Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
Cloreta spune:
Fetelor,am scapat de viermisori! Sunt asa de bucuroasa.
Mi-a zis dr. de la analize sa ii mai dau totusi preventiv pastila aia pentru ca e asa de curata ca ii e teama sa nu se reinfesteze. Nu are nimic, nimic, e curataaaaaaaa.
Adina, sa fie sanatos puiul scump!
Florentina, acolo am fost. Hai poate punem de o intalnire saptamana asta.
Pozele mele
monu spune:
Buna, eu sunt fiarta de oboseala, iar Alexia mi-a servit de dimineata o repriza de urlete in parc. Drept pentru care am luat-o de o aripa de am dus-o in casa. Maine mergem si noi la dr sa vedem ce mai zice si ea si tot maine seara aflu daca sunt imuna la rubeola. Totusi daca face rubeola din cauza vaccinului, mai este contagioasa?
Cloreta, felicitari. Pana la urma ce tratament i-ai dat?
Babygirl, sa traiasca bb!!!
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Ce frumoasa este viatza la Constanta...asa ca mi-am luat talpasita si am plecat acasa daca tot este ziua Politiiei de Frontiera ...si cand am ajuns femeia sa faca criza ca nu se astepta...ce era la mine in casa te durea capul...binenteles ca era nici unu si Delia dormea,mancase doar supa...m-am cam ciufulit si a sesizat si madam...I-am zis sa nu mearga cu fata la plaja pentru ca nu sta si este greu...ea ca sa fie mai presus decat mine asta a facut azi...si a plecat fara carucior cu autobuzul,iar cand am venit imi zice ce chinul dracului este...la care eu nu m-am putu abtine si i-am zis ca asa-i trebuie daca nu ma asculta ca doar imi cunosc mai bine fata...
Adina ce bine de voi ca plecati ...in Ardeal...las' ca-i va prinde bine Emei sa schimbe aerul...
Cuscra da' chiar daca incepi munca doar nu renunti la ideea de ai face pereche lui Filipu'...peste vreo 2 ani taman bine...
Ce haios trebuie sa fi fost sa pescuiesti una bucata murata de copil din piscina... imi si inchipui faza...ca si noi tot acolo am fost ieri,nu la sora in curte,ci la alta curte si cam tot asa s-a petrecut scena numa ca pe fii-mea nu apucasem sa o imbrac...in schimb e mare fana la lins garduri cu gainatz...imi venea sa-i lipesc botu direct de fundu gainii asa ma exasperase...cine stie ce alte oratanii o face acuma prin intestine...
Nelia chiar nu-mi da prin cap nimic vis-a-vis de ceea ce ai vazut la Tudora...dar cel mai bine cand mergi la vaccin o sa te lamureasca doctorita cel mai bine...
Mersi mult pentru detalierea vitaminelor recomandate,am sa caut si eu ceva asemanator...aici Vi-sol-ul are si calciu si eu nu vreau sa-i dau vara ...dar ma mai mult...mai am o varianta de rezerva cu Infant Formula de la California Fittnes...
Simona traieste-ti din plin zilele de nababism ca nu stii cand mai apuci boiereala de-astea si cu mama si cu soacra la un loc...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Monu rubeola nu-i pojarelul?!Ca io stiam cand esti gravida ca-i periculoasa rujeola,cu precadere in primul trimestru...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Monu, eu i-am dat Vermox, o jumatate de pastila la interval de o saptamana. I-am dat o singura pastila.
Alexia cum mai e? Mai are ceva? Ea a avut si giardia?
Pozele mele
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Azi am fost la plaja cu parintii mei ca au venit de la Bucuresti asa ca poze aici:
Poze plaja
Loreen, te-a sunat Oana aseara ca sa vii cu noi in parc dar aveai telefonul inchis... Andutzy stiu ca poate azi sa se vada cu voi, asa ca dati-i un telefon si poate va vedeti in parc.
Noi azi iesim cu ai mei in satul d evacanta sa mai vada si ei una alta!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Florentina G spune:
Salutare!
Va scriu repede, macar sa apuc sa va spun ca azi plecam la Fagaras pentru o saptamana. Eu nu as fi plecat dar o fac pentru Maya ca aici se anunta canicula si mi-e tare greu sa stau dupa ea prin casa! Acolo macar ii scot piscina in curte si o las in voia ei.
Din pacate nu o sa am net si tare greu o sa-mi fie!
Cloreta, felicitari pentru rezultatul analizelor! Unde i-ai facut copro, la Scarlat Longhin sau la laboratorul privat? Maine ii las probele maica-mii sa mearga ea sa vada cum mai stam si noi la capitolul asta.
Daca vreti sa o vedeti pe Maya cum isi dragaleste suriorul, am pus cateva poze aici.
Va pup si sper sa aud numai de bine cand ma intorc!
Tina
18+ si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
monu spune:
Cloreta, nu i-am mai facut analize Alexiei asa ca nu stiu cu cine mai convietuieste.
Loreen, rubeola e cea mai periculoasa in sarcina si de aceea tot intreb in stanga si in dreapta ca nu stiu ce a fac cu vaccinarea Alexiei. Nici pana acum nu ne-am hotarat. Si nu stiu nici un epidemiolog care sa ma lamureasca.
10+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Monu, eu zic sa mai ai putina rabdare. O sa-ti iasa analiza si atunci o sa sti sigur. Eu in locul tau daca mi-ar iesi ca n-am avut rubeola as mai astepta cu vaccinul. Cum de n-ai facut analiza la prima sarcina?
Flori, superbe pozele!
Mai, Filip nu e nici pe departe atat de dragastos sa priceapa ce si cum acolo in burtica nici atat ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan