Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare mai sub seara. Sunt vremuri grele, intru numai pe apucate si scriu la fel. Diseara iar nu cred ca mai apuc ca vizionam apartamente si presimt ca pic iar lata de oboseala. Singura bucurie e ca vine mama maine si trag speranta ca are grija de Mogo pentru ca vizionarile de saptamana viitoare sa mearga mai repede.

Altfel bine, sanatosi, mai putin cu capul, ca ma paste o depresie din varii motive: m-am saturat de muncą, m-am ingrasat ca vaca, dar nu ma pot oprin din mancat si multe altele pe care nu am timp sa le insir. Va pup cu drag si poate intru totusi diseara.

PS Data mea de nastere e 1.02.1978. Sincer ideea datelor mamicilor ma ingrozeste, am rasuflat usurata cand au trecut lunile aniversarilor copiilor nostri, nu de alta, dar stau foarte prost la arsenalul de uraturi Dar daca-i oridn, cu placere...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

dragi mamici, va trimit un pupic rapid dintre cartoane, noi ne mutam la casuta noua, o sa vina si internetul dupa noi dar deocamdata avem de facut cartoane la greu. de pe 1 pe 15 august ne luam o vacanta mica sa recuperam stresul asta cu mutatul. am dus-o pe asta mica iar la cresa, a urlat groaznic cand am lasat-o acolo dar ce pot sa fac? cu ea bolnavioara nu am putut sa fac nimic si trebuie sa fac cartoane cand vine tati sa le punem la masina. in wend el o sa se ocupe de mobile, iar eu ma distrez acum cu hainele, vesela si cartile...adica toate maruntisurile...

imi acord un sfert de ora sa citesc din urma apoi la treaba, ca nu vreau sa o las mai mult de 2 ore...

am apucat sa vad ca eva o sa poata sta cu bunica... ce sansa pe voi, OanaC!

nelia, am sa incerc si eu blueberries ca sunt o gramada si aici, dar nici nu imi dadea prin cap sa o fac sa guste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia vazut pozicile, scumpe amindoua foooccc, iar prichindica aia mica, are o guritza de-mi vine s-o maninc.
Laura eu am zbatut bine doua oua, intr-o tigaitza am pus vreo trei linguri de smintina, tigaia pe aragaz, cind s-a incalzit smintina am pus si scrobul, am invirtit sa nu se lipeasca pina cind s-a ingroshat, am uitat se pune si un picutz de sare, papa copilul de-si linge buzutzele, sper sa tzina si la Delia
Fetelor, am facut poza pentru pasaport Isabellei, mamaaaa ce urlete, nu vroia sa stea pe scaun, nici sa zimbeasca lu'domn poznete, asha ca uitatzi rezultatul, statea gata-gata, s-o ia la goana
Revin, ma duc sa confectionez pizza ala je

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nelia,esti o dulcica! Saru mana mult de toooot!.
Sa-ti zic in doua vorbe sarcinile mele?:copil(tot ce tine de el), gatit, spalat(la masina), aspirat( o data la 2-3 zile ditai casa de 125mp), spalat pe jos, spalat vase,spalat aragaz, frigider,sters praf, etc
Sotul:curatat dupa animale(pisica si cainii din curte) si hranitul lor, GRADINA si iar GRADINA(numai acolo ar sta), cumparaturile de seara si la sarbatori batut covoare si spalat geamuri.
Deci sa nu imi vina sa cand imi spune ce mare lucru fac eu? oricum constientizez ca e si tensiunea dinaintea plecarii, nu mai avem rabdare, de un an si jumatate nu am mai iesit din Bucuresti, nu mai vb de influentele mamicutei lui dragi...
Oricum multumesc mult de sfaturi si incurajari, am avut si momente mai dificile, asta e clar o cearta de moment si o voi lua ca atare. Sunt convinsa ca daca va veni bb2 nu va avea incotro si va prelua din mers muuuult mai multe sarcini, el deja a zis ca se asteapta la asta...si eu ii voi face probabil.....Fac si eu putin haz de necaz.
Loreen, poate schimbam niste numere de tel, ca la C-ta internet am doar la mama ei voi sta la bunica-mea, deci nu cred ca voi mai intra prea des. Valabil si pt celelalte constantence, daca vreti sa ne vedem, vrem un PM sau un semn pe YM cu numerele de telefon....
AMR 1 ZI!!!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cloreta pentru miscatori ii dau pastile homeopate. nu i-am mai facut analize ca sa nu ma crizez iar denervi. vad ca simptome gen kk nu are asa ca mai stau cuminte.

Pizza Nelia, Tdi, merci frumos pentru retete.

Danelutza am vazut poza de pasaport. este absolut haioasa.
Nelia frumoase foc fetele tale.
pisik spor la mutare.
Loreen bravo pt Delia. are ceva kg!

data nasterii a moi - 30/01/1975

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, haules baules, n-am inteles nici o litera macar

Mai mult nu am reusit sa citesc, recuperez maine.
Si Filip a mancat azi mai bine, s-a reglat si cu kkutza dar e tot de culoarea mustarului.
Secretul cu mancatul a fost ca i-am facut ceva nou, nu cine stie ce, dar oricum ceva ce nu ii mai facusem inainte. Si i-a placut.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele acum aproape de miezul noptii
Pot spune ca acum incepe sa si revina si cristi i a scazut si lui febra aia pacatoasa dar are bubitele alea in gura ce nu l lasa sa poata inghiti ca lumea.

Mai sunteti prin preajma?
Dati mi idei ce sa fac cu bia ca ma depaseste roseata de pe fundicul ei- am dato cu cutaden, bepanthen, crema de laborator special comandata de la farmacie - concluzia nu trece., din contra i au aparut niste basicute mici albe cred ...
Stiu ca tb sa o las cat mai libera a se citi fara scutec , am inceput s-o las si asa si degeaba. Maine dupa masa ajungem la pediatra dar pana atunci vai de fundicul ei...
Concediu placut doresc celor care merg in concediu!!!
z mea -12.06.1970

Mergi la inceput

Seara buna! Nu pot sa cred ca am reusit sa mai vad calculatorul la fata, nu pentru mult timp insa, am pus poze si am citit ce ati mai postat.

Si ca sa exemplific, uitati cum merge Ana potrivit schemei binecunoscute si o poza haioasa.

Altfel, ne pregatim pentru ultima zi din saptamana si inca cu mare bucurie pentru ca cica e zi scurta ca la 5 avem petrecere cu piticii: colega mea da de baut la birou si cum s-a nimerit sa fie si sefa ne-a pus sa aducem toti plozii existenti la birou (Ana si inca o fetita de 9 luni). Mi-e groaza ce va fi cu 3 bebelusi, dar sper sa o scoatem la capat.

Pisik - spor la mutat!

Andutzy - concediu placut si va mearga bine!

Gusta - e o frumuste Mara si ma bucur sa aud ca iti e mai bine.

Daniela - Isa pare ca a fost scoasa din camera de tortura, mititica, bine ca ati rezolvat pana la urma. Ma duc sa pregatesc o masina ca maine vine femeia la curatenie si nu vreau sa ratez momentul sa le puna ea la intins

Nu in ultimul rand sa urez si eu La Multi Ani de Sf Ilie, in special pentru Maya Ilinca (OlgaM) si de ce nu, lu' Mogaldea si mie. Va invit la o felie de tort virtuala, ca de sarbatorit nici noi nu am sarbatorit. Pupici si noapte buna!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mercedes - incearca si crema de galbenele (exista si in varianta cu propolis) de la Plafar. Eu am mai dat-o pe Ana si cu Panderm, peste care aplicam un strat grosut de crema de galbenele (in ideea sa intre cat mai putin pipip/kk in contact cu pielea). Poate are maine dr idei mai glorioase. Multa sanatate la copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia si Ioana, frumoase pozele si fetitele, ce ochi frumosi are Ana

Pisik, spor la mutat, stiu si eu cum e sa te muti cu toata casa ca si noi ne-am mutat din State in Italia, apoi din Italia inapoi in State si apoi in Germania

Data nasterii: 06.05.1982

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput