarcina jos si am sangerat din cauza asta si m-am lipit si de-un cerclaj...pentru Maya nazdravana si dragalasa...

Gabitza te astept si oachedul asta la mare...deja am rezervat loc pe nispi si o tasnitoare la fantana lu' Mazare...

Daniela ceva in genul asta faceam si eu,dar bateam ouale cu smantana si asa lepuneam la copt in tigaie...pare bun si cum spui tu...incerc maine...iar poza cu Iza este beton tare...mortala

Pisik spor la impachetat,mutat,si apoi daca nu mai treci pe la noi distractie placuta in concediu...

Iar acuma vin si-mi cer scuze pentru ziua de ieri cand am uitat sa urez LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei si celor pe care i-ati sarbatorit ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi incepem ziua in forta. trezirea la 7, plimbarea de dimineata cu fitze si urlete. acuma doarme dar pana la 12 cand trebuie sa imi iau copilu la spinare si sa merg cu el in oras ca nu am cu cine sa il las. imi e groaza pe caldura asta sa il scot afara din acsa la amiaza si sa il mai bag si in masina unde va fi cuptor. in rest nervii de rigoare datorati santierului din bloc si o razgandire in ceea ce priveste dadaca. nu cred ca voi face fata singura la 2 copii. mai ales la sugar.

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

salutari
Beatrice si Oana, bey da frumoase si slabe mai sunteti!
Loreen, asa reuseste si Mihai sa ma scoata din pepeni cand vine din vreo deplasare. Mai exact ieri imi venea sa-i crap capul si imi parea atat de rau ca n-a mai stat vreo saptamana doua pe unde a fost...
Flori, ai grija, incearca sa te menajezi. Cred ca este o scumpa Maya cand vorbeste cu burtica.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra io i-as mai zice lu' barbat cateva sa vezi ce liniste s-ar face in casa...e rau fara ca ai sunt munci gretoase care trebuie facute ,gen dus gunoiu sau curatat troaca la matze,dar m-as sacrifica pentru un strop de liniste...M-a sunat mieros acuma de dimineatza sa ma intrebe ce fac...pai la o asa intreba nu va pot reproduce raspunsul dat...

Pentru cine a notat reteta de budinca de mere a Olgutelor,va rog io din sufletul meu de copil tampit sa mi-o trimiteti pe pemeu sau cumva ca vreau sa o fac si eu azi,maine la copilu'...am citit-o atunci,am balit si salivat dar am uitat sa o salvez

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Loreen, trimis reteta!
Nu am apucat sa citesc ce tratament i-ai dat Deliei pentru paraziti. Imi poti spune si mie?

Ioana, am vazut pozele voastre si am citit si eu povestea nasterii! Foarte frumos ai scris-o! Ai nascut usor! Si eu care credeam ca din cauza epiduralei am impins doua ore fara succes! Doamne ajuta sa fie de data asta mai bine!

Androix, cum se mai simte Filip? Si noi am avut probleme zilele astea si am dres-o cu ceai de menta indulcit cu smecta!

Vroiam sa va intreb daca vreuna din voi poate confirma zicala conform careia asa cum este bebe in burtica va fi si afara! Pe mine ma uimeste cat de activ poate fi bebele meu! Il simt tot timpul inca de acum 10 zile! Sper sa nu fie asa de agitat si cand iese! Pe Maya o simteam numai daca stateam intinsa in pat, seara. Imi amintesc ca i-am pandit miscarile cateva seri la rand pana am simtit ceva, si abia din luna a sasea o simteam ca lumea.

Trebuie sa sun sa-mi fac programare la eco morfologica de acum. Abia astept sa vad ce va fi! A inceput sa se vada si la mine burtica cat de cat, diseara o sa fac poze sa va arat si voua!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Tina 18+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput