Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nusha merci mult! Daca vrei sa-ti iasa poze asa faine de nasha eu cred ca poti sa-ti faci, sincer. Trebuie doar sa-ti faci timp o jumatate de ora si sa ai un fotograf bun. Eu i-am avut pe cei de la nunta mea, pe cei de la Onu si au facut si acum niste chestii superbe. Eu una is innebunita cand vad pozele de la sedinta foto.
Lorex zi-ne macar pe pm despre cine e vb. Nu de alta, dar ma simt prost si-mi pun intrebarea oare oi fi eu ...?
Lulla mai e un pic si vei avea un bb, cum te simti?
Dana asteptam continuarea si pozici !

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare fetelor, ma bucur ca s-a mai adunat lumea ca incepeam sa simt ca vorbesc singura .

Ieri am fost la Ikebana si am ramas masca cand am aflat cat costa un mini trandafiras de pus in piept cu niste boschet dintr-ala alb si putin tul.... 35 mii lei . Asa ca am sa vorbesc cu alta tipa care stiu ca a facut la o nunta anul trecut aranjamentele si floricelele, sa vad cat imi cere si daca nu rezolv nici asa mi le fac eu(adica cu alte doamne din familie , nu chiar eu) ca doar nu e greu de facut asa ceva.

Azi am sa merg la Carmen stil sa vad daca rezolv cu coafatul, si poate maine merg sa-i caut costum lu ginerica .

Cred ca v-am spus deja ca imi fac singurica marturiile, mi-am luat deja materiale(auriu si tul crem) si mi-am luat si mare parte din migdale glazurate(scumpe rau).

Ieri mi-am luat si pozele de la cununia civila de la cei de la Onu, daca vreti sa le vedeti tre sa dati inapoi la albume din linkul de mai jos si se cheama "Cununie civila (profi)".

Cam atat momentan.... mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nusha ne-ati luat la preturi al meu mire a fost 23 milioane!!Si eu vreo 14 in ideea in care coronita si bijuurile au fost imprumutate de catre nasa,deci pe care nu am dat bani ca si acolo cred ca se duceau inca vreo 3 milioane!!!
Multumesc pt felicitari....eu una ma bucur cu jumate de gura pt ca finii sunt plecati din tara, teoretic toata grija organizarii ar tb sa cada in spatele meu...pr e ca o sa am bebelas atunci si servici si nu prea stiu cum o sa le descurc...iar nunta mea e mult prea aproape nu am inca nostalgia organizarii...imi aduc aminte inca alergatura si oboseala!!!
Lili SUPERBE pozele!!!!!!!!!Si buchetul si coafura!!!!! Nu stiu daca ai spus sau nu:coafura e facuta de coafeza de la nunta ta?si buchetul e cumva facut jos la mall?Scuze daca ai precizat undeva ,eu una nu mai tin minte.Si apropos de Lorex..acum ma intreb si eu:oi fi eu????
Lili legat de bebelusul care vine ,vine in curand nu prea ma gandesc la moment pt ca daca o sa incep sa constientizez cred ca o sa ma sperii rau de tot...asa ca iau lucrurile ca atare le las sa mearga in voia lor...imi umplu timpul ca sa nu ma gandesc la moment!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am mai pus poze..

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dana eu una nu vad unde anume ai pus poze ... poate ai uitat sa le setezi publice. Iar cercul ala de foc a fost superb ... nu stiu de unde ai avut ideea, cert e ca a fost geniala. La mine la sala oricum nu se putea, ca ringul e cu lemn, iar in rest e mocheta, dar mi-as fi dorit si eu asa o idee sa fi avut.
Lulla merci mult de aprecieri. Si sarcina usoara in continuare ca nu mai e chiar mult tare. Apropo, ca tot veni vorba, offtopic pun si eu o intrebare: cam cand ai conceput acest kupil? Ca eu numar ca se va naste in sept ...adik cand is si eu nascuta.
Lizuca super poze,nu? Mie mi-au placut enorm.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Iaca si eu din nou pe aici...Am fost cu sotu', cu Lorex si cu sotu ei in vacanta in tarile calde cum zice si ea....
Foarte, foarte frumoase toate pozele: si Dana, si Lili, si Lizuca....Felicitari!!
Eu stiu ca n-am mai dat pe aici de mult, dar.....promit sa intru mai des. Va pup!

Oana

Mergi la inceput

Vino mai des Oana, mie una chiar mi-e dor de tine!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salutari!

Nu am mai ajung de mult pe la voi.
Intre timp am fost in tara si mi-am luat rochia si de acum ne apropiem de ....nunta.
Din pacate eu am niste pb de sanatate si cand am fost in tara mi-a fost f rau : stare de lesin continuu, ameteli, tremur, palpitatii, valuri de calduri si friguri,usturimi de stomac, nesomn pt 4 zile, etc de a tb sa chem salvarea Puls in Bucuresti.
Nu mai zic ac nu voiam sa aud nimic de nunta ca ma lua cu aru si greata...nici rochia nu am vrut sa o ami vad in fat ochilor. Ati mai intalnit asa ceva???? Eu nu.
In viata mea nu m-am simtit asa rau si nici acum nu am aflat care a fost pb.
Din Rom dr mi-a dat Ca, Mg , Aspacardin si alte pastilute ,iar astia din Uk nimic.
Mi-am facut analizele aici si dr a zis ca is sanatoasa tun.
Cat despre tiroida dr zice ceva de genul "is not too bad" dupa care se uita pe un grafic de analize si zice " it's ...just normal".

Azi cand am aflat rezulatele analizelor(dupa 7 zileee) m-a apucat iar ameteala , probabil de nervi.

In fine , acum mai simt mai bine si cred ca in sapt nuntii o sa merg undeva sa imi fac toate investigatiile ca nu pot accepta ideea ca is doar stresata si panicata. Nu e genul meu si imi tb o explicatie plauzibila.

Sper sa ajung sa ma marit, totusi!

Voiam sa va intreb daca gasesc in Iasi un bolero din dantela ca rochia e fara umeri si as vrea ceva sa ma mai acopar in caz de e rece noaptea.
Ma gandeam sa imi las sa iau si bijuteriile din tara ca nu mai am timp sa umblu sa le caut aici. Oare gasesc ceva cu perlute si strass in Mall sau undeva in Iasi?

Stiti cat ar costa o vesta si lavaliera pt barbati la Agnes, Dinasty sau altundeva?

Va pup pe toate!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LILI pai se vad pozele. Mai adaugasem poze la albumul"nunta mea". Din luna de miere inca nu am pus. Cat despre focul ala din jurul nostru a fost ideea sefului de sala. La inceputul petrecerii l-a intrebat pe Alin daca vrea sa-i faca ceva frumos la friptura si tort? Si sa-i aduca 2 litri de alcool. Eu sincer nici nu stiam, ca Alin nu-mi spusese. Ca sa fie surpriza. Numai ce m-am trezit inconjurata de cercul de foc. Deci, la friptura s-au stins toate luminile......formatia canta un cantec foarte incitant.......si au aparut chelnerii cu tavile de friptura. Ovale. Intr-o parte friptura si-n cealalta parte un bol de unde iesea flacara de foc. Au inceput ei pe acolo sa se invarte sa arate friptura la toti pana s-au oprit toti in fata mesei de prezidiu aplecati putini si aratandu-ne friptura. a fost foarte frumos. La tort la fel s-a stins luminile......au adus tortul.....ne-au suit pe 2 scaune.....au dat drumul la artificii si au inceput sa arunce cu alcool pe jos si sa faca cercul ala de foc. Eram asa de entuziasmata ca nu m-a interesat de musca pe care o aveam in paharul de sampanie. Am miscat putin paharul ca sa se duca musca putin mai incolo si gal pe gat un strop de sampanie. ce mai.......a fost splendid. Pe urma dimineata m-au dezgatit si gata incetul cu incetul s-a terminat nunta. A fost foarte frumos. Emotii, stres, nervi, foame, ameteli, dar totul s-a incheiat cu bine.
Sfaturi pentru viitoarele mirese : sa va adunati miri si soacre cu o foaie in mana si sa va puneti de acord cu asezarea invitatiilor;la biserica sa nu uitati vinul rosu si cozonacul; la sedinta foto daca stiti ca nu o sa va pozeze picioarele luati-va niste opinci ceva........pentru ca acolo o sa va nenorociti picioarele. Du-te-n colo......hai mai incolo......si va plimba de o sa fiti terminate; planuiti de inainte care si cum se urca in masini cand se pleaca cu alai de acasa de la mireasa........la sedinta foto luati cu voi doar rudele cele mai apropiate, adica parinti si frati. Bineinteles impreuna cu nasii.Daca imi mai amintesc am sa mai scriu.

CRYSS eu pentru Alin am luat de la Agnes Toma camasa, veste si lavaliera si am dat 3 milioane jumate lei vechi. Fara camasa nu stiu pretul.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dana am inteles ... raman la parerea mea: cercul de foc e bestial si nici nu am mai vazut pe nicaieri ideea asta!

Liliana

Mergi la inceput